Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > PunkBuster problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

PunkBuster problem

Mam problem nie wiem czy to o to chodzi ale juz mnie kilka razy PB wywalil z serwera tak mi sie wydaje mam w wolfie ustawione Fastest i mam wlaczone vertex wywala mnie z gry po 20 minutach nieraz szybciej i jak daje ~ zaraz po kicku to pisze HACK i jakies tam duperele i ze uzywam vertex gralbym na full detail ale sprzecik nie wyciage a na fastest mam przynajmniej te 30 fps czy jest jakis inny sposob na ominiecie tego czy moze to nie dlatego mnie wywala

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-05-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Re: PunkBuster problem

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
czy jest jakis inny sposob na ominiecie tego czy moze to nie dlatego mnie wywala

Raczej nie dlatego. Ja też mam Vertex i zdrowo namieszane w wolfie (mapoverbrightbits, itp.) żeby mieć więcej FPS'ow bo sprzęcior też kichawy. Spróbuj przeinstalować wolfa i po kolei zmieniać ustawienia, aż dojdziesz, dlaczego PB buczy.

Tha

Old Post 07-05-2002 08:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ufoq

Raczej nie dlatego. Ja też mam Vertex i zdrowo namieszane w wolfie (mapoverbrightbits, itp.) żeby mieć więcej FPS'ow bo sprzęcior też kichawy. Spróbuj przeinstalować wolfa i po kolei zmieniać ustawienia, aż dojdziesz, dlaczego PB buczy.

Tha

Oj bo Ufoq sie zdziwisz kiedys - tak naprawde to to zalezy od serwera i konfigu PB na CVAR... Na jednym serwerze moze byc lagodniejszy lub wogole go nie byc, a na innym moze byc taki gestapowski... np na PG jest ten konfig

Old Post 07-05-2002 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [PGr]ch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [PGr]ch Znajdź więcej post'ów przez  [PGr]ch Dodaj [PGr]ch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [PGr]ch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

A ja powiem szczerze nie rozumiem tych konfigow wogule i nie wiem o co chodzi no i z PG tez dostalem kicka czy dlatego ze mam vertex ?

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 07-05-2002 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

quote:
A ja powiem szczerze nie rozumiem tych konfigow wogule i nie wiem o co chodzi no i z PG tez dostalem kicka czy dlatego ze mam vertex ?

W logach nic nie ma na ten temat... zglos sie na gg - przeprowadzimy testy, to sie sprawdzi

Old Post 07-05-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [PGr]ch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [PGr]ch Znajdź więcej post'ów przez  [PGr]ch Dodaj [PGr]ch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [PGr]ch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Wink

... jak się gra z WallHack'iem to się nie dziw , że cie nie wpuszczają

Old Post 10-05-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Xceed co to jest wallhack bo nie wiem serio nie jestem az tak obstukany jak wiekszosc graczy wolfa jestem pospolitym szarym ludzikiem lubiacym sobie popykac od czasu do czasu w fpp

(...)

Old Post 11-05-2002 00:21
Xceed
prodigY

Arrow Wallhack - czym to się je ?

quote:
Xceed co to jest wallhack

Była kiedyś swego rodzaju "plotka" poparta paroma screenami , że można grać w wolfika multi ... mając przezroczyste sciany ( np. był skrin z prześwitującą bramą na assaulcie ... chyba wiesz co to by oznaczało ... ) Nie mam żadnego info , czy "to" się w ogóle pojawiło , ponoć miało to wprowadzać "niewidoczne" modyfikacje do głownych paków wolfa ... sprawa ucichła ... chyba dobrze się stałó ( choć niektórzy pewnie płaczą po nocach z tego powodu
Wallhack oznaczałby totalną kontrolę nad tym co się dzieje - taki mały bigbrother Jakby nie byłó - to CHEATING ZAAWANSOWANY . Ciekawe czy PunkBuster poradziłby/poradzi sobie z tym Hackiem ( o ile miałby/będzie miał szansę )

PS . Spadam szukać jakiś infosów o Wallhacku ( serio ! )

Old Post 11-05-2002 01:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Talking

Kazdy wie ze sa mozliwosci miec przewage nad wrogiem przez paare zmian w systemie!
Wylaczyc mgle albo nie miec razacych swiatel!
Moze to sie wydaje ze malo pomga! Ale jednak zasze cos jest !
Jesli mie swiatlo razie a drugiego nie!Jesli jeden widzie mnie a ja nie bo widze dym!
Ale co ma vetex do tego! No kazdy wie ze napewno cos to daje!
Ale nie kazdy moze sobie pozolic na full detail! Nie kazdy ma dobra Karte!
I nie sadze ze moj kolege MArtin uzywa jakis Wallhackow czy cos w podobie!
Sadze ze tylko ma jakis blad techniczny albo Softu tybu Bill Gattes shit!
Sam mialem Problem ze mnie caly czas rozlaczylo po 10 -20 min!
Powgrywalem wszyskie servis paks na nowo oraz sterwoniki a potem Wolfa i jakos do teraz znow wszysto gra!
Poczekamy co powie MArtin jutro po foramcie C

Kazdy uczciwy gracz jest dobry gracz!

Pozdrowienia Rudi

Old Post 11-05-2002 02:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Ja mam tak czasami ze widze kolesi przez mur na beachu (jak kucjaja z granatem przy Breach) lub w FB i tym na samej gorze... ale tylko czasami i z duze odleglosci (snajpa lub lornetka)

Old Post 11-05-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

tez tak mam , najfajniej wyglada to wtedy jak snajper usiluje schowac sie za murkiem na upper base obok masztu radiowego

Old Post 11-05-2002 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

taak taak taak tez tak mialem jak VooDoo 3 2000 miialem w kompie. teraz mam GF i dupa juz nie widac a szkodaa fajnie bylo

Old Post 11-05-2002 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Re: Wallhack - czym to się je ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed

Była kiedyś swego rodzaju "plotka" poparta paroma screenami , że można grać w wolfika multi ... mając przezroczyste sciany ( np. był skrin z prześwitującą bramą na assaulcie ... chyba wiesz co to by oznaczało ... ) Nie mam żadnego info , czy "to" się w ogóle pojawiło , ponoć miało to wprowadzać "niewidoczne" modyfikacje do głownych paków wolfa ... sprawa ucichła ... chyba dobrze się stałó ( choć niektórzy pewnie płaczą po nocach z tego powodu
Wallhack oznaczałby totalną kontrolę nad tym co się dzieje - taki mały bigbrother Jakby nie byłó - to CHEATING ZAAWANSOWANY . Ciekawe czy PunkBuster poradziłby/poradzi sobie z tym Hackiem ( o ile miałby/będzie miał szansę )

PS . Spadam szukać jakiś infosów o Wallhacku ( serio ! )

Co do Wallhacka

To Asus wypuścił kiedyś do swoich kart graficznych opartych na chipach Nvidii sterowniki w których można było włączyć przezroczystość ścian - czyli chitowanie na poziomie sprzętowym - żaden punkbuster nie pomoże wtedy. Podniósł sięwielki szum później Asus wycofał sie z tego.

Old Post 12-05-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Re: Re: Wallhack - czym to się je ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety

Co do Wallhacka

To Asus wypuścił kiedyś do swoich kart graficznych opartych na chipach Nvidii sterowniki w których można było włączyć przezroczystość ścian - czyli chitowanie na poziomie sprzętowym - żaden punkbuster nie pomoże wtedy. Podniósł sięwielki szum później Asus wycofał sie z tego.

Szkooooda

Old Post 12-05-2002 13:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions