Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak definiujecie dobrego gracza w cs'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Question Jak definiujecie dobrego gracza w cs'a

Niektorzy twierdza ze niemozna jednoznacznie stwierdzic ze koles jest dobry moze byc dobry w ffa , 1 on 1, dobrze grac Teamowo a slabiej pojedynczo... jak wy to oceniacie co powinien miec dobry gracz cs'a wedlug mnie refleks (dobra pogode tzw korzystny biometr ) doswiadczenie (wiedziec jak sie zachowac w danej sytuacji) grac jak najbardziej zespolowo (ffa i 1 on1 w csie to raczej nieporozumienie ,bezsensowna strzelanina sie w tedy z niego robi). Dobry gracz powinien tez miec obcykane strzelanie z kazdej broni i umiejetnosc zwodow (to mozna zaliczyc do doswiadczenia)
teraz troche podzailu na klasy
1)
Gracze ffa (dobrzy) tzw statsiarze (no chyba ze naprawde sa dobzi) przecietny taki gracz wykorzystuje innych do zgarniania fragow dla sibie dobija innym kolesi z opuznieniem wyskakuje na rush zeby przypadkiem nieginac i zeby latwiej bylo dobijac juz ledwo zyjacych kolesi... mysli tylko o sobie i swoich fragach chrzani teamejtow (zdazaja sie wyjatki np ja )

2)
dobry gracz 1 na 1 duzy skill niezly cel i umiejetnosc zmylenia przeciwnika mysli tylko o sobie w tloku raczej jest mu ciezko...

3)
dobry gracz teamowy polega na teametach tzw wie ze za jego plecami stoi gostek i ma backap i jakby co ktos ochrania jego dupe (to przyklad) nie blokuje dobrze wspuldziala z grupa trzyma sie taktyk ma dobrego skilla (doswiadczenie itp ) mysli nietylko o sobie ale tez potrafi odratowac kumpla z opresji...

Co wy o tym myslicie o klasach i o tym jaki powinien bys idealny gracz cs'a i co sie w ceesie liczy statsy

i Czy mozna gracza oceniac tylko po statach czy raczej wolicie oceniac styl jego gry... ?

PS
Niedlugo przedstawie wam jak powinien wygladac debesciarski klan ale musze do tego krotka opowiesc napisac juz niebawem przedstawie...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Mnie jeszcze nikt nie pokonal oficjalnie 1 na 1

Old Post 29-12-2001 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.

cicho badz bo Cie jeszcze wyzwe

Old Post 29-12-2001 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

heh.... dobzi gracze to są tacy co potrafią sie bez obawy o swe statsy przełączyć sie do przegrywającego teamu i widać ze se radzi..... bo nawet najgorsza lama se poradzi w wygrywającym teamie i bedzie fragować... ale jak takiego dac do przegrywającego to tylko skampi albo bedzie ginął.....

w meczu 1 vs. 1 wedłoog mnie mozna stwierdzić jak kto gra.. czy umie strafeować i celować..... jaka jest jego reakcja gdy ktos wali mu w plecy czy gdy skonczy sie magazynek... ale CS jest grą zespolową wic takie 1 na 1 nie ma sesnu.......

A statsiarze tez mnie wqurwiają.... ide se naprzykład na itali jako CT domkiem .. patrze obok idzie 5 CT.. no to oki ide nie boje sie bo mam obstawe.... ide i ide dochodze do wyjscia bez problemu i sie odwracam.. a tam nikogo... wszyscy se skampili i czekają.....
w innym przypadku gdy licze na mpla z temu to ten sie chowa i czeka az zgine...
a najbardziej mnie deneruje mnie taka sytuacja: uzbieram se na avm czy jakiegos m4a1 i ide dumny z moim nowym nabytkiem po fragi... ide z qmplami z temau zadzieją ze mi pomogą... wyhodzi kilku terro to ja wale serie i uciekam przeladowac za skrzynke.... nagle jeden z moih wali do mnie z sp pool magazynku i zjechał mnie do polowy zycia... ale ja nic i dalej wale do terro az mnie zabiją... tamten tylko na to czekał i bierze moją bron........
a juz ne moowie o takich co wogle mnie zabijają tylko po to zeby wziąsć moją broń...

Wiec wedłoog mnie wzorowy gracz powinien umiec grac dobrze w teamie... a jesli taki bedzie umial grac dobrze to tesz se poradzi w 1 vs. 1...
to by było na tyle...

