quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Claymore
i mowisz o liniowosci w singlu q2 
Mogę czegoś nie wiedzieć. Przyznaję. Odpalam q2. Jakaś rozpiep**** stacja. Chodzę, wyskakują jakieś indywidua, strzelamy do siebie. (chociaż jest taki jeden dupek, który dąży do walki wręcz). Zbieram ammo i żyćka, zwiedzam i podziwiam krajobrazy. Oczywiście, jak to ja, gubię się parę razy w tym labiryncie... Przechodzę jakąś część gry, savuje się, idę dalej. Nudzę się, wyłaczam... Za dwa miesiące - drugie podejście. I wszystko jest tak samo. Te same głupole stoją w tych samych miejscach nie wyściubiając nosa zza drzwi, czekając aż przyjdę im przyłożyć...W duku mogłem to akceptować. Był pierwszy i w jakiś sposób zabawny (bo "uroczy" to pewnie nieodpowiednie słowo dla bohatera strzelanki ). W q2 - nudzi mnie to.
Tak widzę tę grę. Ale może się mylę...
weirdo zaproponował mi jakieś boty i coś tam jeszcze... Zlekceważyłem to na początku, nie widząc szans na to, by ta gra mogła być lepsza. Ale chętnie się przekonam. Tylko niech będzie w tym jakaś walka. Nawet z botami, ale niech się dzieje coś mniej przewidywalnego niż to, co miałem do tej pory.
quote: a w q2 gra i tak duzo dzieci ...
Nie widzę tu żadnych. Ale jeśli chodziło Ci o mnie, to chyba mylisz niedojrzałość z niewiedzą...