Re: Re: Re: CZego brakuje???
quote: Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
slaba grafika nie wplywa imho na grywalnosc.... Porownaj np. Cs z Q3. CS wygrywa bo ma w sobie to cos, czego quake nie ma i miec nie bedzie....
nigdzie tego nie powiedzialem. pytanie brzmialo : "czego brakuje dodowi..."...imho ma slaba grafike. tyle. nic jeszcze nie wspominalem o grywalnosci 
quote:
pod tym wzgledem DOD jest bardoz monotonny....
Mapek mozna sie szybko nauczyc na pamiec, a potem to juz sie zwykle DM robi....
oj niestety. a custom mapki sa z regoly slabe .
quote:
Pomysl o graczach ze slabymi kompami i laczami, naprawde nieralne marzenie
mysle...i czytam wymagania dooma3...i dalej mysle...
quote:
Dlaczego zle???? Pzreciez DOD nie ma szans z CS, wiec czegos musi mu brakowac... Czego co sprawi, ze ludzie beda grac w niego a nie w inna gre fpp!
ja juz w niego gram a nie w inna gre fpp. a czlowiekiem niewatpliwie jestem. tez watpie zeby dod dorownal csowi popularnoscia. i jak wczesniej pisalem: nie przeszkadza mi to.
ale pomimo to, iz cs jest popularniejszy to jednak uwazam, ze dod jest lepszy. i argument w stylu" xxx graczy na calym siwecie nie moze sie mylic" do mnie nie trafia. pani domu tez ma bardzo wysoki naklad a nikt nie oznajmia ja "da_best newspaper ever". 
a i jeszcze suplement :
1) q3 nie ma lepszej grafiki od csa . (gfx q3 smierdzi imho)
2) cs wygrywa miedzy innymi rywalizacje z quakami lub unrealem bo jest bardzo prosty i zeby grac na srednim poziomie nie trzeba poswiecac duzo czasu)
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|