Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > XP to syff nie instalujcie !!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Angry XP to syff nie instalujcie !!

No wiec zainstalowalem sobie Xp Pl po wymianie dysku twardego , wszytko bylo ok , chodzilo dobrze , az tu , akurat kiedy zaczolem grac 1 na 1 z niejakim A-team Dee.Dee czy cos takiego , jakis kumpel ETC Waniego ( btw niezle heady sypal , na 6 smierci moich 6 headow ) ,ale zboczylem z temtu .... no wiec gram idzie mi slabo , ( w tle brat zgrywa 4 GB z mojego dysku przez siec , ale mialem szybki dysk wiec lozik ) , no a tu nagle dzwoni telefon , a 2 min po telefonie zaczyna sie kabaret .... ping zaczol mi skakac od 60 ( czyli zwyklego ) do 4150 !!!! tak mialem taki ping !!!! Dee.Dee moze potwierdzic , jesli czytuje tego boarda ! A co sie okazalo WSPANIALY WINDOWS XP SAMOCSZYNNIE WYLACZA I WLACZA OBSLUGE TCP/IP !!!!! Mam kompa w sieci lokalnej , wiec wiadomo , ze bez tego nie da sie grac ( nie wiem wogole jakim sposobem mam jeszcze dostep do boarda ) !!!!! Takze Windows XP to wileka kicha i to bani z tym g****** , tylko sie nerwow i czasu nakosztowalem , caly dzien w plecy !!!!

MSN [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-12-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Angry dlasze uzupelnienie

Acha jeszcze jedno wszsytkie ustawienia mam dobre , sprawdzilem ja i major Vasca ( a on sie na tym naprawde dobrze zna ) --> wiec to nie blad ustwien , po drugie wlasnie skonczylem scan Norton Antivirus 2002 , nic nie wykryl ----> wiec to nie wina wirusa !!! Chociaz w tym momencie caly system Windows XP to dla mnie jeden wielki wirus !!!!

MSN [email protected]

Old Post 28-12-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Windows 98 RoXorZ

Old Post 28-12-2001 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Wiem wiem

Jest to syff tak jak ME też syff.
NId da sie na tym grać najlepszy jest 98

Old Post 28-12-2001 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

no to mówie pszecie...

Old Post 28-12-2001 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Maslav ty masz przecierz windowsy 94...

Old Post 28-12-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

LOL!
Ale wy smieszni jestescie.
Win XP to bardzo stabilny system, ktory ma zajebiscie duzo opcji konf. Najwidoczniej jestescie ograniczeni do w98 ktore przy formatowaniu dyskietki dostaje czkawki - wspaniale 16&32 bit.
Niestabilna wiocha, ktora potrafi jedna aplikacja wylozyc to wlasnie jest wasze wspaniale w98. Odkad przesiadalem sie z niego na w2k (potem xp) odrazu polepszyl sie moj codzienny humor bo komp nie zaliczal juz 5 zwisow w ciagu dnia.
Aha niech ktos nie proboje ripostowac tekstami w stylu 'miales zle drivery' bo spadne z krzesla z brechtu.

Old Post 28-12-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]JACKKILLER
LOL!
Ale wy smieszni jestescie.
Win XP to bardzo stabilny system, ktory ma zajebiscie duzo opcji konf. Najwidoczniej jestescie ograniczeni do w98 ktore przy formatowaniu dyskietki dostaje czkawki - wspaniale 16&32 bit.
Niestabilna wiocha, ktora potrafi jedna aplikacja wylozyc to wlasnie jest wasze wspaniale w98. Odkad przesiadalem sie z niego na w2k (potem xp) odrazu polepszyl sie moj codzienny humor bo komp nie zaliczal juz 5 zwisow w ciagu dnia.
Aha niech ktos nie proboje ripostowac tekstami w stylu 'miales zle drivery' bo spadne z krzesla z brechtu.

