Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Ja TRAPPER i moje zachowanie i przeprosiny dla wszystkich !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Ja TRAPPER i moje zachowanie i przeprosiny dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra ja wam teraz wszystko wyjaśnie w tym poscie.
Będzie dlugi i wyczerpujący odpowie on na wasze wszystkie pytania.

Wiem że uważacie mnie za lame i itp.
Wiem że czasem gadałem głyupoty i chciałem w szczególności przeprosić [ Klany: CS , ETC , SLIZG i Wszystkich których w jakiś sposób wqrwiłem].
Zachowanie z tym cziterstwem i z tyą klanówką było niepoważen mam nadzieje że możemy gadać na board i wszędzie jak by te żeczy nie miały miejsca dajmy spokuj kłutniom a zajmijmy się grą. Ja teraz obiecuje takich bzdur nei pisać i zająć sie sumienie [Grą , Taktykami (dla mojego klanu, o ile w nim zostane a nie wyżucą mnie) , Ligą ogólno Polską SGL w której mi pomagaja Svistak , Ciapa , The , Deso.

A co dlaczego tak pisałem to macie powody:

-Naciski z kalnu tu muwią [a ci czitowali a sami boją się coś powiedzieć publicznie a ja niebałem się nei bałem wspomnieć o tym] (ma to być w celu wyjaśnienie a nei gadania o klanie złych żeczy są to ludzie w większości wporządku)

-Problem z Poproszeniam Panny o chodzenie [od nas z klanu NATALI] ( powprostu brak odwagi w stosunku do niej) -Może jest to głupi Powud i banalny ale nie dla mnie-

-Kłutnie ze starym o wszystko

-I niezdanie zeszłej klasy 1 Lo

Na końcu tego posta Prosze was upszejmię o Wybaczenia mojego zachowania i [ Klan CS o nie Kickowanei naszych z waszego Servera]

Teraz czekam czy przyjmiecie moje przeprosiny może i są banalne i nie takie na jakie czekacie ale tyle tylko muj orzeszek w głowie wymyślił

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-01-2002 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

ile razy jeszcze zalozysz temat z przeprosinami? I wiecej wykrzyknikow nie mogles dac (w temacie, ktorego juz zedytowalem)?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-01-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
ile razy jeszcze zalozysz temat z przeprosinami? I wiecej wykrzyknikow nie mogles dac (w temacie, ktorego juz zedytowalem)?

Spox Raptor Nie miłem głowy do myślenia od Dziśaj rano zaczne myśleć Słowo

Old Post 06-01-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie sadze, ale kazdy moze zmienic sie na lepsze No dobra zartowalem, ty nie mozesz

Old Post 06-01-2002 08:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Zgodnie z Przypowiescia "O synu marnotrawnym" nalezy kazdemu dac druga szanse i nawet najgorszemu nieudacznikowi nie mozna jej odmowic ! Takze Trapper ja na ciebie takze naskakiwalem , ale wybaczam ci i mam nadzieje , ze ty tez mi wybaczysz ! Badzmy wszyscy bracmi i zabijajmy sie tylko w csie ! Allelujah !

MSN [email protected]

Old Post 06-01-2002 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Ja by CI wybaczyl, tylko nie mam czego. Jak na mnie nabluzgasz to wtydy pomysle

Old Post 06-01-2002 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

ludzka rzecz, bladzic

Old Post 06-01-2002 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
ludzka rzecz, bladzic

Errare humanum est !

MSN [email protected]

Old Post 06-01-2002 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

mnie irytowala postawa tegoż wieprza ale nie wybacze, poki nie zobacze, czy coś sie zmieni .. a jak na razie, to NAPIJ SIE TRAPPER

No i nie zakładaj trzeciego tematu o tym samym..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Skasujcie mu konto to mu wybacze

Old Post 06-01-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Thx

Dzięki za wybaczenie wszystkim

Old Post 06-01-2002 11:31
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Thx

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER

Dziekuje za podziekowania za wybaczenie !

MSN [email protected]

Old Post 06-01-2002 12:04
ON.
Warrior (Scrag)

Wink

TRAPPER a gdzie ty z ta panna chciales chodzic?
Po bulki rano do sklepu ?

Edytowane przez ON. dnia 07-01-2002 o godz. 00:34

Old Post 06-01-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Re: Thx

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER

ja Ci jeszcze mnie wybaczyłem
ale zobaczymy, czy coś sie zmieni TRAPPER..

ta krooffka jest czaderska

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

nooo jak tez ci trampku wybacze jak zobacze jakies zmiany

Old Post 06-01-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

tesh tak umiem chyba

Old Post 06-01-2002 16:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

krowy rox0rz!!! des tesh sie od nich uzaleznił

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 17:09
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

TRAPPER r0x
niezapominajmy gdyby nie jego bajki i posty wyssane z palca na boardzie byloby o wiele nudniej

Old Post 06-01-2002 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

jednak wole aby takich zachowan bylo malo

Old Post 06-01-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Hehe

Hehe wiem wiem

Old Post 06-01-2002 20:59
DeStRuCt0r
Guest

Trampek myslales o zmianie nicku na kapec? To do ciebie jakos mi bardziej pasuje

Old Post 06-01-2002 21:15
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Trampek myslales o zmianie nicku na kapec? To do ciebie jakos mi bardziej pasuje

, a moze kalosz bo kapec wydaje mi sie jakis nie w tym klimacie

Old Post 06-01-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

taaaa - niesamowity barszcz - to by było dobre.. TRAMPEK, KAPEĆ, BARSZCZ - METAMORFOZA - czyli tytuł największego bestselleru wszechczasów.. des - bierz sie do pisania!!!

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 22:01
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
taaaa - niesamowity barszcz - to by było dobre.. TRAMPEK, KAPEĆ, BARSZCZ - METAMORFOZA - czyli tytuł największego bestselleru wszechczasów.. des - bierz sie do pisania!!!

ale on nigdy nie trzymal w reku piora ani dlugopisu ...

Old Post 06-01-2002 22:02
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

juz mam wstep:
Dawno dawno temu, za siedmioma kafejkami zyl sobie Trampek, ale wszyscy znali go jako kapec w barszczu.......
I co dobre?

Krowy zapomnialem

Old Post 06-01-2002 22:16
rimo
Training (Enforcer)

Wink

trampek dostaniesz do kogos i zoboczysz ze nie dawno

Old Post 07-01-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rimo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rimo Znajdź więcej post'ów przez  rimo Dodaj rimo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rimo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rimo
Training (Enforcer)

Wink

trampek dostaniesz do kogos i zoboczysz ze nie dlugo

Old Post 07-01-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rimo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rimo Znajdź więcej post'ów przez  rimo Dodaj rimo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rimo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

mnie to tam ejszcze nie zdarzyles obrazic wiec nie mam nic do Ciebie ale wszytko przed toba

Old Post 07-01-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

mnie tez TRRAPER jeszcze nie obraziles ale i tak ci wybaczam...

Old Post 07-01-2002 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

tak na wszelki wypadek

Old Post 07-01-2002 18:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:45.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions