quote: Napisane oryginalnie przez sud
No jasne Xeno. a Venom to niby co? ustawiasz sie na trasie wroga i szyjesz do wszystkiego co sie rusza! To nawet slepy moglby tym zabijac . Ja rozrozniam PF od Venoma tylko po tym, ze od panzera ginie tez ten co strzelal (Spojrzcie w statsach byry na PEF Buli).
Nie zgadzam sie venom to wcale nie taka latwa zabawka ze fire i to all. Jestes nieruchomym latwym celem, moim zdaniem myslacy przeciwnik by mnie zabijal co chwile. Nie jest super celny. Musze siedziec na tylko, poruszanie sie jest bardzo utrudnione. Musze te cholerne lufy krecic- robi to noise.. a czasem sie kulka wysmyknie - more noise. Latajac z thompsonem masz wiekszy czas na reakcje, uniki etc. Nie dawalbym tego na rowni z panzerem. Po 2 przegrzewa mi sie cholerstwoo ciagle i ammo konczy Ustawianie na trasie wroga:
a) miejsc jest pare jak w kazdej grze, powinniscie sie spodziewac 
b) zazwyczaj sie musze ruszac z tym cholerstwem i tez gine, wiec to nie taki panzer, bo jak spotykam panzera to jest BOOM i nie wiem skad najczesciej - 0 szans.
Z venomem jak siedze to widze np koles leci na wprost ,czesto bliko i mam czas jeszcze rozkrecic guna i go zabic, wiec kolo lami na maxa bo powinien mi dac 4 kule i end. Nie moja wina ze brak czesci reflexu 
c) SLOW SLOW SLOW all is SLOW. Ciezko sie ucieka i przemieszcza jak sie gra z tym dluzej.
d) slepy nie, venom jest bardzo niecelny, zazwyczaj musze sie podkrasc bardzo blisko. Kazda bron na odleglosc srednia i duza, zmiata venoma na cze.
e) to bron supportujaca natarcie i defensywna moim zdaniem.
f) i naprawde masz duzoo wieksze szanse zabic slimoka z venomem niz z pazerem.... duzoooo duzooo
g)koles przykampiony z MP40 zabije cie tak samo na twoje trasie w plery np Ja choc face to face i mnie slychac, nie ma zaskoczenia 
Btw duzo gram jako LT, i jako E co widac po punktach.
Z venoma mam najmniej 1frag-1pkt
Z bulim troche pogralem jest jak robocop z zepsootym celownikiem z tym panzerem, cos sie ruszy to odpala 

Edytowane przez DarkXenocide dnia 07-12-2001 o godz. 17:11
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|