Old Post 29-12-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.

to zmierz sie z [SPECNAZ]Neo

Moim zdaniem dobry gracz w csa musi miec idealnego cela [aim niewykluczony ] Giwery to raczej m4 i ak, rusher, ale potrafiacy przykampic [ale nie tak lamersko, przez pol mapy ]
a czy potrafiacy grac w teamie czy nie to nie ma znaczenia, mowi sie mu ze ma isc *tu* strzelac *tam* i ze ma sie *nie ruszac* i bedzie okej

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 30-12-2001 03:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:

a czy potrafiacy grac w teamie czy nie to nie ma znaczenia, mowi sie mu ze ma isc *tu* strzelac *tam* i ze ma sie *nie ruszac* i bedzie okej

sranie w banie...........grając w CS'a trzeba przedewszystkim umiec grac teamowo..... trzeba wyczuć kiedy poojsc jako mienso zeby team wygrał..... rzeczywiscie lepiej kogos słuchac ale to nie znaczy ze tylko ma polegac na inych i na tym co mu powiedzą... sa gracz musi wiedzieć kogo osłaniać gdzie cisnąć HE żeby nie rozwalić połowy swojego teamu czy jak rzucić flasha........
Umiejętnoś dobrej gry 1 na 1 nie jest podstawą ale jest przydatna w normalnej gdze teamowej.......

Old Post 30-12-2001 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

Re: Jak definiujecie dobrego gracza w cs'a

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Niektorzy twierdza ze niemozna jednoznacznie stwierdzic ze koles jest dobry moze byc dobry w ffa , 1 on 1, dobrze grac Teamowo a slabiej pojedynczo... jak wy to oceniacie co powinien miec dobry gracz cs'a wedlug mnie refleks (dobra pogode tzw korzystny biometr ) doswiadczenie (wiedziec jak sie zachowac w danej sytuacji) grac jak najbardziej zespolowo (ffa i 1 on1 w csie to raczej nieporozumienie ,bezsensowna strzelanina sie w tedy z niego robi). Dobry gracz powinien tez miec obcykane strzelanie z kazdej broni i umiejetnosc zwodow (to mozna zaliczyc do doswiadczenia)
teraz troche podzailu na klasy
1)
Gracze ffa (dobrzy) tzw statsiarze (no chyba ze naprawde sa dobzi) przecietny taki gracz wykorzystuje innych do zgarniania fragow dla sibie dobija innym kolesi z opuznieniem wyskakuje na rush zeby przypadkiem nieginac i zeby latwiej bylo dobijac juz ledwo zyjacych kolesi... mysli tylko o sobie i swoich fragach chrzani teamejtow (zdazaja sie wyjatki np ja )

2)
dobry gracz 1 na 1 duzy skill niezly cel i umiejetnosc zmylenia przeciwnika mysli tylko o sobie w tloku raczej jest mu ciezko...

3)
dobry gracz teamowy polega na teametach tzw wie ze za jego plecami stoi gostek i ma backap i jakby co ktos ochrania jego dupe (to przyklad) nie blokuje dobrze wspuldziala z grupa trzyma sie taktyk ma dobrego skilla (doswiadczenie itp ) mysli nietylko o sobie ale tez potrafi odratowac kumpla z opresji...

Co wy o tym myslicie o klasach i o tym jaki powinien bys idealny gracz cs'a i co sie w ceesie liczy statsy

i Czy mozna gracza oceniac tylko po statach czy raczej wolicie oceniac styl jego gry... ?

PS
Niedlugo przedstawie wam jak powinien wygladac debesciarski klan ale musze do tego krotka opowiesc napisac juz niebawem przedstawie...

majki nie pisz tak duzo bo nikomu sie nie bedzie chcialo tego czytac
ja nie przeczytalem

Old Post 30-12-2001 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

bo czytac i pisac nie umiesz... Golasie

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 30-12-2001 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Dobry gracz to taki grac ktory potrafi walić same heady z TMP

Old Post 30-12-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

sranie w banie...........grając w CS'a trzeba przedewszystkim umiec grac teamowo..... trzeba wyczuć kiedy poojsc jako mienso zeby team wygrał..... rzeczywiscie lepiej kogos słuchac ale to nie znaczy ze tylko ma polegac na inych i na tym co mu powiedzą... sa gracz musi wiedzieć kogo osłaniać gdzie cisnąć HE żeby nie rozwalić połowy swojego teamu czy jak rzucić flasha........
Umiejętnoś dobrej gry 1 na 1 nie jest podstawą ale jest przydatna w normalnej gdze teamowej.......

taaaa TEAM sie LICZY!!

Old Post 30-12-2001 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Cs to gra druzynowa to poco sie sprawdzac 1v1 ? gdy przychodzi do gry 6 vs 6 to nawet czwiczenia 1v1 nic nie nadza bo gdy ludzi kupa tam i supermen dupa.... chyba jkos tak to lecialo....

Zeby dobrze grac teamowo trza miec dobrego Stratega i conajmniej 2 zajebistych snajperow nieomijajac juz ze reszta powinni wymiatac.. =]

Old Post 30-12-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]ziec

taaaa TEAM sie LICZY!!

powiedzial co wiedzial...

Old Post 30-12-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
....i conajmniej 2 zajebistych snajperow ...=]

taaaa hehe najlepiej jak tych dwoch "zajebistych snajperow' ustawi sie po przeciwnych stronach wyjscia z korytaza na duscie tak zeby sie pozabijali.... 20 minut temu jak gralem dwoch lolkow tak zrobilo...

Old Post 30-12-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Cs to gra druzynowa to poco sie sprawdzac 1v1 ? gdy przychodzi do gry 6 vs 6 to nawet czwiczenia 1v1 nic nie nadza bo gdy ludzi kupa tam i supermen dupa.... chyba jkos tak to lecialo....

Zeby dobrze grac teamowo trza miec dobrego Stratega i conajmniej 2 zajebistych snajperow nieomijajac juz ze reszta powinni wymiatac.. =]

z tymi snajperami do dokliwie odczulismy na sparingu ze SLIZGIEM! ale byl tylko jeden

Old Post 30-12-2001 22:47
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

IDS ? ... moj uczen

Old Post 31-12-2001 10:00
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
IDS ? ... moj uczen

nieee...krecik!

Old Post 31-12-2001 12:09
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

aaa krecik dobry jest.... ale jeszcze musi sie duzo nauczyc .......

Old Post 31-12-2001 12:24
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
aaa krecik dobry jest.... ale jeszcze musi sie duzo nauczyc .......

nie mow chociaz ze od Ciebie!
ale z AWP jechal nas ostro

Old Post 31-12-2001 12:26
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

nie mowie ze odemnie..... ale..... musi jednak .. nie umie z kalaha strzelac z tego co fidzialem .... a co do awm.... ja nie mowie ze ja tesh nie pottrafie strzelac chcesz moge pokazac

Old Post 31-12-2001 12:28
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
nie mowie ze odemnie..... ale..... musi jednak .. nie umie z kalaha strzelac z tego co fidzialem .... a co do awm.... ja nie mowie ze ja tesh nie pottrafie strzelac chcesz moge pokazac
DAWAAAJ czekam na $lizgu

Old Post 31-12-2001 12:30
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Talking

kiedy teraz ?

Old Post 31-12-2001 12:31
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
kiedy teraz ?

nie jednak nie, teraz, nie moge!

Old Post 31-12-2001 12:32
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

heh cyka sie )) nie zartuje z roboty u mnie to nie jest gra bo jeszcze 30 min pracuje i do domciu pod prysznic i na imprezke

Old Post 31-12-2001 14:21
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
heh cyka sie )) nie zartuje z roboty u mnie to nie jest gra bo jeszcze 30 min pracuje i do domciu pod prysznic i na imprezke

ja tez nie mialem warunkow!
ale jak zagramy bedzie:
adax boje sie (joke)

Old Post 31-12-2001 15:02
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

taaa, Subz3ro vs Neo może sie jakos zgadacie ?

Old Post 02-01-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

Slabego gracza mozna wykryc wtedy jezeli sie porusza na turnach

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 02-01-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
svisstack
Skilled (Knight)

1. Aim
2. AWP AWP AWP i Desert opanowane do perfekcji
3. Ogranie (gra na sluch i umiejetnosc przewidywania)
4. Umiejetnosc gry teamowej
5. Realizowanie zadan takycznych

Old Post 03-01-2002 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil svisstack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do svisstack Znajdź więcej post'ów przez  svisstack Dodaj svisstack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać svisstack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Popieram svisstacka
po co mam pisać drugi raz to co już jest

Email: [email protected]

Old Post 03-01-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

quote:
Napisane oryginalnie przez svisstack
1. Aim
3. Ogranie (gra na sluch i umiejetnosc przewidywania)
4. Umiejetnosc gry teamowej
5. Realizowanie zadan takycznych

- Jest to trudny orzech do zgryzienia ale trenuje juz od miesiaca i widac efekty... np w eaglu

Old Post 05-01-2002 11:26
The!
Nv| member

Ciapek na snajpy ze mną wymiekasz
a z eagla też już powoli

Email: [email protected]

Old Post 05-01-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:22.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions