Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Gdzie zmierza q3.fpp???
Czy q3.fpp.pl zmierza w dobrym kierunku?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak - jest wszystko ok.... 3 8.11%
Nie zabardzo - pare rzeczy trzeba zmienic. 15 40.54%
Nie - serwis stacza sie... 12 32.43%
Mi to wszytko jedno... 7 18.92%
W sumie: 37 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Gdzie zmierza q3.fpp???

Topic na temat serwisu q3.fpp.pl - wyrazac wszelkie bole goraczki i pochwaly (jak sa)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-01-2002 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja nie mam zastrzerzen do q3.fpp.pl
servis jest bardzo dobry
moj ulubiony
ciekawe kolumny
zetelne newsy
wywyadi itp itd
idzie w dobrym kierunku

Old Post 24-01-2002 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

A gdzie można obejrzeć ten serwis?
Bo ja tu nowy jestem...

Old Post 24-01-2002 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Jak ostatnio byli u mnie Panowie Z Serwisu, to zostawili po sobie bajzel, zachlapaną całą chatę...

a pralka i tak nie działa.

więc chyba wykazuje tendencję spadkową.

Old Post 24-01-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Napiszę lepiej coś serio, bo będzie że spamuję.

Dość krótko obserwuję scenę więc pewnie niewiele nowego wniosę, ale jeśli to kogoś interesuje...

Generalnie serwis jest OK (teraz od niego zaczynam dzień), nie wiem tylko dlaczego mój IE nie chce go zabookmarkować?
Czy to coś u Was, czy u mnie?
Możnaby dopracować dział plików (tych WAŻNYCH, no wiecie, PR'y, mody itp.) Powinien być łatwy dostęp do wszystkich PR, ważniejszych modów z ich modyfikacjami (i masło maślane na deser ). Powinny być uwzględnione inne platformy (Linux, Mac i na czym tam jeszcze w q3a się gra)) (wiem, że są, ale tylko częściowo). Od dawna nie ma nowych artykułów, a przecież wyborne pióra związane są z fpp.pl .
Osobiście przepadam za wywiadami. Chciałbym ich jak najwięcej TUTAJ, na miejscu, a nie błąkć się po całym świecie. Chociaż znam podstawy tego obcego języka obowiązującego w necie - chciałbym aby wywiady były tłumaczone. Ktoś tak przecież (wiecie kto) robi.
Poradniki zdają się leżeć odłogiem, a przecież to temat niewyczerpany.

(I chciałbym, żeby Lucas mnie częściej pozdrawiał na łamach)

Niezły ruch dzisiaj od rana...

Old Post 24-01-2002 10:19
LaGranda
Masta of Dizasta

Mnie sie srednio podoba, brakuje wam tego downloadu jak cholera, sporo ludzi przez to rezygnuje z wejscia na fpp.pl. Musicie ten problem jakos rozwiazac! Za bardzo idziecie w strone gracza stajac sie z deka serwisem dla waskiego grona, a nie dla masy jak to bylo na poczatku dzialalonosci. Radze wam przeprowadzic szersza ankiete na samej stronie na odwiedzajacych (macie takie mozliwosci). Zapytajcie czego im brakuje i co sadza o q3.fpp. Pisanie samych newsow nie wystarczy. LucaS za bardzo sluchasz glosow polskich mastachow q3, ktorzy twierdza, ze nalezy pisac newsy o mapkach, modelach, modach i innych w 1 czesci. Przeciesz o 1 mapce to mozna wysmarowac calkiem nezlego newsa (opisac cala mapke, zrobic jej przeglad, wypromowac itd). Shooler powinien wiedziec jak takie teksty pisac. Teraz macie newsy tylko o cpma, turniejach zagranicznych itd. Malo tego dla mlodziezy (10-18 ) czy jakos tam, a przecie cale gro ludzi dopiero co odkrywa q3! Wchodza sobie na takie q3.fpp i nie wiedza o co chodzi w tym wszystkim . Zreszta sam robie podobne bledy, ale nie slucham tego co inni mowia tylko robie swoje!. Postarajcie sie przeprowadzic jakies badania, dla zorientowania sie w sytuacji (zobacz tez co napisalem w poscie slawka), bo jak dalej tak bedzie to org , sciagnie wszystkich do siebie i padniecie na ....

Ten txt jest moja prywatna opinia, a ja czesto zmieniam zdanie wiec nie jest on obiektywny. Jednak mysle, ze jakies wnioski z niego mozna wyciagnac!.

Old Post 24-01-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chivas
Training (Enforcer)

q3.fpp.pl - fajnie ... ale ...

Musze powiedziec (napisac???) ze serwis jest b.dobry i ja najczesciej z niego dowiaduje sie o tym co mnie interesuje.Wpieniajacy jest jednak ciagly brak mozliwosci sciagania plikow i to moim zdaniem jest bardzo zle.Zdaje sie latem ubieglego roku pisaliscie ze nad tym pracujecie ale cosik dlugo Wam to idzie.Bez 'chodzacego' dzialu 'download' servis jest po prostu ubozszy i zmusza mnie jak i wielu innych do sciagania softu z innych miejsc.To bardzo bardzo kiepsko.

Old Post 24-01-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chivas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chivas Znajdź więcej post'ów przez  chivas Dodaj chivas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chivas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no coz... download to niepodwzalnie najwazniejsza kwestia... tyle ze to nie od nas zalezy kiedy to bedzie. "gora" cos tam probuje robic ale widac jak to wychodzi.

Old Post 24-01-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Nie wiem czy to dobre miejsce i pora ale zaryzykuję:
xen - co znaczy "góra"? czy mógłbyś objaśnić strukturę serwisu? Taka mała, niezdrowa ciekawość...

Old Post 24-01-2002 10:53
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no coz... download to niepodwzalnie najwazniejsza kwestia... tyle ze to nie od nas zalezy kiedy to bedzie. "gora" cos tam probuje robic ale widac jak to wychodzi.

Moim zdaniem wychodzi na to, że robi was w balona z tym, że próbuje coś robić.

Według mnie LaGranda ma wiele racji. Kiedyś co jakiś czas pojawiały się nowe artykuły, poradniki itp. a teraz same newsy, z czego połowa jest mało ciekawa (dla mnie).

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 24-01-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

troche mi brakuje wywiadow, tekstow itd.
zobaczymy co da sie zmienic w tej kwestii, moze przeprowadze jakis wywiad?

Old Post 24-01-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Nie wiem czy to dobre miejsce i pora ale zaryzykuję:
xen - co znaczy "góra"? czy mógłbyś objaśnić strukturę serwisu? Taka mała, niezdrowa ciekawość...

gora =czapka

DOWNLOAD!!! panowie...bo bez tego ani rusz

Old Post 24-01-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Dzieki za opinie...

Co do dl - to pomecze bo sprawa juz powinna byc blisko...

Wywiady - nie mam ludzi, nie ma kto przeprowadzac, kto tlumaczyc

Do posta LaGrandy... nie zlewam mapek i modow... beda dzialy (znow potrzeba ludzi....)...

Zas do stawania sie graczem... hmm.. jest problem, osobiscie chce konkurowac jednoczesnie z graczem i z orgiem, czyli w uproszczeniu - "o modach i o scenie". Jednakze jestem jedyny... reszta ekipy zbliza sie bardziej ku scenie....

Co do artukolow - z zalozenia to wlasnie ludzie maja pisac... ale nikt nic nie chce

Old Post 24-01-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

wedlug mnie fpp.pl jest tylko ze ja uzywam z niego tylko Boarda bo nie wchodze na gluwna stronke, a co do niusuf to patrze co sie dzieje na swiecie w q3 na q3arena i tam jest tesh i mysle ze oba servisy sa na podobnym poziomie poniwaz tutaj jest wypasiony board a u nich jest wiele newsuf oraz downloaduf co tu tesh mysle ze troszkę brakuje.

"To była moja opinia"

Old Post 24-01-2002 13:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

3 sprawy:

- down
- load
- mody

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 24-01-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
bo nie wchodze na gluwna stronke,

Eee... to skad wiesz co jest u nas, a co u orga?

Old Post 24-01-2002 16:15
SweepeR
sweter

Ja osobiscie zrobilbym cos z kolumnami, czyt. dal takowe kilku wiecej osobom oprocz Krogoth'a (ludziom spoza ekipy fpp.pl).

Oczywiscie download.

Co do wywiadow to szykuja sie niedlugo dwa czaderskie... Pamietacie wywiad z DruZli'm? Robilem go dwa miesiace, z tymi niestety tez tak moze byc. Kandydat numer jeden dostal pytania juz miesiac temu, jednak nadal nie odpowiada, caly czas tylko obiecuje, ze jak tylko bedzie mial czas to skonczy (fragmenty juz mam). Mozna mu jednak wybaczyc, gdyz jest to postac dosyc zapracowana i znana chyba kazdemu kto ma jakies (chociaz nikle) pojecie o Q3 i scenie (swiatowej). Co do drugiego wywiadu, to mial byc juz dawno, ale caly czas dostaje odpowiedz "dobra, jutro na 100% bedziesz mial odpowiedzi na mejlu" - i tak juz 2 tygodnie...

Ja osobiscie nie mam zamiaru "robic drugiego gracza" - jeden taki serwsis nam wystarczy - a on ogranicza sie tylko glownie do polskiej sceny. bardziej mi sie podoba Cached.Net albo XSReality i cos takiego chcialbym robic.

Tak naprawde to to czego potrzebujemy to sa LUDZIE!!! Ostatnio troche nowych przyjmujemy, ale po 2-3 newsach odpadaja, wiec dupa blada z takimi.

Old Post 24-01-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Tak naprawde to to czego potrzebujemy to sa LUDZIE!!! Ostatnio troche nowych przyjmujemy, ale po 2-3 newsach odpadaja, wiec dupa blada z takimi.

Dobrze gada! Dac mu

Old Post 24-01-2002 17:05
demarcos
zdzisiu burczymucha

Wydaje mi sie ze newsy typu- dzis wyszla kolejna wersa modu Rysiek wersji 3.22 ,poprawiono w niej blbel ble.. lub na lvl pojawiaja sie kolejne mapki...sa malo interesujace i przyciagajace uwage. Ale tak np kolumny,szeczgolnie kolumna krg jest wypasik .Mozna by jeszcze jakies ciekawostki podoawac co do interesujacych zdarzen w swiatku q3 lub jakies linki do wypasionych demek lub rzeczywiscie wiecej wywiadow czy jakies tutorialki ciekawe....Jendak nie jestem pefien czy ten download jest tak bardzo potrzebny- z wp jest zawsze (prawie) swietny transfer a z tamtad mozna scagnac co sie zechce wiec nie ma sensu imho downloada przyracac.
Tak pozatym to ludzi maluutko jest - cos mi sie zdaje ze nasz q3 juz zostal wyssany do szpiku kosci.. dlatego prowadzic taki serwis bedzie coraz ciezej chyba ze zajmiecie sie bardziehj scena.

Old Post 25-01-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pulsar
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Moim zdaniem wychodzi na to, że robi was w balona z tym, że próbuje coś robić.

Według mnie LaGranda ma wiele racji. Kiedyś co jakiś czas pojawiały się nowe artykuły, poradniki itp. a teraz same newsy, z czego połowa jest mało ciekawa (dla mnie).

Niestety zgodze sie z Toba. Newsami nie da sie przyciagnac ludzi. Po jakims czasie staja sie nudne. Zwlaszcza jak jest ich bardzo duzo. Uwazny obserwator zauwazy, ze laczac kilka lub wiecej newsow moglby powstac niezly artykul np. o mapkach. Tego jednak juz nikt nie robi

Old Post 25-01-2002 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pulsar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pulsar Znajdź więcej post'ów przez  Pulsar Dodaj Pulsar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pulsar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
Wydaje mi sie ze newsy typu- dzis wyszla kolejna wersa modu Rysiek wersji 3.22 ,poprawiono w niej blbel ble.. lub na lvl pojawiaja sie kolejne mapki...sa malo interesujace i przyciagajace uwage. Ale tak np kolumny,szeczgolnie kolumna krg jest wypasik .

Wiem - ale oczym mam pisac???

Mozna by jeszcze jakies ciekawostki podoawac co do interesujacych zdarzen w swiatku q3 lub jakies linki do wypasionych demek lub rzeczywiscie wiecej wywiadow czy jakies tutorialki ciekawe....

Ok - ale tego typu newsow jest malo...

Jendak nie jestem pefien czy ten download jest tak bardzo potrzebny- z wp jest zawsze (prawie) swietny transfer a z tamtad mozna scagnac co sie zechce wiec nie ma sensu imho downloada przyracac.

Swietnie - to co mam odsylac ludzi do orga...

Tak pozatym to ludzi maluutko jest - cos mi sie zdaje ze nasz q3 juz zostal wyssany do szpiku kosci.. dlatego prowadzic taki serwis bedzie coraz ciezej chyba ze zajmiecie sie bardziehj scena.

To wiem..... Powiedz tylko gdzie ta scena???? Gdzie turnieje, triki???? Polska scena to rzeczywiscie wielka rzecz....

Old Post 25-01-2002 15:11
oxygen
new challenger

lucas zrobcie cos z tym:

CPMA 0.99v [2.1 MB]
:Najnowsza wersja CPMA
Point Release 1... [25.3 MB]
:Najnowszy patch od id
Q3UT2 [67.0 MB]
:Q3: Urban Terror Beta2
OSP 0.99u1 [2.0 MB]
:Najnowsza wersja OSP
Make it Compati... [1.2 MB]
rogram do konwertowania ...
Q3dm7 TMP [1.3 MB]
:Mapa FFA na CGL2
PR 1.27h klient [816.4 KB]
R obowiązujący na CGL2
CPMA1a [312.7 KB]
:Mapa obowiązująca na CGL2
PR 1.27g [17.8 MB]
oint Realease 1.27g

bo to moze wprowadzac niektore osoby w blad...

Old Post 26-01-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
...jakies linki do wypasionych demek lub rzeczywiscie wiecej wywiadow...

No właśnie, może by tak ktoś przeprowadził wywiad z twórcami, ekhm, C&C Renegade Q3Mod

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 26-01-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

generalnie z trzech wiodacych servisow najmniej podoba mi sie q3arena.wp.pl - krotkie pisanie o wszystkim i o niczym niepodoba mi sie zupelnie, plusem jest calkiem fajna kolekcja demek i filmikow , najbardziej gracz.net - wszystko maja na miejscu, swietne newsy tylko o scenie, czeste wywiady, dobry ftp ze stuffem , szkoda jedynie ze ludzie przestali uaktualniac swoje kolumny
quake3.fpp.pl ostatnio znowu sie rozkreca m.in dzieki Sweeperowi i xenomowi, nie piszecie juz o nowej zajebistej przerobce q3dm17 czy mrocznych modach teraz sa wieksze tresciwe newsy o ogolnej swiatowej scenie, kolumny.
co brakuje q3.fpp.pl, imo wiecej newsmakerow, wiecej autorow piszacych w kolumnach , wiecej duzych artykulow
co do downloadu - hmm ostatnio wychodzi calkiem sporo niezlych filmikow kwakowych , chetniej bym je sciagal z waszego szybkiego lacza niz klikajac zagranice

Old Post 27-01-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
lucas zrobcie cos z tym:

CPMA 0.99v [2.1 MB]
...
bo to moze wprowadzac niektore osoby w blad...

coz... download nie dizlaa wiec nikomu sie nie chce wrzucica plikow na ftp i dawac odnosniki w menu...

Old Post 27-01-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

coz... download nie dizlaa wiec nikomu sie nie chce wrzucica plikow na ftp i dawac odnosniki w menu...

Dokladnie..

Do Gazora - to ja juz nie wiem jak mam pisac... mamy wrocic do popisywania kazdego moda osobno??????????? Sorry ale mi sie to nie podoba i jest nudne.... Bedzie wypaczenie jak na orgu... (im tez to juz sie nudzi).

Old Post 27-01-2002 07:26
[FPP]MajeS
Guest

nie ma co ukrywac... q3fpp bedzie najlepsze w pl jak postawimy dwnl... to jest moja opinia...

Old Post 27-01-2002 09:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK

No właśnie, może by tak ktoś przeprowadził wywiad z twórcami, ekhm, C&C Renegade Q3Mod

Yoo! testowalem tego moda, a wywiad jak chcesz to ci moge zrobic

Old Post 27-01-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

O tym jak jest z serwisem najlepiej chyba swiadcza odwiedziny
Mozna wejsc na q3.fpp o kazdej porze a i tak przy napisie "goscie" bedzie ladna liczba

Tylko ten Download - to wola o pomste do nieba

Old Post 27-01-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Dokladnie..

Do Gazora - to ja juz nie wiem jak mam pisac... mamy wrocic do popisywania kazdego moda osobno??????????? Sorry ale mi sie to nie podoba i jest nudne.... Bedzie wypaczenie jak na orgu... (im tez to juz sie nudzi).

Nie zaszkodzilo by od czasu do czasu opisac cos dokladniej (wiem - to nie jest za latwe i czasu nie zawsze starcza, ale przydalo by sie) - sprooboje takie cos wprowadzic u mnie

Old Post 27-01-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:17.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions