Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > pushlatency
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

pushlatency

Ej mam problem, zainstalowalem cs 1.3 i niedziala komenda pushlatency i nie ma dziur w scianach, chociaz jest mp_decals 100, halflife przegrywalem z starego dysku, moze reinstall pomoze ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-03-2002 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

pushlatency nie dziala a cl_pushlatency probowales?

przy dziurach to nie wiem moze i reinstall pomoze.

Old Post 27-03-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
supremo
Training (Enforcer)

Re: pushlatency

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
...nie ma dziur w scianach, chociaz jest mp_decals 100... ?

jest jeszcze r_decals, jak tam jest 0 to chocbys nie wiem jak sie staral nie bedzie dziur

Old Post 27-03-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil supremo Znajdź więcej post'ów przez  supremo Dodaj supremo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać supremo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

zamiast pushlatency jest "rate"

Old Post 27-03-2002 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

cooo?

Old Post 27-03-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

kinder bueno

AMDom kto od was gra na turnieju?

Old Post 28-03-2002 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
kinder bueno

AMDom kto od was gra na turnieju?

Nie interesuj sie nie twoja sprawa od kogo dostaniesz w pupe

Old Post 28-03-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ja już nie gram
Miałem grać z majkielem, ale powiedział, że sun do wawy przyjeżdża i będzie grał jako sun

Pozatym ja "mniej więcej" wiem kto będzie grał, tylko chce się upewnić

Old Post 28-03-2002 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

cl_pushlatency tez nie dziala :(, co za szajs. Dlaczego to zrobili na enginie quake 2 :) , mogli na zwyklym quake'u :)

Old Post 28-03-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
EnTeR
Training (Enforcer)

Ach te dziury

To trzeba załatać.
Nie to żart to trzeba zreinstalować cs`a a jak to nie pomoże to sprawdź na co masz ustawioną Grafike czy na Direct X czy może Open GL.
A może software???

Old Post 28-03-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil EnTeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do EnTeR Znajdź więcej post'ów przez  EnTeR Dodaj EnTeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać EnTeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Ja już nie gram
Miałem grać z majkielem, ale powiedział, że sun do wawy przyjeżdża i będzie grał jako sun

Pozatym ja "mniej więcej" wiem kto będzie grał, tylko chce się upewnić

Jak wiesz to powiedz ? bo ja nawet tego nie wiem

Old Post 28-03-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Chciałem ci na icq powiedzieć

Old Post 28-03-2002 20:43
spec_khorne
Khorne master ;]

no

Old Post 29-03-2002 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spec_khorne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do spec_khorne Znajdź więcej post'ów przez  spec_khorne Dodaj spec_khorne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spec_khorne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

cs jest naprawde na enginie q2 ? myslalem ze na halflife

Old Post 29-03-2002 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez glover

WEZ ZASTANOW SIE CO PISZESZ....
H-L jest na engine kwaka, a co za tym idzie cs tesh

Old Post 29-03-2002 08:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Re: Ach te dziury

quote:
Napisane oryginalnie przez EnTeR
To trzeba załatać.
Nie to żart to trzeba zreinstalować cs`a a jak to nie pomoże to sprawdź na co masz ustawioną Grafike czy na Direct X czy może Open GL.
A może software???

Enter idz sie utop ...

w tle : Coolio ~ Gangstas Paradise

Old Post 29-03-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

quote:

HL jest na engine Q2 , CS to mod do HL'a wiec to jest zmodyfikowany HL.
Kapiszi ?

Old Post 29-03-2002 12:19
AMDom®
hands up u bitch !

quote:

HL jest na engine Q2 , CS to mod do HL'a wiec to jest zmodyfikowany HL.
Kapiszi ?

w tle: Batman Beyond ~ Theme

Old Post 29-03-2002 12:19
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Ach te dziury

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®

Enter idz sie utop ...

w tle : Coolio ~ Gangstas Paradise

eheheh...dobre
jedna porada lepsza od drugiej

Old Post 29-03-2002 13:46
CzAsZeK
e.coast > czaszek

AMDom spać!

Old Post 30-03-2002 09:36
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions