Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > mappack.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Angry mappack.pl

chcialbym rozpoczac temat tego nowego zbioru map, ktory jest juz na wiekszosci liczacych sie serwerow. Ale co z tego, ze jest, jak BARDZO RZADKO sie gra na mapach z tego mappacka... wszyscy sie wykrecaja tym, ze nie maja tych map na kompie... ja osobiscie jestem za tym, aby pograc na nowych mapach.. a przeciez znany juz nam od dawna de_storm (o de_torn juz nie ma co wspominac), ktory wszedl z cs 1.3 jest rzadko grany.. jak tylko zacznie sie ta mapa, to od razu wszyscy mowia "admin zmien mape".. tak wiec co z tego, ze tyle serwow sie przylaczylo do 'akcji', skoro prawie nigdzie sie w te mapy nie gra... moge sie mylic, ale jesli tak, to podajcie mi jakies IP DOBRYCH serwow, na ktorych mozna troszke pograc na niestandardowych mapach z mappacka.pl

czekam na Wasze opinie na ten temat....
P.S sorry za naduzywanie w tym poscie slowa 'mapa'

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-03-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Zgodzę się z tobą w 100 procentach.
Za każdym razem kiedy pojawi się jakakolwiek mapa z MapPacka.PL od razu na serwerze (nie każdym) widać tXty "admin zmień mape" | "zmiana mapy" | "dajcie dusta" | "dajcie azteca".
Nie ma mowy, żeby ktoś pograł na clan2_fire clan1_mill nie mówiąc już o predatorze albo czymś innym. Wszyscy wkółko i na okrągła chcieli by grać dusta azteca dusta azteca no i czasmai dusta2 .
To samo tyczy się map z cs'a 1.3 (survivor storm torn), moim zdaniem survivor i storm są to bardzo fajne i ciekawe mapy do torna jakoś nie moge "dojrzeć" .

Ludzie dajcie pokazać sobie coś nowego (mowa tu o nowych mapkach pościagajcie mappacki i grajcie na nowych mapkach, naprawde warto

Old Post 03-03-2002 01:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

MapPack.PL był rzeczywiście świetną inicjatywą (jakby ktoś nie widział to cs.fpp.pl też to poparł), jednak mapki zostały w większości dobrane bardzo kiepsko... bahrain, dusttown_ex, arabstreets, thefort, militia2k, prospeedball - jak dla mnie tragedia. Są oczywiście też prawdziwe perełki jak villege, hive (chociaż i tak wolę wersję apc), seria z CPL (clan1 i clan2)...

Drugą sprawą jest to, że zwykle mappack nie jest grany, najczęsciej z powodu bezmyślnie rozdawanych adminów. Niestety, jak widzę kolesia, który po raz 3 puszcza dusta, ciągle wali restary i szpanuje kolorowymi napisami, to aż mi się go żal robi...

Co do nowych mapek z 1.3 to rzeczywiście są świetne (survivor i torn) lub też w miarę przyzwoite (storm, chociaż na początku mi się bardzo podobał). A czemu nie są grane? Patrz akapit wyżej - admini imbecyle.

Old Post 03-03-2002 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
... (jakby ktoś nie widział to cs.fpp.pl też to poparł) ...

a tak dokladniej, to ja go poparlem na cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
... admini imbecyle ...

hmm... zgodze sie z Toba, ale nie do konca ... przytocze pewna sytuacje..:

na serwie bylo dwoch adminow.. ja i moj qmpel.. qmpel zmienil mapke na de_nuke, zaraz oczywiscie pojaily sie texty 'zmienic to gowno' 'dajcie vota na azteca'. my nie zmienialismy jednak mapy, bo de_nuke jest spoko mapką... sytuacja koncowa byla taka, ze jak wpisalem 'listmaps' w konsoli, to do mapki de_aztec brakowalo tylko 2 glosow...

oto, co potrafia zrobic ludzie w akcie desperacji..

Old Post 03-03-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

aha. Czaszek .. pa3e, ze znash ten bol .. jest dokladnie tak jak mowish...

Old Post 03-03-2002 08:47
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

W miare czesto na nowych mapka gra sie na top&uop... nie wiem czy na innym serwerze mialem okazje zagrac w clan_fire/mill.

Old Post 03-03-2002 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: mappack.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

P.S sorry za naduzywanie w tym poscie slowa 'mapa'

a co? widmo gubej babki od polskiego strofującej za kazdy przecinek nie w tym miejscu krązy nad tobą nawet podczas posania na boardzie ?

Old Post 03-03-2002 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hehe...nie mart sie..nie tu nie dostaniesz oceny za takie błędy. ALe uważaj i sie nie przyzwyczajaj bo potem bedzie przerąbane/

Old Post 03-03-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
W miare czesto na nowych mapka gra sie na top&uop... nie wiem czy na innym serwerze mialem okazje zagrac w clan_fire/mill.

bomBSite^HS tam jest ostatnio często grany clan2_fire i caln1_mill.

Zgodze się ze Squallem :
Hive_APC jest fajniejszy niż zwykły hiv
Admina dostaje coraz więcej osób któreog nie potrafią z niego korzystać , znam jednego admina który lubi zmieniać mapy ale tylko na prodigy

Old Post 03-03-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

bomBSite^HS tam jest ostatnio często grany clan2_fire i caln1_mill.

Zgodze się ze Squallem :
Hive_APC jest fajniejszy niż zwykły hiv
Admina dostaje coraz więcej osób któreog nie potrafią z niego korzystać , znam jednego admina który lubi zmieniać mapy ale tylko na prodigy

a co nie lubisz prodigy? Jak nie to se masz pecha
Moim zdanie mappack.pl jest dobra sprawa ale nie wiem ciągle czemu wiara go nie pobiera. Moze ze jest na cs.pl (chyba tylko) a tam maja ciagle zaphane łacza. Sam wie jak mappack'a sciagałem przez 2 dni[prosze sie nie smiac , ale tak było na serio ]

Old Post 16-03-2002 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Chcialem tylko dodrzucic do grona mapek nie granych as_oilrig (jak dla mnie to ta mapa rzadzi ) i cs_assault w ktora tez rzadko sie gra

Old Post 16-03-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

tak jak juz ktos powiedzial mappack jest super sprawa ale mapy sa zle dobrane np. taki cs_prospeedball (czy jakos tam) jest gowniany o jest na 6-8 osob a nie na 20 mam tylko nadzieje ze drugie wydanie mappacka bedzie o duzo lepsze

teraz troche o adminach wlasciewie w mappacka.pl mozna pograc tylko jak nie ma admina na servie smuci mnie to bo juz nudny jest dust aztec czy dust 2. aha (do wszystkich adminow) puscie czasem as_tundra bo tez baaaaardzo rzadko sie ja widuje, a jest fajoofa

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 16-03-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

W nowym mappacku bedzie de_747 i de_rock
W tq drugq juz gralem i moge powiedziec, ze jest zawalista! Tylko znowu te mapki nie bedq grane, a wszystko przez glupich adminow .

Old Post 16-03-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
W nowym mappacku bedzie de_747 i de_rock
W tq drugq juz gralem i moge powiedziec, ze jest zawalista! Tylko znowu te mapki nie bedq grane, a wszystko przez glupich adminow .

taa wlasnie wracam z serva i wole nic nie mowic.. admin mowi do wszystkich nie kampic bo kick a sam kampi co za lamer. szkoda ze nie mialem admina bo od razu bym go banowal a propos mappacka czy wyobrarzacie sobie grac na mapach dust, aztec, dust2, w kolko? bo ja nie. wyszedlem w tej chwili bo juz nie moge patrzec na te mapy. tacy admini sa life is brutal

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 17-03-2002 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
czy wyobrarzacie sobie grac na mapach dust, aztec, dust2, w kolko? bo ja nie. wyszedlem w tej chwili bo juz nie moge patrzec na te mapy. tacy admini sa life is brutal

ja sobie wyobrazam, bo sam NIESTETY zostalem ofiara tego aktu..
a wracajac do adminow, to ja naleze do tych, ktorzy lubia zmieniac na niestandardowe mapki... ale jak dam vote'a to chyba sami wiecie jaki jest wynik...
aha.. i na goralu co 2 mapka to niestandardowa, dlatego lubie tam grac, ale czesto mnie cos (paladyn lub "niezarejestrowany nick") wywala...

Old Post 17-03-2002 07:45
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Qrka wow! Teraz zagralem dla odmiany w de_747 i wow! Jeszcze lepsza mapka! REWELACJA , juz sie nie moge doczekac kolejnej edycji mappacka.
Wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem bylby serwer, na ktorym granoby tylko niestandardowe mapki.

OT. Zeby admin kampil to jeszcze sie z tym nie spotkalem ale ostatnio gralem z pewnym dosc znanym graczem na V.... ktory plakal najpierw, ze na backalley T kapiq (choc majq sie bronic), a na nastepnej mapce (storm) sam gral w T i przesiedzial calq runde pod schodami. LOL.

Old Post 17-03-2002 11:17
Partyzant
Partyzancik

quote:
OT. Zeby admin kampil to jeszcze sie z tym nie spotkalem ale ostatnio gralem z pewnym dosc znanym graczem na V.... ktory plakal najpierw, ze na backalley T kapiq (choc majq sie bronic), a na nastepnej mapce (storm) sam gral w T i przesiedzial calq runde pod schodami. LOL.

buhehehe co za LOLek

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 17-03-2002 15:05
c35
old FPP.pl member

quote:
OT. Zeby admin kampil to jeszcze sie z tym nie spotkalem

ja sie spotkalem.. i to w dodatku z GLOWNYM adminem

Old Post 17-03-2002 15:56
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

nie czytałem całego tematu, ale ja najchętniej grywam na RIO, które nawet czasami udaje mi sie zagrać całe bo albo nie ma admina, albo też ma zajawke żeby na niej zagrać.

Ponad to zagrał bym sobie na predatorze, ale w Polsce jest niewielu graczy, którzy lubią tą mape ))

Lepiej jest grać na duscie nie....?

Old Post 18-03-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Moim Zdaniem Mappack jest wpozo . Sa nowe Mapy ktore poznajemy za kazdym razem jak na nich gramy .
Mam juz dosc np. de_dust ciagle kazdy che na serwerach de_dust . Ja juz zyga^^ . Bardzo duzo map z Map Packa mi sie podoba im blizej je poznaje tym bardziej mi sie podobaja

To ja On|x

Old Post 18-03-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Zgadzam sie z przedmowca , najbardziej podobaja mi sie mapy village i arabstreets ! moze dlatego ze na innych nie gram ...

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 18-03-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x

Thumbs up

Siwy Jestem tego Zdania co Ty kiedys pamietam jeszcze w wersji cs-a 1.2 jak bylo Arabstreet to byla wypas mapa i bylo ql Wymiatanie a co do Villige tez jest Zaje^^^ z Botami 1 raz na niej gralem ale jest narpawde sa swietne

Jezeli mozecie Przejrzyjcie moj nowy temat jezeli mozecie

r0x :finger7

Samo Zycie

On|x

Old Post 18-03-2002 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

quote:
NA bs^szkodniki i Bs^hunters sa mapki
DE_747 , de_kabul , de_dust2002, mill i fire i kilka iinnych map

Old Post 18-03-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
Chcialem tylko dodrzucic do grona mapek nie granych as_oilrig (jak dla mnie to ta mapa rzadzi ) i cs_assault w ktora tez rzadko sie gra
Assault R00x

Old Post 18-03-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

oilrig jest zajebisty....
ale assault jest kaperski. Tam CT tylko kampią i nie bardzo lubie taą gre

Old Post 18-03-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]BuDzIs
[SPECNAZ] member

Mi duzo z tych nowych map sie nie podoba, ale sa takie na ktorych lubie pograc.

Old Post 18-03-2002 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]BuDzIs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]BuDzIs Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]BuDzIs Dodaj [SPECNAZ]BuDzIs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]BuDzIs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eust
Training (Enforcer)

na bomBSite^HS leci sporo niestandardowych map , jak w cos sie chce zagrac to wystarczy troche poczekac , a na pewno bedzie bo Admini maja zakaz zmieniania map ... brutalne , ale skuteczne ... na innych servach by mogli to wprowadzic ... bo jush dustem to mi sie rzygac chce ...

Old Post 18-03-2002 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eust Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eust Znajdź więcej post'ów przez  Eust Dodaj Eust do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eust prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]BuDzIs
Mi duzo z tych nowych map sie nie podoba, ale sa takie na ktorych lubie pograc.

Kwestia przyzwyczajenia im wiecej bedziesz grał tym szybciej sie przyzwyczaiszy tak samo jak ja

TpSa sUx

Old Post 18-03-2002 18:39
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Prawda jest taka, ze mapy w tej edycji mappacku.pl nie sq najlepsze... Ale nastepna wersja zapowiada sie .
de_rock i de_747 - bedzie jazda na maxa, zobaczycie .

Old Post 18-03-2002 18:48
c35
old FPP.pl member

quote:
Prawda jest taka, ze mapy w tej edycji mappacku.pl nie sq najlepsze... Ale nastepna wersja zapowiada sie .
de_rock i de_747 - bedzie jazda na maxa, zobaczycie .

mi i tak sie podobaja mapy z tego mamacka, ale tez czekam na kwietniowe wydanie..
wracajac do tych zakazow zmieniania map - to mi sie podoba

Old Post 18-03-2002 20:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:56.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions