Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Punk buster
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Punk buster

Jutro patch 1.3 w nim PB. Prosze zeby admini pilnowali tego tematu i szybko przezbroili serwy na PB i pewnie nowa wer rtcw.

Jak widac mam z glowy wiele spraw z cheatami i skrinami now

Stalo sie!

Je...*** cheaterow tzn Jechac

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-03-2002 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Talking I Jest Dobrze

Tylko obawiam się o zajęcie łącz, ze specyfikacji wynika że mocno zżera....zobaczymy w praktyce, ale screenshot co minutę razy 24 userzy to łohoho.

P.S. Mój pierwszy post hehe

Old Post 14-03-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

at last co do obciazenia to w csq jakos tego nie zauwazylem i mam nadzieje ze w rtcw bedzie lepiej

Old Post 14-03-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
at last co do obciazenia to w csq jakos tego nie zauwazylem i mam nadzieje ze w rtcw bedzie lepiej

taa w CS byl looz.

OMG co minute 24 gosciom raczej nie bedzie robil i to sie chyba da ustawic na serwie bo inaczej caly serw utonie w skrinach a admin zasnie ogladajac je! OMG NEIN!

Old Post 14-03-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

teraz zobaczymy kto jest naprawde dobry i ciekawe ilu najlepszych graczy zacznie cieniowac

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 14-03-2002 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
teraz zobaczymy kto jest naprawde dobry i ciekawe ilu najlepszych graczy zacznie cieniowac

O nieee moje aimbuty! dzieki nim stawialem mega dokladne kroki na poreczach !!! neeeeeinnnnnnn! hilfeee mutti!

Old Post 14-03-2002 12:36
Xceed
prodigY

Question Podmianka w regu PRL ?

PB w PRL ? Insert yes/no ?

Old Post 14-03-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Cool Punk

No, nie wspomnę o mom super wypasiastym nożu laserowym, który zabija celniej niż snajperka....heh a teraz kicha....może nie usuną chociaż Jet-Packa

Old Post 14-03-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Re: Podmianka w regu PRL ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
PB w PRL ? Insert yes/no ?

No ja myślę że to mus a nie ankieta!!!! DX popraw mnie jak się mylę. Od play-offów możnaby było to wprowadzić.

Old Post 14-03-2002 13:13
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

O nieee moje aimbuty! dzieki nim stawialem mega dokladne kroki na poreczach !!! neeeeeinnnnnnn! hilfeee mutti!

hhehe Ja bede grał najprawdopodobniej na tym samym poziomie co dotychczas bo nigdy nie czitowalem w wolfie BTW - Xaoo ma racje )) teraz zobaczymy kto zacznie lamowac hheheh

Old Post 14-03-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

YEAH!
w koncu
w takich ukladach /me idzie na emeryture
bo w koncu po co wam teraz sedziowie? :>

a tak serio - doczekalismy sie, potestujmy co to realnie daje, bo jesli rzecyzwiscie daje to co pisza, to jestem jak najbardziej za

pozdrawiam wszystkie Punki :>>>>

Old Post 14-03-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!

hhehe Ja bede grał najprawdopodobniej na tym samym poziomie co dotychczas bo nigdy nie czitowalem w wolfie BTW - Xaoo ma racje )) teraz zobaczymy kto zacznie lamowac hheheh

nie czitowales ???? eee to slaby jestes ja kilka razu uzylem maphacka, oczywiscie w StarCrafcie , tyle ze w cafe do ktorej chodzilem szef nie pozwalal tego uzywac RTCW jest moja 1st gra FPP, w ktora gram zawodowo i nawet nie wiem jak wygladaja czity

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 14-03-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo

nie czitowales ???? eee to slaby jestes ja kilka razu uzylem maphacka, oczywiscie w StarCrafcie , tyle ze w cafe do ktorej chodzilem szef nie pozwalal tego uzywac RTCW jest moja 1st gra FPP, w ktora gram zawodowo i nawet nie wiem jak wygladaja czity

mowie serio, nie wiem nawet jak czitowac. nawet jak gram w gierki na single to bez zadnych kodow i innych shitow. Jak dobrze pamietam to tylko w GTA gralem z kodami ale bez nich to by mi sie ta gra znudzila po 1h. A tu widze wiekszosc to cziterowcy w towarzystwie hehe !

Old Post 14-03-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

tak gta bez cheatuff to nie bylo to naszczescie GTA1 przelazlem na Soniaku(PSX) a 2 to shit byl... no no no obaczymy co tera bedzie na WOLFIEJ scenie...

Old Post 14-03-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Cool

Ja tak samo nigdy nie czitowalem i nawet nie wiem jak to wyglada to czitowanie ale ostatnio mnie jakies lamki kicknely z serva bo ,,za dobrze gralem'' rotfl - nawet mi sie nie chailo tam wracac i im powiedziec co o nich mysle... w koncu jak czlowiek gra w ta gre od samego poczatku to ma pewne doswiadczenie i wyczucie a tym samym potrafi z latwej pozycji skosic dwoch nieruszajacych sie lamerow na jednym magazynku...ehh (po pol roku nawet malpe by sie nauczylo wymiatac w wolfie )

Old Post 14-03-2002 17:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Question BTW

W niusie napisane jest : jutro pojawi się patch 1.3 ... hmmm , OK , nie mam nic przeciwko , ale gdzie się podział 1.2 ?
Chyba niedoinformowany jestem

Old Post 14-03-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

ooo słuszne stwierdzenie gdzie 1.2

Old Post 14-03-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Widzę że nie tylko mnie to zastanawia

Old Post 14-03-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [VAL]Snoop...
Ja tak samo nigdy nie czitowalem i nawet nie wiem jak to wyglada to czitowanie ale ostatnio mnie jakies lamki kicknely z serva bo ,,za dobrze gralem'' rotfl - nawet mi sie nie chailo tam wracac i im powiedziec co o nich mysle... w koncu jak czlowiek gra w ta gre od samego poczatku to ma pewne doswiadczenie i wyczucie a tym samym potrafi z latwej pozycji skosic dwoch nieruszajacych sie lamerow na jednym magazynku...ehh (po pol roku nawet malpe by sie nauczylo wymiatac w wolfie )

ja tyz nigdy nie czituje bo mnie to nie bawi - gram tylko dla siebie a nie dla innych zeby im pokazac jaki rzekomo ze mnie mada faka dla mnie to cos jak koksy w pakowaniu - kupa miecha a w glowie orzeszek! A swoja droga to ja jestem do takiego stopnia sprawiedliwy ze kiedys jak gralem w Red Faction i zrobilem qsave w wodzie z 5HP a na brzegu stalo 5 kolesi to gralem ponad godzine zeby wyjsc z samej wody i rozwalic wszystkich 5 (jak ktos gral to motyw ten wystepuje gdy konczy sie plywac lodzia podwodna) - i udalo mi sie - a zmuszony bylem do tego bo z lenistwa w wiekszosci gier robie tylko qsave!

Old Post 14-03-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

No i moral z tego wszytskiego jest taki ze : "nie stawiaj roweru przy otwartej lodufce" eeee kolejna glupota odemnie ale nie dziwic sie mnie

Old Post 15-03-2002 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

ja tyz nigdy nie czituje bo mnie to nie bawi - gram tylko dla siebie a nie dla innych zeby im pokazac jaki rzekomo ze mnie mada faka dla mnie to cos jak koksy w pakowaniu - kupa miecha a w glowie orzeszek! A swoja droga to ja jestem do takiego stopnia sprawiedliwy ze kiedys jak gralem w Red Faction i zrobilem qsave w wodzie z 5HP a na brzegu stalo 5 kolesi to gralem ponad godzine zeby wyjsc z samej wody i rozwalic wszystkich 5 (jak ktos gral to motyw ten wystepuje gdy konczy sie plywac lodzia podwodna) - i udalo mi sie - a zmuszony bylem do tego bo z lenistwa w wiekszosci gier robie tylko qsave!

z tym wyjściem z łodzi podwodnej to też miałem identyczny kłopot nie ma jednak jak upór

Old Post 15-03-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
No i moral z tego wszytskiego jest taki ze : "nie stawiaj roweru przy otwartej lodufce" eeee kolejna glupota odemnie ale nie dziwic sie mnie

tak sie tylko zastanawiam kto ci dal 2 gwiazdki ocenie za takie posty!

Old Post 15-03-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

to jest qr...a skandal - dzis juz masz 3 * ech to moze mi ktos przywali z 5

Old Post 16-03-2002 11:44
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Dałem ci 5 tylko się nie podniecaj za bardzo , mi osobiście ocena zwisa i powiewa

Old Post 16-03-2002 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Thumbs up Re: Punk buster

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Jutro patch 1.3 w nim PB. Prosze zeby admini pilnowali tego tematu i szybko przezbroili serwy na PB i pewnie nowa wer rtcw.

Jak widac mam z glowy wiele spraw z cheatami i skrinami now

Stalo sie!

Je...*** cheaterow tzn Jechac

I bardzo dobrze.
All cheaters must die.
(4523167)

Old Post 18-03-2002 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions