Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Bron
Jaka jest najbardziej LAMERSKA bron RTCW
Ta ankieta została zakończona.
Kombinerki E 11 28.95%
PanzerFaust 13 34.21%
Flamer 9 23.68%
Airstrike 4 10.53%
Venom 1 2.63%
W sumie: 38 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Bron

Jestem bardzo ciekaw wiec robie ankietke i tak to lepsze niz czesc topicow tutaj , wiec sie osmiele hehe. Zalozyc nowy.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-12-2001 02:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

jak broń w rtcw moze być lamerska? hymmm.... :-| co to bfg jest czy co?

Old Post 27-12-2001 03:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

dlaczego panzerfaust jest lamerski?? moze by tak ludzie oddajacy glos chociaz uzasadnili swoj wybor! Ja tam wybralem kombinerki mysle ze uzasadniac nie trzeba

Old Post 27-12-2001 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

zadna nie jest..
sa chyba w miare dobrze wywazone...

Old Post 27-12-2001 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
zadna nie jest..
sa chyba w miare dobrze wywazone...

No tak ogolnie to sa, ale najbardziej lamerski jest flejmer. Pewnie dlatego ze zwykle lamy sie tym bawia, ale ogolnie to zawsze podpali sie jakiegos swojego zawodnika i od razu jest szum: 'WYPAD Z TYM PALENIEM STAD!'. Bo fakt trudno sie tym bawic zeby nawet przypadkiem siebie nie podpalic.

Old Post 27-12-2001 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

dlatego flamer wymaga duzego skilla

Old Post 27-12-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

No tak ogolnie to sa, ale najbardziej lamerski jest flejmer.(...)

Własnie na ogół lamy... Niestety, ale czasami bardzo fajne akcje mozna robić z moim kochanym miotaczem (uwielbiam tę broń, poza tym jest to najlepiej zrobiony miotacz płomienie w jakiejkolwiek grze. lepszego na razie nie ma...). Np. Jest bardzo przydatny do deratyzacji FB na beach z aliantów. 2 flamery i jeden panzer potrafią wtedy zdziałac bardzo dużo

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 27-12-2001 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

IMHO nie ma lamerskiej broni... Niby dlaczego panzerfaust czy miotacz jest lamerski??? Nie rozumiem...

Old Post 27-12-2001 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

wyjasnienia wyzej

Old Post 27-12-2001 13:44
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
IMHO nie ma lamerskiej broni... Niby dlaczego panzerfaust czy miotacz jest lamerski??? Nie rozumiem...

Najmniej lamerska jest broń biała. O! Honorowy pojedynek jeden na jednego przy pomocy bastardów czy topora bojowego to jest to. A taka lemerska broń dystansowa... Panie co to jest? Z odległości rycerza ugodzić? To się nie godzi
A tak na poważne. Dla mnie bronie dystansowe są lamerskie. Nie ma to jak kawał ostrego żelaza w łapie. Czekam na gierkę taką jak w "Śmiercionośnej Grze" Tom Clancy'ego... No to se jeszcze poczekam W każdym razie jeśli odrzucic moje "zboczenie" to wychodzi, że nie ma broni lamerskich, no może oprócz min. Broń ma być skuteczna. Nie mozna powiedzieć, że taki Panzerfaust nie jest skuteczny. A tak wogóle to atak na bunkier przy pomocy panzera to fajna bujda. W Panzerfaust'y i Panzerschreck'i (czy jak to się pisze) uzbrojeni byli niszczyciele czołgów (piechota). Panzerfaust był ładunkiem kumulacyjnym, a nie wybuchowym w klasycznym tego słowa znaczeniu. Nie wybuchał na pancerzu wyrywając kawał blachy tylko przetapiał się przez pancerz niszcząc jego wnętrze i zabijając załogę. Straszna śmierć... Atak na umocnienia raczej nie miał sensu. Widowiskowy wybuch w RTCW to jedna wielka bujda...

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 27-12-2001 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Dziwna ankieta.
Staralem sie jakas bron zaklasyfikowac jako lamerska ale mi sie nie udalo.
Jaka jest definicja lamerskiej broni? Wie ktos?
Bron moze byc lamerska tylko w przypadku kiedy lamer ja trzyma w rekach. Jezeli sie trzymac tej teorii to stwierdzam ze najbardziej lamerska bronia jest flamer. Rownoczesnie trzeba byc wyrozumialym bo flamerem najlatwiej lamic.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 27-12-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

hmm...najbardziej lamerska bron to noz...bo wszyscy nia dobjaja

Old Post 28-12-2001 02:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

Tak jak Fritz powiedzial to lamerskiej broni nie ma nie bylo i nie bedzie...bron w wolfie sluzy celom militarnym czyli tak zwane "KILLIM ALL"(oczywiscie to sie odnosi do strony przeciwnej )....Moze zle zostalo ujete sformulowanie...powinno byc "najmniej pozyteczna bron/rzecz"....to moim zdaniem sa kombinery==zarazem naj mnie urzyteczne i najbardzie urzyteczne==(troche zaplatalem ale to norma)

Old Post 28-12-2001 02:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Dziwna ankieta.
Jaka jest definicja lamerskiej broni? Wie ktos?
Bron moze byc lamerska tylko w przypadku kiedy lamer ja trzyma w rekach. Jezeli sie trzymac tej teorii to stwierdzam ze najbardziej lamerska bronia jest flamer. Rownoczesnie trzeba byc wyrozumialym bo flamerem najlatwiej lamic.
Pozdry

Fritz byl najblizej tego o co mi chodzilo, lamerska bron to: jak giniesz od swojego czy wroga, to mowisz/myslisz cholerna lamerska bron to jest definicja

Old Post 28-12-2001 04:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Smile

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Fritz byl najblizej tego o co mi chodzilo, lamerska bron to: jak giniesz od swojego czy wroga, to mowisz/myslisz cholerna lamerska bron to jest definicja

Nie przecenialbym roli broni w sytuacji kiedy zostajesz przez kogos zabity

Old Post 28-12-2001 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]Pioter
Tanczacy z Granatami :]

Smile

Ja tez mysle ze lamerska bron to taka ktora robi najwiecej szkod wsrod sowich...geez ile razy zjarala mnei jakas lama z flamerem to az ciezko zliczyc,minigun tez neizle kosi swoich a taka lama wlazi do wolfa to pierwsze co bierze to flamer albo minigun bo mysli ze bedzie kosic :/ Ja osobiscie soldatem nie gram

Old Post 28-12-2001 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]Pioter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]Pioter Znajdź więcej post'ów przez  [BK]Pioter Dodaj [BK]Pioter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]Pioter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TotenkopF
Training (Enforcer)

Talking

eeee tam i tak kombinerki roola ))
Przy okazji witam cała ekipe wolfa !!!!

Old Post 28-12-2001 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TotenkopF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TotenkopF Znajdź więcej post'ów przez  TotenkopF Dodaj TotenkopF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TotenkopF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Ja uwazam ze nie istnieje cos takiego jak bron lamerska. W moim poczuciu honoru calkowicie sie z gadzam z warbladem
kazda bron ktora nie jest nozem czy kombinierkami jest lamerska.
Poza tym bron jest lamerska dopiero wtedy ja jest uzywana przez lame. Np z thompsona mozna rownie dobrze kampowac jak z mausera. Poza tym nie mozna przeciez uznac aira za bron bo to jest zagranie taktyczne nie zawsze majace na celu zdobycie kolejnych pkt...
Tak samo panzer , czy flamer. Jest zabojczy to jest pewne aale to zalezy od tego kto i jak go uzywa. W sumiue jeden panzer moze czasem cala misje uratowac i nie uwazam tego za lamerstwoi bo 50 lat temu bylo tak samo.......
W kazdym razie wybralem kombinierki, w koncu to postrach niemcof .................

Old Post 28-12-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
(...)Poza tym nie mozna przeciez uznac aira za bron bo to jest zagranie taktyczne nie zawsze majace na celu zdobycie kolejnych pkt... (...)

Tu sie zgadzam z moim dawnym współ-klanowiczem! Musze przyznać, że air-strike jest najlepsza bronia na słabe kompy. Jeszcze do niedawna gralem w wolfa na mojej niest\amowitej Ati Rage 16 MB i Celeronie 333@416 i w momencie, gdy ktoś rzucał air-strike'a, u mnie był takie zwisy, że nawet nie mogłem sie do góry popatrzyć...

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-12-2001 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

air to bron zabija a ze mozna nia zatrzymac atak to, tez mozna taktycznie flamerem oslonic, or od biedy venomem jak sie chce.

Ja poprostu nie znosze panzera bo ta bronia mozna mordowac bez wiekszych umiejetnosci, dobrych gracz koles celuje +/- obok i nie uciekniesz raczej, jak z gory cie widzi etc. Z innymi brońmi masz szanse stoczyc pojedynek, to wlasnie lubie, daje mi to satysfakcje, jak mnie koles pojedzie thompsonem czy czymkolwiek innym to wiem ze byl lepszy i tyle To moja opinia kazdy rozumie uzycie broni i walke na swoj sposob, tak samo jak pojecie lamerska bron. Wczoraj np, sie lekko poirytowalem na beatch i wzialem pz na 1 zycie i wybilem wszystko co sie ruszalo na beatch i co za fantazja w tym i przyjemnosc... dla mnie zadna to proscizna.

A teraz jeszcze wyjasnie jedno co do PZ, to piekna bron szturmowa etc. obronna takze, ale szlag mnie trafia jak ktos z tym siedzi i nabija fragi sobie z jakiegos zakamarka tak to odczuwam , grrrrrrrrrrr
Cenie ludzi ktorzy umiejetnie sie posluguja PZ dajac przejscie teamowi etc, wspierajac go w walce, a nie nabijajacych staty z 1km. bez skladu i ladu

Old Post 29-12-2001 21:20
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

flamer rulez, ale na razie nie umiem za bardzo z niego strzelac, trza sie pocwiczyc na ludziach z teamu [JOKEE!!]
a potem sniper rulez, tylko szkoda ze nie ma teakiego powera co awp, 'plywajacy' celownik jest git

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 30-12-2001 03:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

eeeeeee-tam mi sie podoba thompson.. rulz..
fajny jest jeszcze pancerfaus czy jakmu tam falus.. tylko szkoda ze tak malo ammo

Old Post 30-12-2001 03:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Ja poprostu nie znosze panzera bo ta bronia mozna mordowac bez wiekszych umiejetnosci, dobrych gracz koles celuje +/- obok i nie uciekniesz raczej, jak z gory cie widzi etc. Z innymi brońmi masz szanse stoczyc pojedynek, to wlasnie lubie, daje mi to satysfakcje, jak mnie koles pojedzie thompsonem czy czymkolwiek innym to wiem ze byl lepszy i tyle

Niestety nie moge sie zgodzic - to nie jest gra 1vs1 zeby kazdy wyskakiwal na solo z thompsonem. Ja czesto na Beach jak odbije bunkier (AXIS gram) i o ile mam panzera siedze w bunkrze i jeszcze staram sie ubic ludzi ktorzy leca po plazy do bunkra - wiem ze to wkurza ale moim zadaniem nie jest w koncu umilac gre aliantom - a z thomsponem w tym bunkrze to nie mialbym duzych szans chocbym strzelal jak renata mauer. A druga sprawa to musze przyznac ze niektorzy gracze sa strasznie uparci - czlowiek stoi w Main Warehouse z Flamerem Pilnuje zeby Czarna zaraza nie zlazila po drabince - a tu kurde co chwilke te same nicki mi migaja przed oczami (tzn. You Killed...). Ale wracajac do panzera to czy:
1) Wybranie go na Beach i ladowanie nim w bunkry dopoki wal nie pusci jest nabijaniem Fragow? Czy chodzilo ci o chowanie sie przez cala gre!

2)Czy zajecie jakies pozycji obronnej z panzerem to tez zle - np czekanie w upper base na alienow z dokumentami?

Pytam tak dlatego ze ja nie gralem po necie w Q3,CS,TF i nie bardzo wiem jakie zagrywki sa zabronione o ile sa takowe?

Old Post 30-12-2001 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ThoT
[Poison]Clan member.

Moim zdaniem lamerska bronia jest PanzerFaust. Moze lamerska to za mocno powiedziane ale ta bron jest zdecydowanie za mocna. Chodzi mi o to ze powinna sie z 2x duzej odpalac, to da szanse na jakikolwiek ruch przeciwnikowi. Oczywiscie znamy wszyscy jej wady typu spowolnienie gracza, mala czestotliwosc oddawania strzalow ale to za malo aby ta bron byla wywazona z innymi.

Czesto jestem swiadkiem sceny kiedy to na assult aliant skacze z wiezy na miejsce respawnowania sie niemcow (przy fladze) tylko po to aby oddac jeden strzal i zginac. Gdyby pf odpalal sie dluzej nie bylo by takich scen.

Nie zgadzam sie calkowicie z definicja ze bron lamerska to taka ktora robi najwiecej szkod wsrod swoich. Moim zdaniem to wlasnie fakt ze jest tak niebezpieczna dla uzywajacego i jego team'u czyni ja jak najmniej lamerska.

A fakt ze jakas bron niewlasciwie uzywa lama nie czyni z broni lamerskiej.

Prepare to be POISONED

Old Post 30-12-2001 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez ThoT
Moim zdaniem lamerska bronia jest PanzerFaust. Moze lamerska to za mocno powiedziane ale ta bron jest zdecydowanie za mocna. Chodzi mi o to ze powinna sie z 2x duzej odpalac, to da szanse na jakikolwiek ruch przeciwnikowi. Oczywiscie znamy wszyscy jej wady typu spowolnienie gracza, mala czestotliwosc oddawania strzalow ale to za malo aby ta bron byla wywazona z innymi.

Czesto jestem swiadkiem sceny kiedy to na assult aliant skacze z wiezy na miejsce respawnowania sie niemcow (przy fladze) tylko po to aby oddac jeden strzal i zginac. Gdyby pf odpalal sie dluzej nie bylo by takich scen.

Nie zgadzam sie calkowicie z definicja ze bron lamerska to taka ktora robi najwiecej szkod wsrod swoich. Moim zdaniem to wlasnie fakt ze jest tak niebezpieczna dla uzywajacego i jego team'u czyni ja jak najmniej lamerska.

A fakt ze jakas bron niewlasciwie uzywa lama nie czyni z broni lamerskiej.

I tak juź jest przesadzona długość strzału. Na Odyna! Przecież ładunek panzera był odpalany przez spłonkę elektryczną, a nie silnik diesla!!! Niedługo dojdzie do tego, że przed strzałem trzeba będzie korbką 10 minut kręcić. Inna sprawa, że jak pisałem wcześniej panzer ma pocisk KUMULACYJNY... Mogli dać Bazook'ę. Jesli się nie mylę to ona nie ma pocisków kumulacyjnych.
Przesadzasz mówiąc o dawaniu szansy wrogowi. To nie są szachy. Jesteś żywy, albo martwy. Jak to na wojnie, albo kawałku Maiden'ów: "You got to watch them-be quick or be dead". Przecież nie wrzucimy bullet time'a, żeby gośc miał szansę uniknięcia kul. Chodzi o to by przetrzebić bydło wroga nie? A panzer robi wspaniałą mielonkę z większych skupisk wroga i dzięki temu jest skuteczny (o ile jest sens używania ładunku kumulacyjnego przeciwko piechocie...). A z moich doświadczeń winika, że polak potrafi kampować ze wszystkim, choćby z nożem...
Co do definicji lamowania to zgadzam się całkowicie.

PS. A ja i tak poganiałbym z chęcią z podwójnym toporem bojowym albo kataną

Old Post 30-12-2001 22:54
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules

2)Czy zajecie jakies pozycji obronnej z panzerem to tez zle - np czekanie w upper base na alienow z dokumentami?

Pytam tak dlatego ze ja nie gralem po necie w Q3,CS,TF i nie bardzo wiem jakie zagrywki sa zabronione o ile sa takowe?

Czajenie sie gdzies po katach i czekanie na kogos (nawet jedna osobe) z teamu przeciwnego i w taki sposob granie nosi nazwe kamperstwa. Kamperstwo is bad, mmmkay?
Gdybys nie kampil w kącie z pf'em a obronil dokumentow w sposob bardziej godziwy/wymagajacy/etyczny (niepotrzebne skreslic) np. z broni bardziej konwencjonalnej jak mp40 czy thompson to nikt nie bedzie cie mial za kampera i tchorza ktory nie potrafi stawic czola przeciwnikowi twarza w twarz w uczciej walce.
Wiem ze to brzmi pompatycznie ale to jest wlasnie taka niepisana etyka wiekszosci gier mp. Na kampera zawsze sie bedzie krzywo patrzec. Mimo tego co moga odpowiedziec na tego posta kamperzy, ktorzy uwazaja ze kamping jest spoks. Kampowanie jest latwe dlatego go nie uprawiajmy. Chyba ze jestesmy tu tylko turystami.
Pozdry

Old Post 30-12-2001 23:05
ZimZum
Nieśmialy abstynent

czasami trzeba zejsc z jedynej i prawej drogi...
Moze ci healtha zabraknac i czaisz sie po katach, zeby moedyk przylazl, a przy okazji starasz sie rozwalic wroga...

Kampowanie w CS'ie i RTCW to rzecz normalna...
JEdna z taktyk gry.

Moze nie do konca fair, ale na zadnym turnieju nie zdyskwalifikuja druzyny za kampowanie

Old Post 30-12-2001 23:20
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Czy to rzecz powszechna? Tak? Normalna? Ja tak nie uwazam. Zawsze to bede potepial i bede wolal zginac/wygrac w sposob mniej tchorzowski. Nie jestem kolesiem typu "osiagne cel nie wazne jak (najlepiej jak najlatwiej - rzecz jasna)". Ciezko opisac wyzszosc uczciwej walki nad kamperstwem ale ja widze to tak ze jednak lepiej sie czuje jak jestem z kolesiem w zwarciu i jest uczciwa wymiana ognia a nie - musze mu strzelic w plecy bo on mnie nie widzi. Co to za gra gdzie przeciwnik sie czai po katach a ty go nie widzisz i giniesz bo ty jestes aktywny a on pasywny??? Moze za malo gralem w kamper strajka a za duzo w queja i teraz mam jakies niepotrzebne (wg. niektorych pewnie) nalecialosci ale tak wlasnie to widze.

Old Post 30-12-2001 23:43
ZimZum
Nieśmialy abstynent

hehe jakie wzniosle, pelne patosu
pamietaj ze to tylko gra.
Kampowanie to tesh sposob na zycie.
Kazdy gra jak mu pasuje, of coz w grnicach rozsadku

Old Post 30-12-2001 23:49
ZimZum
Nieśmialy abstynent

jesli jestes na tyle dobry, to campra rozwalisz i tyla....
Na kazdego jest sposob.
Aha i kampowanie to tesh sztuka

Old Post 30-12-2001 23:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions