Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Filmy anime
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Filmy anime

Podobaja mi sie filmy anime, nie chodzi mi o bajki, tylko o produkcje filmowe. Ostatnio ogladalem "Ghost in the shell" i chce sie zapytac, gdzie znajde jakies stronki zwiazane z taka tematyka oraz ewentualnie miejsca gdzie mozna pobrac filmy.

Saari! Masz tam w sygnie ta mala laseczke i pisalas w jakims topicku o gierce (co to za gra) i gdzie to mozna pobrac?

P.S - dajcie konkretne linki i podajcie tytuly filmow ktore moglibyscie polecic, bez DBZ i tego typu podobnych.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-01-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Filmy anime

Po pierwsze chcialbym wyrazic swoje ubolewanie ze wzgledow nasteujacych:
- jak jush kiedys napisalem moj MSIE sie chrzani na widok niektorych smile'sow
- tak sie niefortunnie sklada ze na poprzedniej stronie (czyli nie tej co na niej ja jestem tylko Ty czytajacy ten post) znajduje/znajduja sie takowe rysunki.
- bylbym wdzieczny gdyby autow powyzszego posta - LaGranda byl tak uczynny i zedytowal swoj post usuwajac z niego 'dziwne' smile'sy
Niestety istnieje mozliwosc nastepujaca: chamski smile znajduje sie w sygnie. Tedy sorry za prosbe i wogole

Ale wracajac do topic'u ja posiadam linki do filmow anime (short. od slow Japan Animation - filmy rysunkowe w stylu japonskim - manga - przyp. red ) a takze mang czrnobialych i kolorowych ale niefortunnie sie sklada ze sa one ekhm. ze tak powiem 'od lat 18' wiec nie wiem czy to kogos interesuje

Old Post 11-01-2002 12:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Oki

Juz gotowe! Moze troche zmniejszy to znaczenie sygny, ale moze byc jak komus to zle dzialaja smile'sy.

Wracajac do odpowiedzi, to jakie masz filmy? Chodzi mi czy to sa takie pelnometrazowe, czy takie pojedyncze odcinki seriali? Bylbym chetny abys nagral mi jakies fajne, ja moge tobie nagrac normalne filmy. Jeszcze powiedz czy to divix, czy mpg (znaczy jaka jakosc?). Najlepiej bedzie jak odezwiesz sie na gg 1004007.

Old Post 11-01-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Re: Filmy anime

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
sie sklada ze sa one ekhm. ze tak powiem 'od lat 18' wiec nie wiem czy to kogos interesuje

hmm hentaje??? ja podnoszę rękę wysoko i krzyce ja kcem!!

Old Post 11-01-2002 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Re: Re: Filmy anime

Walnalbym tutaj linka do najwiekszego free serwisu jaki znam ale co jak moderzy wpadna chyba ze bym usunal po 24 godzinach

Old Post 11-01-2002 15:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Re: Re: Re: Filmy anime

Chociaz oxy'emu juz chyba dalem linka na priva eetam wysle Wam privy bo tak najprosciej

Old Post 11-01-2002 15:04
Cali
słodki chłopak :]

Jeśli ktoś lubi hentai podaje Strone gdzie można znaleźć świetne komiksy polecam a zarazem OSTRZEGAM STRONA MOŻE BYĆ ODWIEDZANA PRZEZ OSOBY PEŁNOLETNIE

A oto adres www.mangaheaven.net

Old Post 11-01-2002 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

thx co prawda z pełnoletnością będzie problem ale H** z tym

Old Post 11-01-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

A oto adres www.mangaheaven.net

lol Cali wiesh ze jak jakis moderator to zobaczy to sie kapeczke wkurzy?

btw strona ktora podales nie dorasta do piet tej ktorej adres wyslalem MaslaVowi i LaGrandzie na priva

Old Post 11-01-2002 15:17
MaslaV
koduję bezwzrokowo

oooo ciekawe lece sprawidzic

Old Post 11-01-2002 15:31
Cali

weś mi terz prześlij pliz a jakie filmy lubisz? bo ja szczerze powiem ci że Demon i School jest niezły evil dolls 1 i 2 oraz evil twin .

Old Post 11-01-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

cytat z priv'a:

Co do mang polecam Bondage Fearies i Secret Plot (+Deep) i ofkoz debest czyli House Wifes in Play (to tak na marginesie )

Old Post 11-01-2002 15:40
Cali

to są komiksy ...

Old Post 11-01-2002 15:42
MaslaV
koduję bezwzrokowo

qurwa post dodał się 2 razy, niech jakiś admin go skasuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 11-01-2002 15:44
MaslaV
koduję bezwzrokowo

tam lepszy jest SuperTaboo to jest dopiero lol

Old Post 11-01-2002 15:44
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
to są komiksy ...

wiem.

MaslaV: Tesh mash problemsy z usuwaniem postow (nie da sie?)

Old Post 11-01-2002 15:55
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

MaslaV: Tesh mash problemsy z usuwaniem postow (nie da sie?)

tylko admini mogą kasować, ale to moim zdaniem powinno być zmienione, karzdy powinien muc kasować swoje własne posty np. poto by sie nie wydarzały takie sytuacje.

Old Post 11-01-2002 15:58
yoshi.thod
Guest

O thx MaslaV wyajsniles mi jedna rzecz w takim razie...
imho masz racje...

Old Post 11-01-2002 17:04
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dobra a teraz wracajac do tematu mang nie tylko hentai'ow...

LaGranda - dziewczynka z mojej sygny to jedna z postaci z gry Ragnarok - http://ragnarokonline.com/ - polecam zobaczyc

Jesli zas chodzi o filmy - polecam Mononoke Hime - dostepne w wypozyczalniach , Battle Angel Alita, Dragon Half ( yeeee that one is my favourite ), Tenchi Mouyo - seria OAV jest bardziej smieszna a wersja kinowa bardziej romantyczna, Armitage 3, Apple Seed... huh... chyba to wszystko

Old Post 11-01-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Heh swego czasu tesh mialem zajawke na anime i ogladalem ich okolo ~40 roznych (zeby nie sklamac) ale tytulow tych bardziej znanych aktualnie raczej nie potrafie wymienic no moze poza kilkoma:

- Vampire Princess Miyu
- OMG
- Serial Experiments: Lain (polecam absolutnie dla komputerowych maniakow!!!!!!!!!!!)
- Record of Loddos War
- Street Fighter 2 Victory

Aaa i fajne tesh jest Golden Boy (kiedys lecialo na VOX'ie )

Old Post 11-01-2002 18:15
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Dobra a teraz wracajac do tematu mang nie tylko hentai'ow...

LaGranda - dziewczynka z mojej sygny to jedna z postaci z gry Ragnarok - http://ragnarokonline.com/ - polecam zobaczyc

taaa viper sie w to zagrywa taki koles z DUNE caffe gdanskiej counter'owcy NA PEWNO go kojarza ze swoja ukochana gierka...

quote:
Jesli zas chodzi o filmy - polecam Mononoke Hime - dostepne w wypozyczalniach , Battle Angel Alita, Dragon Half ( yeeee that one is my favourite ), Tenchi Mouyo - seria OAV jest bardziej smieszna a wersja kinowa bardziej romantyczna, Armitage 3, Apple Seed... huh... chyba to wszystko

iiiii bidulka Saari nie wiesz ile stracilas bo chyba nie wszystko co najlpesze ogladalas...

no wiec ja sie nigdy na to na maksa nie napalalem ale od dobrych osmiu lat sobie ogladam to i tamto jak mi wpadnie do reki znam sporo osob i takie tam bzdety....

i tak jesli polecac to wedlug "podrecznika prawdziwego otaku" (hyhy czyli inaczej mowiac moja lista najlepszych produkcji w historii obowiazkowych dla fanow):
1) Neon Genesis Evangelion - 26 odcinkow OAV plus dwa filmy kinowe prezentujace zakonczenie serii plus jeszcze jedna kinowka podsumowujaca te dwa filmy (fani nie chcieli przerwania serii ) OBOWIAZKOWO - to byl najwiekszy zysk w historii mangi i anime.... tylko zakonczenie takie TROCHE niezbyt optymistyczne
2) Akira - klasyka niczym Ghost in the Shell bez tych dwoch tytulow nie ma sie co ruszac z domciu
3) Mononoke Hime owszem zgadzam sie z Saari filmik ktory poza NGE przyniosl najwieksze wplywy w historii niesamowite efekty itp...

a reszta zalezy od gustu co kto lubi na przyklad moje "favourites":
ninja scroll - wojna samurajskich klanow w sredniowiecznej japonii
Ranma 1/2 - chyba najlepsza komedia jaka w zyciu powstala sa dwa filmy pelnometrazowe oraz full tomow mang (komiksow) ktore sa jeszcze lepsze od filmikow!! Ranma roXXXX
Armitage III (jest filmik kinowy podsumowujacy cala serie - Polymatrix; mam w domciu zreszta jak wszystko co wymienilem ) - cyberpunk w przyszlosci
Tenchi Muyo - niesamowita komedia
Dragon-Half - to samo a nawet lepsze tylko ze trwa jedynie godzine...
Gunsmith Cats - zarabczasta akcja - przestepczosc kontra prawo

dooobra starczy po co bede tyle wypisywal?
a tych tytulow jest tyle ze najlepiej i chyba najszybciej sie je wyszukuje kazaa i sciagnac

jakies pytanka to postaram sie odpowiedziec...

aaa a propos dopiero mi sie skojarzylo - moj obrazeczek pod imieniem pochodzi wlasnie z NGE...

Old Post 12-01-2002 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

iiiii bidulka Saari nie wiesz ile stracilas bo chyba nie wszystko co najlpesze ogladalas...

No niestety ... ale nie stac mnie na te wszystkie kasety chlip
Ty mowisz ze znasz osoby - ja niestety nie i nie mam od kogo pozyczac - a szkoda

quote:

1) Neon Genesis Evangelion

Wiem ... Neon podobno jest zajebisty ... mam taka jakby pseudo mange Neon'a - kardy z filmu okraszone tekstem - niestety po japonsku a krzaczki malo mi mowia...

quote:

2) Akira

Hehehe zapomnialam o Akirze Zarowno to jak i Ghost'a ogladalam

quote:

dooobra starczy po co bede tyle wypisywal?
a tych tytulow jest tyle ze najlepiej i chyba najszybciej sie je wyszukuje kazaa i sciagnac

Yyyy... poprosze o adres skad mozna sciagnac instalke i krotka instrukcje obslugi

Old Post 12-01-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja ostatnio ogladam kronike wojny na lodos

Old Post 12-01-2002 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

No fajnie

Dajcie mi na priv jakies adresy serwerow ftp (gdzie sciagne filmy) lub jak ktos moze to niech mi nagra jakis dobry filmik!. Zajebisty jest ten temat muzyczny z Ghost in The Shell. Ja nie mam magnetowidu, wiec video odpada. Zasraz zabieram sie do sprawdzania priva od yoshi.thod - thx stary zobacze co mi dales)

Old Post 12-01-2002 13:23
yoshi.thod
Guest

quote:

Yyyy... poprosze o adres skad mozna sciagnac instalke i krotka instrukcje obslugi

www.kazaa.com/en/index.htm ?

ale jezeli chodzi o dlugie divxy to odrazdam Kaaze, jak chcialem sciagnac 1 odcinek (serialowo pociety) akiry to mi wyskoczylo 40h - no to nein, danke :S

Old Post 12-01-2002 23:42
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja ostatnio ogladam kronike wojny na lodos

RoLW jest absolutnie wyje|3isty tylko szkoda ze moj ulubiony bohater ginie chlip chlip zgadnijcie kto (podpowiem tylko ze zawsze w rpg'ach z dark fantasy gralem krasnoludami ) no i te animacje (?) smokow....

Old Post 12-01-2002 23:44
Infinite
nieszczesliwie zakochany

moim powolaniem jest magia

Old Post 13-01-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja zazwyczaj jak sie da gram polelfami albo ludzmi - lowcami, banitami lub tego typu postaciami

Old Post 13-01-2002 17:16
yoshi.thod
Guest

quote:
Ja zazwyczaj jak sie da gram polelfami albo ludzmi - lowcami, banitami lub tego typu postaciami

Heh Saari skonfrontuje Twoja wypowiedz i preferencje ze swiatem Warrhammer Fantasy Role Play

- wszystkie elfy to biseksualisci (jak sie o tym dowiedzialem to przestalem raczej nimi grac :S)
- lowcy, banici, szlachcice itp. to najbardziej przegiete postaci i to chyba nie tylko w WFRP, ale pewnie wszedzie. Wszak kto chcialby grac zebrakiem (ja gralem kiedys dosc dlugo!!! )
- a "mieszancow nikt nie lubi"

Old Post 13-01-2002 21:24
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
moim powolaniem jest magia

czrna czy biała?

Old Post 13-01-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:15.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions