Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > hrubieszuw 2001-autokar
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lenar
Madafaka

Exclamation hrubieszuw 2001-autokar

Wpadłem ostatnio na dość dziwny pomysł. O tuz wymyśliłem sobie ze skoro Hrubieszów jest dość daleko i pisali mi gracze ze nie bardzo mogą dojechać.
Więc postanowiłem zorganizować transport – i wyszło mi ze najlepiej było by wynająć autokar jest to ukłon wstrone ekipy z warszawy która mogla by bez problemu zanlezc się na miejscu ale mogli by sie tez zabrac ludzie z poza waway.Oczywiście musieli by się wszyscy zlozyc ale z moich wyliczen wynika ze wyszlo by taniej jak za pociong.(no i musi się znalezc z 30-40 ludu)
Sam nie wiem czy to dobry pomysl.Napiszcie co o tym myslicie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-08-2001 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

idea git tylko jak sam napisales trzeba ludzi znalezc

Old Post 14-08-2001 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ochotnikow moze byc duzo tylko jak przyjdzie co do czego to sie okaze ze frekwencja jest z rzedu 20%. I zostajesz na lodzie...

Old Post 14-08-2001 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Pomys extra. Ale ja mieszkam w Kraku.
Proponuje aby autobus(y) wyjechały dzień wcześniej i obieżdżając całą Polskę pozbierały wszystkich chętnyh a na miejsce dojechały by rano.
A tak na poważnie można by pomyśleć o buskach ze wszystkich większych miast oddalonych conajmniej o 300Km.
Inicjatywe popieram i mam nadzieję , że stanie się to normalne. Przy każdym większym turnieju sponsor organizuje autokary, które dowożą na miejsce (możemy płacić). Ale z kolei wtedy nie będe miał powodu żeby zrobić prawko.

Old Post 14-08-2001 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

heh...

no stary ja to nie cyber land ale wsumie jak by wtym kazdym misicie blo ok.30 osub chentnych to mze znajde jakoms firme ktur to zasponsoruje...ale co z wami warszawiacy

Old Post 14-08-2001 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

idea jest debesciarska

Old Post 14-08-2001 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

no tak idea ale co wy nato chcecie tego czy nie?!

Old Post 14-08-2001 19:36
emi
lame

Jak bedzie cos z Kraka to moge jechac

Old Post 14-08-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja bym pojechal ale jest pewien problem
ci co mnie znaja wiedza jaki

Old Post 15-08-2001 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

ehhhh......ja sobie uswiadomilem ostatnio ze q3 to jest nic, gierka, co na krotki czas, wakacje = ostra zabawa, i to bez q3, albo raz na tydzien :->
Ale dobrze kombinujecie z tym autokarem, tylko mozecie miec problemy z zebraniem kasy na czas...imo

Old Post 17-08-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

cos mi sie niestety zdaje ze te cale chrubiecostam niewypali

Old Post 17-08-2001 16:07
primek
Combat (Death Knight)

Hi!

Masz całkiem niezły pomysł tylko problem ze sponsoringiem...
Mysle, ze moglbys to zareklamowa, poprosic, albo sie zlozyc.
Idea jes cool, ale...

Old Post 17-08-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Z Wawy bym sie busem wybral.

Old Post 18-08-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Pomysł jest zajebisty. Tylko lepiej go rozreklamuj i pomyśl nad pomysłem, żeby ludzie w ostatniej chwili nie zrezygnowalia (np: zaliczki)

Old Post 19-08-2001 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

buhahaha
a co maja te zaliczki netem wysylac?
pomysl chwile...komu sie bedzie chcialo zapierdalac tydzien przed turniejem zeby zaliczke wplacic...LOL
btw...co to znaczy "pomysl nad pomyslem" :/ ?

Old Post 20-08-2001 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madcow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madcow Znajdź więcej post'ów przez  madcow Dodaj madcow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madcow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

Panowie skoro som chentni to zajme sie rozreklamowaniem tego i zobaczymy co z tego wyjdzie....
zaliczki to nierealny pomysl
A jak juz pewnie wiecie hrubieszow sie odbedzie tylo 27-28
no to tyle a jezeli ktos chce jechac busem to niech mi sle maila i zobacze ile sie zbierze ludzi

Old Post 20-08-2001 14:11
j@rzabek
Brujah

Ile przyszło by zapłacić, za autokar?
Poza tym gdzie jest hrubieszów?
Jeśli chodzi o mnie to sam nie wiem czy pojadę. Nie wiem jeszcze czy będę w tym czesie w wawie. Organizowanie turniej w wakacje wiąże się raczej z małą frekwencją.

Old Post 20-08-2001 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

Mysle ze z 50 zl w obie strony ale to zalezy od frekfencji

Old Post 20-08-2001 20:09
devourer
Combat (Death Knight)

Bedzie jakis nocleg, czy cos? Czy moze zawiezie, przywiezie, pozniej znowu zawiezie i przywiezie?

Old Post 20-08-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

no wiesz turniej jest dwu dniowy czyli nocleg jest zapewniony ale tylko dlatych co awnsujom ale som mzliwe jakies od tego ustepstwa....aha stary so z demkami z turnieju w wawie???

Old Post 20-08-2001 23:32
j@rzabek
Brujah

Frekwencja nie zapowiada się super

Old Post 21-08-2001 01:42
Mad_Boy
Skilled (Knight)

Ja bym pojechał ale szkoda mi fu fu bo zbieram na nowego kompa. A tak pozatym kiedy będzie ten turniej

Old Post 21-08-2001 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Boy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Boy Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Boy Dodaj Mad_Boy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Boy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Je nie pojadę bo mnie nie będzie.

Coś czuje, że pojedzie z wawy 4 osoby.

****owo organizować w wakacje

Old Post 22-08-2001 12:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions