Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Marihuana i inne takie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]aLEczapKA
Warrior (Scrag)

Marihuana i inne takie

Jesus i inni - gufno mnie obchodzi czy marysia/kwas/amfa pomaga wam w skakaniu po quada czy w sraniu.. tu nie miejsce na takie rozmowy.
Jeszcze raz taki numer i sie zegnamy.

Temat uwazam za zamkniety.

rm -rf * and let god sort them out

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-07-2001 05:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]aLEczapKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]aLEczapKA Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]aLEczapKA Dodaj [FPP]aLEczapKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]aLEczapKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wkoncu. git job Czapcia

Old Post 03-07-2001 05:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

i bardzo dobrze...nie lubie topicow o tym

Old Post 03-07-2001 06:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

taiz
taki topici sux

Old Post 03-07-2001 08:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Re: Marihuana i inne takie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]aLEczapKA
Jesus i inni - gufno mnie obchodzi czy marysia/kwas/amfa pomaga wam w skakaniu po quada czy w sraniu.. tu nie miejsce na takie rozmowy.
Jeszcze raz taki numer i sie zegnamy.

Temat uwazam za zamkniety.

Nareszcie EOT takie prawdziwe.

Old Post 03-07-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

nobla dla Pana w czapce ;-)

Old Post 03-07-2001 11:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

No wiecie zupelnie co innego jest polemika inteligentna, przemyslana, celowa. Niektore osoby na tym boardzie potrafia umiejetnie polemike prowadzic, natomiast sa tez ludzie z ktorymi poprostu nie pogadasz. Cokolwiek napiszesz on i tak swoje zbluzga cie w 2ch zdaniach i mysli ze jest niewiadomo kim. Az sie nie chce z taka osoba polemizowac. Szkoda ze pare takich osob jest na tym boardzie.

Old Post 03-07-2001 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Czasami tacy ludzie musza sie rodzic, nie maja gdzie bluzgac to bluzgaja tam gdzie nic nie mozna im zrobic. Wedlug mnie ta akcja z marichuana byla dla szpanu i nic wiecej. Czlowiek nie moze zaiponowac w swoim otoczeniu wiec robi to w takim gdzie trzeba wierzyc na slowo, przeciez malo kto widzial drugiego na oczy lub gadal z nim w reallive. Coz trzeba takim wybaczyc, ze nie maja nic do zaoferowania srodowisku to szpanuja w taki "sztucznym".

Old Post 03-07-2001 11:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

bLADE sluchaj, sa ludzie ktorzy pisza tutaj dosc czesto posty i po tym mozna juz powoli wnioskowac jacy sa to ludzie, co soba reprezentuja, jakie sa ich poglady i czy umieja te swoje poglady w umiejetny i wlasciwy sposob obronic. Srodowisko tutaj jest sztuczne, to prawda, ale jak osoba wypowiada sie czesto tutaj to poznac ja mozesz. Czasem spotykaja sie tutaj, a raczej wypowiadaja opinie ludzie zupelnie przypadkowi i trzeba do tego miec wyrozumialosc i tyle. Natomiast wkurza fakt jak jakis pacan przypadkiem sie wypowiada nie raz ale wiele i robi to po to aby innym psuc humorek <a ja humorku nie trace, bo nie umiem kurde bele>, denerwowac swoimi glupimi bezsensownymi wypowiedziami nic nie dajacymi do polemiki.

Old Post 03-07-2001 12:04
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ogo ty na socjologi jesteś..?

Old Post 03-07-2001 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

No nie jestem. Jestem na informatyce. =] Ale zainteresowania mam bardzo szerokie, do nich nalezy filozofia i polemika, dziennikarstwo i zabawa slowem =]

Old Post 03-07-2001 12:55
CE3RDE
Just do it.

Dokladnie,kogo obchodzi co kto robi i ile pali thc i co robi jak sie spali, proponuje taka dyskusje na inny jakis board przenies...

BTW. aLEczapKA ale o piwie to chyba mozemy rozmawiac w koncu to jest legalne prawda?

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 03-07-2001 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

OGO: nie wiem co ty robisz na infie... idz na phycholgie or cos, ale mam nadzieje ze to ze ktos psuje innym humor nie domnie nie bylo, bo mi sie humor popsol. Ja sie uwarzam za czleka wygadanego :-D. Potrafi sie na wiele tematow wypowiedziec, ale czasem palne cos glupiego, taki jush jestem, ale to nue bylo do nie?

Old Post 03-07-2001 19:17
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
OGO: nie wiem co ty robisz na infie... idz na phycholgie

Hmm pomysl niezly, ale bym musial sie przykladac szczegolnie, a mi sie nie chce =] Ja sie tym zajmuje amatrosko =]

quote:
ale mam nadzieje ze to ze ktos psuje innym humor nie domnie nie bylo, bo mi sie humor popsol. Ja sie uwarzam za czleka wygadanego :-D. Potrafi sie na wiele tematow wypowiedziec, ale czasem palne cos glupiego, taki jush jestem, ale to nue bylo do nie?

Ty mi nie popsules humorku, w ogole jak mi sie humor psuje to na jakies 3, 4 sec maxymalnie. Dluzej bez humoru nie moge byc. Nawet jak mam zdolowany dzien to sie smieje, juz taki jestem. Hodzi o to ze niektorzy <nie podaje tutaj konkretnych osob i nie mam konkretnych osob na mysli> swoimi postami bezsensownymi i aroganckimi w sumie o tresci mniejwiecej :"Nie i hu j! A ty jestes gupi!" tylko denerwuja i psuja humor ludziom, to mi sie nie podoba.

Old Post 03-07-2001 21:49
oxygen
new challenger

quote:
ale to nue bylo do nie?

sam sobie odpowiedz na to pytanie...
wlasciwie to kazdy powinien sie o to zapytac...moze mniej bezsensownych sytuacji byloby na tym boardzie jakby kazdy przemyslal swoj post dwa razy

Old Post 03-07-2001 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

sam sobie odpowiedz na to pytanie...
wlasciwie to kazdy powinien sie o to zapytac...moze mniej bezsensownych sytuacji byloby na tym boardzie jakby kazdy przemyslal swoj post dwa razy

I sprawdzal po kilka razy ze slownikiem ortograficznym . Taki ogo to by chodzi nie pisal przez H
joke

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 03-07-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor

I sprawdzal po kilka razy ze slownikiem ortograficznym . Taki ogo to by chodzi nie pisal przez H
joke

Po pierwsze OGO a nie ogo ;> a po drugie przyzwyczajenia z tel komorkowego i sms`ow, to co sie pisze 2ma znakami <rz,ch> a mozna jednym <h,z> pisze jednym =]

Old Post 03-07-2001 22:04
bLADE
Guest

hehehehe... to dobsze ze to nie bylo do mnie ;=D

Old Post 03-07-2001 22:44
S4i1or
Thorin Oakenshield

OGO idzie po najmniejszej linii oporu...

Old Post 05-07-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
OGO idzie po najmniejszej linii oporu...

Czasem tak czasem nie, nie chce mi sie czasami zbytnio przykladac bo jak spiewa Lipa :
A jeden koniec drogi wszystkim.

Old Post 05-07-2001 18:56
bLADE
Guest

sikajac z wiatrem idziesz po najmiejszen lini opru :->

Old Post 06-07-2001 00:21
Skarhead
Skilled (Knight)

ktos skasowal moj oolubiony topic marycha a q3 )))

Old Post 07-07-2001 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Skarhead Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Skarhead Znajdź więcej post'ów przez  Skarhead Dodaj Skarhead do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Skarhead prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

dziwisz sie? otym byla mowa na pozatku tego topiku...

Old Post 07-07-2001 12:05
[XT]JESUS
Training (Enforcer)

**** mac
Ktos nam skasowal forum klanowe

Moez by ktos dal jakies wyjasnienia

Pijta chłopcy bo sie sciemnia

Old Post 07-07-2001 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [XT]JESUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [XT]JESUS Znajdź więcej post'ów przez  [XT]JESUS Dodaj [XT]JESUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [XT]JESUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Podejrzewam, że skasowali ci forum, bo pisałeś o tematach, hmmm... nie na temat

Old Post 07-07-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions