Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > pomyslcie: dlaczego robicie sygnaturki?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

pomyslcie: dlaczego robicie sygnaturki?

jeszcze jeden topik zaloze, bo nurtuje mnie pewna sprawa.

chodzi mianowicie o sygnatury, co dokladnie chcecie przez nie przekazac? bo zwykle jest tam jakas szumna sentencja, jakies 'przemyslenia' albo text z, waszym zdaniem, zaj3bistego utworu. bywaja tez fajne graficzne sygnaturki (np. sliczna niebieska sygnaturka Saari ) ktore ubarwiaja borda, ale to inna para kaloszy...

to jedna strona medalu, a druga: zwykle najbardziej zadowolony z sygnaturki jest jej posiadacz - jedyna osoba ktora tak naprawde rozumie tych pare slow. inni ( w wiekszosci przypadkow ) przeczytaja to raz i nawet sie nie zastanowia. i tu rodzi sie moje pytanko:

po co te cholerne sygnatury? co chcecie w ten sposob ludziom przekazac?

ps: ale przynudzam :S

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Moja sliczna niebieska sygnaturka zostala zrobiona z kilku powodow, ktore zaraz Ci przytocze:

1 ) Dzieki niej przewijajac szybko boarda widze gdzie byl mo ostatni post i wiem od razu od ktorego miejsca czytac

2 ) Uwielbiam tworzyc cos ladnego.. Zrobilam sobie strone domowa, to zrobilam tez sygnaturke bo mialam akurat pomysl na nia Lubie robic na komputerze wiele rzeczy - zawsze chce miec swoje - od niestandardowych kolorow, przez tapety ikony sygnatury avatary i inne takie... po prostu lubie to robic

3) Sygnaturka jest dobra reklama mojej stronki oraz news.fpp gdzie umieszczam swoje wypociny na temat najnowszych gier

4) Co do sentencji - jest to moje motto... Ludzie moga sie nad tym nie zastanawiac a moga to przemyslec - wszystko zalezy od inwencji osoby ktora oglada sygnaturke

Old Post 09-01-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja tam mam w profilu uzytkownika wylaczone sygnaturki

Old Post 09-01-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Re: pomyslcie: dlaczego robicie sygnaturki?

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
po co te cholerne sygnatury? co chcecie w ten sposob ludziom przekazac? [/B]

swoj charakter i osobowosc... takie ulotne sprawy nieosiagalne dla cynika :>

quote:
Uwielbiam tworzyc cos ladnego

ano - sygna w swojej prostocie (brakuje mnogosci kolorow itp) jest oryginalna i wyszukana :> Szaari brafo

Old Post 09-01-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

moim zdaniem sygnaturki są caukiem qul,
ja w mojej nic nie kcem przekazać, chodzi o jak najefektowniejsze wyeksponowanie swojej ksywy....

Old Post 10-01-2002 07:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

dokladnie tak jak ja... sam nie uzywam sygny i mam wylaczone ich wyswietlanie... niepotrzebne kb

Old Post 10-01-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja mam stale lacze wiec na sygnaturkach oszczedzac nie bede To dobre dla modemowcow, ktorym rzeczywiscie zegarek tyka, wtedy wgrywanie sie sygnaturek to rzeczywiscie pasqdna sprawa ale jak ktos jest na stale podczepiony to nie robi to zadnego problemu imho

Old Post 10-01-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
ale jak ktos jest na stale podczepiony to nie robi to zadnego problemu imho

Jak to xen0m powiedzial - forum bez sygnatuek staje sie bardziej czytelne

Old Post 10-01-2002 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:

dawno nie bylem na boardzie wiec mozliwe ze jestem nie na czasie...... ale czy Shooler to nie ma sygnaturki?
bo tak piszesz ze nie masz a to "nie ma takich trzech....." to nie jest wlasnie sygnaturka?
o co chodzi w takim razie bo ja sie pogubilem

saari - czym jest inspirowana postac w prawym rogu mozna wiedziec?

a ja daje sygnaturke ktora uwazam za smieszna ale jednoczesnie dlatego bo mi ja napisala moja bliska przyjaciolka
i niektorzy moga ja potepiac ale jak na to spojrzec z puntku widzenia "zartu" to mi ona wiele smiechu przysparza

ale mialem kiedys podpisik ktory tez dawal do myslenia bo lubie takie i jesli choc jedna osoba zastanowi sie nad sensem tego co zobaczy w takiej sygnaturce to bede sie cieszyl i bedzie to dla mnie wystarczajaca nagroda jesli mozna to tak nazwac

a swoja droga:
"do you love me or do you not you told me once but I forgot:

Old Post 10-01-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

... ale czy Shooler to nie ma sygnaturki?
bo tak piszesz ze nie masz a to "nie ma takich trzech....." to nie jest wlasnie sygnaturka?
o co chodzi w takim razie bo ja sie pogubilem

No jest ja nie mowie ze nie mam swojej sygnaturki tylko ze mam wylaczone "pokazywanie" wszystkich sygnatur Poprostu nie widze sygnaturek zadnego (i zadnej) z was

Old Post 10-01-2002 13:57
killertowa
Elite (Fiend)

quote:

A szkoda bo takich trzech jak was dwóch....

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 10-01-2002 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No ja tez mam wylaczone - estetyczniej jest.

A co do pytania tramwaja to sygnaturki robimy w tym samym celu, dla ktorego nosimy koszulki swoich ulubionych zespolow, piszemy ich nazwy na plecakach, ubieramy sie tak a nie inaczej, etc. Po prostu chcemy, aby nasz zewnetrzny obraz pokazywal czesc obrazu wewnetrznego.

A co do mojej sygnaturki to jest ladna krotka i reklamuje moja strone

Old Post 10-01-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A moją sygnatoorke se w necie znalazłem....ale uważam, że jest bardzo trafna do mojej odobowości......no i wogle hasełko mi sie spodobało.....no i jest jeszce link do mojej stronki....to chyba logiczne ze go dałem...

Old Post 10-01-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Jak to xen0m powiedzial - forum bez sygnatuek staje sie bardziej czytelne

Oj w tej kwestji sie absolutnie nie zgodze

1 - moderatorzy maja takie same avatary tak samo jak i kilku fpp|rtcw - rozroznic ich idzie tylko po sygnach, chyba ze ktos wczytuje w nicki, co robie tylko wtedy gdy ani avatar ani sygna mi nic nie mowia

2 - reszta uzytkownikow czesciej zmienia avatary niz sygny... a dalej jak w przypadku pierwszym

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
czym jest inspirowana postac w prawym rogu mozna wiedziec?

Ragnarok.. Taka gierka online - bardzo fajna i bardzo sliczniutka - jak widac wlasnie na zalaczonym obrazku

Old Post 10-01-2002 17:08
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ale nie trzeba przewijac i przewijac niepotrzebnie strony w celu omieniecia sygnatury...

Old Post 10-01-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
moderatorzy maja takie same avatary tak samo jak i kilku fpp|rtcw - rozroznic ich idzie tylko po sygnach, chyba ze ktos wczytuje w nicki, co robie tylko wtedy gdy ani avatar ani sygna mi nic nie mowia

Ja mam jedynego w swoim rodzaju Avatara

Old Post 10-01-2002 17:33
deathcrush
łobuz

quote:

Ja mam jedynego w swoim rodzaju Avatara

wlasnie! mam WIELKA prosbe:
jesli ktos ma mojego starego avatara (z Maxem Cavalera, dla niekumatych - ten koles na tle zachodzacego slonca) to bylbym bardzo wdzieczny za podeslanie mi jej

pogrzebcie w temporary internet files jesli sie wam chce, pliczek nazywal sie max(???).gif

Old Post 10-01-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
pogrzebcie w temporary internet files jesli sie wam chce, pliczek nazywal sie max(???).gif

Tramwaj - to bylo dawno ja juz system reinstalnalem od tego czasu ze dwa razy ale zachacz Ogo - moze on ma

Old Post 10-01-2002 18:20
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

tram - pomoglabym ale podobnie jak shooler reinstalek i formatow mialam juz kilka od czasu kiedy zniknales

Old Post 10-01-2002 18:36
[FPP]MajeS
Guest

a moja sygnaturka jest tylko p oto zeby jeszcze bardziej pokazac ze kocham muzyke elektroniczna!

Old Post 10-01-2002 19:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

a ja myslalem, ze to Twoja rodzina

Old Post 10-01-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

tramwaj - wydaje mi sie ze avatarki sa umieszczane na serverze , trzeba popytac adminoof

Old Post 10-01-2002 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
a ja myslalem, ze to Twoja rodzina

Old Post 10-01-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Shooler: Tramwaj - to bylo dawno ja juz system reinstalnalem od tego czasu ze dwa razy ale zachacz Ogo - moze on ma

Saari:
tram - pomoglabym ale podobnie jak shooler reinstalek i formatow mialam juz kilka od czasu kiedy zniknales

***** CYNICAL SPACE **** (btw pisze sie cynic czy cynical?)

hm, uwielbiam kiedy na moje pytanie o pomoc nagle 2398653 osob odpowiada [i] ' a wiesz, co za pech, zupa mi sie spalila a kotek wylecial przez okno a tak wogole mialem(am) 29387 formatow c: dzisiaj i... no co za pech... nie moge ci pomoc...

***** END OF CYNICAL SPACE ****

thx gazi za cynk, popytam rapa albo kogos kto ma dostep do plikow

Old Post 10-01-2002 22:17
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
hm, uwielbiam kiedy na moje pytanie o pomoc nagle 2398653 osob odpowiada [i] ' a wiesz, co za pech, zupa mi sie spalila a kotek wylecial przez okno a tak wogole mialem(am) 29387 formatow c: dzisiaj i... no co za pech... nie moge ci pomoc...

Ok juz nawet nie bede sie staral pomagac

Old Post 10-01-2002 22:23
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
tramwaj - wydaje mi sie ze avatarki sa umieszczane na serverze , trzeba popytac adminoof

no sa na serwie umieszczane... powinno gdzies byc...

Old Post 10-01-2002 22:48
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

no sa na serwie umieszczane... powinno gdzies byc...

gdzie dokladnie? wiesz?

Old Post 10-01-2002 23:09
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Wiesz no ... naprawde chcielismy ...dopsz...juz wiecej nic nie mowimy

Old Post 10-01-2002 23:16
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

gdzie dokladnie? wiesz?

niestety nie... Rapa musisz spytac, on bedzie wiedzial

Old Post 10-01-2002 23:24
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ale nie trzeba przewijac i przewijac niepotrzebnie strony w celu omieniecia sygnatury...

Hehe...Naprawde przewijanie strony sprawia ci taki bol? Przeciez Sygnaturki nie zajmuja tak duzo miejsca, a dzieki nim board nie wyglada jak czarno-biala gazeta. Poza tym te wszystkie *******ki, cytaciki i rysuneczki indywidualizuja (geez ale slowo) troche ludkow w tym anonimowym necie.

Old Post 11-01-2002 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:32.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions