Ostatni Raz Liga Slizg
Chcialbym przeprosic wszystkich za zamieszanie wywolane przez jednego czlonka z naszego klanu niejakiego Trapera. Wciagu tego tygodnia widze cos ze odstawie szkole, narzeczona, prace itp. i przypilnuje tego czlowieka zeby zrobil dobrze to co ma zrobic. Moge wam obiecac ze osobiscie bede sprawowal nadzor nad tym mlodym czlowiekiem i jego niewydarzonymi pomyslami. W koncu trzeba zrobic cos zeby ta liga ruszyla na powaznie. Trampek ludzi nie obchodza problemy na jakie napotyka liga ich obchodza rezultaty i tak zawsze bylo i bedzie. Zmieniles regulamin OK czy rada zatwierdzila go ? TRAMPEK KU!@##$ RZESZ TY W DU!@# ZAJ!@#$ MA!@#$ do piatku widze rozpiske tej calej ligi wg twoich zasad jak sie ma odbywac czarno na bialym i to zatwierdzone przez rade. Dosyc mam wieszania psow na naszym klanie i miejscu w ktorym gramy. Wez sie na powaznie do roboty po nocach jak trza nie obchodzi mnie to. Na piatek ma byc rozpiska WSZYSTKICH MECZY od poczatku do konca. We srode bede najpozniej w slizgu i oczekuje ze polowa roboty bedzie juz zrobiona. DO KLANU SLIZG. Mam do was prosbe podczas mojej nieobecnosci MACIE przypilnowac trapera by od kompa nie odchodzil zanim nie zrobi tego co ma zrobic aby bylo dobrze. TRAPER jak nie zrobisz tego do czego sie zoobowiazales zanim zaczoles te lige spotkaja cie nieprzyjemnosci jakie ? uzgodnimy to z cl skloadu 1 i 2. DOSYC BAJEK, DOSYC NIEROBSTWA - OBIECUJE WAM GRACZE CS A ZE TA LIGA BEDZIE W KONCU PROFESJONALNIE PROWADZONA.
|