Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Gra na wsadzie czy na strzalkach?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

Arrow Gra na wsadzie czy na strzalkach?

Skoro byla mowa o myszka to moze powiemy o czyms zwiazanym z kalwiaturami ? jak gracie na wsadzie (wsad) czy na zwyklych strzalkach?

Ja osobiscie gram na strzalkach bo jakos sie tak juz przyzwyczailem...

cya

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-01-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Hehehe

Ja gram na "WSAD"

Old Post 07-01-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja gram na wsadzie...kiedys grałem na tgfh ale sie przerzuciłem....a strzałki szybko mi przeszły........ aha i jakby co nie gram na turnach tylko na strefach...

Old Post 07-01-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja gram na wsadzie...kiedys grałem na tgfh ale sie przerzuciłem....a strzałki szybko mi przeszły........ aha i jakby co nie gram na turnach tylko na strefach...

he he no to sie rozumie samo przez sie

Old Post 07-01-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

he he no to sie rozumie samo przez sie

Jak ktoś nie zmienia konfiguracji wogóle to i może. Ja gram na wsadzie, ale oprócz tego mam mnóstwo innych rzeczy pozmienianych. Nie mam zamiaru tu tego opisywać bo by wiele zajęło. Skok na PPM rulez!

Rzeznik

Old Post 07-01-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Taaa Rzeznik, to mamy wiele wspólnego. Też siakoś tak gram.

Old Post 07-01-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Jak przerżnąłeś ode mnie pół cfg to nie dziwne!

Rzeznik

Old Post 07-01-2002 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Jak ktoś nie zmienia konfiguracji wogóle to i może. Ja gram na wsadzie, ale oprócz tego mam mnóstwo innych rzeczy pozmienianych. Nie mam zamiaru tu tego opisywać bo by wiele zajęło. Skok na PPM rulez!

PPM to ja cos z quake kojarze

Old Post 07-01-2002 16:33
Rzeznik
Siła wyższa

Też tak gram w Kłejki i mam praktycznie te same podstawowe klawisze (chodzenie, strzał, skok).

Rzeznik

Old Post 07-01-2002 16:35
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Jak przerżnąłeś ode mnie pół cfg to nie dziwne!

I kto to mówi...

Old Post 07-01-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

WSSSSSAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!! ofcourse

MSN [email protected]

Old Post 07-01-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Też tak gram w Kłejki i mam praktycznie te same podstawowe klawisze (chodzenie, strzał, skok).

TZN ja kiedys gralem to znaczy moja przygode z FPP zaczynalem od quake, a moze duke nukem, kto by to spamietal he he

Old Post 07-01-2002 16:41
Truskafka
Training (Enforcer)

Ja gram na ESDF i też nie jest źle. Przyzwyczajenia z QW...

Old Post 07-01-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Truskafka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Truskafka Znajdź więcej post'ów przez  Truskafka Dodaj Truskafka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Truskafka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Mialem taki problem ze gralem na strzalkach a to bardzo nie ergonomiczne i polowy bajerow nie mozna na tym robic wszedzie daleko do klawiszy i wogule strzaly sux ale jakis tydzien gry i sie przyzwyczailem do WSAD'a i bardzo go sobie chwale...

Old Post 07-01-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

no zgadza sie ze strzalki sa nieergonomiczne ale ja sie do wsad'u jakos nie moge przyzwyczaic...gram na strzalkach a wszystkie wazne zeczy mam poupychane wokolo nich i jest cool...gozej jak trza na jakas skrzynie wskoczyc...

Old Post 07-01-2002 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
no zgadza sie ze strzalki sa nieergonomiczne ale ja sie do wsad'u jakos nie moge przyzwyczaic...gram na strzalkach a wszystkie wazne zeczy mam poupychane wokolo nich i jest cool...gozej jak trza na jakas skrzynie wskoczyc...

a ja na skrzynie wskoczyc nie mam problemu bo juz sie wycwiczylem na strzalkach...

Old Post 07-01-2002 17:12
Eustachy
forgotten

..przydalby sie szusty palec to tez bym na skrzynie bez problemow wskakiwal.... no ale zawsze tez mozna zrobic uzytek z naszego 21 palca

Old Post 07-01-2002 17:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

WSAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mastha -------> <-------- DST
Ciekawe skad Ci ten wsad do glowy pzryszedl? Tak mnie to zastanawia i nie moze dac spokoju

Old Post 07-01-2002 17:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

na WSADZIE graja wszyscy i ja tez
a tak ogolnie to prawie mam tak samo jak deflaut, ale tak sie przyzwyczailem, natomiast strzalki...? troszku lamki graja na strzalkach

Old Post 07-01-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie zawsze lamki, ale wsadzik jest wygodny, a strzalki nie do konca, tsza po calej klawiatuzre szukac bindow

Old Post 07-01-2002 19:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
WSAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mastha -------> <-------- DST
Ciekawe skad Ci ten wsad do glowy pzryszedl? Tak mnie to zastanawia i nie moze dac spokoju

O boze ze jak cos to zawsze dzieki tobie... nie zawdziecvzaj sobie wszystkich zaslog

Old Post 07-01-2002 19:58
DeStRuCt0r
Guest

Czekalem kiedy mnie publicznie pochwalisz

Old Post 07-01-2002 19:59
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

moze keidys sie przezstawie na wsad ale narazie mam sentyment do <-- --> bo wszytkie bindy jakie potrzebuje mam w zasiegu reki

Old Post 07-01-2002 20:09
DeStRuCt0r
Guest

Dobry wsadzik nie jest zly

Old Post 07-01-2002 20:21
ha3m

a ja mam lewo pod "f", prawo pod "j", tył pod "b" a przod pod Right Mouse Button. Skacze środkowym, a secondary fire mam pod "y" SERIO! PRzyzwyczajenie z Q3 i sie ze mnie qmple smieją, gdy widzą jak gram..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 07-01-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
a ja mam lewo pod "f", prawo pod "j", tył pod "b" a przod pod Right Mouse Button. Skacze środkowym, a secondary fire mam pod "y" SERIO! PRzyzwyczajenie z Q3 i sie ze mnie qmple smieją, gdy widzą jak gram..

Right mouse Button? to prawy przycik myszki? tam mam reload ale to naprawde smieszne jak tam masz forward, a gdzie masz +attack? a +attack2 mam pod r, a skaczy mwheelup i down!

Old Post 07-01-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

Talking ejj stary dziwisz sie :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

Ja nawet nie moge tak palcy ulorzyc ( no z wielkim wysylkiem ) a co odpiero do gry w takiej konfiguracji he he KIEPSKO!!!

Old Post 07-01-2002 20:55
nights.kt
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Truskafka
Ja gram na ESDF i też nie jest źle. Przyzwyczajenia z QW...
ROX przeca na wsad masz malo klawiszy z lewej a do tych z prawej nie siegasz!!!!!
A na strzalkach to gra z 1/4 KT o sorx .kt

Old Post 07-01-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
ROX przeca na wsad masz malo klawiszy z lewej a do tych z prawej nie siegasz!!!!!
A na strzalkach to gra z 1/4 KT o sorx .kt

tez tak sie chcialem przezucic tylko potem mam problem ze slotami, do jedynki zadaleko, chyba ze o jedno prezsune ej...to nie jest taki glupi pomysl

Old Post 07-01-2002 21:49
Wania
-w-

cs-wsad, q2-asdx, doom-strzalki

Old Post 07-01-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:45.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions