Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Problem i potrzebna pomoc!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Angry Problem i potrzebna pomoc!!!!!!

Witam.
Szybkie pytanie - dlaczego w multiplayerze po załadowaniu wyskakuje mi komunikat
Couldn't load maps/mp_castle.bsp

Przecież mam tą mapę. Podobnie z innymi podstawowymi mapami.
Te natomiast które se dograłem z NETU działają OK. Z niektórymi serwerami nie mam też problemu z podstawowymi mapami, ale większość (choćby ograny na wszyskie sposoby BICZ) się jednak wywala z powyższym komunikatem.

Może chodzi o rozszerzenie, bo nie znlazłem tych podstawowych z rozszerzeniem *.bsp?!?! Tylko jakieś różne pako*.pk3 (takie samo rozszerzenie do tychdogranych map )
HELP

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-02-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Unhappy

HELP!!

Nikt nie chce mi pomóc

Old Post 05-02-2002 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

być może jest to lamerskie pytanie ( napewno jest), i być może wiele razy było zadawane , ale ......

Pomóżcie ! :|

Old Post 05-02-2002 22:16
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Bidulka nikt ci pomoc nie chce?

pk3 to dobre rozszerzenie, problem moze sie pojawil podczass instalacji - nie wyskoczyl jakis blad czasem?
Imo sprobuj przeinstalowac gre i jak cos to pisz znowu...

Old Post 05-02-2002 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Unhappy

przeintalowałem i nic nie dało

Hmm.. na TAQ jest wszystko OK. Nic mi nie wywala (na wszystkich mapach , łącznie z tymi podstawowymi). Podobnie wszystko jest OK na ... zapomniałem aha na Norweskiem serwerze który się zaczyna na literkę "w" (cos podobnego do warez), no wiecie tam gdzie rotacyjnie są zmieniane podstawowe mapy (niestety nie grają w inne).
A więc na wyżej wymienionych serwerach jest elegancko

Ale na innych (choćby te z USA) wyskakuje

Couldn't load maps/mp_* .bsp

Ciekawe jest to rozszerzenie --> *.bsp. Może w jakimś configu coś trzeba zrobić?

Pomóżcie. Wielu z was gra zapewno wieczorem. Niestety ja w wieczór nie mam czasu, nie moge itd., a rano choćby na TAQ jest zero playerów (nie będe strzelał do cieni - rybki na bridge sobie łowie). Podobie z innymi z Europy.
A za Atlantykiem o tej porze mnóstwo playerów na serwerach, a co z tego kiedy wyskakuje mi Couldn't load maps/mp_*.bsp. (podobny problem mam też w Europie , wymienione na początku serwery to wyjątki).

A no i na ByRy se nie pogram bo ktoś wpadł na genialny pomysł (żeby dużo ludzi se nie pograło). A że nie mam CD_Keya....

Więc błagam o pomoc.

Old Post 06-02-2002 17:30
Glazer
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Podobnie wszystko jest OK na ... zapomniałem aha na Norweskiem serwerze który się zaczyna na literkę "w" (cos podobnego do warez), no wiecie tam gdzie rotacyjnie są zmieniane podstawowe mapy (niestety nie grają w inne).

Ja mam tylko taka uwage, ze w podstawowe mapy gra sie na waster2 (pewnie o to Ci chodzilo). Na waster1 jest map rotating uwzgledniajacy duuzo nowych map. Jesli chcesz haslo na waster1, to wejdz na quakenet #waster i popros o haslo Wastera albo Biowaxa, no ewentualnie mnie jesli bede na kanale :-)

Old Post 07-02-2002 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Glazer Znajdź więcej post'ów przez  Glazer Dodaj Glazer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Glazer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Unhappy

Ja mam tylko uwagę że na #waster nikt nie siedzi hm.. wywiało wszystkich ??!
No więc nie znam chasła

No lae to nie jest najwiekszy problem. W topicu "problemy techniczne z grą " pewien koleś poruszył temat *.Bsp. Ale w jego przypadku problem sprawiły dograne mapy, a w moim jest odwrotnie - dograne są OK

Może faktycznie mój wolfik jest jakimś bugiem

Ale .. nadal HELP

(kto nie wie o co chodzi niech przeczyta pierwszy post w tym topicu)

Old Post 11-02-2002 09:41
Glazer
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Ja mam tylko uwagę że na #waster nikt nie siedzi hm.. wywiało wszystkich ??!

Na pewno wszedles na quakenet? Z tego co widze to zawsze ktos tam jest

Zreszta sprawa nieaktualna bo haslo na waster1 zostalo zdjete, przynajmniej tymczasowo.

Old Post 11-02-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Glazer Znajdź więcej post'ów przez  Glazer Dodaj Glazer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Glazer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:39.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions