Mnie sie srednio podoba, brakuje wam tego downloadu jak cholera, sporo ludzi przez to rezygnuje z wejscia na fpp.pl. Musicie ten problem jakos rozwiazac! Za bardzo idziecie w strone gracza stajac sie z deka serwisem dla waskiego grona, a nie dla masy jak to bylo na poczatku dzialalonosci. Radze wam przeprowadzic szersza ankiete na samej stronie na odwiedzajacych (macie takie mozliwosci). Zapytajcie czego im brakuje i co sadza o q3.fpp. Pisanie samych newsow nie wystarczy. LucaS za bardzo sluchasz glosow polskich mastachow q3, ktorzy twierdza, ze nalezy pisac newsy o mapkach, modelach, modach i innych w 1 czesci. Przeciesz o 1 mapce to mozna wysmarowac calkiem nezlego newsa (opisac cala mapke, zrobic jej przeglad, wypromowac itd). Shooler powinien wiedziec jak takie teksty pisac. Teraz macie newsy tylko o cpma, turniejach zagranicznych itd. Malo tego dla mlodziezy (10-18 ) czy jakos tam, a przecie cale gro ludzi dopiero co odkrywa q3! Wchodza sobie na takie q3.fpp i nie wiedza o co chodzi w tym wszystkim . Zreszta sam robie podobne bledy, ale nie slucham tego co inni mowia tylko robie swoje!. Postarajcie sie przeprowadzic jakies badania, dla zorientowania sie w sytuacji (zobacz tez co napisalem w poscie slawka), bo jak dalej tak bedzie to org , sciagnie wszystkich do siebie i padniecie na ....
Ten txt jest moja prywatna opinia, a ja czesto zmieniam zdanie wiec nie jest on obiektywny. Jednak mysle, ze jakies wnioski z niego mozna wyciagnac!.