Re: dreszczyna
quote: Napisane oryginalnie przez dreszczyna
PANOWIE PISALEM TO W SUPER GNIEWIE,ALE ROZCHODZI SIE O TO ZE TO BYL MECZ OTWRCIA I MOZNA BYLO POPELNIC BLEDY,A TC MOGLI TO ZROZUMIEC DOKALDNIE PAN TRZESZCZUK,JEGO KOLEDZY CHCELI PRZESUNIECIA TERMINU MECZU ALE PAN TRZESZCZ NIESTETY NIE,TO NORMALNE POSZEDL NA LATWIZNE POPROSTU WIEDZIAL ZE RACZEJ ZNAMI NIE DA RADY!!PROSZONO GO OPRZESUNIECIE ,ALE NIESTEY!!!
sluchaj , nie mam zamiru tu z toba dyskutowac , termin rozegrania kolejki konczy sie w niedziele to raz, ustalalismy termin duzo wczesniej (nie kazdy z nas gra non stop i nie kazdy z domu) niektorzy zostali w pracy na noc , powiem inaczej duzym osiagnieciem bylo ze zebralismy 10 osob a nie 8 jak wczesniej ustalalismy , przesuniecie nie bylo mozliwe z przyczyn czysto ludzkich , a to ze wyskakujesz z takimi textami to trzeszcza do jest tzw NO COMMENTS decyzja podjeta zostala wspolnie na say_team i RW, gdyz na servie nie wolno gadac co notorycznie bylo naruszane , zrozum ze nie kazdy moze siedziesz po 8h dziennie i napierdzielac w wolfa, termin byl ustalony stawilismy sie i tyle , ja sam musialem przeinstalowac wolfa i jakos mi sie udalo zrobic nowa instalke sciagnac patcha ustawic konfig i nasluchac sie jeszcze wyzwisk od was , druga sprawa to wasze "wyczyny" na boardzie , na stronie PRL , i u nas na kanale jezu ludzie opamietajcie sie! pozatym mowienie co by bylo gdyby tez nie ma zbytniego sensu a wy praktykujecie to nagminnie w waszych wypowiedziach , trudno sorry co wiecej mozna dodac , bylismy za przelozeniem meczu ale poprostu na przelozonym nie bylo by nawet 8 TC , termin jest termin , dobra co ja tu bede wypisywal i tak tego nie przeczytacie a jak przeczytacie to jakis debilny komentarz puscicie , a i jeszcze jedno wylacz CAPS plz
pozdro