Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > American sux !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrOs
GrOsik T3

Angry American sux !!!

Czy nie uwazacie, ze wolfMP jest az do wyzygania robiony pod aliantow i to tych najmniej udzielajacych sie w ww2 amerykanuf.
Ciekawe dlaczego w tylko jednej planszy na 7 (nie liczac destruction) atakowac moze strona axis.

Napiszcie czy tez odniesliscie podobne wrazenie jak ja .

Pozdr.

IRCnet #wolfpl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-12-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Taaak, zgadzam sie w stu procentach. Hamerykance juz tak maja, political corectness i nasrane we lbach.
Wole grac Axis a czasem gram aliantami bo po prostu mapa sprawia ze rozgrywka niemcami ssie dupe.
Mozna miec tylko nadzieje ze kolejne mapy zmienia ta tendencje.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 06-12-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Re: American sux !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]GrOs
Czy nie uwazacie, ze wolfMP jest az do wyzygania robiony pod aliantow i to tych najmniej udzielajacych sie w ww2 amerykanuf.
Ciekawe dlaczego w tylko jednej planszy na 7 (nie liczac destruction) atakowac moze strona axis.

Napiszcie czy tez odniesliscie podobne wrazenie jak ja .

Pozdr.

hehe trudno nie zauwazyc w sumie to mi to zwisa.......pewnie dlatego ze glownie gram aliantami
ale tak prawde mowiac lepiej bylo by jesli poiwedzmy 4 mapki byly takie w ktorych alianci atakuja a 4 w ktorych axisi atakuja

Old Post 06-12-2001 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Correct jeden bohaterski ultra medyk Xeno nie moze wygrac za caly tem

Ostatnio bawie sie LT, przepraszam wszystkie moej ofiary (air/art) obecne i przyszle

PS: Nie wciskajcie F1 - odruchowo po smierci od air/art

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 06-12-2001 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

No coz ... tak to juz jest, ze 80% gier wychodzi w óSa ... Oni pewnie powiedza, ze to chodzi o inwazje wojsk hamerykansich na tereny Wloch itp. i dlatego Allies to tylko bohaterscy amerykanie. Qrcze czekam na PRO packi z podmiana skinow, sampli itp. Btw ostatnio Xeno widzialem cie jak szalales z vulcanem

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 06-12-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Ostatnio bawie sie LT, przepraszam wszystkie moej ofiary (air/art) obecne i przyszle

Hehe mi od niedawna juz nie przeszkadza jak ktos z mojego teamu zabije mnie airem.... to po grze w ktorej podczas 2 nalotow zabilem chyba 2 przeciwnikow............... i 5 swoich

pozdr.

Old Post 06-12-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

No a co za roznica czy alianci czy axis? Przeciez gra sie dokladnie tak samo, wiec zaleznie od mapy mozecie sobie wybrac strone atakujaca. Mnie tam bez roznicy jaki mam mundur, gram zaleznie czy wole bronic czy atakowac.... I zycie staje sie prostsze

Old Post 06-12-2001 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
No a co za roznica czy alianci czy axis? Przeciez gra sie dokladnie tak samo, wiec zaleznie od mapy mozecie sobie wybrac strone atakujaca. Mnie tam bez roznicy jaki mam mundur, gram zaleznie czy wole bronic czy atakowac.... I zycie staje sie prostsze

No to ja wlasnie o tym mowie.... nie ze wole grac aliantami bo to alianci tylko dlatego wole nimi grac bo wole atakowac....a alianci wszedzie atakuja ( poza assault)

Old Post 06-12-2001 21:23
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Qrcze czekam na PRO packi z podmiana skinow, sampli itp. Btw ostatnio Xeno widzialem cie jak szalales z vulcanem

Tak packi zalatwia ta zenade ale nie mapy :> w sumie sadze ze jak beda 2 dobre teamy o podobnym skillu na wiekszosc axis nie wysadzi celow.

Co do vulcana a tak sobie gram wszystkim i nie moge wybrac bo kazda bronia mi sie gra dobrze w sumie. Choc zaczynam miec sentyment do venoma:> I nie placze ze mam malo pkt bo nie jestem E. Heheh to co zarobie to zawsze ktos przeleci pod lufa z moich etc i boom spadaja zaraz :>

Najbardziej sie mecze z panzerem, nie lezy mi :> jakis taki lolowy, ja bym ta bron chyba wywalil. Jakis kolo sie meczy np E dolatuje na depot do wiezy i panzer boom... lekka lameria. To tylko moje zdanie. TO chyba dla ludzi z wada wzroku zeby mogli cos zabic

Old Post 07-12-2001 02:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Talking

quote:

hmm...ostatnio takze bawisz sie Venomem...i sorry za F1 taki odruch niekontrolowany

Edytowane przez C4|Shiro dnia 07-12-2001 o godz. 04:54

Old Post 07-12-2001 04:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation Venom

No własnie starty co do venoma w twoich rękach to mam jako takie zastrzeżenia...wiesz stary że jak graliśmy razem to mnie pare razy skosileś (gralismy w jednym TIMIE)...z ta bronią trzeba uważać bo ma qre_wski rozżut i jak tniesz nieprzyjaciela a obok jest jeden z twoich to go zbierasz do piachu razem z przeciwnikiem...

Old Post 07-12-2001 04:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Kij ma dwa konce drodzy koledzy, gdyz...
Widzisz pana z wielka dymiaca spluwa, wypluwajacy dziesiatki naboi, trzeba czasem tez pomyslec. Ten gun jak sie rozkreci to nie moge pooscic fire i stop. Bo strzelajac nie wiele widac w celowniku juz- ogien z luf. Najczesciej wale w kolesia i nagle z boku wyskakuje inny z teamu robiac jakies tam dzikie uniki i strzelajac we wroga, jak wpadnie w strumien to amen. Tez np widze cel otwieram ogien i znow bach ktos wyskoczyl bo sie okazalo ze walczyl z nim nie jestem duchem swietym, inna sprawa ze czasem oplaca sie dla droozyny poswiecic czyjes zycie i nie zawsze placze jak kogos skosze jak zlamie mowie sorry. etc etc nie mam sil wykladac Inna sprawa ze np dzis na base notorycznie mi ktos wskakiwal pod lufe. I tez z C4 ktos tam byl W korytarzu do radaru 02 od strony 01, strzelalem na wprost i ciagle jakis komandos wyskakiwal przede mnie, nie wiem na co liczac

Team killsy moje (nie tylko z venoma napewno) :
C4Zaitsev 5
C4sud 4
C4Shiro 2

Tyle samo to wy waszego CL pozabijaliscie
Wiec uznam ze to zart jakis

PS: Jesli potrzebujecie wiecej wyjasniej to napisze hehz, dajcie znac bidule masakrowane przez zlego venoma.
PS2: Ja przed gosci z panzerem/ flamerem nie wychodze nalezy dodac tez venoma, to bron masowego razenia poprostu, jak sami mowicie nie mozna jej w 100% kontrolowac. Jednak sie przydaje, dzis was w dziurze na mapce ubot chyba wszystkich wystrzelalem w 1 akcji. Btw brawa dla medykow, co za poswiecenie az nie wiezylem, ciagle tam podnosiliscie tych biedakow, az sie martwilem bo gun byl przegrzany, ze nie dam rady

Old Post 07-12-2001 07:30
Starsky
Training (Enforcer)

to od razu mi sie przypomina film waterworld jak koles kosil z lodzi ten fort taki i jak go odwracali powoli to kosil takze swoich huh.

pozdro

Old Post 07-12-2001 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Starsky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Starsky Znajdź więcej post'ów przez  Starsky Dodaj Starsky do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

First Person Perspective

Ja tam chciałbym pograć trochę defensywnie jako aliant, a jedna mapa to za mało. Protest!! Blokady !!

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 07-12-2001 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:

Najbardziej sie mecze z panzerem, nie lezy mi :> jakis taki lolowy, ja bym ta bron chyba wywalil. Jakis kolo sie meczy np E dolatuje na depot do wiezy i panzer boom... lekka lameria. To tylko moje zdanie. TO chyba dla ludzi z wada wzroku zeby mogli cos zabic

No jasne Xeno. a Venom to niby co? ustawiasz sie na trasie wroga i szyjesz do wszystkiego co sie rusza! To nawet slepy moglby tym zabijac . Ja rozrozniam PF od Venoma tylko po tym, ze od panzera ginie tez ten co strzelal (Spojrzcie w statsach byry na PEF Buli).

Old Post 07-12-2001 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:

No jasne Xeno. a Venom to niby co? ustawiasz sie na trasie wroga i szyjesz do wszystkiego co sie rusza! To nawet slepy moglby tym zabijac . Ja rozrozniam PF od Venoma tylko po tym, ze od panzera ginie tez ten co strzelal (Spojrzcie w statsach byry na PEF Buli).

On tak specjalnie, przeciez to kamikadze jest. Uczcie sie od niego poswiecenia a nie sie smiejecie!

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 07-12-2001 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

Nie zgadzam sie venom to wcale nie taka latwa zabawka ze fire i to all. Jestes nieruchomym latwym celem, moim zdaniem myslacy przeciwnik by mnie zabijal co chwile. Nie jest super celny. Musze siedziec na tylko, poruszanie sie jest bardzo utrudnione. Musze te cholerne lufy krecic- robi to noise.. a czasem sie kulka wysmyknie - more noise. Latajac z thompsonem masz wiekszy czas na reakcje, uniki etc. Nie dawalbym tego na rowni z panzerem. Po 2 przegrzewa mi sie cholerstwoo ciagle i ammo konczy Ustawianie na trasie wroga:

a) miejsc jest pare jak w kazdej grze, powinniscie sie spodziewac
b) zazwyczaj sie musze ruszac z tym cholerstwem i tez gine, wiec to nie taki panzer, bo jak spotykam panzera to jest BOOM i nie wiem skad najczesciej - 0 szans.
Z venomem jak siedze to widze np koles leci na wprost ,czesto bliko i mam czas jeszcze rozkrecic guna i go zabic, wiec kolo lami na maxa bo powinien mi dac 4 kule i end. Nie moja wina ze brak czesci reflexu
c) SLOW SLOW SLOW all is SLOW. Ciezko sie ucieka i przemieszcza jak sie gra z tym dluzej.
d) slepy nie, venom jest bardzo niecelny, zazwyczaj musze sie podkrasc bardzo blisko. Kazda bron na odleglosc srednia i duza, zmiata venoma na cze.
e) to bron supportujaca natarcie i defensywna moim zdaniem.
f) i naprawde masz duzoo wieksze szanse zabic slimoka z venomem niz z pazerem.... duzoooo duzooo
g)koles przykampiony z MP40 zabije cie tak samo na twoje trasie w plery np Ja choc face to face i mnie slychac, nie ma zaskoczenia

Btw duzo gram jako LT, i jako E co widac po punktach.
Z venoma mam najmniej 1frag-1pkt

Z bulim troche pogralem jest jak robocop z zepsootym celownikiem z tym panzerem, cos sie ruszy to odpala

Edytowane przez DarkXenocide dnia 07-12-2001 o godz. 17:11

Old Post 07-12-2001 16:59
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie dajmy sie zwiesc przyjaciele!!!!!
to wszystko kampania amerykanow groyfikujaca ich opetany przez szatana narod

Old Post 07-12-2001 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:

Z bulim troche pogralem jest jak robocop z zepsootym celownikiem z tym panzerem, cos sie ruszy to odpala

Buli ma chyba granat zamiast glowy ... Czlowiek_Granat. Pozdry Buli

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 07-12-2001 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Buli ma chyba granat zamiast glowy ... Czlowiek_Granat. Pozdry Buli

Tak znow sie wysadzil ze mna ....

Old Post 08-12-2001 05:45
sud
sudden death

quote:

[...] moim zdaniem myslacy przeciwnik by mnie zabijal co chwile.

[...] Nie dawalbym tego na rowni z panzerem. Po 2 przegrzewa mi sie cholerstwoo ciagle i ammo konczy

[...] c) SLOW SLOW SLOW all is SLOW. Ciezko sie ucieka i przemieszcza jak sie gra z tym dluzej.

Fakt ze jak sie w pore zorientujesz ze ten wrog przed toba ma venoma, to unik, myk za murek, czekasz na koniec serii i ciach nie ma kolesia... ale w praktyce takie akcje nie zdarzaja sie zbyt czesto.

W PF tez sie konczy , a w dodatku po jednym strzale musisz dlugo czekac i wtedy latasz tylko z pistolecikiem. CZyli jak ci strzal nie wyjdzie to praktycznie juz nie zyjesz.

No przeciez nie uciekasz z venomem w reku? Zmieniasz na pistol czy knife i dopiero zjazd... bo z tym ciezkim gownem nie ma w ogole co liczyc na unik.

Co do reszty to przyznaje racje.

Old Post 08-12-2001 17:17
DarkXenocide
Prezes Poison

Na poczatku zlewalem ta bron, ale mi sie spodobala jej efekt jest taki "bezdyskusyjny" jak juz koles wyskoczy

Widze ludzi z venomem i jakos nie jest tak prosto z tym walczyc.

Dzis wzialem na pare rund panzera zeby obadac i pocisk w miare szybko sie laduje (wiem ze wolno, ale spoxz idzie wyczekac), kryjesz sie, ladujesz, strzal. No i wystarczy zginac wstajesz z autoload. Jak masz medyka za plecami to sie mozna bawic. Mimo wszystko nie uzywam tej broni, dzis wzialem bo sie jakos przebic nie mogly alieny na base i sie bawilem,

PS: wiecej mam killi z Thompsona.

Old Post 09-12-2001 04:34
Zaitsev
Zajec

Talking !

Jednym zdaniem to "nie jestes stworzony do tej broni"
P-F ma ogramna sile razenia niedosc ze np rozwalasz kolesia (kolesiów idacych w grupie) to madyk juz ich nie wskrzesi bo nie ma jak-leza porozzucani po mapie
Dla chcacego nic trudnego
Dla mnie w Wolfie kazga bron ROX....a jak mnie sie nudzi to ide ze snajpa polowac ruchome cele

Old Post 09-12-2001 05:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: !

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Jednym zdaniem to "nie jestes stworzony do tej broni"
P-F ma ogramna sile razenia niedosc ze np rozwalasz kolesia (kolesiów idacych w grupie) to madyk juz ich nie wskrzesi bo nie ma jak-leza porozzucani po mapie
Dla chcacego nic trudnego
Dla mnie w Wolfie kazga bron ROX....a jak mnie sie nudzi to ide ze snajpa polowac ruchome cele

No jasne, zabijac tym mozna i tak jak mowisz, tylko jakos ee ... nie. 0 szans ma koles BOOOM i kawalki... nie to nie dla mnie. Choc dzis trafilem 4 Axis w FWD bedac juz na schodkach hehz. Fajne ale mimo all lamerskie. Biore go tylko jak jestem serio zly , zmieniam sie w XenoLameP-F

Btw. Generator mapka jest jakas lewa przy gen B jesli dobrze pamietam , koles sie spawnuje,,, I po spawnie sie ma niesmiertelnosc pare sek i jak z nim walczyc? Zreszta jest jakos dziwnie axis sie spawnuje cholernie blisko tego gena, zgrany team dobry zawsze go obroni moim zdaniem, alies sa bez szans na wygrana tam, jak doszlo by do meczu klanowego 2 dobrych klanow.

Old Post 09-12-2001 06:15
Zaitsev
Zajec

Re: Re: !

quote:

.....Btw. Generator mapka jest jakas lewa przy gen B jesli dobrze pamietam , koles sie spawnuje,,, I po spawnie sie ma niesmiertelnosc pare sek i jak z nim walczyc? Zreszta jest jakos dziwnie axis sie spawnuje cholernie blisko tego gena, zgrany team dobry zawsze go obroni moim zdaniem, alies sa bez szans na wygrana tam, jak doszlo by do meczu klanowego 2 dobrych klanow.

Co do GENERATORA to jest trefna ta mapa ,teraz tak twierdze(przedtem tak nie twierdziłem[ale ze mnie zły człowiek])...
Po 1-ma jakies trefne kolory wyglada jakby ja wyżygano a nie zrobiono..texturki coś nie takie...
Po 2-jest cholernie DUŻA i zgubić się tam nie ma żadnego problemu ze względu na to że jest bardzo dużo możliwości dojścia do tych rzekomych generatorof
A po 3- to jest na niej napaćkanie przeróżnych rzeczy...np:jak sie wchodzi na plac z gniazdami CKM (dla opornych Cięszki Karabin Maszynowy)...Niedociągnieć jest wiele...

Old Post 09-12-2001 17:00
sud
sudden death

quote:

Dzis wzialem na pare rund panzera zeby obadac i pocisk w miare szybko sie laduje (wiem ze wolno, ale spoxz idzie wyczekac), kryjesz sie, ladujesz, strzal. No i wystarczy zginac wstajesz z autoload.

No w ogole jak cie medyk wksrzesza to sa ladne historie . Najlepsze jest ze masz spowrotem wszystkie granaty hehe... a ammo masz tylko tyle ile miales w chwili smierci. Bug? Tak mi sie wydaje. Tak samo masz pelny power meter (czy jak to sie nazywa). Dzieki temu mozna fajna akcje zrobic engineerem i medykiem... jak jest all clear to mozesz sobie nawet ze trzy dynamity podlozyc sam . Troche to LoL jest, ale moze tak mialo byc.

Old Post 09-12-2001 17:10
Zaitsev
Zajec

Exclamation UWAGA

Mam do was takie spostrzezenie dany topick nawiazuje do czego innego niz to co jest napisane powyzej(jakies 17 postóf)sa to posty zwiazane z graniem w Wolfa_MP....Jeśli macie coś do powiedzenia i związane z Mp to już taki topik istnieje i tam proszę kontynuować wasze rozważania....

Edytowane przez Zaitsev dnia 09-12-2001 o godz. 20:52

Old Post 09-12-2001 18:06
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: UWAGA

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Mam do was takie spostrzezenie dany topick nawiazuje do czego innego niz to co jest napisane powyzej(jakies 17 postóf)sa to posty zwiazane z graniem w Wolfa_MP....Jeśli macie coś do powiedzenia i związane z Mp to już taki topik istnieje i tam proszę kontynuować wasze rozważania....

Oh Zajacu Zaloze specjalny TOPIK do tego, juz ide click click zakladam.

Old Post 10-12-2001 02:08
C4|Shiro
Crane

Zajec nu pagadi...sam zes w tej duskusji uczestniczyl ... no ale porzadek musi byc nie?

Old Post 10-12-2001 04:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie mowie ze nie uczestniczylem, mi to nie przeszkadza ale dla wygody zalozylem osobny topik, thats all.

Btw widze symbol eldarow u ciebie, grasz w WH40k?

Old Post 10-12-2001 05:36
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:57.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions