Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > c@fe w waszym miescie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

c@fe w waszym miescie

Jakie sa najfajniejsze cafe w waszym miescie i ile ich jest. co oferuja - gry, lacze ipt. i oczywiscie czy czesto sa turnieje i czy obsluga zna sie na rzeczy. O i czy dobry poziom gry w q3 (to w koncu najwazniejsze). I najwazniejsze - czy obsluga zna sie na rzeczy (na q3 ofkoz)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-02-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Mam taką małą, ale z racji usytuawania w samym sercu miasta, bardzo popularną c@fe. Obsługa na q3 się raczej nie zna, ale nadrabia to dbałością o klienta. Zawsze kiedy się zapowiem, czeka na mnie komp z zainstalowanym najnowszym PR i OSP (co w tym niezwykłego? ano to, że przychodzą na zmianę ze mną jacyś maniakalni cpmowcy i zmieniają na 1.17). Jest pyszna kawa i UWAGA!!! dla mnie ważne - wolno palić papierosy (powtarzam PAPIEROSY)!!!
Kompy są dostatecznie szybkie. Nie rozumiem tylko dlaczego mimo deklarowanego łącza 2mb mam ciągle takie wysokie pingi i lagi Ale to kwestie techniczne, atmosfera i możliwość jarania wyrównuje te drobne (ping150-200 ) niedogodności.

Chyba jasne, że nie napiszę jej nazwy i adesu? Sorki, tylko 7 stanowisk do grania

Old Post 21-02-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

W gdansku cafei full... wszedzie q3 chodzi jak kot naplakal a obsluga ma wsystko gdzies...

Pozadnje cafe na q3a nastawionej to nie ma

Old Post 21-02-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No u mnie jest l00zik, we wrocku. Kiedys byla taka dobra cafe, Virtual, swego czasu znana na cala Polske, w ktorej cala wroclawska 'elyta' sie wytrenowala (ven0m, kudel - pamietny klan vR). Nie wiem jak tam teraz jest, chyba jeszce istnieje, nie wiem. Choc co prawda nie maja tam nawet porzadnego lacza

Ale jakis czas temu w dobrym, strategicznym miejscu otworzyli nowa cafe, o nazwie eLux. Czemu "strategicznym"? Bo praktycznie z kazdego zakatka miasta mozna tam latwo dojechac. Poza tym zaraz obok jest izba wytrzezwien, a kilka ulic dalej klub muzyczny Rocker Cafe jest l00zik, bo zalozona przez graczy, wiec obsluga kuma wszystko o co chodzi. Co prawda sa to gracze CS, ale w zadnym wypadku nam (ludziom, ktorzy chodza tam grac w Q3, czyli glownie klan fhn) nie przeszkadza.

Fajne odjazdy tam sa nawet czasami. Bardzo czesto kolesie graja tam jakies swoje klanowe mecze i bluzgi niezle leca na cala cafe Hehehe. Fajny klimacik tam tez jest - zrobiona podobnie jak Slizg - na dole kafejka, stoliki, bar, a na gorze kompy.

Lacze tez jest dobre za granice. Mozna sobie l00zik pograc poza Polska. Q3 to my sie tam z qmplami opiekujemy, wiec wszystko jest jak trzeba.

Ogolnie kafejka jest jak najbardziej spoko. Kto wie? Byc moze juz niedlugo uda mi sie tam zorganizowac turniej?

Old Post 21-02-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

LucaS ja bym ash tak bardzo nie nazekal chociaz w Gdansku nie znam ash takiej super caffe... obok mnie som dwie ...
Jedna to taka ze som gierki : Q3, CS, D2, i chyba gta2... obsluga nic sie tam nie pluje itp. kompy - no wlasnie ... jest 8 doprych do gierek a drugie 8 do samego netu... jakies celerony 300 czy cos... (20fps)
A druga caffe to same atlony 1gHz, obsluga jest do dupy... moje dyski tam nie dzialajom i do tego to kaffejka CS'ofcuf, wiec prawie nigdy nie widac q3 na monicie zaletom jest tylko speed kompuf...
(muwilem tu o Gd-Wrzeszczu)

Old Post 21-02-2002 18:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
(muwilem tu o Gd-Wrzeszczu)

Manhatan i ta z bilardem, tak?

Old Post 21-02-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Manhatan i ta z bilardem, tak?

tia LucaS ... a ja mieszkam blisko tych

Old Post 21-02-2002 21:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK

tia LucaS ... a ja mieszkam blisko tych

No to manhatan nedza - ten sytem pilnowania czasu - nawet 1 min nie dadza... drugiej jeszcze nie widzialem...

Old Post 21-02-2002 21:49
trl
Master (Spawn)

u mnie sa 3:
1. powstala najwczesniej, calkiem niezly klimat, giery lacze polpak-t, tyle ze obsuga nie zna sie na q3 . Maja calkiem niezle zrobiona strone (netkafeja.prv.pl. looknijcie galerie a sie usmiejecie ] jest 10 kompow atlonow 1,4 , gf titanium i cos jeszcze . czasem udawalo mi sie przedluzyc z 1,5 godz
2. 5 kompow polpak-t, malo gier ale obsluga zna sie na temacie
kompy to durony 900 265ramu i riva-tnt2
3. 9 kompow polpak-t, obsluga dno ale fajny wystroj

Old Post 22-02-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Smile

Ja mam dopiero problem z Cafe, nie mogę sobie pograć na żadnym serwerze, bo quejk jest w wersji 1.17, a po lanie nie za bardzo jest z kim grać, ale może pogadam z guru tej cafeki i zostanie zainstalowany nowy PR i CPMA 0.99v8, a tak ogólnie jest spoko klimat i myszki, goście jak mieszkacie w Rzeszowie to sprubójcie wpłynąć jakoś na zarząd GRALNETU aby założyli serwer q3 i były organizowane jakieś turnieje.

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 27-02-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

no ja powiem ze najlepiej sie czulem w cafe ... albo nie bede reklamy robic

powiem tylko ze byly tam 2 turnieje
i kiedys na tym forum umawialem sie na gre (co nie wyszlo najlepiej ale pare luda bylo )

dobra chyba juz czesc wie o jakiej cafe mowie
ale tam mi sie podobalo ze wzgledu ze byli spoko ludzie i byla fajna atmosferka i bez problemow bylo

a nie to co w innych (np. nie moze wlasnej myszki podlaczyc co jest szczytem , ciagle problemy z laczem lub wkurwiajacy gracze SCa :/ ktorzy sie dra na cala gralnie ...)

Old Post 27-02-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
...goście jak mieszkacie w Rzeszowie to sprubójcie wpłynąć jakoś na zarząd GRALNETU aby założyli serwer q3 i były organizowane jakieś turnieje.

Ja w lancucie mieszkam... a do reszowa na jakis turniejek to bym pojechal bo u mnie to same lamy sa i cafeje do dupy Byl moment: wszyscy Q3 to cieszylem miche, a teraz? cs mial swoje piec minut i wszyscy do stara wrocili i co tu poradzic? Q3 juz nawet wywalili z kompow... heh porazka. Jedyne co z tego dobre to to, ze kupilem ostatnio od nich q3 oryginalnego bo im lezaly i mam w koncu cd-key !

ShareQ: w sumie to przydal by sie nam szybki serw na q3 w rzeszowie ja bym pingow nie mial a turnieje tez by sie zdaly. Daj jakies namiary na ta kafeje. Moze bym wpadl z kumplami i jakies lan-party w q3 bysmy zrobili?

Old Post 27-02-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

U mnie powstala nowa "Matrix" - stwierdzilem, ze nazwa zerznieta z filmu to cafeja pewnie lamerska, ale gdzie tam. Takiej zajebistej kafejki jeszcze w zyciu nie widzialem.

W srodku panuje pol _mrok, kompy sa ustawione przy okraglych stolaw w oryginalnych, przezroczystych obudowach - na szczycie ktorych wbite sa pionowo zasilacze i cala sterta kabli idzie pionowo pod sufit. Klimat jest zajebisty (psuja go tylko "niebieskie okienka" chatow)

Old Post 28-02-2002 02:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

hehe , u mnie też jest matrix jush jakiś kawał czasu , a klima też zajebista półmrok , kompy zajebiste q3 wchodzi (bo znam cafe w których q3 wchodzi na 2 kompach ) miła obsługa , można palić teraz jush tam niechodze bo mam neta w domu ale pamięta sie te wagary

Old Post 28-02-2002 07:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

ta klima moze fajna...ale za to wyjscie na swiat niebardzo...widzialem te transferki to mysalem ze tam modemy powpinali

Old Post 28-02-2002 07:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
ta klima moze fajna...ale za to wyjscie na swiat niebardzo...widzialem te transferki to mysalem ze tam modemy powpinali

teee , a ile on tam jest jush kiedyś to zadowolony byłeś

Old Post 28-02-2002 07:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

teraz wystarczy wybrac najlepsza cafe, zebrac eqipe i jedziemy na lan party

Old Post 28-02-2002 07:51
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Thumbs down

u nas w mieście też powstała kafejka .
poszedlem tam sprawdzić sprzęt i wyprubować q3 i neta.
wchodze a tam 3 kompyjakieś marne sdi.
chciałem zainstalować q3 a tu nie bo "gra ma za duże wymagania".
chociaż dysk był za mały więc i tak by się nie zainstalowało.
rzeglądam zainstalowane gierki a tam:
doom duke nukem etc.
obsługa zero obeznania na kompach.

i godzina na takich gównach 6 zł (!!)

Old Post 03-03-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

jezu... gdzie ty mieszkasz?

Old Post 03-03-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
jezu... gdzie ty mieszkasz?

Wlasnie???????

W gdansku na stalych max 5 zeta...

Old Post 03-03-2002 17:43
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Unhappy

w chodzieży.
taka dziura ok 70 km od poznania.
ale niedawno zbudowali drugą cafee i tam jest już lepiej.
kompy wyciągają ponad 120 fps i jest stałka.
godzinka 3 zł.
NO I Q3 CHODZI!!!!
yeah

Old Post 03-03-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

a ile średnio u ciebie Lucas kosztuje nocka?

Old Post 03-03-2002 18:27
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c
a ile średnio u ciebie Lucas kosztuje nocka?

Heh.. nocki to roznie... od 15, 17, zas w lepszych cafe w weekend 25. Stednio to ok 20.

Old Post 03-03-2002 18:52
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Unhappy

w tamtej gównianej cafee co są 3 kompy nocka kosztuje 25 zetek.
ciekawe co wiara na nich robi?
gra w tetrisa na lanie

Old Post 03-03-2002 19:10
trl
Master (Spawn)

u mnie sa 3 cafe i w kazdej nocka po 15 zeta

Old Post 04-03-2002 12:14
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Thumbs up

15 zet?
no to masz zajebiście troll

Old Post 04-03-2002 15:49
trl
Master (Spawn)

nocka od 23 do 6. Jedna cafe jest nawet calkiem fajna (com_maxfps 166 - DLATEGO)

Old Post 04-03-2002 18:02
Goth1c
CPMA "4 fun" player

ostatnio widziałem w cafee goscia który grał sobie z botami a miał w cafee neta (stałe)
tego nie kapuje.
przecież w necie rośnie skill

Old Post 05-03-2002 15:40
slawek
.

quote:
ostatnio widziałem w cafee goscia który grał sobie z botami a miał w cafee neta (stałe)
tego nie kapuje.

A co to ma do rzeczy?
Hmm, czy to "C@fe w waszym mieście"?

Skoro już tu jestem, to odpowiem.
A może nie ma q3 w domu i ćwiczy sobie jakieś skoki i inne tricki?
Kiedyś zdarzyło mi się wejść na serwer i młócić bota przez dobrych parę minut zanim się zorientowałem kto zacz. Trochę dziwił mnie nick Razor, ale co tam, to popularne imię. Obśmiałem się potem, nie zdziwiłbym jednak się gdyby ktoś patrzył z tyłu i wziął mnie za głąba i tego... no ... lawera?, lameera?...

Old Post 05-03-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
tego nie kapuje.

Ale - bot nie bedzie potem rozpowiadal o wyniku

Old Post 05-03-2002 16:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions