Jak do tej pory obserwuje tego boarda widze,że prawdziwa wojna nie toczy się miedzy klanami na mapkach wolfa,ale na tym forum,albo na ircu.To jest troche dziwne może by tak słowa zamienić na naboje do mp40?Druga sprawa po co tego walkovera sędziowie wymyślili?My podczas meczu ligowego z IC czekaliśmy do skutku aż będą wszyscy łącznie z liderem klanu(jak pewnie wszyscy już wiedzą przegraliśmy 7:1).Rzadnych 180sekund.Nie wiem czy dobrze pamiętam bo zegarka w pokoju nie mam,ale z 20 minut to chyba mineło od wyznaczonej godziny do rozpoczęcia mecza.Nie chce tu pokazać jacy to my jesteśmy dobrzy,tylko zauważyć chcę,że nie jest zaszczytem zdobyć punkty poprzez walkovera!Lepiej zagrać,i nawet przegrać niż wygrać z powodu nie obecności przeciwnika.Ech tylko wrzucacie sędziom.Starają się jak mogą i dobrze im nawet to wychodzi.Postawiłbym im piwo,ale jakoś mi sie nie kwapi ich szukać po Polsce,więc wypije ich zdrowie jutro.Co do demek z widoku sędziego,byłoby to mile widziane.Nie ma tak dobrze dla klanów,które wystawiły sędziów.INNE KLANY TEŻ CHCĄ ZOBACZYĆ W JAKI SPOSÓB GRAJĄ ICH NASTĘPNI PRZECIWNICY.
Edytowane przez zaraza dnia 07-03-2002 o godz. 18:07
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|