Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > O sedziach PRL
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SO]Marek Logan
Guest

Exclamation O sedziach PRL

czesc
Chcialbym zwrocic uwage na fakt coraz bardziej widocznego braku zaangazowania sedziow PRL. Dzisiaj z powodu nieobecnosci sedziego x (nie wiem kto mial byc przydzielony do naszego meczu - brak jakiejkolwiek informacji na fpp) nie odbylo sie spotkanie BRO vs. SO . Rozumiem, ze nie zawsze kazdy moze stawic sie na okreslony przez kogos innego termin - nie mniej jesli ktos juz podjal sie takiego zadania niech wywiazuje sie z niego nalezycie albo zrezygnuje. Mozna powiedziec, ze sie czepiam ale jezeli ponad 20 ludzi zbiera sie w sobote wieczorem na servie to wymagam chocby minimum szacunku dla ich (zmarnowanego) czasu - np. w postaci krotkiej informacji "z powodu braku sedziow mecz sie nie odbedzie" (wyslanej odpowiednio wczesniej) dla CL zainteresowanych klanow. Jednoczesnie chcialbym podziekowac za postawe sedziom powaznie traktujacym swoje obowiazki, reszcie - po prostu podziekowac...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-03-2002 22:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

przenioslem topic w odpowiednie miejsce, tu powinien spoczywac
have fun

Old Post 02-03-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ja tam podziwiam sedziow jak im sie chce ogladac taka naparzanke przez dwie godziny czy ile tam srednio trwa takie spotkanie! i THX ze jednak sa! BIG THX!

Old Post 02-03-2002 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mit0s
Training (Enforcer)

Hmmmm - W sumie jest to mile ale tak naprawde sedziowie widza wiecej niz inni...zadne demo nie nagra tego co widzi sedzia...I tak naprawde sedziowie tez graja - sedziujac widza taktyki przeciwnika.....- ale ja osobiscie nie do nich nie mam

Old Post 03-03-2002 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Mit0s Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Mit0s Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Mit0s Dodaj [POISON]Mit0s do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Mit0s prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

bo strona fpp lezala i nikt nie dopisal na czas.. jak wstala, bo ci ktorzy dopisuja- cougar czy ja, bylismy na turnieju CSa caly dzien, wrocilismy o 20 jak bylo widac na irc.... wyzej dupy nie podskocze. I nie wpadlem na to ze nie jest to dopisane..

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 03-03-2002 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SO]Marek Logan
Guest

Rozumiem, ze sedziowanie to nie miod i orzeszki, dlatego tez podziwiam ludzi ktorzy chca wykorzystac swoj wolny czas wlasnie w taki sposob, ale na fpp w rubryce "sedziowie" jest wpisane 11 osob - dlatego sie pytam jak to sie dzieje, ze 11 osob podejmuje pewne zobowiazania (nikt, nikogo nie zmuszal - chyba, ze o czyms nie wiem) i z nich sie nie wywiazuje. Zalozyliscie rubryke "lawka kar", dajecie walkowery za niestawienie (co oczywiscie jest w pelni zasadne,gdyz inaczej zrobil by sie jeden wielki b...l), ale sami tworzycie towarzystwo wzajemnej adoracji i nawet nie potraficie przyznac sie do bledu. Dla rownowagi dodam, ze podczas naszego pierwszego meczu z fuzz, bylo 3 sedziow i ich prace oceniam bardzo wysoko.

Nie pisze tych slow tak tylko aby sie wyzyc na boardzie, jako czlonek\uczestnik PRL zglaszam oficjalny wniosek o pelne uregulowanie kwestii przydzielania sedziow do poszczegolnych meczy. Za zajecie sie ta sprawa bede bede bardzo wdzieczny.

Old Post 03-03-2002 08:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Death
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
ja tam podziwiam sedziow jak im sie chce ogladac taka naparzanke przez dwie godziny czy ile tam srednio trwa takie spotkanie! i THX ze jednak sa! BIG THX!

Dwie godziny to minimum jeśli clany wybiorą depot to (tak jak wczoraj a w zasadzie dzisiaj) jedna runda na depot trwała 1 godzine więc sobie policz ile będzie to trwało

Old Post 03-03-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Death Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Death Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Death Dodaj [KmH]Death do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Death prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Jest propozycja aby sedziowie nagrywakli demka.
Po pierwsze zajebiscie to ze speca wyglada.
Po drugie zawsze moga sie przelaczyc na roznych graczy.
Wogole obejzyjcie sobie demka z CB.
Przeciez takie demko 100x lepiej wyglada jak je sedzia ze speca nagrywa.

Old Post 03-03-2002 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

quote:
[i]Dla rownowagi dodam, ze podczas naszego pierwszego meczu z fuzz, bylo 3 sedziow i ich prace oceniam bardzo wysoko.

[/B]

Było 3 bo wszyscy chcieli poznać taktyki fuzza

Old Post 03-03-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez Rayan
Jest propozycja aby sedziowie nagrywakli demka.
Po pierwsze zajebiscie to ze speca wyglada.
Po drugie zawsze moga sie przelaczyc na roznych graczy.
Wogole obejzyjcie sobie demka z CB.
Przeciez takie demko 100x lepiej wyglada jak je sedzia ze speca nagrywa.

Całkowicie sie zgadzam. Ułatwi to na pewno pracę a widz bedzie miał ciekawszy filmik do oglądania.

Old Post 03-03-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Ja rowniez jestem za.

Know your limits

Old Post 04-03-2002 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Starsky
Training (Enforcer)

no u nas depot raczej szybko poszedl wczoraj :>> ani razu dluzej niz wyznaczony czas

Old Post 04-03-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Starsky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Starsky Znajdź więcej post'ów przez  Starsky Dodaj Starsky do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

a ja chcialbym podziekowac tu z tego miejsca OFERMIE za jego poswiecenie aby sedziowac nasz mecz TC vs PL HUNTER wczoraj . Postanowil opuscic impreze aby uzerac sie z nami OFERMA big THNX for U , rowniez z tego miejsca dziekuje KWAPOWI , oraz [XX]Kwapiemu (TO oni wydzwonili oferme a potem po niego jechali) chlopaki macie u nas piwsko jeszcze raz BIG tHNX btw v586 HUNTER

Old Post 04-03-2002 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
a ja chcialbym podziekowac tu z tego miejsca OFERMIE za jego poswiecenie aby sedziowac nasz mecz TC vs PL HUNTER wczoraj . Postanowil opuscic impreze aby uzerac sie z nami OFERMA big THNX for U , rowniez z tego miejsca dziekuje KWAPOWI , oraz [XX]Kwapiemu (TO oni wydzwonili oferme a potem po niego jechali) chlopaki macie u nas piwsko jeszcze raz BIG tHNX btw v586 HUNTER

Ja tez chcialbym sie do tych slow przylaczyc
v51
v57

IRCnet: #polishlegion

Old Post 04-03-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

Smile

dzieki chlopaki )
ale niestety jedno piffo nie pozwoli wam wygrac nastepnego meczu
/me jest nieprzekupny

powodzenia
i polecam sie na przyszlosc

Old Post 04-03-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

a za skrzynke? eheheh ja tu mu z serca THNX'a o on mnie o przekupstwo heheh

Old Post 05-03-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kwapi
Skilled (Knight)

rowniesh dzieqje za siebie i za brata ale jedno sprostowanie ja na tej imprezce to z oferma siedzialem wiec mi nie tsheba dziekowac a teraz cwiczcie panowie bo walka sie zbliza

Old Post 05-03-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwapi Znajdź więcej post'ów przez  Kwapi Dodaj Kwapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KWAP
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz

dzieki hopaki brdz mi mila lubie zywczyka lub lecha

Old Post 05-03-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KWAP Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KWAP Znajdź więcej post'ów przez  KWAP Dodaj KWAP do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KWAP prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Demitri
Guest

Re: O sedziach PRL

Hej

Co ja moge powiedziec o sedziach i o lidze...
Otoz nasz pierwszy mecz AGDvsBSM zostal przerwany. Powod 3 osoby z BSM mialy duzego laga. Ok nie sprzeciwialismy sie decyzji sedziego (DarkXeno) rowniez uwazalem ze to nie fair w stosunku do druzyny przeciwnej chociaz juz prowadzilismy 1:0 i mielismy najlepszy sklad.
Mecz przelozono ok teraz sedziowal awek. Rozgrzewamy sie wszystko spozo a tu nagle okazuje sie ze juz 2 runda polowa zespolu zszokowana ale nie wnosimy protestu, wydaje sie ze sedzia niezbyt dobrze poinformowal o rozpoczciu meczu a moze pol druzyny ma klopoty ze wzrokiem. mecz zakonczyl sie remisem 4:4
Dwa dni pozniej wielkie wyzwanie mecz z C4. Na 15 min przed meczem jeszcze nie ma sedziego i wogole rozegranie spotkania stoi pod znakiem zapytania. Wkoncu "poswieca sie" awek.
Lagi tak ogromne ze wogole nie da sie grac, pingi w AGD ZNACZNIE wyzsze niz w C4 ,nie ma porownania z tym co bylo w odwolanym meczu z BSM. zglaszam to sedziemu natomiast on pisze do kogos z C4 zeby szybko skoczyl po kalkulator i policzyl roznice. moze to i bylo zabawne ale na pewno nie dla nas. Mam screeny tych lagow (zaden fake) zostaly wyslane zarowno do sedziego po meczu jak i do DarkXeno.
Mialem nadzieje ze mecz zostanie powtorzony jednak jak teraz widac mylilem sie.
Nasuwa sie taka konkluzja z rozmow na #prl "Po co powtarzac mecz skoro i tak przegracie z C4"
Jeszcze myslalem ze moze C4 przychyla sie do naszego wniosku ze ten mecz nie byl rozegrany w sposob wlasciwy ale... tylko oburzenie z ich strony.
Jak sedzia awek mogl podjac decyzje w sprawie pingu? skoro nie zna regulaminu!!! 3 razy upominal mnie ze jak zaraz ktos nie dolaczy do AGD to podyktuje W/O DDD a nas bylo 6!
czytamy w regulaminie:
6.6 Jeśli w czasie walki jeden z teamów będzie miał MNIEJ niż 6 zawodników i w ciągu 180 sekundowego timeoutu nikt się nie połączy, zostanie podyktowany walkower na korzyść przeciwnika .

Po tym spotkaniu mam mieszane odczucia odnoscie sedziow i calej PRL

Old Post 05-03-2002 22:33
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Re: O sedziach PRL

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Demitri
Hej

Co ja moge powiedziec o sedziach i o lidze...
Otoz nasz pierwszy mecz AGDvsBSM zostal przerwany. Powod 3 osoby z BSM mialy duzego laga. Ok nie sprzeciwialismy sie decyzji sedziego (DarkXeno) rowniez uwazalem ze to nie fair w stosunku do druzyny przeciwnej chociaz juz prowadzilismy 1:0 i mielismy najlepszy sklad.

Co co co ? BSM wyraznie prosilo o przerwanie meczu. Zrobilem to uznajac ze maja racje (obserwowalem pingi po kilka sek co chwile). w 1rundzie juz pytalem BSM ale chcieli grac wiec 1:0 mieliscie.

Mecz przelozono ok teraz sedziowal awek. Rozgrzewamy sie wszystko spozo a tu nagle okazuje sie ze juz 2 runda polowa zespolu zszokowana ale nie wnosimy protestu, wydaje sie ze sedzia niezbyt dobrze poinformowal o rozpoczciu meczu a moze pol druzyny ma klopoty ze wzrokiem. mecz zakonczyl sie remisem 4:4

Nie wiem , sedzia pyta czy all sa ready i jak CL odpowiada kazdego klanu ze tak to lecimy. Ew all sa na serwie i czekaja na mecz to restartuje i gracie.

Dwa dni pozniej wielkie wyzwanie mecz z C4. Na 15 min przed meczem jeszcze nie ma sedziego i wogole rozegranie spotkania stoi pod znakiem zapytania. Wkoncu "poswieca sie" awek.

Jesli dobrze kojarze to jest to sytuacja
a)
Pad lacza TPSy cale PRL nie dzialalo sporo h i fpp- maile, www etc.
b)
Czy moze jak oferma nagle stracil mozliwosc sedziowania (lacze)?

Lagi tak ogromne ze wogole nie da sie grac, pingi w AGD ZNACZNIE wyzsze niz w C4 ,nie ma porownania z tym co bylo w odwolanym meczu z BSM. zglaszam to sedziemu natomiast on pisze do kogos z C4 zeby szybko skoczyl po kalkulator i policzyl roznice. moze to i bylo zabawne ale na pewno nie dla nas. Mam screeny tych lagow (zaden fake) zostaly wyslane zarowno do sedziego po meczu jak i do DarkXeno.
Mialem nadzieje ze mecz zostanie powtorzony jednak jak teraz widac mylilem sie.
Nasuwa sie taka konkluzja z rozmow na #prl "Po co powtarzac mecz skoro i tak przegracie z C4"
Jeszcze myslalem ze moze C4 przychyla sie do naszego wniosku ze ten mecz nie byl rozegrany w sposob wlasciwy ale... tylko oburzenie z ich strony.

Na skrinach fakt widac takie roznice. ALe pingi moga podskoczyc na chwile a byc ok caly mecz generalnie. Nie rozmawialem z awkiem o tym, ale widac w meczu nie podjal decyzji by go przerwac. C4 z tego co kojarze z wypowiedzi ich CL w tej kwestii twierdzilo ze pingi byly ok, w sensie ze nie zmienialy szans zadnej ze stron.

Jak sedzia awek mogl podjac decyzje w sprawie pingu? skoro nie zna regulaminu!!! 3 razy upominal mnie ze jak zaraz ktos nie dolaczy do AGD to podyktuje W/O DDD a nas bylo 6!
czytamy w regulaminie:
6.6 Jeśli w czasie walki jeden z teamów będzie miał MNIEJ niż 6 zawodników i w ciągu 180 sekundowego timeoutu nikt się nie połączy, zostanie podyktowany walkower na korzyść przeciwnika .

Moze poprostu chcial zebyscie sie zmiescili w 180sek? to nie tak duzo te 3mins.

Po tym spotkaniu mam mieszane odczucia odnoscie sedziow i calej PRL [/B]

PS: Ktos kiedys napisal madrze na forum CB PL. Ze takie sprawy powinny dogadywac klany miedzy soba, bo o tym i tak nie pamieta nikt po paru dniach i all jest okej... miedzy klanami. Zamiast prac brudy publicznie. Przy czym PRL daje wam mozliwosc oficjalnych protestow i ich rozpatrzenia. Tez wprowadza logiczna zasada ze klany sie podporzadkowuje decyzja w sprawach protestu. No ale coz zawsze musi byc jakies ale... spytam C4 jeszcze raz o cala sprawe i awka. Jestem pewien ze wrazie czego C4 powtorzy mecz bez problemu.

Jest to pierwsza liga i zanim wejdzie w sklad eports.pl cyklu lig zwanych tez AGL, ktory rusza nie bawiem, lepiej zgromadzic potrzebne doswiadczenia... Pozniej wiekszosc spraw bedzie zautomatyzowana Moze tez pociesze wiekszosc ze nie mam zamiaru byc sedzia glownym. Zreszta prawdopodobnie przed koncem PRL juz nim nie bede, znajde tylko godnego zastepce, ktory moim zdaniem bedzie umial byc obiektywny i nie ulegac wplywom i awanturnikom (nie mowie o AGD zeby zaraz nie bylo eh .... hehe )

Na koniec spytam AGD mam rozumiec z tego posta ze nie akceptujecie wyniku spotkania ze wzgl na pingi tak? i domagacie sie powtornego jego rozegrania?

Btw dema przelece one duzo pokazuja.

Old Post 06-03-2002 05:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

AGD i tak macie szczescie ze byl remis
to z przymruzeniem oka a tak BTW To podczas pierwszej proby meczu w naszym skladzie nie bylo 3 podstawowych osob, wlasnie z powodu pingow na serwerze... ja sie dziwie ze grajacy sklad bsm`u nie nalegal na przerwanie meczu przed zakonczeniem pierwszej rundy
A toporek wojenny proponuje zakopac. HOWGH!

Pozdro to all PRL sqad.

Know your limits

Old Post 06-03-2002 07:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Cool

Jasne - wystawilismy najgorszy squad na mecz z BSM , poniewaz najlepsi nie mogli sie stawic .
Szkoda - stracilismy szanse na zwycienstwo - gdybysmy grali z pelnym squadzie - nic by z BSM nie zostalo
Taka prawda ...
A meczu z c4 nawet nie komentuje
Mamy pecha i tyle .....

Edytowane przez [AGD]3rdtrek dnia 07-03-2002 o godz. 14:51

Old Post 06-03-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
Jasne - wystawilismy najgorszy squad na mecz z BSM , poniewaz najlepsi nie mogli sie stawic .
Szkoda - stracilismy szanse na zwycienstwo - gdybysmy grali z pelnym squadzie - nic by z BSM nie zostalo
Taka prawda ...
A meczu z c4 nawet nie komentuje
Mamy pecha i tyle .....

nie bede tutaj tego komentowal po szkoda moich palcow po prostu ja proponuje powtorke skoro tak sadzisz! To wszystko wyjasni choc pewnie i wtedy znajdziecie jakies ale!

Old Post 07-03-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Talking

Chrumka na upartego zawsze można znaleźć dziurę w całym ja tam dziur zazwyczaj nie szukam , najwyżej mogę wam zrobić dzirkę w głowie jak bedziemy razem grać

Old Post 07-03-2002 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Troche za pozno na powtarzanie meczu ... niestety....
No , to jest po prostu wina organizacji....
Do klanu BSM nic nie mam - i nie chce z wami wojny
Mozemy raz zrobic przyjacielski sparing - tak samo z c4 .
Sprawdzimy sie jush poza turniejem.

Old Post 07-03-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Jak juz mowilem, toporek wojenny zakopany

Ps.
[AGD]3rdtrek: Zajebisty banner

Know your limits

Old Post 07-03-2002 15:41
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
Troche za pozno na powtarzanie meczu ... niestety....
No , to jest po prostu wina organizacji....
Do klanu BSM nic nie mam - i nie chce z wami wojny
Mozemy raz zrobic przyjacielski sparing - tak samo z c4 .
Sprawdzimy sie jush poza turniejem.

ja nie mowie o powtarzaniu na warunkach ligowych po prostu taki sparing na tych samych mapach bo troszke mnie rozdraznilo stwierdzienie
quote:

Old Post 07-03-2002 17:14
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Spox - sorry
Tak mi sie powiedzialo ....
No - to moj gg podam :
2170887

Old Post 07-03-2002 17:18
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Jak do tej pory obserwuje tego boarda widze,że prawdziwa wojna nie toczy się miedzy klanami na mapkach wolfa,ale na tym forum,albo na ircu.To jest troche dziwne może by tak słowa zamienić na naboje do mp40?Druga sprawa po co tego walkovera sędziowie wymyślili?My podczas meczu ligowego z IC czekaliśmy do skutku aż będą wszyscy łącznie z liderem klanu(jak pewnie wszyscy już wiedzą przegraliśmy 7:1).Rzadnych 180sekund.Nie wiem czy dobrze pamiętam bo zegarka w pokoju nie mam,ale z 20 minut to chyba mineło od wyznaczonej godziny do rozpoczęcia mecza.Nie chce tu pokazać jacy to my jesteśmy dobrzy,tylko zauważyć chcę,że nie jest zaszczytem zdobyć punkty poprzez walkovera!Lepiej zagrać,i nawet przegrać niż wygrać z powodu nie obecności przeciwnika.Ech tylko wrzucacie sędziom.Starają się jak mogą i dobrze im nawet to wychodzi.Postawiłbym im piwo,ale jakoś mi sie nie kwapi ich szukać po Polsce,więc wypije ich zdrowie jutro.Co do demek z widoku sędziego,byłoby to mile widziane.Nie ma tak dobrze dla klanów,które wystawiły sędziów.INNE KLANY TEŻ CHCĄ ZOBACZYĆ W JAKI SPOSÓB GRAJĄ ICH NASTĘPNI PRZECIWNICY.

"Dogde this" - Trinity

Edytowane przez zaraza dnia 07-03-2002 o godz. 18:07

Old Post 07-03-2002 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

I zazwyczaj all sa ludzmi i czekaja na siebie, raz nawet 1h.... ale w.o pada jak ktos serio nie przylazi , albo nie moze miec kompletu, albo sami sie na to zgadzaja.... Nie wiem nic o wrzuceniu na chama W/O komus... moze czegos nie pamietam Napewno jednak 90% tych w/o jest sluszna.

Inna sparawa ze nei kazdy ma mozliwosc i czas czekac. Znamy przepisy i to nic nowego... w/o jest w kazdej lidze w takich sprawach... Problem to czesto klany olewajace sobie sprawe albo nie majacej odp dyscypliny wew......

OD razu zaznaczam ze pamietam o bledach PRL zeby zaraz nie bylo znow heja na DJ'a

Old Post 08-03-2002 01:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:07.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions