Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Co lepsze mp40 czy tez moze thompson??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Scarab
Windows sux ;=)

Co lepsze mp40 czy tez moze thompson??

Czesto slysze , ze mp40 jest zdecydowanie lepsze , a lepsza celnosc i takie tam , ale czy to na pewno prawda.Wypowiedzcie sie czym Wam sie lepiej gra, a moze nie widzicie roznicy?
(nie wiem czy taki topic juz byl wiec sorki jezeli tak bylo)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-07-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Scarab Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Scarab Znajdź więcej post'ów przez  Scarab Dodaj Scarab do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Scarab prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

dla mnie mp40 zdecydowanie rlz!! jest zdecydowanie celniejszy od tommyguna na dalsze odleglosci, mam wrazenie, ze latwiej sie z niego headshotuje i ma wiekszy magazynek i czasami mam tak ze z thompsona nawalam do axisowskiego medyka mi sie ammo konczy a on jeszcze tymi 2 strzalami mnie zabija I z mp40 ma fajniejsze efekty audio bo jak strzelam thompsonem to brzmi jakbym trabanta zapalal

Old Post 05-07-2002 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Arrow Tabelka/Artykuł w linku + moja preferencja

...a ja odsyłam do tabelki z zestawieniem broni - to nie ma tak , że "mp40 jest zajebistsze od thompa" ... zależy od Was , waszego stylu gry itp itd ...

Ja nie mówię , że thomp jest lepszy , ja PREFERUJĘ thompka , bo się przyzwyczaiłem [ wolę lepszy damage kosztem krótszego magazynka ] i tyle Wam powiem

link [ polecam looknąć komentarze po lekturze ] ---> http://www.teamabuse.com/?mode=article&article=7

jeszcze jeden fajny artykuł ---> http://www.kan.org/michael/RTCW/tactics.htm#accuracy

Old Post 05-07-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

ogórek

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 06-07-2002 02:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Red face ogoorek ogoorek kiełbasa i Xeno :)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
ogórek

no ogoorkiem podobno da sie szczelac , slyszalem o czicie takim , ze podchodzisz , dajesz drop wep , a tajemniczy koles biegajacy NIEZAUWAZALNIE po mapce na serwerze [ taki ninja 2002 ] ... moze w zamian dac ci strzelajacego ogoorka ! ponoc accuracy zawsze jest 101% .
Zreszta nie wiem , przeczytalem to w Bravo

Old Post 06-07-2002 02:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Re: ogoorek ogoorek kiełbasa i Xeno :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed

no ogoorkiem podobno da sie szczelac , slyszalem o czicie takim , ze podchodzisz , dajesz drop wep , a tajemniczy koles biegajacy NIEZAUWAZALNIE po mapce na serwerze [ taki ninja 2002 ] ... moze w zamian dac ci strzelajacego ogoorka ! ponoc accuracy zawsze jest 101% .
Zreszta nie wiem , przeczytalem to w Bravo

panowie bez jajcof to byl pomidor

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 06-07-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

a ja gram mp40 nie wiem mi sie jakos tak bardziej podoba i ma lepsze odglosy strzalu

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 06-07-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

MI również bardziej się podoba mp40 ale chba jest bardziej nieskuteczne na większą odległość

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 06-07-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|DOKTOR
MI również bardziej się podoba mp40 ale chba jest bardziej nieskuteczne na większą odległość

O boshe
ROTFL

Old Post 06-07-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

co to jest wogle mp40 i thompson??
najlepszy to jes to PF. strzelasz z jakiej chcesz odleglosci, masz prawie 100% pewnosci, ze trafisz i zabijesz wybrany cel, a co najlepsze jest duze prawdopodobienstwo, ze zabijesz kilku przeciwnikow
odrzuccie mp40 i thompsony!! PF roxx

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 06-07-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

ja tam czekan na hybryde pf z venomem

Old Post 06-07-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Saari Saari, pf z venomem + flamer, mozna nim "rysowac" takie ladne wzorki na niebie w wolnych chwilach

Edytowane przez ins@ne dnia 07-07-2002 o godz. 00:10

Old Post 06-07-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Red face

...Luger =P

Old Post 06-07-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
a ja gram mp40 nie wiem mi sie jakos tak bardziej podoba i ma lepsze odglosy strzalu

ogórek

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 07-07-2002 03:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

xaoo ty wyznawco achtunga a DX to coś z tymi ogórkami musisz mieć wspólnego

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 07-07-2002 03:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Ogorkowy Ksiaze =))) (PS. A moze te ogorki to do czego innego...)

IRCnet: #polishlegion

Old Post 07-07-2002 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Qrna

Postów o broniach było jak psów dla przypomnienia:

Strzał z mp40 i thompson w głowę zabiera 50 pkt

Strzał z mp40 w korpus 14 z thompsona 18 czyli thompson w korpus zadaje ok 30 % więcej obrażeń.

Szybkostrzelność porównywalna jedno ma 480 pocisków na minutę drugie 450.

Oczywiście mp40 ma mniejszy rozrzut dlatego strzela lepiej na duże odległości, natomiast w zwarciu lepszy jest thompson ze względu na wspomniane większe obrażenia w korpus - wtedy trudniej jest celować w głowę.

Old Post 07-07-2002 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Re: Qrna

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Postów o broniach było jak psów dla przypomnienia:

Strzał z mp40 i thompson w głowę zabiera 50 pkt

Strzał z mp40 w korpus 14 z thompsona 18 czyli thompson w korpus zadaje ok 30 % więcej obrażeń.

Szybkostrzelność porównywalna jedno ma 480 pocisków na minutę drugie 450.

Oczywiście mp40 ma mniejszy rozrzut dlatego strzela lepiej na duże odległości, natomiast w zwarciu lepszy jest thompson ze względu na wspomniane większe obrażenia w korpus - wtedy trudniej jest celować w głowę.

dlatego ja wlasnie wole grac mp40. a dlaczego? gdyz zadlo strzelam w korpus, zazwyczaj sa to HS'y
(no dobra, przynajmniej sie staram )

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 07-07-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalem:PL
zzzz.......

Thumbs up komentarz

Jak dla mnie to sprawa zależy nietylko od stylu gry ale też od...pinga
Nie dotykam sie do THOMPSON-a jeżeli ping jest wyższy niż 150 bo szybkostrzelnośc ma niższą i jak mi wyskoczy Axis z MP40 to już moge szykować się do nacisnięcia spacji - (u mnie robi za jump-a)...no chyba żę to jakiś cienias...wtedy można próbować

Old Post 11-07-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalem:PL Znajdź więcej post'ów przez  Kalem:PL Dodaj Kalem:PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalem:PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Smile

Nejlepszy jest dynamit, szczególnie przy objectivie, najlepiej nie twojej. Zadaje duży damadge i przyciąga wszystkich bo tak ładnie mruga na czerwono.

Old Post 12-07-2002 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

ja tam lubie korniszony PS Venom only rlz!!

Old Post 12-07-2002 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Re: komentarz

quote:
Napisane oryginalnie przez KalemL
Jak dla mnie to sprawa zależy nietylko od stylu gry ale też od...pinga
Nie dotykam sie do THOMPSON-a jeżeli ping jest wyższy niż 150 bo szybkostrzelnośc ma niższą i jak mi wyskoczy Axis z MP40 to już moge szykować się do nacisnięcia spacji

True, True ...

Old Post 12-07-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Omega_Ra
Combat (Death Knight)

ja tam trzelam byle czym wazne zeby mialo lufe i strzelalo.
W sumie zadna roznica jak dla mnie, chyba ze ktos juz tak lolkuje to niech wezmie wenoma (1 zawsze trafisz) - chyba

Old Post 29-07-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Omega_Ra Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Omega_Ra Znajdź więcej post'ów przez  Omega_Ra Dodaj Omega_Ra do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Omega_Ra prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Talking

mauser ofkz!

a z ogorkow najbardziej lubie papierowki i zapach skoszonej rynienki w poludniowych prazynkach!

Old Post 29-07-2002 15:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

First Person Perspective

najlepszy to jest miotacz i venom dlaczego?

bo miotaczem mozesz urzadzic grillowanie

a venom ma duzo naboji

Old Post 29-07-2002 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Arsen[1]
Skilled (Knight)

hmmm...

Nie mozna jednej broni okreslic lepszej, a drugiej gorszej. Poprostu kazda ma swoje zalety i wady, jedna spelnia sie lepiej w takiej sytuacji, a druga w innej [jakich to juz chyba sami doszliscie]. Thompsonem fajnie przechodzi sie przez kolesia jak przez maslo. Kiedys robilem test i z niego wyszlo mi, ze Thompson ma lepsza celnosc, a z MP40 poprostu latwiej wtrafic . Kiedys gralem na Thompsonie, ale teraz raczej mp40 .

Old Post 29-07-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Arsen[1] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Arsen[1] Znajdź więcej post'ów przez  Arsen[1] Dodaj Arsen[1] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Arsen[1] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

a ja gram medem i sami sie domyślcie
(dla lolkow zależy kim jestem axis - mp40, allies - thompson)

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 30-07-2002 04:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pivoo
Skilled (Knight)

co?

a ja nie widze zadnej różnicy, to po co przepłacać? tomson podczas 2 wojny swiatowej był duzo drozszy od mp 40 =)

Old Post 30-07-2002 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pivoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pivoo Znajdź więcej post'ów przez  Pivoo Dodaj Pivoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pivoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Arsen[1]
Skilled (Knight)

Cool Thompson

No bo w praktyce Thompson jest lepszy, a tak na marginesie z MP40 latwiej wtrafic, bo ma taki zorzut .

Old Post 30-07-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Arsen[1] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Arsen[1] Znajdź więcej post'ów przez  Arsen[1] Dodaj Arsen[1] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Arsen[1] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Re: Thompson

quote:
Napisane oryginalnie przez Arsen[1]
No bo w praktyce Thompson jest lepszy, a tak na marginesie z MP40 latwiej wtrafic, bo ma taki zorzut .

dla mnie akurat MP40 jest o wiele lepszy. Thompson wydaje mi sie jakis niezgrabny, ciezki i niecelny a mp40 dokladnie przeciwnie Thompson jest dobry na najdalsze dystansy ale na bliskie starcia MP40 po prostu wymiata No chyba ze ktos nie umie walic head shotow to wtedy rzeczywiscie lepszy dla niego Thompson :>

Old Post 31-07-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:59.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions