Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > Jak daleko zajdą nasze Orły na MŚ2002?
Jak daleko zajdą Nasze Orły na MŚ2002?
You do not have permission to vote on this poll.
nie wyjdą z grupy 10 31.25%
1/8 finału 6 18.75%
1/4 finału 4 12.50%
1/2 finału 1 3.13%
Finał 0 0%
MISTRZ 1 3.13%
nie mam dekodera Polsatu 10 31.25%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Jak daleko zajdą nasze Orły na MŚ2002?

No więć Mundial się zbliża..............
Jak oceniacie szanse podopiecznych Engela?

----------------------------------------------------------------------------
Umieszczajcie jakieś fajne gadżety związane z BIAŁO-CZERWONYMI i wogóle z MŚ

Fajny skin do winamp'a
http://www.1001winampskins.com/skin...ml?skin_id=2317
----------------------------------------------------------------------------

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-03-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Nasi nawet z grupy nie wyjda.
Wszyscy sie podniecaja i snuja plany, a Polska reprezentacja powinna sie cieszyc ze sie zakwalifikowala bo wiecej nic nie osiagnie.
prawda jest gorzka

Old Post 23-03-2002 21:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Zle jest ankieta sformuowana. Chce zaglosowac, ze np. Polska bedzie w finale, ale nie mam dekoderu, no wiec na co mam glosowac?
Na to ze nie mam dekoderu czy na final?

Old Post 23-03-2002 21:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Ja tam staram sie byc optymista ale nie wyjdziemy nawet z groop Anketa zeczywiscie zle sformuowana bo tez nie mam dekodera, ale bede ogladal na Eurosport

Old Post 23-03-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Zle jest ankieta sformuowana. Chce zaglosowac, ze np. Polska bedzie w finale, ale nie mam dekoderu, no wiec na co mam glosowac?
Na to ze nie mam dekoderu czy na final?

Twój wybór

Old Post 23-03-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Widze ze jak narazie wiekszosc (w tym i ja) nie posiada dekodera polshitu

Old Post 23-03-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Ja tam staram sie byc optymista ale nie wyjdziemy nawet z groop Anketa zeczywiscie zle sformuowana bo tez nie mam dekodera, ale bede ogladal na Eurosport

Ja cię Kręce
MYŚLAŁEM ŻE DEKODER POLSATU POTRAKTUJECIE JAKO GRYPS.
Polsat i jego dekoder w tej ankiecie to taki kawał żeby ankieta była ciutek śmieszniejsza

A wy to serio potraktowaliście No ale można i serio , jest związane z tematem hehe... fakt troche bez sensu.

Co do EUROSPORTU podobno nawet nie wykupili prawa żeby pokazywać skróty meczów z AZJI. Dla nich te mistrzostwa nie istnieją

Old Post 23-03-2002 22:06
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Widze ze jak narazie wiekszosc (w tym i ja) nie posiada dekodera polshitu

ja wogole nic do tv nie posiadam
mam tylko 4 programy a i tak nie mam czasu ani ochoty ich ogladac

Old Post 23-03-2002 22:07
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Co do EUROSPORTU podobno nawet nie wykupili prawa żeby pokazywać skróty meczów z AZJI. Dla nich te mistrzostwa nie istnieją

dokladnie, i jest to bardzo smutne

a Polska wyjdzie z grupy, a dalej to juz nie wiem

Old Post 23-03-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

ja wogole nic do tv nie posiadam
mam tylko 4 programy a i tak nie mam czasu ani ochoty ich ogladac

Polsat to G...O. Lać na nich.
Ale nie mieszajmy ich z naszymi eeee ....wróbelkami

Old Post 23-03-2002 22:10
[STER]climhazzard
in the flesh

Polacy byli by mistrzami

gdyby nie jedno - nie mogą wygrać...

koreańców głupio rozwalić - skoro mistrzostwa odbywać się będą po części w ich kraju - a z tym sportem wiążą również spore nadzieje... (jak widziałem ich podniecone i pełne nadzieji mordy to aż chciałbym żeby mistrzami zostali )

amerykańcoof nie lubią wszyscy - bo są dobrzy we wszystkim, ale nie można im w ten sposób złoić dupy w soccer... więc należałoby ich trochę zachęcić do tego sportu

a my tacy życzliwi, że nasi piłkarze na pewno się podłożą

Edytowane przez [STER]climhazzard dnia 24-03-2002 o godz. 01:10

Old Post 23-03-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:

Co???Bez jaj. To gdzie ja bede ogladal mecze W tej chwili jestem powaznie wkurwiony

Old Post 23-03-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio

Co???Bez jaj. To gdzie ja bede ogladal mecze W tej chwili jestem powaznie wkurwiony

W Korei
No jak polacy awansują do finału to będziesz mógł pojechać na wycieczkę do Japonii

A tak poważnie, cięzka sprawa. Polsat będzie niby pokazywał mecze , ale nie wiadamo czy Live.....
Kilka spotkań chyba na ARD1 czy ZDF. Włoskie RAI nic podobno nie pokaze - nie mieli kasy tak jak TVP

Old Post 23-03-2002 22:32
[STER]climhazzard
in the flesh

quote:

W Korei
No jak polacy awansują do finału to będziesz mógł pojechać na wycieczkę do Japonii

A tak poważnie, cięzka sprawa. Polsat będzie niby pokazywał mecze , ale nie wiadamo czy Live.....
Kilka spotkań chyba na ARD1 czy ZDF. Włoskie RAI nic podobno nie pokaze - nie mieli kasy tak jak TVP

czyli jak ktoś ma kablówkę i na niej polsat to też sobie nie obejrzy? ale ten kraj jest po******... żeby obejrzeć wc trzeba dodatkową kasę płacić...

Old Post 23-03-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

moze przez internet bedzie sie dalo?

Old Post 23-03-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

po pierwsze: jak juz sie interesujecie polskim futbolem i nasza reprezentacja, to piszcie do ciezkiem cholery Polacy a nie polacy
po drugie: po grzyba taka dyskusja, w ktorej wszyscy narzekaja? ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...

no ale wy oczywiscie wolicie ponarzekac, bo takie narzekanie na poziom polskiej kopanej jest w modzie... no to powodzenia...

Old Post 23-03-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ
moze przez internet bedzie sie dalo?

jesli nawet to znowu to moge powtoorzyc zdanie: ale ten kraj jest po******... żeby obejrzeć wc trzeba dodatkową kasę płacić...

Old Post 23-03-2002 23:21
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

W Korei

polfinaly i finaly beda w TVP

Old Post 23-03-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

no to rzeczywiscie pocieszajaca wiadomosc

na pewno zobaczymy tam nasza reprezentacje!!!

Old Post 23-03-2002 23:29
[STER]climhazzard
in the flesh

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
po pierwsze: jak juz sie interesujecie polskim futbolem i nasza reprezentacja, to piszcie do ciezkiem cholery Polacy a nie polacy
po drugie: po grzyba taka dyskusja, w ktorej wszyscy narzekaja? ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...

no ale wy oczywiscie wolicie ponarzekac, bo takie narzekanie na poziom polskiej kopanej jest w modzie... no to powodzenia...

zadko kiedy uzywam w postach duzych liter - i nie byl to ani brak wiedzy na ten temat ani zlosliwosc...

Old Post 23-03-2002 23:32
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
nie byl to ani brak wiedzy na ten temat ani zlosliwosc...

patriotyzmu u Ciebie chociaz za grosz tez nie ma jak widze

Old Post 24-03-2002 00:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

hmmm... nie wiem jak mozna oceniac czyis patriotyzm po tym, ze napisal slowo Polacy (przynajmniej na forum o grach komputerowych - nie pisze tu jakos oficjalnie) z malej litery... w moim przypadku bylo to przyzwyczajenie do pisania bez capsoof czy moze nawet roztargnienie...

rzeczywiscie jakims wielkim patriota to Ja nie jestem... temu nie zaprzecze - ale to nie znaczy, ze nie mam go za grosz (patriotyzmu)...

jezeli ludziom zalezy zebym pisal Polacy z duzej litery - to prosze bardzo - poprawilem...

Edytowane przez [STER]climhazzard dnia 24-03-2002 o godz. 01:27

Old Post 24-03-2002 01:14
Xenocide
Skilled (Knight)

kiedys bylismy na 3 miejscu...
tylko nie wiem czy w fifa czy uefa

Old Post 24-03-2002 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xenocide Znajdź więcej post'ów przez  Xenocide Dodaj Xenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Question

A prawa do transmiji radiowej polshit tez wykupil ? Wiem, ze to nie to samo ale lepszy rydz niz nic :/

Old Post 24-03-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
(...)

no wlasnie jestem cholernie wyczulony na tym punkcie...
jak sam piszesz - wielkim patriota nie jestes i to tlumaczy dlaczego nie rozumiesz jak mozna oceniac (...)

w kazdym razie dzieki za poprawke

wrocmy do tematu: jak sie nie uda skombinowac dekodera, a polshit nie wypusci transmisji z rak, to bede lazil po znajomych albo do pubu zeby przy kufelku Lecha (kryptoreklama :S) obejrzec meczyk...

Old Post 24-03-2002 21:03
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...

Tram ma racje. Nie widze powodu dla którego nie mielibysmy wyjsc z przynajmniej grupy. Ci ktorzy twierdzq, ze tak sie nie stanie nie widzieli chyba zadnego meczu reprezentacji Polski w tych eliminacjach ( dwumecz z Norwegią i wyjazd z Walią - the best ). Mamy naprawde silną i zgraną drużynę, z najlepszym na swiecie bramkarzem, dobrą obroną i super selekcjonera .

Polskaaa biało-czerwoni !

Old Post 25-03-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

nie... no - Ja bym chciał bardzo żeby Polska doszła np. do pół-finałów - wtedy cieszyłbym sie jak dziki - i wyszedł bym to opić

ale z drugiej strony - kiedy się już dostaliśmy - to nagle wszystkim zawodnikom się odechciało grać - i dawali dupy...

wg mnie część z nich robi to czysto dla kasy - brakuje im wyrwy i się opierdalają... mam nadzieję, że na WC - będą grać jak tylko potrafią najlepiej, ze 110% mocy - a nie: "eee... to angole - z nimi nigdy nie wygramy" - i nikt nie będzie kontuzjowany - bo wnerwia człowieka to, że połowa zawodników jest kontuzjowana...

oby Polacy zgotowali innym krajom niemiłą niespodziewankę (TYLKO **** NIECH CI *******ENI RASIŚCI ZOSTAWIĄ OLIEGO W SPOKOJU - TO BĘDZIE DOBRZE GRAŁ)

Old Post 25-03-2002 12:09
slawek
.

Niech tylko wyjdą z grupy (a będzie bardzo ciężko) to wierzę w ćwierćfinał.

Old Post 25-03-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Polska gola:)!!!!!!!!

Ja tam jestem tego samego (mniej wiecej) zdania co tram
Polska gola
Ciesze sie ze sie zakwalifikowali i wierze ze zajda dalej (A wielki fan pilki to ze mnie nie jest, bo w sumie to wole grac, ale lezka sie w oku kreci jak swoi klepia jakichs frajerow
A jak daleko to nie wazne, wazne zeby walczyli
Hej gol Polska gol Polska gol Polsaka gol Polsaka gol

Kij w krzyz wszystkim ktorzy watpia

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 25-03-2002 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Polska gola:)!!!!!!!!

POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!
Kolejka za Naszych kopiacych!!!!!!!!
Kto nie pije ten donosi

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 25-03-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:25.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions