quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Wszystko mozna tylko trzeba siedziec i rozwalac wolfa od srodka to tylko progam 
ANT: to nie jest tak ...
ID zrobil gre ma wygladac jak wyglada all bylo tak projektowane i tyle, nie chodzi o to ze ktos umie wylaczyc redouta i jest lepszy a kto nie umie jego problem. To zmiany ulatwiajace gre- tricks - cheats etc. wszyscy powinni miec wyrownane szane nie robmy gnoju w enginie bo sie zacznie syf, wiem co mowie, nie musze wylaczac mgly etc. dam sobie skiny ornage i green chamskie i mam all w dupie z 1 konca mapy cie sciane stenem czy mp40, zawsze bede mial szybszy czas reakcji wszedzie, uprocze GL, zrobie przezroczyste obiekty etc bo umiem i co?
PO CO TO KOMU>?
No i właśnie o to mi chodzi Xeno...
Ty umiesz i nie stosujesz takich akcji, ale czy inni też nie stosują?
Pozostaje nam liczyć tylko na uczciwość graczy...bo nawet pure_server nie wszystko ograniczy 
Sam trochę dłubię w Wolfie, kilka ciekawych rzeczy już znalazłem Ale przez myśl mi nie przeszło, żeby ułatwiać sobie grę, co widać na polu walki, nieraz muszę z panzerem biegać aby kogokolwiek trafić , heheheh 
Generalnie, nawiązując do topicka, sądzę, że w configu warto parę rzeczy tweaknąć (np. fov, hunkmegs, lagometer, maxpackets, itd) bo to nie cziterstwo, jak ktoś ma mało ramu ograniczyć go dla dzwięku np... Ale oszukiwanie w celu bycia lepszym od innych - to lamerstwo i nieudacznictwo 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|