tutaj musze potwierdzic slowa kolegi JACKKILLERA!
WIDOZA 98 SuX, 5 zwiech na dzien mialem, szkoda mi po prostu na to slow, przy ME tez, ale tylko ze 3, a XP? nic , kompletnie, nawet nie sadzilem ze ludzie microsoftu...bede wstanie wypuscic cos tak stabilnego! i ogolnie latwiej mi jest go skonfiguowac, do wlasnych ustawien, podoba mi sie

Old Post 28-12-2001 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

ja takze jestem za XP

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 28-12-2001 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

my w cafe mamy '98 i jest all good

Old Post 28-12-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Talking

No , a ja mam teraz Me i wszystko dobrze chodzi , prawda , ze XP jest stabilnijeszy , ale jest strasznie niedopracowany , co chwile jakies nowe latki , poprawki wychodza ! Moze jak juz to wszystko sie uspokoji, wszystkie bledy zostana usuniete to bede go uzywal i pwoeim , ze jest dobry , ale jak narazie to niedopracowana komercha , gdybym nie gral to bym mial windowsa 2000 , ale on ma niestety problemy z niektorymi grami ! Takze jak narazie mam Me , ktore jest u mnie stabilne , zwiechy zdazaja sie nie czesciej jak w XP , czyli praktycznie wogole ich nie ma !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 09:10
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Spectrum OS (nie wim jak to sie nazwalo) rulez!!!!!!!!!!! Uzywalem tego system przez jakies pol roku i nie przypominam sobie ani jednago "niebieskigo ekraniku"
A najfajniejsze w tym komputerku bylo pelne emocji ladownie gry/programu, nie dosc ze czekalo sie 15min to w ten czas nawet dotknac go nie mozna bylo

Old Post 29-12-2001 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
Spectrum OS (nie wim jak to sie nazwalo) rulez!!!!!!!!!!! Uzywalem tego system przez jakies pol roku i nie przypominam sobie ani jednago "niebieskigo ekraniku"
A najfajniejsze w tym komputerku bylo pelne emocji ladownie gry/programu, nie dosc ze czekalo sie 15min to w ten czas nawet dotknac go nie mozna bylo

tam nie bylo ekraniku niebeiskiego A lepsze bylo commodoer czy atari

Old Post 29-12-2001 13:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

atari RoXorZ

Old Post 29-12-2001 14:11
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

"najlepsze na swiecie - atari, czy wiecie? Bo tylko atari jest z gowna i ze stali. ani (nie pamientam) ani ibm, tylko, tylko st" (chyba)"
jakos tak to lecialo
"atari? co pan ? ja nie jestem rolnikiem"
jeszcze bylo cos o weglu i atari, ale nie pamietam

Old Post 29-12-2001 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Tak , a co powiecie na to system mi sie laduje w okolo 16 s, a wylacza w 3 ! Jaki inny system potrafi tego dokonac ?? Tak to dzua zasluga dysku ( 7200 obrotow , DMA 100 ) , ale jakos inne systemy laduja sie "troszeczke" dluzej !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 18:12
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Tak , a co powiecie na to system mi sie laduje w okolo 16 s, a wylacza w 3 ! Jaki inny system potrafi tego dokonac ?? Tak to dzua zasluga dysku ( 7200 obrotow , DMA 100 ) , ale jakos inne systemy laduja sie "troszeczke" dluzej !

zasluga dysku ale tez i RAMu, a co do dysku to ja mam chyba DMA 133!@

Old Post 29-12-2001 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

zasluga dysku ale tez i RAMu, a co do dysku to ja mam chyba DMA 133!@

A swistak siedzi i zawija , ile za niego w takim razie zaplaciles ? 800 , 900 zl ? na aktalne ceny ofcourse ! A ramu mam tylko ( az ) 256 !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 18:25
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

A swistak siedzi i zawija , ile za niego w takim razie zaplaciles ? 800 , 900 zl ? na aktalne ceny ofcourse ! A ramu mam tylko ( az ) 256 !

ja tez mam 256, ale chce dokupic RAMA!
a nie sory KITABQ, jednak DMA 133 bylo troszke za drogie (jakies 150zeta wiecej niz normalny)!

Old Post 29-12-2001 18:57
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:

ja tez mam 256, ale chce dokupic RAMA!
a nie sory KITABQ, jednak DMA 133 bylo troszke za drogie (jakies 150zeta wiecej niz normalny)!

150 zeta to 1/4 ceny mojego dysku ( btw zaplacielm 520 zeta za WD 400 czyli 7200 obrotow , DMA 100 , 40 GB ) !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 21:05
DarkXenocide
Prezes Poison

Moje XP, fakt bardzo stabilne, uzywam roznych wersji od dawna dawna, mase beta ver i RC po fulla teraz PL. Tu moja uwaga lepiej zawsze ang jezyczny, stabilniejszy i szybciej laty ma. Tak wiec XP jest dla mnie ostatnio tajemniczy instalka jest dosc nowa ( po wirze), system prawie czysty. Podam konf kompa : PIII800, 256MB ram PC133, plyta ASUS CUSL2-C, dyski ATA66 i ATA100, gry i sytem chodza z tego szybszego. No wiec w obydwu grach przeze mnie katowanych CS i RTCW, mam debilne skoki FPSow, nie wiem czemu... od 20 w gore... Bede testowal teraz 98SE jak bedza chodzic gry. Caly sek polega na tym, ze karta grafiki to GeF3 Titanium 200 na 64DRR *najmocniejsza ver ponoc teraz, wiec jakim cudem moze mi cos spasc do 20 FPS. Mysle ze to wina XPek ktory niby mial dopalac... podobne FPS to ja mialem na MX200, zenada, ostatecznie ja SE 98 nie bedzie lepsze odpalam 2000, ktory zawsze byl zapasowym systemem u mnie , od czasu uzywania beta XP.
Oczywiscie gram na GLu w 1024x768 all na full.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 30-12-2001 06:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alThRay
Training (Enforcer)

Red face

Stary zrobiles blond instalujac to nic nie warte gowno
Niech wszyscy wiedza iz WIN XP SUXORZ!!!

Old Post 30-12-2001 07:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alThRay Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alThRay Znajdź więcej post'ów przez  alThRay Dodaj alThRay do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alThRay prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Tu moja uwaga lepiej zawsze ang jezyczny, stabilniejszy

Niby dlaczego stabilniejszy??? Przeciez podmianie ulegaja tylko pliki jezykowe, nic nie zmieniaja w samym kodzie. Jakies dziwologi pan pleciesz. Latki sa rzeczywiscie szybciej.

tym, ze karta grafiki to GeF3 Titanium 200 na 64DRR *najmocniejsza ver ponoc teraz[/QUOTE]
e e najmocniejsze jest GF3 Titanium 500.

Old Post 30-12-2001 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

150 zeta to 1/4 ceny mojego dysku ( btw zaplacielm 520 zeta za WD 400 czyli 7200 obrotow , DMA 100 , 40 GB ) !

a ja 560 za Seagate Bar. IV, 7200 obrotowow i DMA 100, 40 GB!
a za 700 mozna bylo juz spotkac troche gorszej firmy ale DMA 133!

Old Post 30-12-2001 12:08
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:

a ja 560 za Seagate Bar. IV, 7200 obrotowow i DMA 100, 40 GB!
a za 700 mozna bylo juz spotkac troche gorszej firmy ale DMA 133!

Nie chce nic mowic ale przeplaciles , w sklepie u nas norlanie jest twoj za 510 zl !

MSN [email protected]

Old Post 30-12-2001 12:25
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

w Warszawie zawsze drozej
ale mi sie wydaje ze nie przeplacilem, bo teraz tez u nas tyle kosztuje! a ja kupywalem pod koniec Listopada!!

Old Post 30-12-2001 13:05
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:48.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions