Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Terror Kolorowych Jarmarków
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Terror Kolorowych Jarmarków

URBAN TERROR to jest mod, z moda, z moda z kontynuacji kontynuacji sequela czwartej części Wolfensteina czy jaką tam grę uznacie za dziadka wszystkich FPP, zwanych też FPS.
I jako taki nie wyróżnia się niczym szczególnym.Poza jedną rzeczą.
REALIZM.....REALIZM......REALIZM
Bo gier "z oczu" herosa który strzelał do (tu wpisać) było już ... no kupę.A w UT warto grać bo jest grą sieciową, zespołową i (w miarę) realistyczną.Innych powodów nie widzę.
I cała moc UT w tym leży, więc uważam że nic_nie_warte są dodatki typu inne_ciążenie. DLA MNIE w UT tylko TS i CTF istnieją, resztę można wyrzucić bo gdzie indziej była już wcześniej, często lepsza.
A "modziki" w rodzaju _low_gravity prowadzą tą gre na manowce,może niedługo na serwach bedzie można pograć w UT w strojach cyrkowych błaznów, a zamiast M4 będą gumowe kaczory na wodę ? Ale ubaw ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-04-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs down Re: Terror Kolorowych Jarmarków

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
I jako taki nie wyróżnia się niczym szczególnym.Poza jedną rzeczą.
REALIZM.....REALIZM......REALIZM

zgadzam sie.
podstawowy argument, ktorym namowilem dwoch kumpli w pracy bylo:
- jeden strzal w glowe i kibel, strzal w reke/noge i ktos z druzyny ci pomoze.
- strzal ze snajperki odrzuca cialo na pare metrow.

Ale.... pozwol, ze sie Ciebie zapytam:
jak sadzisz, czy kierowcy rajdowi (czyli zawodowi, wyczynowi, profesjonalini, etc) - nie wsiada czasem do jakiegos autobusu albo taxi - zeby miec przyjemnosc z innego sposobu traktowania swego zajecia?
Czy taki taksowkarz - niechetnie wsiadzie do innej taksowki?
Tylko o to mi sie rozchodzi - ze odmiana jest ZDROWA. konieczna. potrzebna. od czasu do czasu. zeby odpoczac. i tym chetniej wrocic do 'powaznej' gry, czy tam modu, jak wolisz.

Old Post 17-04-2002 01:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

hmm....powtorze to jeszcze raz...TDM i FFA to sa tryby rozgrywki w ktorych liczy sie tylko celnosc.. i nigdy nie wiadomo z ktorej strony sie dostanie w glowe....uwazam ze sa one pomylka w UT...najlepszym trybem rozgrywki jest TEAM SURVIVOR zarowno do gry druzynowej jak i do pojedynkow 1v1 bo i te sa bardzo ciekawe.....i nie potrzeba zadnej odmiany :/

Old Post 17-04-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Terror Kolorowych Jarmarków

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

...czy taki taksowkarz - niechetnie wsiadzie do innej taksowki?
Tylko o to mi sie rozchodzi - ze odmiana jest ZDROWA. konieczna. potrzebna. od czasu do czasu. zeby odpoczac. i tym chetniej wrocic do 'powaznej' gry, czy tam modu, jak wolisz.

Taa, to jest pytanie z cyklu "czy ginekolog może miec radość z seksu". Jak sam mówisz chodzi o odmianę, jak ktoś chce odmiany po UT to gra w coś innego, a nie w INNE UT.
Dobrych tj. z niskim pingiem i nie przelagowanych serverów jest w Polsce za mało, i dlatego uważam że tych co są szkoda na takie marginalia jak LG.
Ale jak już napisałem, tryb ten tj. low_gravity może sie podobać innym, i dobrze że mogą go sobie u ciebie na servie ustawić.
Byle sporadycznie ;)
Nadal PEACE.

Old Post 17-04-2002 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Terror Kolorowych Jarmarków

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Ale jak już napisałem, tryb ten tj. low_gravity może sie podobać innym, i dobrze że mogą go sobie u ciebie na servie ustawić. Byle sporadycznie Nadal PEACE.

hehe
wychodzi w koncu, ze jestem obronca lovgrav
hehe
a ja jestem obronca Tego, przy Czym Gracze sie Dobrze Bawia.
howgh!

Old Post 18-04-2002 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking

ja tam lubie od czasu do czasu pograc na gravity 50:>
gra sie wtedy tylko i wylacznie "for fun" (choc ja gram zawsze "for fun":> )
poza tym wielkie brava dla papuzki bo to chyba jedyny serwer gdzie mozna pomeczyc sie troche na mapach niestandardowych:>

bo szczerze mowiac to mi juz robi sie niedobrze na mysl o abbey albo dox:>

a np. taki ricochit nie cieszy sie juz powazaniem graczy
dlaczego? pewnie dlatego ze tam nie wystarczy "celne oko" 3ba jeszcze pomyslec:>>>>

Old Post 18-04-2002 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ech.nie wiem...mnie sie nie znudzily abbey, dox czy casa ...nie przepadam za uptown i ricochet bo nie podobaja mi sie tam respawny, ale czasem i tam pogram dla relaxu

Old Post 18-04-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
poza tym wielkie brava dla papuzki bo to chyba jedyny serwer gdzie mozna pomeczyc sie troche na mapach niestandardowych:>

a ja chcialem podziekowac Panu Redaktorowi

za rozreklamowanie mapki jailbait - od kiedy pojawila sie Twoja recenzja na jej temat - ludzie oprocz armory2 wlasnie ja laduja najchetniej

wczoraj na przyklad, gralismy na niej ze snipizerem przez 2,5 godziny - we 2 tylko.
fajowa walka o wieze, albo wspomozenie 'biednego' wiezna co sie zamknal w celi

to teraz czekam na recenzje pozostalych z 60 mapek, jakie mam u mnie
(i jesli moge delikatnie zasugerowac: cargo, canalshores,interchange.....)

Old Post 18-04-2002 10:08
quietc
UT VIRGIN

Thumbs down

ehh brava naleza sie panu ottarowi gdyz to jemu dane bylo recenzowac powyzsza mapke

Old Post 18-04-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

re:D

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
hmm....powtorze to jeszcze raz...TDM i FFA to sa tryby rozgrywki w ktorych liczy sie tylko celnosc.. i nigdy nie wiadomo z ktorej strony sie dostanie w glowe....uwazam ze sa one pomylka w UT...najlepszym trybem rozgrywki jest TEAM SURVIVOR zarowno do gry druzynowej jak i do pojedynkow 1v1 bo i te sa bardzo ciekawe.....i nie potrzeba zadnej odmiany :/

hm racja, zgadzam się w 100% że do UT tylko TS, bo w nic innego niema sensu pykać....

GrEaTEyE

Old Post 18-04-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

a ja uwazam ze fajnie sobie czasem popykac tdm bo se mozna niezle skilla poprawic ale ffa sux na maxa w ut to bezsensowny tryb a ts to juz totalny wypas

Old Post 18-04-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

ojej :(

quote:
ehh brava naleza sie panu ottarowi gdyz to jemu dane bylo recenzowac powyzsza mapke

rzeczywiscie
sorki Ottar
skopcie mi tylek, ale pomylka
cos mi sie merdnelo ze to Quietc, i tak jakos
Ottar, w rewanzu proponuje, abys mi zabral jedna gwiazdke
(ale tylko jedna, ok? )

a, i nadal podtrzymuje, co wczesniej napisalem - moze nalezaloby rozreklamowac inne, niestandardowe mapki?

Old Post 18-04-2002 17:22
Merlin
r3esurrected

co do mapek to sie zgadzam ale zrobcie jakiegos packa i niech to wszyscy sciagna a nie tak jak teraz ze trzeba wszystko oddzielnie

Old Post 19-04-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek

RAcja, UT to gra zespołowa i powinno się grać TS lub CTF ...
Tak samo według mnie głupią rzeczą jest organizowanie ligi 1vs1 ... Może i liga pokaże kto jest najlepszy w Polsce, ale nie o to chodzi. Czy przyda się dcałemu zespołowi taki rushman gdy będą grali w ClanBase mecz kalnwoy ? On wtedy pomyśli sobie że jest jakiś wspaniały czy coś i poleci do przedu na oślep ...
Za to popieram ligi 5vs5, teraz każdą przktycznie klanoofke gra się 5vs5 i to by dowodziło który team jest najkompletniejszy w Polsce, najlepiej zgrany, ale gdy trzeba to potrafi ruszyć do przodu ...

Old Post 20-04-2002 08:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Za to popieram ligi 5vs5, teraz każdą przktycznie klanoofke gra się 5vs5 i to by dowodziło który team jest najkompletniejszy w Polsce, najlepiej zgrany, ale gdy trzeba to potrafi ruszyć do przodu ...

eeee tam - postawie w koncu 3 servy na q2:
- TS na max 16 graczy.
- TDM na 32 (nie ma to jak radosna rzeznia
- CTF na 10 - cichy, spokojny serv do strategii.

tylko jeszcze znajde do tego czas

Old Post 25-04-2002 04:24
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:

eeee tam - postawie w koncu 3 servy na q2:
- TS na max 16 graczy.
- TDM na 32 (nie ma to jak radosna rzeznia
- CTF na 10 - cichy, spokojny serv do strategii.

tylko jeszcze znajde do tego czas

to, ze sie ludziska niecierpliwia nieznaczy, ze musisz postawic te serwy dzis czy jutro, im dluzej beda czekac tym wieksza bede mieli radosc
co do wyboru rozgrywek:
ad.1. good choise, sir
ad.2. 32 graczy + dodatkowe mapki = kool
ad.3. no tu licze na odpowiedni mapcykle (sansd, riyadh)

\/

Old Post 25-04-2002 04:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

to, ze sie ludziska niecierpliwia nieznaczy, ze musisz postawic te serwy dzis czy jutro, im dluzej beda czekac tym wieksza bede mieli radosc
co do wyboru rozgrywek:
ad.1. good choise, sir
ad.2. 32 graczy + dodatkowe mapki = kool
ad.3. no tu licze na odpowiedni mapcykle (sansd, riyadh)

ooo!, dzieki Bracie
wreszcie jakies slowa otuchu i zaufania, a nie tylko ponaglenia i terroryzm

Old Post 25-04-2002 05:21
quietc
UT VIRGIN

quote:

ooo!, dzieki Bracie
wreszcie jakies slowa otuchu i zaufania, a nie tylko ponaglenia i terroryzm

to znaczy ze nie bedzie serwra TS tylko z niestandardowymi mapkami?...:>

Old Post 27-04-2002 12:14
PAPUGa
Elite (Fiend)

hm.... CZWARTY serv?!?!?! :)

quote:

to znaczy ze nie bedzie serwra TS tylko z niestandardowymi mapkami?...:>

tytul.
nie wiem.
pózniej?
powoli a dokladnie.
callvote.

Old Post 27-04-2002 16:20
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hm.... CZWARTY serv?!?!?! :)

quote:

tytul.
nie wiem.
pózniej?
powoli a dokladnie.
callvote.

Hmmm czegoś tu nie rozumiem ... heh czegoś tzn calej tej wypowiedzi ...

Old Post 27-04-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hihi

A ja rozumiem zawsze papuge rozumiem z wyjątkami, np. 2 posty u góry ehhe

GrEaTEyE

Old Post 27-04-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
A ja rozumiem zawsze papuge rozumiem z wyjątkami, np. 2 posty u góry ehhe

No więc mamy ten sam problem
P.S
Papuga i co z tym serverem CTF ? Stoi jush ? Podaj jakieś info, co jak gdzie i keidy ,,, jesteśmy strasznie njiecierpliwi [ przynajmiej ja ... ]

Old Post 27-04-2002 22:15
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hihi

quote:

P.S
Papuga i co z tym serverem CTF ? Stoi jush ? Podaj jakieś info, co jak gdzie i keidy ,,, jesteśmy strasznie njiecierpliwi [ przynajmiej ja ... ]

no wiec ... uczciwie?
nie chcialo mi sie dzisiaj... to znaczy - wczoraj, bo juz jest jutro
a w niedziele... jak to w niedziele... wiecie sami jak to jest w niedziele ... no i taka kiła, ze w niedziele dodatkowo ide na noc do pracy (aż do poniedziałku rano). wiec... to chyba jest niewykonalne.

a tak na serio - to moja pani sie zaczyna wkurzać, ze stawiam ją gdzieś na szarym końcu, hen za komputerami. ciekawe - skąd Ona to odgadła?

Old Post 28-04-2002 00:41
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hihi

quote:

P.S

no stoi, stoi, wlasnie sobie postawilem
kill2.it.pl:27962 chyba, albo 27961, nie pamietam.
jak sie logujesz do serva - powinien sie pokazac tryb gry.

Old Post 29-04-2002 02:24
GruChA
ho ho headshot

Re: Re: Re: hihi

quote:

no stoi, stoi, wlasnie sobie postawilem
kill2.it.pl:27962 chyba, albo 27961, nie pamietam.
jak sie logujesz do serva - powinien sie pokazac tryb gry.

cosik CTF nie chce dzialac zadobrze - nie ma flag na mapach i gravitacja zmieniona (na TDM tez gravity sux)

Old Post 29-04-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

cosik CTF nie chce dzialac zadobrze - nie ma flag na mapach i gravitacja zmieniona (na TDM tez gravity sux)

Ktoś tu psoci na serverach ...

Old Post 29-04-2002 13:51
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

hm, do mapcycle dobralem tylko te mapy, ktore z autopsji znalem, jako stworzone pod CTFa.
no nic - dzis OSOBISCIE przetestuje oba nowe servy

Old Post 29-04-2002 17:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions