Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > CS + 56k/s = ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Lightbulb CS + 56k/s = ?

CZy ktoś z was próbował grać na modemie 56k???

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Talking

ja caly czas gram na modemie

ping skacze w zaleznosci od serva od 200 do 400! czasem jest zajebiscie i jest pomizej 200 ja nie nazekam bo cala moja historia grania w cs to modem! musze sie kiedys przejsc do kafejki i zobaczyc jak to jest na pingu 30 lub cos w tym stylu!!!

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 19-10-2001 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

W kafejkach wcale nie ma pingu 30. Chyba że na LANie. A na modemku to raczej nie najlepiej się gra (ping 160-250 - zwykle), ale skoro musisz...

Old Post 20-10-2001 07:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ja mam na stalce 1 MB/s czasami ping 30-40 ale zwykle oscyluje na poziomie 60-100 i to wszystko zalezy od tego czy wszystko jest w porzadku z laczem polpak !

Old Post 20-10-2001 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

Pol zycia gram na modemie. Na 56k na dobrym servie ping ponizej 200 spoko, ale nie liucz na dobra gre w godzinach 8-20. Pozniej to tak, ale w ciagu dnia zapomnij. Zreszta modemowcy nie graja duzo w ciagu dnia bo by ich rachunki zniszczyly!
na szcescie juz nie musze sie o to martwic ;D

Old Post 20-10-2001 20:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

Mantis: ile placisz za lacze miesiecznie? I skad je masz?

Old Post 20-10-2001 20:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Siec lokalna i place jakies 40 moze 50 zlotych ale strasznie zalagowana bo ma jakis 40 userow .

Old Post 20-10-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

czyli za cale lacze kolo 2000 wychodzi dobrze licze?

Old Post 20-10-2001 21:06
Mantis
OBI (-o-)

Ehh troche taniej wychodzi ale utrzymanie routera serva ftp i jakas popijawa raz w miesiacu z tego sie jeszcze robi

Old Post 20-10-2001 21:26
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

Bylem blisko w kazdym razie

Old Post 20-10-2001 21:48
XvX
.::[CZB]::.

Talking

JA mam z Dialogu . "Dial Net Co Noc" 23-8 rano. niecałe 40 zł. Spoko!

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 20-10-2001 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

co by tu ... aaa... ja przez tepse 30 godzin.. glownie po 22 wczesniej sie nie da ja Destructor napisal.... a pozatym po 22 gra wiecej ludzi w moim wieku tez chodzacych do roboty co dnia wiec pilnujemy sie razem zeby sie nie zasiedziec

Old Post 20-10-2001 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez XvX

hehe tesh mam z dialogu tyle ze caly dzionek i bule cos kolo 75 zetuf/miech

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 21-10-2001 05:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

MODEM

tak, tak ja tesh gram przez modem 56 kilo,mam calodobowy dostep do sieci za jedyne 60 pare zł. czasami faktycznie sa problemy bo laguje , ping skacze do gory jak przez plotki ale to nic w porownaniu z tym ze moge sobie pograc w ulubiona gre. Na prawde modem to nic strasznego, a to ze czasami mi mowia ze gram z budki telefonicznej czy przez komorke wcale mnie nie zraza ..... MODEMY RULEZZZZZZ ))))))

Old Post 21-10-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

He he jasne
A grales na stalce kiedys?
Po przesiadce na sztywne lacze juz modem not rulezzzz

Old Post 21-10-2001 14:21
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
He he jasne
A grales na stalce kiedys?
Po przesiadce na sztywne lacze juz modem not rulezzzz

gralem na stalkach i faktycznie jest roznica (bez dwoch zdan) ale powiedz mi co mam zrobic jezeli mnie na sdi, cdi czy isdn po prostu nie stac??? mam zrezygnowac z netu czy z gry bo mam opoznienie wieksze od ciebie o jakies 0.02 sek. no co ty ???

Old Post 21-10-2001 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

Nie rezygnowac z CS - NEVER!
Ja tesh gralem na modemie i nie przeszkadzalo mi to strasznie, jedynie czasem sie denerwowalem jak do 1000 ping skakal

Old Post 21-10-2001 14:35
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
Nie rezygnowac z CS - NEVER!
Ja tesh gralem na modemie i nie przeszkadzalo mi to strasznie, jedynie czasem sie denerwowalem jak do 1000 ping skakal

No widzisz, moze ja tesh sie kiedys przesiade))))), ale na pewno nie bede modemow krytykowal tylko im pomagal (chodzi mi o userow) i tak to jest .......

Old Post 21-10-2001 14:42
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:

jaki masz ping w tych godzinach ???

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 21-10-2001 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:
Napisane oryginalnie przez lOOkAs

hehe tesh mam z dialogu tyle ze caly dzionek i bule cos kolo 75 zetuf/miech

ja tez cos kolo tego bede placil juz tylko 10 dni

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 21-10-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

quote:
Napisane oryginalnie przez pesel

mam zrezygnowac z netu czy z gry bo mam opoznienie wieksze od ciebie o jakies 0.02 sek. no co ty ???

Nie jestem pewien i nie chce podwazac glosu pesela dobrego kumpla ale jak mi sie wydaje ping podawany jest w milisekundach czyli

1 mili = 0,001
wiec
ping 50 = 0,05 s
ping 200 = 0,20 s
---------------------------
roznica = 0,15 s

I to jednak robi swoje .... ale ... nie zawsze... bo wkoncu nawet 0,2 sek to bardzo malo. Czas reakcji ludzkiej na bodzce zdaje sie ze jest kolo 0,7 s ale moge se mylic (dane czerpie z glowy a glowa z discovery - moga byc przeklamania...) a przeciez zawsze mozna sie zagapic, albo pomylic lub zaciagac sie dymem (a to juz jak kto lubi)

pesel mnie zabije (ale tylko virtualnie)

Old Post 22-10-2001 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

gralem na stalkach i faktycznie jest roznica (bez dwoch zdan) ale powiedz mi co mam zrobic jezeli mnie na sdi, cdi czy isdn po prostu nie stac??? mam zrezygnowac z netu czy z gry bo mam opoznienie wieksze od ciebie o jakies 0.02 sek. no co ty ???

No co ty... Sprawę z pingami już kolega wyżej wytłumaczył, ja zajmę się czymś innym. Twierdzisz, że nie stac cię na SDI, tylko na modem? Człowieku, pogięło cię??? Przecież za godzinę netu dziennie (tyle właśnie przeciętny użytkownik korzysta) zapłacisz w tepsie 7 zł (o ile się nie mylę - 35 gr za impuls), a na SDI 5 zł. A podałem tutaj przeciętnego użytkownika, a ty z pewnością takim nie jesteś, więc SDI opłaca ci się jeszcze bardziej (przeciętne rachunki za Internet dla gracza wynoszą ok. 200 zł).

Old Post 22-10-2001 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

No co ty... Sprawę z pingami już kolega wyżej wytłumaczył, ja zajmę się czymś innym. Twierdzisz, że nie stac cię na SDI, tylko na modem? Człowieku, pogięło cię??? Przecież za godzinę netu dziennie (tyle właśnie przeciętny użytkownik korzysta) zapłacisz w tepsie 7 zł (o ile się nie mylę - 35 gr za impuls), a na SDI 5 zł. A podałem tutaj przeciętnego użytkownika, a ty z pewnością takim nie jesteś, więc SDI opłaca ci się jeszcze bardziej (przeciętne rachunki za Internet dla gracza wynoszą ok. 200 zł).

i tu się mylisz...mam abonament w wysokosci ok. 65 zł. za całodobowy dostęp do NETU. heh....i co teraz ???
Jezeli bym mial bulic tyle co mowisz... to bym dawno przeskoczyl na stalke...))

Old Post 23-10-2001 00:01
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

512

quote:

Ja mam 512Kb (tylko dla siebie) z Autocomu, za jakies 113zl... ale sa jakies tam ograniczenia... nie narzekam, ale i tak gram z cafe na 20 kompoof 1Mb lacze

[F|S|G] member

Old Post 23-10-2001 07:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

i tu się mylisz...mam abonament w wysokosci ok. 65 zł. za całodobowy dostęp do NETU. heh....i co teraz ???
Jezeli bym mial bulic tyle co mowisz... to bym dawno przeskoczyl na stalke...))

W takim razie zwracam honor...

Edytowane przez Rzeznik dnia 23-10-2001 o godz. 14:07

Old Post 23-10-2001 07:10
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Za co?

quote:
W takim razie zwracam honor...

Zaco Rzeznik? O co Ci chodzi...? Nie qmam

[F|S|G] member

Old Post 23-10-2001 07:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

quote:

więc SDI opłaca ci się jeszcze bardziej (przeciętne rachunki za Internet dla gracza wynoszą ok. 200 zł).

Zgadzam sie, stac mnie nawet na wieksze rachunki (bo za tepse place srednio 300 zl/mies a bywa i wiecej i na jeszcze wiecej mnie stac...) ale SDI podlaczaja tylko tam gdzie sa nowe centralki telefoniczne! a u mnie musze przy numerze w dialupie wpisywac przecinek pomiedzy zero a dwadziescia bo nie wylapuje i slychac "nie ma takiego numeru"... i co ja mam biedny zrobic?
Najtansza stalka u prywaciaza to 600zl mies (instalacja jakies 1500-2000) a to juz za duzo... Aster nie w moim bloku, UPC mowi zawsze ze za 3 miechy, reszty ofert nie znam, prze moment mial byc Future-Net na osiedlu ale spoldzielnia zwlekala 3 miesiace z podpisaniem umowy i firma zrezygnowala...

Jak ktos ma jakies pomysly to mile widziane...
Podobno Tepsa ma jakas promocje ISDN ale malo wiem a na stronie nic nie widze takiego.

Old Post 23-10-2001 12:11
Rzeznik
Siła wyższa

Re: Za co?

quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit

Zaco Rzeznik? O co Ci chodzi...? Nie qmam

Wyedytowałem tamtego posta, może teraz zrozumiesz.

Old Post 23-10-2001 14:08
Cali
słodki chłopak :]

Wiecie co na modemie fajnie gra się w nocy o północy

a w dzień to nie ma szans na normalną ge chyba że ktoś lubi nonstop informacje takiego typu : warning Connecting Problem

pozaty już nie długo będę miał stałke (nareszcie) bo w cafeji za duzo kasy przepuscułem

Będę miał z AsterCity czy ktoś ma jakię sugesttie na temat tej firmy

Uwagi miło widziane [email protected]

Old Post 25-10-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

heh. Pamietaj ze sygnal musi dojsc tam i z powrotem

A ja gralem na 33.600 modemie (rulez forever zoltrix!) i bylo ok kolo gidziny 2-3 w nocy... oczywiscie telekompromitacja (kradniemy coraz wiecej) a tera sdi i nie jest wcale duzo lepiej

What is the death percentage here?

One per person

Old Post 25-10-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:19.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions