Fajnie ze nie tylko ja lubie nowe mapki, a ta faktycznie jest cool.
ALE
Ludzie nie badzcie takimi pesymistami (ze sie od razu nie przyjmie), wlasnie po to napisalem wam o tej mapie, bo wierze ze sporo dobrych mapek mozna wypromowac ! Sa przyklady, ze cale to nasze "wolfniete" towarzystwo jednak przyjelo cos nowego - przypomne popularny poniekad serwer ByRy i mapy: Bridge (naprawde czesto grany), Wizernes (w ostatnich tygodniach pojawia sie regularnie, czesto i zapelnia serwer czy chociazby Wes Dyzio). Nie chcialo mi sie przegladac wszystkich topikow na boardzie RTCW, ale nie wiem czy ktos juz probowal "zareklamowac" innym jakas nowa mape i dlatego mysle ze warto glosno krzyczec w tej sprawie jesli sie jakas znalazlo. Prosba do ludzi z klanow: jesli tylko spodoba wam sie ta (czy inna a nowa mapa), wspomnijcie o tym u siebie na ircu czy w jakis inny sposob, pomozcie sprawic by wiecej osob sciagnelo ja i poznalo, a wtedy jak padnie vote - zmienmy mape na... ludzie wcisna F1 (nie wiem czemu ale lama kopytkiem zawsze trafia w F2 ).
I jeszcze jedno: nie to zeby mi sie juz wolfik nudzil, ale wiekszosc z nas (jesli nie wszyscy) znudzimy sie nim dosc szybko, jesli nie bedzie sie cos dzialo co bedzie dla nas nowym wyzwaniem.
W koncu gra stanie sie schematyczna, rutynowa, a z czasem....nudna.
Oczywiscie dodam, ze nie mam patentu na racje, ofkz .
[url="host.fpp.pl/poison"] [/url
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|