Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > fde
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

fde

Oglądam sobie fde i widze dziwną rzecz. Wybuchy rakiet i inne zdarzenia są nierówne predkosciowo do reszty. Takie rzeczy się dzieją podczas grania w slow motion(host_framerate). I tu się nasuwa konkluzja.
PIJANY POWIE: Bo, fde nagrywali w slow motion bo to ściema.
TRZEŹWY POWIE: FDE rulez, 0 ściemy. Takie krzaki mogły wyjść przy zgrywaniu na avi.

A jakie jest wasze zdanie ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Dobra usunac tego ni emoglem to wyedytowalem do 0 :/

Edytowane przez tiAll dnia 10-04-2002 o godz. 13:46

Old Post 10-04-2002 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tiAll Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tiAll Znajdź więcej post'ów przez  tiAll Dodaj tiAll do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tiAll prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Co to za lame pytanie ?! Wejdz najlepiej na serwer np tn gdzie spotkasz wiekszosc z tych osob co povy sa w fde (zakladam ze mowisz o fde1 jednak w sumie nie ma znaczenia 1 czy 2) oblukaj jednak ich skill i zastnaow sie czy oni jednak sciemniali.
Po 2 a to da sie tak grac w slow motion ?!? A nie zastanowiles sie ze moze surmo podpieli sie pod qizmo dali demo_speed na powiedzmy 30% i zrzucali screenshoty ?
Btw w produkcji jest polska edycja fde (wstepnie PDE.avi) w ktorej to i ja maczam palce razem z rOtkerem i jedyne czego naprawde nam brakuje to sycace akcje bo z tych klikunastu co nasi przyslali stworzone jest ~40sek filmu a w tej chwili jest cholerny zastoj jestesmy jednak dobrej mysli

Old Post 10-04-2002 08:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tiAll Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tiAll Znajdź więcej post'ów przez  tiAll Dodaj tiAll do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tiAll prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Nie wiem ***** naprawde nie wiem osochosi najpierw dalem posta potem chcialem go edeytowac i wydawalo mi sie ze go skasowalem (nie bylo) go dalem 2-giego od nowa a teraz sa dwa proponuje przeczytac 2 bo okazalo sie ze nie moge skasowac 1 i sa teraz 2 powiedzmy takie same ehh :/
links ownz !:/

Old Post 10-04-2002 09:06
chimera
Elite (Fiend)

Tiall chcesz demko na endif - do wyciecia jest tylko jedna akcja jak z quad'em zabijam chyba z 10 razy pod rzad goscia z respawnow. W sumie to dam na boarda i sobie obejrzysz.

Old Post 10-04-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Ta spoko luzna akcja jest spora szansa na to ze wystapisz w .avi Generanie wolalby, wiecej akcji na deemkach bo tu sa bardziej sycace endy i endify sa troche oklepane juz ale akcja jest spoko
P.S czemu do cholery nie moge odpowiadac na maile z domu (z akademika) tylko musze to robic z wydzialu na linuxie bo inaczej pisze mi ze nie jedtem zalogowany chociaz jestem ?!?
Drazni mnie to mocno a wczesniej bylo ok wie ktos osochosi ???

Old Post 10-04-2002 13:34
beee
Veteran (Ogre)

Nie denerwoj sie tak, to nie bylo ani lame ani pytanie, po prostu zaintrygowalo mnie to zjawisko.

Old Post 10-04-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
Nie denerwoj sie tak, to nie bylo ani lame ani pytanie, po prostu zaintrygowalo mnie to zjawisko.

Zagraj sobie z era na endif to na wlasnej skorze przekonasz sie czy to sciema co oni robia na fde.

Old Post 10-04-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

Wink

moze ja gdzies znajde na dysku moja git akcje do PDE, a mianowicie skok z quadem do lawy miedzy rozsuwajacymi sie kladkami na dm2

na chimere ne endif nie ma mocnych - musi byc w PDE!!!

Old Post 10-04-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

o **** chimera! Fakt calkiem niezla akcja

Old Post 11-04-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Zagraj sobie z era na endif to na wlasnej skorze przekonasz sie czy to sciema co oni robia na fde.

Ja*******e, ja wiem co to jest endif i co to sa dobrzy gracze i wiem ze to nie sciema, tylko mnie rozwalilo, jak zobaczylem te demko, bo fragit'cie sniegowego jest taka sama sytuacja, zwolnione tempo a rakiety wybuchaja w normalnej predkosci.

Old Post 11-04-2002 15:54
KillYou
Warrior (Scrag)

Mnie to wali jak te filmiki sa zrobione, jednak mysle ze zadnej podpuchy tam nie ma niektore akcje sa moze troche fuksiarsie ale w koncu takie motywy w filmikach powinny sie znajdowac czy byly fuksiarkie czy nie, kolesie maja skilla takiego ze niejeden im tego zazdrosci, a pozatym filmiki sa bardzo zajebiste i jestem glodny nowych takich filmikow

Old Post 11-04-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KillYou Znajdź więcej post'ów przez  KillYou Dodaj KillYou do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KillYou prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Juz sie kiedys o to pytalem, ale powtorze swoja prosbe.
Podajcie linki do jakis filikow! Poprzednie sciagnolem juz wszystkie, a bym se cos ciekawego poogladal. Gdzie mozna dostac dde (nie wiem czy nazwy nie przekrecilem) - poprzednie linki mi nie dziaialy.
??

Old Post 11-04-2002 23:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
samon
Muminek

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Tiall chcesz demko na endif - do wyciecia jest tylko jedna akcja jak z quad'em zabijam chyba z 10 razy pod rzad goscia z respawnow. W sumie to dam na boarda i sobie obejrzysz.

szczeka mi opadla do ziemi
GG !

Old Post 15-04-2002 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Samon opadnie Ci pod ziemie jak nam sie uda szczesliwie dokonczyc PDE.avi gl?

Old Post 15-04-2002 20:08
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tiAll
Samon opadnie Ci pod ziemie jak nam sie uda szczesliwie dokonczyc PDE.avi gl?

a kiedy to mniej wiecej sie stanie ?

Old Post 16-04-2002 23:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

a muze jaka tam dacie za podklad? wiadomo juz cos na ten temat?

Old Post 17-04-2002 15:40
tiAll
Training (Enforcer)

Co do tego kiedy to powiem tylko tyle , ze w tej chwili nie ma wystarczjacego materialu na calosc nie ma sensu wypuszczac 1min avi A co do muzy tego nie powiem bo zaraz beda glosy swoich propozycji itd a mnie one nie interesuja powiem tylko ze w tej chwili ja zajmuje sie inna strona filmu a rezyserem jest ktos inny - rotker

Old Post 17-04-2002 16:22
samon
Muminek

Thumbs up

muza to jakas fajna mocna techniawa i bedzie ok

Old Post 22-04-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez samon
muza to jakas fajna mocna techniawa i bedzie ok

Buhahahaha, zaraz sie zacznie, musi byc metal, musi byc techno.., moze zdajmy sie na gusta tego co to robi :)

Old Post 22-04-2002 15:36
Turek
Combat (Death Knight)

Daft Punk jest fajny.

Old Post 23-04-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions