Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Rcon
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Exclamation Rcon

Zakladam nowy temat, gdyz jak pisalem o tym w innych to jakos nikt nie raczyl odpowiedziec!!!

Podobno rcona dostej kazdy CL jakiegos klanu!!! Jak bylem w <|Pk|> jakos nie dostelm takiego rcona!!!

Teraz druga kwestia!! Slyszalem ze rcona maja jednak nie tylko CL, ale niektorzy gracze rowniez i teraz male pytanko! Co mam zrobic zeby go dostac?

A teraz wyprzedzam odpowiedz NIE. Jezeli nie to zaloze w 10 min klan i z isteniejacymi zasadami rcona powinienem dostac jako CL nowo powstalego klanu, czy nie?

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-04-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking

przykro mi ale wg istniejacych zasad rcona moga miec tylko clowie ktorzy w tym roku nie zdaja matury...

Old Post 11-04-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking hyhy

a ja zdaje mature i mam RCONA na nasz serv ale mam cos na coolnet nikt nie ma...

Old Post 11-04-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Red face

buahahahaha. no zaj****** smieszny jestes!!!! Juz ci chyba mowielm ( to tobie, nie pamietam) ze jak nie masz nic madrego do powiedzenia to lespeij sie nie odzywaj, bo juz mi sie srac chce od takich komentarzy jak twoje!!!!!!!

Old Post 11-04-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
przykro mi ale wg istniejacych zasad rcona moga miec tylko clowie ktorzy w tym roku nie zdaja matury...

To co napisalem ni jest oczywiscie do ciebe pawel tylko do tego quiteca czy jakos tak!!!

Old Post 11-04-2002 22:28
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007

To co napisalem ni jest oczywiscie do ciebe pawel tylko do tego quiteca czy jakos tak!!!

kmb to chyba do mnie bylo , przeciez to ja cie irytuje moimi komentarzami.... a poza tym to nie jest tak ze jak jestes Cl'em to musisz od razu dostac rcona...rcona dostaja ludzie odpowiedzialni i nie zawsze to sa Cl'e klanu...to czy dostaniesz zalezy od tego czy lubia Cie admini danego servera czyli jak w zyciu .....

Old Post 12-04-2002 06:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek

kmb to chyba do mnie bylo , przeciez to ja cie irytuje moimi komentarzami.... a poza tym to nie jest tak ze jak jestes Cl'em to musisz od razu dostac rcona...rcona dostaja ludzie odpowiedzialni i nie zawsze to sa Cl'e klanu...to czy dostaniesz zalezy od tego czy lubia Cie admini danego servera czyli jak w zyciu .....

No ty tez, ale niewazne!!! No to widze ze i tak kupa w tym UT sie zieje, bo nie jest to wszystko sprawiedliwe, tylko po znajomosci zalatwiane!! Niedobrze sie dzieje!

Old Post 12-04-2002 07:43
quietc
UT VIRGIN

Thumbs down

napisz jeszcze o jakiejs teorii spisku
a ja mam pytanie:
dlaczego jesli wciaz jeczysz o maturze to nie wezmiesz sie do nauki zamiast osmieszac sie na forum???

Old Post 12-04-2002 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

kmb007 recona dostaja odpowiedzialni ludzie. Czyli każdy kto by chciał recona (a mysle ze każdu, moze nie wszysczy bo go wykożystywali) założył by swój klan i by dostał recona. CO by to dało:
1. w **** jednoosobowych klanów
2. w **** kikan
3. średnio co 2 minuty była by zmina mapy
4. i inne śmieszne historie
Tak więc niech zostanie tak jak jest

P.S.
a żart Quietc był śmieszny )), kmb007 jesteś spoko tylko musisz wyluzować. Zamiast bywać na boardzie graj w UT, szkoda twego czasu.
A spiskek JEST!!!!. Jak ja wchodze do gry to nagle każdy z przeciwnej drużyny (czasami z mojej) chce mnie zabic, chociaż nikomu nic jeszcze )) nie zrobiłem.

Old Post 12-04-2002 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
napisz jeszcze o jakiejs teorii spisku
a ja mam pytanie:
dlaczego jesli wciaz jeczysz o maturze to nie wezmiesz sie do nauki zamiast osmieszac sie na forum???

Nie wiem skad wywynioskowales cos o sposku? Spisek a zalatwianie cos po znajomosci to chyba 2 inne rzeczy!!!

Powiedz mi jeszcze po co mi caly czas mowisz o mojej nauce ((juz sie zaczolem uczyc jesli jeszcze nie wiesz, bo pisalem to juz kilka razy) a po drugie, jesli zalozyelm np temat o RCOnie to w czym sie osmieszylem?

Old Post 12-04-2002 13:34
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
kmb007 recona dostaja odpowiedzialni ludzie. Czyli każdy kto by chciał recona (a mysle ze każdu, moze nie wszysczy bo go wykożystywali) założył by swój klan i by dostał recona. CO by to dało:
1. w **** jednoosobowych klanów
2. w **** kikan
3. średnio co 2 minuty była by zmina mapy
4. i inne śmieszne historie
Tak więc niech zostanie tak jak jest

P.S.
a żart Quietc był śmieszny )), kmb007 jesteś spoko tylko musisz wyluzować. Zamiast bywać na boardzie graj w UT, szkoda twego czasu.
A spiskek JEST!!!!. Jak ja wchodze do gry to nagle każdy z przeciwnej drużyny (czasami z mojej) chce mnie zabic, chociaż nikomu nic jeszcze )) nie zrobiłem.

Tak, tak, ja wiem o co chodzi. Gdyby kazdy mial rcona to by kaszana byla, ale jak bylem CL w Profesionalkillers to jakos sie nie doczekalem rcona!!! A po drugie slyszalem ze nie tylko CL go maja!!! Dlatego sie pytam!! Ale dzieki za normalna odpowiedz !! ))

Old Post 12-04-2002 13:36
Sniezek
Elite (Fiend)

Ech...QuietC skoncz juz i nawet nic nie pisz , to chyba normalne ze nie kazdy rozumie twoje poczucie humoru...

Old Post 12-04-2002 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Question e?

a tak w ogole to po ci ci rcon?
jak bedzisz chcial zagrac jakis mecz or smthg, to idz do ottara/majesa i spytaj czy dali by ci rcona na mecz, a nie jecz o to ze nie masz rcona...
=]

Old Post 12-04-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: e?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a tak w ogole to po ci ci rcon?
jak bedzisz chcial zagrac jakis mecz or smthg, to idz do ottara/majesa i spytaj czy dali by ci rcona na mecz, a nie jecz o to ze nie masz rcona...
=]

No dobra chlopaku nie goraczkuj sie tak!!! Juz wiem co mam zrobic jak chce rcona, ale dzieki temu tematowi chcialem wyjasnic pewna moja niewiedze !!! Juz wszystko ok!!!

Old Post 12-04-2002 14:04
shd
Training (Enforcer)

komb ty jestes pokurwiony...
ja bym ci dal bana na forum pedale.Rcony ma chyba ekipa ut.pl czy tam ottar bo byl kiedyś jakiś news.a prócz pisania naucz sie czytac fagasie

Old Post 12-04-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shd Znajdź więcej post'ów przez  shd Dodaj shd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
komb ty jestes pokurwiony...
ja bym ci dal bana na forum pedale.Rcony ma chyba ekipa ut.pl czy tam ottar bo byl kiedyś jakiś news.a prócz pisania naucz sie czytac fagasie

nie bede sie znizal do twojego poziomu!!! pedale hehe, poku******, hehe, chyba masz lacine w szkole!!!!

Old Post 12-04-2002 15:14
Pwael
Combat (Death Knight)

Angry lol

lol okej kazdy moze miec swoje zdanie ale ja tu widze tylko jedna osobe ktora sie osmiesza...
a rcony dostaja osoby ktorym mozna zaufac, ktore juz wczesniej sie z rconem w jakikolwiek sposob zetknely i ktore znaja wiekszosc rconowych komend.

Old Post 12-04-2002 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

zgadzam sie z przedmowca...

Old Post 12-04-2002 15:50
Merlin
r3esurrected

quote:

lol a ja zdaje mature nie jestem cl i mam rcona prawie na kazdym serwerze tylko na snajpie nie moge zdobyc ale jak dorwe gg asika to tez bede mial

Old Post 12-04-2002 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh a mialy go dostawac tylko odpowiedzialne osoby :O

Old Post 12-04-2002 17:17
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh a mialy go dostawac tylko odpowiedzialne osoby :O

Heh a po co ci teraz rcon???? jak bedzie jakiis mecz albo cos w tym rodzaju to moze i bedziesz go mial ale po co na serwach jak nic takiego sie nie dzieje?????? pobawic sie??heh niektorzy chca pograc a tu jakis nieodpowiedzialny wpada z rconem i jak mu nie pasuje to kika albo zmienia mape po 10 min..... pomysl sobie ludzie chca pograc normalnie a jak wynika z twoich postow kmb [czy siakos tak] to ty na pewno nie bedziesz odpowiedzialny

A rcon sluzy dla osob lubianych przez inych nosicieli rcona oraz dla grzecznych jak merlin
Wiec moim zdaniem nie powinienes miec rcona [chyba]

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 12-04-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Heh a po co ci teraz rcon???? jak bedzie jakiis mecz albo cos w tym rodzaju to moze i bedziesz go mial ale po co na serwach jak nic takiego sie nie dzieje?????? pobawic sie??heh niektorzy chca pograc a tu jakis nieodpowiedzialny wpada z rconem i jak mu nie pasuje to kika albo zmienia mape po 10 min..... pomysl sobie ludzie chca pograc normalnie a jak wynika z twoich postow kmb [czy siakos tak] to ty na pewno nie bedziesz odpowiedzialny

A rcon sluzy dla osob lubianych przez inych nosicieli rcona oraz dla grzecznych jak merlin

Aha , wiec jak mnie nie znasz to nie moge miec rcona, a jak quitec cos pisze na mnie obrazliwego , albo shadow (ktory ma rcona chyba, raczej ma z tego co wiem)!! ktory mnie wyklol i sponiewieral i jest twoim koegom (nie wiem, tylko tak pisze) to moze miec rcona!!! No to fajnie!! Ja normalnie topic spokojnie zalozylem i wychodzi na to ze ja jestem najgorszy a inni jak mnie wyklinaja i sie zachowac nie umieja to moga miec bo so fajne chlopaki!!! Dobra nie komentujcie tego, bo nie chce miec nastepnych klotni!!! (tak wogole to ja sie nie domagam rcona, tylko chcialem rostrzygnac cos)!!!

Old Post 12-04-2002 19:01
Merlin
r3esurrected

:)

lol MG ja juz nie jestem taki grzeczny ups wydalem sie
a co do kmb uwazam ze ten topic nie jest taki glupi chlopak chce sie dowiedziec co i jak z rconem a wy na nim jezdzicie moze i jego ostatnie wypowniedzi nie byly zbyt .... na miejscu ale to jeszcze nie powod zeby go mieszac z blotem

dziekuje za uwage
ps jak sie jutro ktos spozni na ta nocke to dostanie cieple piffko

Old Post 12-04-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

hmm czy to znaczy ze nie jestem lubiany przez innych ?
sadze ze powinienes zmienic tez spojnik z lub na i

ps czuje sie urazony

Old Post 12-04-2002 19:06
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

hmm czy to znaczy ze nie jestem lubiany przez innych ?
sadze ze powinienes zmienic tez spojnik z lub na i

ps czuje sie urazony

no trudno....

Old Post 13-04-2002 13:30
Siekiera
Skilled (Knight)

jak już napisałem w innym temacie jestescie w wszytcy bada niemiłych *****ów. Chłopak zaklada temat chce pogadać i wszystcy go opierd... jesteście tak naładowani jadem że mi sie rzygać chce.
ps. kmb olej tych pacanów bo im palemka do bani skacze...mastachy z rconami...można wam gdzies kwiatki przesłać albo laseczke zrobić...tak bardzo chce sie z wami zaprzyjaznić...durnie.

Old Post 24-04-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Wink ja poprosze ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
jak już napisałem w innym temacie jestescie w wszytcy bada niemiłych *****ów. Chłopak zaklada temat chce pogadać i wszystcy go opierd... jesteście tak naładowani jadem że mi sie rzygać chce.
ps. kmb olej tych pacanów bo im palemka do bani skacze...mastachy z rconami...można wam gdzies kwiatki przesłać albo laseczke zrobić...tak bardzo chce sie z wami zaprzyjaznić...durnie.

to ja poprosze kwiatki (jesli mozesz), przeslij je prosze na adres:
Warszawa, ul. Powazkowska 2, aleja Zasluzonych, grobowiec nr.9, rodzina PAPUGów

aha: i zgadzam sie z Toba - to nieladnie tak naskakiwac na niewinnego kmb007, wstydzcie sie Wy 'naladowani jadem', wy po...... , chlopak sie chce o cos zapytac a Wy na niego naskakujecie. Zacheta do nauki do matury - to w nieco inny sposob, Panowie.

Old Post 25-04-2002 03:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

brosze brac przyklad z pana Papugi odpowiedział zgryżliwie ale na poziomie i od razu robi sie lepiej.
ps.a moze ja za stary jestem i nie kumam ze teraz jest taka chamówa...?
1 przyklad kolo z ksywą ???/zxblele czy jakoś tak widac ze zna mastachów bo sobie z nimi wesoło gada,wbiega mi pod lufe i dostaje jednago hita w kevlar(zdarza sie) poczym odczekał chwilke i mnie rozwalil (byliśmy razem w red) na pytanie co on wyrabia pada odpowieć "siekera ***********" poczym nastepuje kick.fajnie co?aha cała sytuacja miała miejsce na coolnecie.
a to tekścik który mam nadzieje da wam do myślenia..

Rodacy eee.... tzn. współ gracze. Chciałbym zwrócić waszą uwagę na pewien bardzo istotny aspekt naszego wspólnego tłuczenia w UT. Im będzie nas więcej grało w nasz kochany modzik tym większe będzie zainteresowanie samym UT. Wiąże się to z większą ilością serwerów itp. Jednak żeby tak się stało należy zacząć traktować początkujących graczy w sposób należyty. Chodzi mi o biednych graczy, którzy pierwszy raz odpalili mod (niektórzy ściągają bo godzinami przez modem) wchodzą do gry i wykonują pare głupich ruchów takich jak : medic! a oni stoją i szukają klawisza do bandażowania albo wpakowują pięknego heada koledze z drużyny (nie daj boże komuś ze znanego klanu).I co?.. najczęściej są zwymyślani od debili, idiotów i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera. Następstwa są takie, że ¾ z nich nigdy w UT już nie zagra, a co gorsze powiedzą znajomym, że nie ma co w to grać, bo trzeba być niezłym wymiataczem żeby się w to bawić. Przypomnijcie sobie tremę, gdy pierwszy raz graliście w UT w sieci i jak bardzo chcieliście dobrze wypaść. Dlatego było by dobrze dla UT gdyby „zieloni” gracze byli w sposób miły i przyjazny traktowani przez „wyjadaczy”. Zawsze można im wytłumaczyć co i jak, a nie na pytanie „jak się zmienia broń?” nazwać gościa cieciem. No...to tyle. Pamiętajcie, że im więcej ludzi w to gra tym lepiej dla nas

Old Post 25-04-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Rodacy eee.... tzn. współ gracze. Chciałbym zwrócić waszą uwagę na pewien bardzo istotny aspekt naszego wspólnego tłuczenia w UT. Im będzie nas więcej grało w nasz kochany modzik tym większe będzie zainteresowanie samym UT. Wiąże się to z większą ilością serwerów itp. Jednak żeby tak się stało należy zacząć traktować początkujących graczy w sposób należyty. Chodzi mi o biednych graczy, którzy pierwszy raz odpalili mod (niektórzy ściągają bo godzinami przez modem) wchodzą do gry i wykonują pare głupich ruchów takich jak : medic! a oni stoją i szukają klawisza do bandażowania albo wpakowują pięknego heada koledze z drużyny (nie daj boże komuś ze znanego klanu).I co?.. najczęściej są zwymyślani od debili, idiotów i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera. Następstwa są takie, że ¾ z nich nigdy w UT już nie zagra, a co gorsze powiedzą znajomym, że nie ma co w to grać, bo trzeba być niezłym wymiataczem żeby się w to bawić. Przypomnijcie sobie tremę, gdy pierwszy raz graliście w UT w sieci i jak bardzo chcieliście dobrze wypaść. Dlatego było by dobrze dla UT gdyby „zieloni” gracze byli w sposób miły i przyjazny traktowani przez „wyjadaczy”. Zawsze można im wytłumaczyć co i jak, a nie na pytanie „jak się zmienia broń?” nazwać gościa cieciem. No...to tyle. Pamiętajcie, że im więcej ludzi w to gra tym lepiej dla nas

ła...!!!
nie wiem jak Wy, ale ja po przeczytaniu tego textu wstalem, i jeszcze raz go przeczytalem w postawie zasadniczej.
Troche szacunku dla poczatkujacych graczy jest ze wszech miar wskazane.
Jesli mozna - podam swoj przyklad. Wczoraj u mnie na TDM (nie wiem czemu do tego trybu sie lamki lacza najchetniej?
przyszedl sobie pewien pan, z xywki niezbyt znany. Widac bylo ze poczatkujacy - nie za bardzo wiedzial w ktora strone biec, do kogo strzelac po respawnie (wiec strzelal do tych, ktorych mial najblizej). Dostalem od niego ze 2 deathy. Ale po zmianie mapy zajarzyl juz, iz ladnie robil za miesko armatnie, radosnie sciagajac na siebie ogien wroga. Newies sie jednak przydaja
Ta historyjka jest po to, aby wykazac ze newbies sie szybko ucza i da sie z nimi wytrzymac. Oraz ze sa wszelakie korzysci w posiadania 'zwiadowcy' w swojej druzynie

Old Post 26-04-2002 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
brosze brac przyklad z pana Papugi odpowiedział zgryżliwie ale na poziomie i od razu robi sie lepiej.
ps.a moze ja za stary jestem i nie kumam ze teraz jest taka chamówa...?
1 przyklad kolo z ksywą ???/zxblele czy jakoś tak widac ze zna mastachów bo sobie z nimi wesoło gada,wbiega mi pod lufe i dostaje jednago hita w kevlar(zdarza sie) poczym odczekał chwilke i mnie rozwalil (byliśmy razem w red) na pytanie co on wyrabia pada odpowieć "siekera ***********" poczym nastepuje kick.fajnie co?aha cała sytuacja miała miejsce na coolnecie.
a to tekścik który mam nadzieje da wam do myślenia..

Rodacy eee.... tzn. współ gracze. Chciałbym zwrócić waszą uwagę na pewien bardzo istotny aspekt naszego wspólnego tłuczenia w UT. Im będzie nas więcej grało w nasz kochany modzik tym większe będzie zainteresowanie samym UT. Wiąże się to z większą ilością serwerów itp. Jednak żeby tak się stało należy zacząć traktować początkujących graczy w sposób należyty. Chodzi mi o biednych graczy, którzy pierwszy raz odpalili mod (niektórzy ściągają bo godzinami przez modem) wchodzą do gry i wykonują pare głupich ruchów takich jak : medic! a oni stoją i szukają klawisza do bandażowania albo wpakowują pięknego heada koledze z drużyny (nie daj boże komuś ze znanego klanu).I co?.. najczęściej są zwymyślani od debili, idiotów i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera. Następstwa są takie, że &frac1100; z nich nigdy w UT już nie zagra, a co gorsze powiedzą znajomym, że nie ma co w to grać, bo trzeba być niezłym wymiataczem żeby się w to bawić. Przypomnijcie sobie tremę, gdy pierwszy raz graliście w UT w sieci i jak bardzo chcieliście dobrze wypaść. Dlatego było by dobrze dla UT gdyby „zieloni” gracze byli w sposób miły i przyjazny traktowani przez „wyjadaczy”. Zawsze można im wytłumaczyć co i jak, a nie na pytanie „jak się zmienia broń?” nazwać gościa cieciem. No...to tyle. Pamiętajcie, że im więcej ludzi w to gra tym lepiej dla nas

ta racja siekiera sam się wnerwiam jak mi ktoś walnie heada i rugam jego cóż popełniam błędy ale to się z wiekiem umromuje,(nijestem taki zły)no ale tez jest przesada z njubajami jak walnie ciebiee z 5 x pod rząd i jak będziesz chiciał mó wytłumaczyć że do swojego teamu np. red się niestrzela to on ciebie wyruga;( przykre, ale prawdziwe!

GrEaTEyE

Old Post 26-04-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:59.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions