Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Mapa...moze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
BadIdea
Profi

Lightbulb Mapa...moze

Ello All.

Jakiego typu akcje najbardziej lubicie?

1. ukrasc i doniesc cos? (np dokumenty) (Village/Beach)
2. Wysadzic cos ? (Base/Assault)
3. Wsysadzic cos lecz takze bronic by wam nie wysadzono - (Depot)

A moze inne kombinerki? Np. aliesi wysadzaja.. a axis w tym czasie kradnie im doki:P

Robie mape do Wolfa. Moze sie uda:P
Coz... pytanko kolejne co was denerwuje na mapach RTCW?
I czy wam tez nie lezy mapa GENERATOR?

Wieczorkiem rzuce kilka screenow z palcu budowy:)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-12-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Mapa...moze

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea
Ello All.

Jakiego typu akcje najbardziej lubicie?

1. ukrasc i doniesc cos? (np dokumenty) (Village/Beach)
2. Wysadzic cos ? (Base/Assault)
3. Wsysadzic cos lecz takze bronic by wam nie wysadzono - (Depot)

Robie mape do Wolfa. Moze sie uda
Coz... pytanko kolejne co was denerwuje na mapach RTCW?
I czy wam tez nie lezy mapa GENERATOR?

Odpowiedz numer -= Trzy =-. Generalnie akcje w ktorej kazda ze stron ma "teoretycznie" rowne szanse.
Tak Generator tez mi nie lezy
Powodzenia w budowie mapki !
Czekamy na screeny

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 12-12-2001 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

oh coz za niespodzianka...Bad robisz mape?
a tak btw...3 rozwiazanie rox...a genarator ssie jak malo co!!!

Old Post 12-12-2001 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Hehe.. UFF bo ja tez mysle ze 3cie rozwiazanie jest najlepsze.
... Inaczej gra sprowadza sie do kampowania jednej ze stron...

Sorry za NOWY TOPIC -MOJA WINA.

Old Post 12-12-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

ja tam lubie kroic dokumenty
ale tak jak to juz bylo powiedziane, najlepiej zeby obie strony mialy takie same szanse.....

generator łee

powodzenia w pracy nad mapka

nowy topic to nie przestepstwo.....chyba.............

Old Post 12-12-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Wg. mnie jakies kombinacje typu pkt. 3 to juz zamotka lekka, lepiej cos klarownego zrobic typu pkt. 1 i 2. Depot mi sie z lekka zagmatwany wydaje i chaotyczny przez takie objectives po obu stronach.
Masz juz pomysl? Moze alianci/axis wysadzaja most a sama akcja dzieje sie w plenerze (las, polana)? Pomysl ciekawy i chyba nie wymagajacy ekstremalnie duzo nakladow pracy.
Generator sux. Wysoko poprzeczke masz bad ale gl.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-12-2001 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

No wra mysle ze sie postrasz i graficznie bedzie nice. jestem za nr3. i osloniete respawny :> bo nie ma ic bardziej denerwujacego niz panzer na czesc. To moje sugestie. Ja lubie waskie pomieszczenia, bardziej niz otwarte przestrzenie
Ale assault czy depot laczy to i to wiec proponuje cos takiego.
Inna sprawa fajnie zeby mialo klimat WW2 moze jakis fort eben emael gdzie niemieccy para ladowali , u gory duzo otwartego terenu z bunkrami z MG pod tym komplex. Tak jak historycznie.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 13-12-2001 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Talking

http://www.wrath.3d.pl/screenshots/
Porcja zdjec z placu budowy...

Napisalem dlugi opis co gdzie i jak... ale mi sie IE wywalil
HEHE teraz nie chce mi sie juz przepisywac.

Zobaczymy jak to wyjdzie...

Old Post 13-12-2001 01:39
C4|Shiro
Crane

pogral bys a nie kopiesz i przestawiasz te skaly:p...tesknimy!!!

Old Post 13-12-2001 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking Good |dea

NO stary co do mapy to juz widzialem foto zrobione przez ciebie...wyglada ciekawie....czekam na full wersje twojej mapki.
BTW robic mapy na potrzeby zeby obie strony mialy jakies konkretne zadania a nie tak jak w niektorych ze Axis bronia przez 10 minut bazy zeby np:radaru im nie wysadzono...
ja jestem za dzialaniem i za przeprowadzaniem szybkich akcji...a siedzenie na dupsku i plinowanie jest nudne jak flaki z olejem...ale w to wszytko mozna wplejsc jeszcze jakies zadanie zeby cos komus zapierdzielic

Old Post 13-12-2001 02:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Thumbs up

Więcej takich inicjatyw a nie będziemy się musieli bać o przyszłość RTCW bo niestety prawda jest taka ,że single player jest w większości do bani. Jaki jest multi to wszyscy wiedzą. Ma wady i zalety, a jedną z jego największych wad są mapy. Po pierwsz to mało jest ich a co za tym idzie wiele osób jest już znudzonych graniem w tych samych lokacjach. Po drugie spora część z nich jest po prostu słaba ( takie jest moje subiektywne zdanie ), więc z niecierpliwością czekam na owoce twojej pracy.

Old Post 13-12-2001 07:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Nice ! Kochane mapki , zapowiada sie ciekawie - tylko jak sie robi takie serie screen-shotow ? Bo zabawa z Print-Screenem szybko mnie znudzila
Lubie Outdoorowe mapy , a co do mojej opini na temat Generator to chyba wszyscy jush wiedza

A moze tez powiesz czy to early-beta czy mapka wyjdzie na dniach bom niecierpliwy???

Old Post 13-12-2001 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

No ja z dniem dzisiejszym postanowilem tez cos z tym zrobic:
nie zamierzam robic map tak jak to robia Bad|dea czy Przecinek ale wpadlem na genjalny pomysl zeby zrobic cos w rodzaju szkicu mapy"terenu" w 3D, bez textur i tych podobnych rzeczy.Moze moj pomysl i moja praca jaka wykonam bedzie bez sensu wzgledem niektorych....moze?
Ale nie czuje sie na silach zeby robic takie rzeczy jak Bad|dea czy Przecinek...
Tereny"zabudowania" ktore zamierzam zrobic beda(jak mi sie uda) zwiazane z wydarzeniami podczas 2 wojny swiatowej(a mam duzo materjalof na temat 2 wojny swiatowej)pomocny tez sie okaze historyk(ktorego w rodzinie posiadam(Shiro tak tak wiem...tylko sie nie smiej...hehe) i ktory bedzie mial duzy wklad w to co zrobie)....wiec jak to mi wypali, to potem bede potzebowal kogos kto to wszytsko "ubierze" w textury.
Postaram sie tez (jesl to bedzie mozliwe) wygrzebac jakies "maisje" dla Aliantof ktore zapisaly sie w naszej HISTORI swiata...
Co o tym sadzicie czy moja "idea" ma sznse zaistniec....

Old Post 13-12-2001 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Good Idea

Wlasnie sie zastanawiam... czy next TIME nie polaczyc sil?
Moze Nastepna mapa bedzie robiona na 4 rece albo i wiecej)

Szkice... textury,... idea ogolna... itp.. dla kazdego cos milego

Old Post 13-12-2001 13:28
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
...Postaram sie tez (jesl to bedzie mozliwe) wygrzebac jakies "maisje" dla Aliantof ktore zapisaly sie w naszej HISTORI swiata...
Co o tym sadzicie czy moja "idea" ma sznse zaistniec....

Sorrki ze jeszce raz dopisuje ale zapomnialem dodac tez o Axis zeby co poniektozy zle sie nie poczuli ze znowu szkopof sie olewa...wiec to samo bedzie dla dzielnej "3 Rzeszy"

Old Post 13-12-2001 13:40
RealitY
Skilled (Knight)

Zły pomyśle
no ja chetnie tez moge pomoc w robieniu map ... zajmowalem sie tym troche juz przy q2 wiec jakies tam wyobrazenie mam o tym co sie robi ... w sumie taka mapa opracowana przez pare osob by mogla byc czyms niezlym naprawde

najpierw jakies plany opracowanie pozniej praca w teamie podzielona na osoby no nic ... mozna nad tym jeszcze podyskutowac

Old Post 13-12-2001 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Spoko , count me IN . Ale czy aby nie bedzie zbyt duza widocznosc w przejsciu pomiedzy "sektorem" jednego mappera a drugiego ? Wiadomo ze kazdy ma swoj specyficzny styl . Nie mowiac o tym ze glupio bym sie poczul gdyby moja czesc mapki sie nie umywala to czesci robionej przez kogos innego .
Ale i tak ja sam sie nigdy bym nie zabral za naprawde duza /profesjonalna mape wiec dla mnie by to bylo jedyne rozwiazanie.

Old Post 13-12-2001 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Thumbs up Kul skriny !

Z samych skrinuff można śmiało powiedzieć , że ta Twoja mapka przebije mp_generator ( chociaż ten szyt przebije byle co ;-)
Fajny klimacik zapodajesz , czuć go przez te shoty
Ogólnie fajnie by byłó , jakby twoja mapka nie była kiczem ... a nóż widelec zagrozi pozycji oficjalnych mapek ? 3mam kciuki .
PS . Mały tips - nie dawaj wiejskich tekstur , bo można się dzięki nim łatwo zrazić do mapki ( mp_generator odpycha od monitora już po 1szych 5 sekundach )
GL

Old Post 13-12-2001 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
[...]ktorego w rodzinie posiadam(Shiro tak tak wiem...tylko sie nie smiej...hehe[...]

BWAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA-AHAHAHA-AHAHAHA.... LOL LOL LOL LOL

a tak na powarznie...chetnie pomoge...a i softu chtnie sie poducze...wyobraznie przestrzenna tez slaba nie mam

Old Post 14-12-2001 01:10
DarkXenocide
Prezes Poison

Jestem za, w kazdym razie co do obaw przecinka, mozna poprostu plan mapy , teren etc jak wolicie zrobic wspolnie, i tak nie bedzie przejsc w stylu Mr X robil polowe N a Mr Y polowe S i tyla.

Ja chcetnie pomoge w miare mozliwosci, mapek tez znam sporo w sumie, wyobraznie tez mam, badidea to ostatnie chyba wie ehehhe.

Narka ide nynac.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-12-2001 03:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:31.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions