Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Bron - ankieta again
Jaka jest twoja ulubiona bron?
Ta ankieta została zakończona.
Nóż 1 2.13%
Granat 6 12.77%
Sten 1 2.13%
Thompsom 14 29.79%
MP40 19 40.43%
Flamer 0 0%
Paznerfaust 2 4.26%
Venom Gun 1 2.13%
Mauser- snajperka 3 6.38%
W sumie: 47 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Bron - ankieta again

W sumie nie bylo takiej ankiety, a ja lubie ankiety to zrobie next. bo jestem ciekaw . Tym razme jasne pytanie :

Jaka jest twoja ulubiona bron, jesli masz dowolny wybor (nie ograniczony np koniecznoscia grania jakas klasa)

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-01-2002 03:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

MP40 i Flamer ale wybrac mozna jedno wiec MP40 Rulezz!

Old Post 14-01-2002 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Granat RoXX. I love rzuty kap00cha w dal w ogole to ze mnie piromAN

Old Post 14-01-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Graj flamem w takim razie

Mi tam sie najlepiej biega z Thompsonem!

Old Post 14-01-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Zabraklo jeszcze "Support Fire" - to tez jest tak jakby bron
A to lubie najbardziej, poza MP40 oczywiscie

Old Post 14-01-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

Thompson no i granaty ale to drogie jest jakies takie inne i w kazdej gierce w jaka grałem I BYŁY TAM granaty to zxawsze sie nimi wymiatało/miotało w dal

Old Post 14-01-2002 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Zabraklo jeszcze "Support Fire" - to tez jest tak jakby bron
A to lubie najbardziej, poza MP40 oczywiscie

chodzilo mi o bezposrednie narzedzia a nie wyslugiwanie sie biednymi artylerzystami i lotnikami pozdro dla nich hehe

Old Post 14-01-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Granat daje zawsze najwięcej sadsmysfakcji

Old Post 14-01-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

Szczegolnie jak sie go troche za dlugo przytrzyma

Old Post 14-01-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

To fakt hehe, nic tak mnie nie cieszy jak celna 4sekundowa

Old Post 14-01-2002 19:12
sud
sudden death

Ulubiona bron to ta, ktora najczesciej gram... czyli MP40 bo mistrzuje! No granaty tez spoko sa, ale raczej nie na bezposrednia walke.

Old Post 15-01-2002 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Mp40!!!
(Xeno a tak mi sie dobrze z Thopma strzelalo...all popsules)

Old Post 15-01-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Mp40!!!
(Xeno a tak mi sie dobrze z Thopma strzelalo...all popsules)

eee to pisalem ja tylko zaitsev u mnie ciatka zostawil

dostal posta odemnie ehehe

Old Post 15-01-2002 01:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Heh a pamietacie stara ankiete o MP40vs Thomp ktora zrobilem i co tam bylo? Duzo wody uplynelo zanim w koncu proporcje sie odwrocily No ale nie wiem czy to madre wspomagac frontowych wrogow hehe No ale zarazem i kolegow ogolnie ze sceny i FFA . Przypomne przy okazji ze serw cs12- zreszta gralismy na nim juz i jest dosc chyba z pingami, moze byc wykorzystywany do FFA i czego tam chcecie jak jests pusty Czasem tam trening robimy to logiczne ze nie cieszymy sie na widok specow z innego klanu

Old Post 15-01-2002 07:43
Pharzo
Guest

First Person Perspective

mauser rulz!

Old Post 15-01-2002 09:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Talking

EEEE.....tam wy sie nie znacie granaty roXX i nic ich nie pobije...nia ma to jak inzy biega se swoimi 8 cacuszkami i nawet na bliskie odleglosci roznosi wszystkich rzadki widok ale spotykany...

Old Post 15-01-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pacek
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
EEEE.....tam wy sie nie znacie granaty roXX i nic ich nie pobije...nia ma to jak inzy biega se swoimi 8 cacuszkami i nawet na bliskie odleglosci roznosi wszystkich rzadki widok ale spotykany...

po prostu nic dodac nic ujac
Czesto np na beach'u po wysadzeniu muru i tak dalej wybieram inzyniera (ktory juz w zasadzie nie jest potrzebny) tylko dlatego, ze ma tyle granatow.
Sympatyczna bronia jest rowniez panzerfaust ale trzeba umiec DOBRZE nia strzelac (a nie jest to latwe). Naprawde ogromna satysfakcje daje zdjecie duzej grupy wrogow na odkrytym terenie (np. plaza na beach lub lotnisko na assault).
Ale i tak granat RULES!!!

Old Post 15-01-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pacek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pacek Znajdź więcej post'ów przez  Pacek Dodaj Pacek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pacek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Eee tam... Ja granatow uzywam w ostatecznosci badz jako bron do niedostepnych miejsc. Swietnie wysadza sie granatem inzyniera podkladajacego ladunek na Beach
A tak poza tym to jak dla mnie MP40 + Support Fire r0x

Old Post 15-01-2002 23:01
C4|Shiro
Crane

hmmm.... w wyniku moich dzisiejszych obserwacji [lub obserwacji do dnia dzisiejszego wlacznie] stwierdzam MP40 rzadzi dopuki nie spotkam dobrego gracza z thompsonem blisko siebie...wtedy modle sie o zmiene broni...ale MP40 ma wiecej zastosowan wynikajacych z wiekszego skutecznego zasiegu [celownosc]

Old Post 15-01-2002 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

To zal od stylu gry wlasnie jaka bron lepsza. Ja uzywam MP40 jak moge z bardzoo bliska i z daleka, srednie dystanse tez mozna opanowac Choc dzis w moim ulubionym miejscu na MP40 pare razy gladko mnie zdjal 1 gosc hehe choc na szczescie z mojego klanu Wychowalem sobie gada

Za to mam wrazenie ze .45tka jest o wiele skuteczniejsza od luga... jak wy sadzicie? Moze to tylko sugestia przez ten rasowy dzwiek

Old Post 16-01-2002 00:51
Sphere
Zjem cie

granaty i tak są nie do pobicia ... do tego mp40 i sie rządzi

Old Post 16-01-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

no dobra .. /me sie bedzie wymondrzal
ludziska moje koffane ... co wy mowicie
mp40 owszem dobre jest i wogole - ale jak sie gra w DOBRZE zorganizowanej grupie zawsze tam mozna znalezc miejsce na "bron wsparcia"
czyli panzerfausta, venoma ... a najlepiej Stena
jest jeszcze celniejszy niz mp40, jest w stanie gora 3 pociskami zdjac snajpera przez caly assault, ale niestety nai nadaje sie na "pierwsza linie ognia" :/
dobry gracz to zwinny gracz, a nie wiem ile osob jest w stanie trafic 3x pod rzad w glowe w BARDZO ruchomy cel :/

ale i tak uwarzam ze kiedys bede w stanie grac jako support (LT ze Stenem)

beware ... Oferma ze Stenem nadchodzi

Old Post 16-01-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Question Z innej beczki

? A czy ktoś w ogóle walczy Stenem ?

Osobiście nie dzierżyłem go w łapkach od tamtego roku ( tzn od grudnia 2001

A poza tym wiadomo czym się walczy - szybkostrzelne i niecelne guny typu mp40 i thompek , no i granaciki , od biedy nawet zwykła klamka czasem uratuje skórę ( polecam jeśli widzicie szaleńca idącego na żywioł - jak tylko skończy mu się siła ognia natychmiast wyjąć klamkę i pach-pach w główkę - i jeden mniej )
BTW : do tego najlepszy jest właśnie Sten ...

Old Post 17-01-2002 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Z innej beczki

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
? A czy ktoś w ogóle walczy Stenem ?

Osobiście nie dzierżyłem go w łapkach od tamtego roku ( tzn od grudnia 2001

A poza tym wiadomo czym się walczy - szybkostrzelne i niecelne guny typu mp40 i thompek , no i granaciki , od biedy nawet zwykła klamka czasem uratuje skórę ( polecam jeśli widzicie szaleńca idącego na żywioł - jak tylko skończy mu się siła ognia natychmiast wyjąć klamkę i pach-pach w główkę - i jeden mniej )
BTW : do tego najlepszy jest właśnie Sten ...

Walczy sie wszystkim Niecelne MP40 i Thompy? gdzies ty je widzial? ja widuje duzo swietnych graczy z MP40 i Thompami bo TH tez mozna celnie sciagac. Ze stenem gra pare osob na stale juz widze. Niestety bron nie nadaje sie do ciezkich walk moim zdaniem, overheat mnie dobija Stenem latwiej trafic snajpera to fakt, ale ma za duzo - innych dla mnie, mozna to samo robic innymi ganami, najwyzej sobie podbiec troche. Wole snipera za plecami niz goscia ze stenem

Old Post 17-01-2002 03:16
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

mi sie podoba Thompson, ale jak ktos potrafi strzelac ze Stena to niezle mozna wyciac jest w sumie najcelniejszy [jak dla mnie]

Old Post 18-01-2002 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Thumbs down

Teraz uslyszycie troche krytyki z mojej strony....
Czytajac te wszytskie posty stwierdzam jedno temat jest szeroki i gleboki i nie widze dalszego sensu zeby go drazyc dalej..."a MP40 jest leprzy od Thompson'a.....wcale nie bo granaty leprze"...i tak dalej to jest temat bez dna...Kazdy gra ta bronia ktora mu bardziej pasi w lapie i dobrze z niej nawala ,ja nie widze takiej potrzeby zeby wychwalac Mp40 albo Thomsona...gracz powinien dobrze sobie radzic z kazym rodzajem uzbrojenia jakie mam dostepne...musi miec technike zabijania opanowana i tylko tyle.....to tyle co chcialem dodac od siebie na ten temat...a i jeszcze jedno TOPIK THE END!!!!!....

Old Post 20-01-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Teraz uslyszycie troche krytyki z mojej strony....
Czytajac te wszytskie posty stwierdzam jedno temat jest szeroki i gleboki i nie widze dalszego sensu zeby go drazyc dalej..."a MP40 jest leprzy od Thompson'a.....wcale nie bo granaty leprze"...i tak dalej to jest temat bez dna...Kazdy gra ta bronia ktora mu bardziej pasi w lapie i dobrze z niej nawala ,ja nie widze takiej potrzeby zeby wychwalac Mp40 albo Thomsona...gracz powinien dobrze sobie radzic z kazym rodzajem uzbrojenia jakie mam dostepne...musi miec technike zabijania opanowana i tylko tyle.....to tyle co chcialem dodac od siebie na ten temat...a i jeszcze jedno TOPIK THE END!!!!!....

Widocznie ludzie lubia sobie pogadac od tak o tym, kolejny raz wjezdzasz z txtem TOPIC THE END. Niech sobie pisza, po to jest board dyskusyjny. Nawet bezkonca co jest lepsze. Od zamykania topicow jest moderator. Bez urazy Zaitsev, nie wchodz ludziom w slowo - ej ej to bezsensu koniec rozmowy - juz, sio , sio Jak sie wygadaja to skoncza

Old Post 21-01-2002 07:32
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Widocznie ludzie lubia sobie pogadac od tak o tym, kolejny raz wjezdzasz z txtem TOPIC THE END. Niech sobie pisza, po to jest board dyskusyjny. Nawet bezkonca co jest lepsze. Od zamykania topicow jest moderator. Bez urazy Zaitsev, nie wchodz ludziom w slowo - ej ej to bezsensu koniec rozmowy - juz, sio , sio Jak sie wygadaja to skoncza

heh..on ma taki styl ze w kazdym poscie wrzuca to zdanie

Old Post 21-01-2002 18:15
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hehehe spoko koles

A tak btw to od pewnego czasu raczej gram Axis i pokochalam MP40

Saari juz ci mowilismy na # ze Elsa wilczyca z SS uzywa pejcza. Ew. Lugera wyrzuc to MP40 i kup pieska

Edytowane przez DarkXenocide dnia 22-01-2002 o godz. 09:20

Old Post 22-01-2002 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

A ja sie bawie flamerem i panzerka-lamerka w ramach szkolenia sie w kazdej broni co by byc uniwersalnym i musze przyznac ze PF ma Dark Side to bronia tak latwo sie roziazuje wszelkie nieporozumienia na polu walki i laduje sie w sumie nawet szybko , pare pompek z nudy i jest ready.

Old Post 22-01-2002 00:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:40.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions