Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > wyglad zewnetrzny
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

wyglad zewnetrzny

Nikt nie powie mi ze wyglad nie ma absolutnie zadnego znaczenia... Gdy spotykacie jakas osobe to co o niej myslicie, co oceniacie... Otoz pierwsza i najwazniejsza rzecza na jaka zwracamy (przynajmniej przy pierwszym kontakcie) jest wlasnie wyglad. Co jest naszym kryterium oceny czlowieka jesli nie jego zewnetrzna powloka. Jak czesto wam sie zdarza pomyslec "ten mi wyglada na...". W sumie naturalna rzecza jest wystawianie wstepnej oceny na podstawie wygladu czlowieka.
Poniewaz zdecydowana wiekszosc uzytkownikow boarda to mezczyzni bede sie odnosil z ich punktu widzenia. Panowie jak jest z ocena kobiet ktore spotykacie, przecierz charakteru nie widac na sukience. Wyglad zewnetrzyny to bardzo wazna sprawa: ulatwiajaca badz ten niestety utrudniajaca kontakty miedzy-ludzkie. Ludzie na przestrzeni wiekow poddawali sie slabosciom i walczyli z nimi.
Czasem wygrywajac czasem przegrywajac. Samobujstwa na tym tle takze sie zdarzaly. Ludzie ktorzy nie mogli sobie dac rady ze swoja slaboscia uciekali od swojego "brzydkiego ciala".
Jesli spotykamy kobiete to glownym kryterium jakim sie kierujemy przy decyzji o ewentualnym blizszym poznaniu jest jej wyglad zewnetrzny. Lata nauczyly mnie ze takie rozumowanie nie jest do konca dobre. Nie mowie tu o tym zebyscie rzucali sie na kazda "nie-piekna" dziewczyne. Ale warto jest poznawac ludzi nie tylko ze wzgledu na ich wyglad ale tez na ich postrzegania swiata. Kazdy z nas jest wyjatkowy. Nawzajem mozemy sie wiele od siebie nauczyc. Piekno jest dziwna rzecza. Znam kobiety/dziewczyny piekne i jak ja to mowie "nie-piekne". I musze przyznac ze z reguly te dugie posiadaja o wiele bogatsza osobowosc. Nikomu tu nie ujmuje, jak zawsze sa wyjatki. Jesli trafiles akurat na kobiete piekna zarowno na zewnarz jak i "wewnarz" to gratuluje. Ludzie ktorzy nie wygladaja jak super-modele maja trudniej w zyciu. Juz nie mowie tylko o tzw. "podworku" ale ogolnie o ZYCIU. Ludziom takim trudniej jest w pelni z niego korzystac. Najgorsze jest to ze ludzi pieknych jest tylko 10% a nie-pieknych 90%. Wszyscy chca byc w pierwszej grupie. Dlatego ludzie juz do niej nalezacy wywieraja nacisk na drugiej grupie. Pytanie brzmi kto kim kieruje, dokad zmierza obecna pogon za pieknem zewnetrzynym czlowieka, co wy o tym sadzicie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-01-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

generalnie wygladam, jak wygladam. Niektorym dziewczynom sie podobam, innym nie. Jezeli sie nie podobam, to wtedy sa srodki zaradcze.
Ew. mozna zablysnac glowka(ksiazki, gitarra etc), umiejetnosciami(taniec, majsterkowanie, korki z fizy )
lub jezeli ktos jest zdesperowany i chce tylko "miec ja na jedna noc" to C2H5OH

Jak ja oceniam dziewczyny?
Mowisz, ze po wygladzie nie widac charakteru, alez mylisz sie.
Na ogol panienki, ktore maja na sobie 2 kg pudru i chodzia w obcislych spdniczkach tzw. typowe blondi to typowe blondi

Caharakter mozna poznac nie tylko po samym wygladzie, ale po gestach dziewczyny i nawet kilku sllowach... - pierwszy kontakt.

Old Post 20-01-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

>>>>>>Jak ja oceniam dziewczyny?
Mowisz, ze po wygladzie nie widac charakteru, alez mylisz sie.
Na ogol panienki, ktore maja na sobie 2 kg pudru i chodzia w obcislych spdniczkach tzw. typowe blondi to typowe blondi

Caharakter mozna poznac nie tylko po samym wygladzie, ale po gestach dziewczyny i nawet kilku sllowach... - pierwszy kontakt.<<<<<<<

no coz zgadzam sie w tej kwestii
wystarczy poslychac "inwazji" taki plik dzwiekowy chyba w topicu "radio maryja... costamdalej"

Old Post 20-01-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Ja nigdy nie ocenialem i nie ocieniam dziewczyny po wygladzie. Wiek takze nie ma dla mnie znaczenia (no... najlepiej aby byla ponizej 30 )... Dziewczyna musi miec cos takiego, czym zainteresuje, "przyciagnie" chlopaka... Musi miec poczucie humoru, i byc choc troche inteligentna Ja raczej do specjalnie przystojnych nie naleze, ale potrafie nawiazac kontakt z dziewczynami, i nie jestem "odrzucany". Nie mowie tu od razu o "milosci" czy czyms podobnym, ale o przyjazni. Znam wiele bardzo fajnych dziewczyn, z ktorymi moge porozmawiac prawie na kazdy temat, ktore widza we mnie "bratnia dusze" i potrafia mi sie nawet zwierzyc ze swoich sekretow...

Heh...

O co wlasciwie chodzilo w tym temacie???

Old Post 20-01-2002 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

o dziewczyny jak zwykle
generalnie najlepiej mi sie gada z dziewczynami, z ktorymi mialem jakis blizszy konakt.
Nie lubie "pierwszego wrazenia". Powiem malo skromnie, wychodze w miare dobrze w tej kwestii, ale po prostu wole znane panny.

znam dziewczyny, zktorymi moge pogadac wlasnie tak luzno i sa git i znam takie, ktore mimo ze cie znaja od 8 lat to nadal sie zachowuja jakos dziwnie, mam wrazenie jakby mnie ciagle ocenialy. moze mam manie przesladowcza

ej o czym ja w ogole mowie?

Old Post 20-01-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
charakter mozna poznac nie tylko po samym wygladzie, ale po gestach dziewczyny i nawet kilku sllowach... - pierwszy kontakt.

dobrze myslisz zim

Uznaje zasade, ze co za duzo to nie zdrowo. Taka extra, super szmula z wypas zderzakami i rzucajaca sie w oczy zazwyczaj jest halasliwa, chce miec wszystko, lubi sie klucic, no i ogolnie jest bardzo wymagajaca. Takie babska ciezko utrzymac i szczegolnie nie podoba mi sie to, ze sie rzuca w oczy, ale nie swoja uroda tylko paplaniem o gowno wartych rzeczach Uroda musi byc na swoim poziomie i nie moze byc przesadzona, bo to przeciez widac.

Co do reszty to wlasciwie mnie wali wyglad, byleby byl jako taki w zaleznosci od sytuacji i miejsca. Jezeli ktos nie akceptuje mojego wygladu to widocznie nie zasluguje na znajomosc ze mna - tyle takiej osobie moge powiedziec.

Czesto bywa tak, ze ktos chce zebysmy po wygladzie go oceniali, a w rzeczywistosci zupelnie inaczej sie zachowuje (to jest jego sposob).

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 20-01-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No i wlasnie dlatego ja lubie neta moi drodzy

Rzeczywiscie faktem jest ze pierwsza rzecza na jaka czlowiek zwraca uwage jest wyglad zewnetrzny - a z tym to jak wiadomo roznie bywa. Dlatego zeby tego uniknac lubie poznawac ludzi najpierw przez internet - gdy widzi sie same literki nie ma sie zadnych uprzedzen wobec tej osoby i pozniej gdy sie ja spotka w realu to juz sie wie czego po tej osobie mozna sie spodziewac

Powiem wam ze spotkalam kiedys czlowieka, do ktorego normalnie na ulicy bym nie podeszla - ubrany niedbale, w dodatku 20 lat by sie takiemu dalo za sama twarz... a co sie okazalo? Chlopak bardzo mily, wesoly i w ogole... Wyglad bardzo moze zmylic drodzy panowie

Old Post 20-01-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
No i wlasnie dlatego ja lubie neta moi drodzy

a ja nie. NIe chodzi tyle o wyglad, fizjonomie, co styl bycia, ktory sie widzi!

I w necie masz to samo. Czasami przyczepiasz ludziom plakietki po ich xywach, a w realu po bluzach i naszywkach na plecakach.
JEst tak samo

W necie tesh potrafisz okreslic osobe po 3 pierwszych zdaniach, ktore wypowie i tak samo w realu

Old Post 20-01-2002 17:38
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:

W necie tesh potrafisz okreslic osobe po 3 pierwszych zdaniach, ktore wypowie i tak samo w realu

bez przesady w realu mozna wiecej wyczytac

Old Post 20-01-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR

bez przesady w realu mozna wiecej wyczytac

no dobra, wykazuje analogie

Old Post 20-01-2002 17:53
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
a ja nie. NIe chodzi tyle o wyglad, fizjonomie, co styl bycia, ktory sie widzi!
I w necie masz to samo. Czasami przyczepiasz ludziom plakietki po ich xywach, a w realu po bluzach i naszywkach na plecakach.
JEst tak samo

Ehhh zim wytlumacze Ci moj sposob myslenia w inny sposob

Wchodzisz do knajpy i widzisz przy jednym stoliku ladna panienke a przy drugim brzydsza... do ktorej sie dosiadziesZ?

Wybierzesz w tym momencie patrzac na wyglad zewnetrzny a nie na charakter , sposob bycia ani nic takiego

Old Post 20-01-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
Wchodzisz do knajpy i widzisz przy jednym stoliku ladna panienke a przy drugim brzydsza... do ktorej sie dosiadziesZ?

Wybierzesz w tym momencie patrzac na wyglad zewnetrzny a nie na charakter , sposob bycia ani nic takiego

Ja bym najpierw podszedl i zapytal, czy moge sie dosiasc. Z krotkiej odpowiedzi, ktora udzielilaby dziewczyna (jesli w ogole by udzielila), moglbym wywnioskowac czy jest to osoba warta "glebszego" poznania, czy nie...

Old Post 20-01-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

No tak, na pewno bys tak zrobil... Gadaj zdrow.

Old Post 20-01-2002 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS

Ja bym najpierw podszedl i zapytal, czy moge sie dosiasc. Z krotkiej odpowiedzi, ktora udzielilaby dziewczyna (jesli w ogole by udzielila), moglbym wywnioskowac czy jest to osoba warta "glebszego" poznania, czy nie...

A gdyby powiedziela - "jasne"?
Co z tego bys wywnioskowal?
IMO nie jestes w stanie tak latwo rozpoznac - moglbys sie dosiasc do zlej dziewczyny i stracic mily wieczor sluchajac jej gadania na jakies durne tematy

Old Post 20-01-2002 18:31
weirdo
kontemplator bytu

fuasnie... zadziwiaja mnie wasze teorie

Old Post 20-01-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Powiem wam ze spotkalam kiedys czlowieka, do ktorego normalnie na ulicy bym nie podeszla - ubrany niedbale, w dodatku 20 lat by sie takiemu dalo za sama twarz... a co sie okazalo? Chlopak bardzo mily, wesoly i w ogole... Wyglad bardzo moze zmylic drodzy panowie

Gazi? =P

Old Post 20-01-2002 18:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
A gdyby powiedziela - "jasne"?
Co z tego bys wywnioskowal?
IMO nie jestes w stanie tak latwo rozpoznac - moglbys sie dosiasc do zlej dziewczyny i stracic mily wieczor sluchajac jej gadania na jakies durne tematy

Wszystko zalezy od tego, jakim tonem powiedzialaby to "jasne", jaki gest by wykonala, jaki by miala wyraz twarzy, etc...
A poza tym ja nigdy nie trafiam na "zle" dziewczyny... A przynajmniej prawie nigdy

Old Post 20-01-2002 18:35
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

lepiej podejsc do jednej z dwoch niz do zadnej

Old Post 20-01-2002 18:44
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR
lepiej podejsc do jednej z dwoch niz do zadnej

dobrze powiedzine

Old Post 20-01-2002 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
Gazi? =P

Neeeee.... Gazi nie wyglada jak menel

MLS - ladnie powiedziane ale watpie by Ci sie cos takiego udalo

Old Post 20-01-2002 19:08
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
o dziewczyny jak zwykle
generalnie najlepiej mi sie gada z dziewczynami, z ktorymi mialem jakis blizszy konakt.
Nie lubie "pierwszego wrazenia". Powiem malo skromnie, wychodze w miare dobrze w tej kwestii, ale po prostu wole znane panny.

znam dziewczyny, zktorymi moge pogadac wlasnie tak luzno i sa git i znam takie, ktore mimo ze cie znaja od 8 lat to nadal sie zachowuja jakos dziwnie, mam wrazenie jakby mnie ciagle ocenialy. moze mam manie przesladowcza

ej o czym ja w ogole mowie?

o jak bliski kontakt ci chodzi?

Old Post 20-01-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

sądze że jednak miewszystkim tym "brzydszym"niejest już tak zle,przecież ilu ludzi nienajładniejszy ustatkowało sie i ma dobrą prace np.lekaże,adwokaci....moge dużo wymieniac a w takich zawodach nieliczy sie piękno tylko to co ma sie w głowie.Taki człowiek musi liczyc tylko na siebie i przytym miec dużo samozaparcia,żeby sie niezałamac własnym wyglądem ale oczywiscie może byc inaczej jesli gosciu ma dobry charakter jest przyjazny i ma dobrych przyjaciół ktrzy mu pomagąw biedzie to takiemu osobnikowi tak samo łatwo sie zdobywało to o czym sie maży jak temu co posiada ładną urode.
Z tego wynika że najbardziej wartosciową żeczą jaką człowiek może posiąsc jest to co sie ma w sobie czyli charakter,umysł i talent.Bo każdy,każda z nas ma w sobie talent,tylko jeszcze niewiemy w jakiej dziedzinie.
Oczywiscie takie tam szychy,żylety i takie tam nieosiągną za wiele jesli będą miały rozum 12 letniego dzieciaka,i co z tego że ma ładne nogi,tważ,zdeżaki....taka to za daleko niezajedzie.Powiecmy maży ona żeby zostac tam jakąs modelką uczy sie jak bałwan i niejest ogulnie za pojetna,predzej ona trafi do burdelu,niż do wystaw mody,bo zamiast pomyslec zgodzi sie na propozycje pierwszego lepszego oszusta co powie jej np. " jaka ty jestes ładna choc wskakuj do wozu to zawioze cie do mojego biura akurat tak sie składa że jestem słynnym tam jakims biznesmenem i uczynie cie gwiazdą" a potem tylko BUM i dziewczyny niema,tylko po paru dniach ktos ją znajduje w rowie zgwałconą.Tak samo i z mężczyzną,podałem kobiete bo mi łatwiej było wymyslic przykład(przykład jakis niebardzo mi wyszedł ale chyba rozumiecie co przez niego chciałem przekazac)
Oczywiscie jesli dajmy na to osoba mądra będzie posidała ładną urode to nietylko będzie sie jej dorze układało w życiu ale i powinna ona dziekowac Bogu że obdażył ją obydwoma dobrymi cechami jakich niekażdyczłowiek może posiąsc.

Old Post 20-01-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

o jak bliski kontakt ci chodzi?

ja mysle ze zimowi nie chodzilo o az tak bliski kontakt jak ty tam sobie w glowie wymysliles

Old Post 20-01-2002 20:13
ZimZum
Nieśmialy abstynent

jakikolwiek blizszy kontakt, nawet taki jak sobie myslisz qrka , byleby tylko nas zblizylo w jakis sposob, zebysmy nie czuli sie obcy w stosunku do siebie

Old Post 20-01-2002 20:16
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

W ogole to dosc latwo sobie kazdy z nas przedstawia w teorii, ale jak przychodzi co do czego to wiekszosc i tak zrobi inaczej. Mysle, ze jest tyle kombinacji, ze nie da sie przewidziec tego jak zareaguje sie na wyglad dziewczyny i jak dalej postepowac. Trzeba sie nauczyc improwizacji i zachowanie sie w danej sytuacji odpowiednio jest sztuka, ktora trzeba przez lata cwiczyc i doskonalic. Gdyby to tak latwo dalo sie wszystko w teorii powiedziec to zycie byloby nudne.

Old Post 20-01-2002 20:19
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ze mna roznie bywa, najczesciej moje reakcje na nowa poznan dziewczyne sa 2:
a)albo jestem powazny i stateczny, zgrywam inteligencika
b) luzak, ktory ztara sie ja rozbawic

wybierane losowo bez mojego udzialu

Old Post 20-01-2002 20:26
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:

a)albo jestem powazny i stateczny, zgrywam inteligencika
b) luzak, ktory ztara sie ja rozbawic

no cos w tym jest, ale podejscie mozna miec zawsze inne i do kazde laski z inna gadka podchodzic. Kombinacji jest nieskonczenie wiele, a z kazdym kolejnym dniem mozna je pomnozyc przez 2, co daje zajebiste pole do popisu i jednoczesnie pokazuje do czego tak naprawde facet zostal stworzony

Old Post 20-01-2002 20:42
Venotom
twardy_chomik

A nie pomyśleliście, że może akurat w danej chwili człowiek działa pod wpływem bodźca zewnętrznego? Np. ktoś go zaatakował na ulicy. I co? Ładny chłopak, schludnie ubrany a klnie (na napastnika, ale o tym nie wiemy). I co?

Old Post 20-01-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
A nie pomyśleliście, że może akurat w danej chwili człowiek działa pod wpływem bodźca zewnętrznego? Np. ktoś go zaatakował na ulicy. I co? Ładny chłopak, schludnie ubrany a klnie (na napastnika, ale o tym nie wiemy). I co?

???

Old Post 20-01-2002 21:00
slawek
.

quote:
dokad zmierza obecna pogon za pieknem zewnetrzynym czlowieka, co wy o tym sadzicie?

Jak to dokąd?
Wszyscy będą piekni i zgrabni!
Mnie to nie przeszkadza

Old Post 21-01-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:16.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions