Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > CGL#3 - debilizm
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

CGL#3 - debilizm

Witam.
Nie da sie ukryc ,ze robienie turnieju CGL na vq3 to skrajny debilizm. Uwazam ,ze powinnien odbyc sie na PM. Pozwole sobie wymienic kilka powodow:

-niedawno odbywaly sie mistrzostwa polski vq3 ,ale niestety zostaly odwolane ,bo frekwencja nie dopisala. Zdaza sie...Na zadupie (sorry) do Wagrwca na stosunkowo maly turniej PM ludzie przyjechali...

-poziom vq3 w Polsce jest zalosny - wlasciwie to nie ma nad czym sie rozpisywac ("lepiej plakac ,ze jest sie drugim na swiecie niz .ze dostaje sie w teamach od wysp owczych"...)

-na zachodnich stronach ludzie podniecaja sie byle demkiem (aktualnie anthena vs. matr0x - jakis sparing na necie)...oczywiscie Pm. Na ch-tv.com jedyne polskie dema to PM. btw. matr0x vs. krg ze slizgu#2 niedlugo bedzie mialo 1000 download'ow - to wiecej niz najchetniej sciagane demo Zero4. Warto tez przypomniec ,ze od Slizgu#2 nie bylo tak duzego turnieju.

to narazie na tyle. Pragne podkreslic ,ze nie jest proba zbesztania vq3 - argumentuje tylko ,ze cgl#3 bedzie lepszy na PM...no ofence dziewczyny.

moze ktos wymysli cos jeszcze? petycja do cgl'u o zmiane platformy?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-05-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

W sumie to racja żeby turnieja nie robić vq3, a zrobić na pm. Skoro już sie jest w czymś dobrym to lepiej trzymać tak dalej. Ale przydało by się też coś aby rozbudzić scene vq3 W sumie to ja sobie tutaj posta nabijam Bo i tak zasłaby jestem na jakikolwiek turniej A tak jeszcze dodam od siebie... że nie lubie PM, czasem zagram, ale wole vq3

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 09-05-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[T-13]AiKeN
taktyczna zmora

a mozeby zrobic 2 dywizje na cgl'u. Jedna vq3 druga na pm. Jednak kazdy musi sie zdecydowac tylko na jeden z nich. Troche to przezedziloby scene i spowodowalo wiele zamieszania, ale pogodzilo by wszystkich.

Old Post 09-05-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [T-13]AiKeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [T-13]AiKeN Znajdź więcej post'ów przez  [T-13]AiKeN Dodaj [T-13]AiKeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [T-13]AiKeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

moze jak by sie wyslalo ze 100 listow z petycja o zmiane platformy to by moze dalo im to do myslenia..

ps- to z Wagrowcem to zajebisty przyklad...

Old Post 09-05-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
moze jak by sie wyslalo ze 100 listow z petycja o zmiane platformy to by moze dalo im to do myslenia..

100 maili to nie problem...ale lepiej ,aby wszyscy gracze wiedzieli(znali powody) dlaczego just taka ,a nie inna platforma.

imo najlepiej byloby zrobic dwudniowy turniej i dwie platformy ,ale nie wiem ,czy jest to wykonalne...

Old Post 09-05-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Thumbs up swinta prawda

kierowca dobrze gada Osobiscie jestem rowniez za tym zeby na Cgl3 grano cpma Polska jest promodowa potega czy sie to komus podoba czy nie ! Pewnie- vaniliowcy moga powiedziec ,ze tyle turnieji bylo juz granych na pm/cpma ,ze wreszcie nalezy zrobic wiekszy kompetiszion na Vq3 , ale wszyscy doskonale wiedza jaki w Polsce jest poziom cpma a jaki vq3... Nie wiem czy jest sens robienia turnieju wylacznie na vanili tylko poto ,zeby sie odbyl. Demka w porownaniu do tych z zachodu albo wschodu (jak kto woli) prezentowalyby sie delikatnie mowiac marnie
Moim zdaniem lepiej zrobic turniej na cpma i sprawic ,ze caly SWIAT znowu padnie na kolana i bedzie pod wielkim wrazeniem (miedzy innymi polskich demek). Na marginesie uwazam ,ze zrobie comba vq3/cpma na cegelu nie jest wcale takim glupim pomyslem I wilk bylby syty i owca cala ,ale jak znam zycie to juz sprawa jest przesadzona i na cgl beda lody vaniliowe
I zeby niecislosci nie bylo nie jestem jakims vaniliowym rasistom respect

Old Post 10-05-2002 05:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: swinta prawda

No - cpma...

Teraz na q3.fpp.pl - i glosowac w ankiecie na cpma - bo cos vq3 prowadzi...

Old Post 10-05-2002 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

CGL#3 na CPMA? Moze was zdziwie, ale w sumie jestem przeciw. Znaczy sie, moze nie przeciw, ale nie mam nic przeciwko temu, aby byl na VQ3.

Mowicie, ze polskie VQ3 to gowno. Moze, nie wiem, nie interesuje sie, ale chyba nic sie nie polepszy, jesli nie bedzie zadnych porzadnych turniejow, na ktorych mogliby sobie vanillowcy pograc. Tym bardziej, ze co poniektorzy maja szanse naprawde pokazac sie na europejskiej scenie VQ3. Wiem wiem, "jestesmy cudowni" na CPMA. Moze to i prawda, choc w sumie wcale tak cudownie nie jest.

Nie da sie ukryc, ze CPMA powoli w naszym cholernym kraju upada. Troche szkoda, ale tak ja to widze. Wystarczy popatrzec na wyniki ankiet, etc.

Chlopakom od VQ3 tez nalezy sie dobra zabawa, tez naleza sie dobre turnieje, tez nalezy poswiecic uwage. U nas na boardzie akurat chyba wiekszosc jest za CPMA, wogole wydaje mi sie, ze FPP.PL jest poniekad pro-CPMA, gdy tymczasem org jest pro-VQ3 i jest ostoja polskiej sceny VQ3. Wiec w sumie jezeli zaczynac jakakolwiek dyskusje to tam. Ale IMO zadnej takiej dyskusji nie powinno byc. Po pierwsze - decyzja i tak raczej na 100% nie zostanie zmieniona, po drugie - jak juz pisalem vanillowcy powinni tez miec swoje imprezy, tez duze i wreszcie po trzecie - znowu zacznie sie wojna VQ3 vs. CPMA, a to bezsens.

Nie bojcie sie - turniejow CPMA jeszcze w Polsce nie zabraknie, w koncu jestesmy podobno "stolica ProMode'a" (lol). Zachowajmy sie jak prawdziwi rycerze i pozwolmy naszym "brothers in arms" tez sobie pograc zajebiscie. Zreszta, przeciez i tak nie mamy nic do gadania w tej kwestii.

Krogoth jest szefem od Q3 w CGL (chyba), a wiemy przeciez ze on gra na VQ3. I raczej decyzji nie zmieni. I dobrze.

Old Post 10-05-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A moze jednak nie?

http://www.cgl.pl i stukac w ankiete Oczywiscie CPMA

Old Post 10-05-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fuss
Training (Enforcer)

Exclamation Kolejna ankieta

W zwiazku z toczaca sie dyskusja postanowilem przeprowadzic ankiete wsrod graczy, abyscie to wlasnie Wy zadecydowali czy na CGL III bedzie cpma czy vq3. Zapraszam wszystkich: www.cgl.pl.

Old Post 10-05-2002 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fuss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fuss Znajdź więcej post'ów przez  Fuss Dodaj Fuss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fuss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

to nic nie zmieni..wiadomo ze vq3 wygra..
jezeli zrobia CGL#3 na vq3 to jestem w stanie dac reke sobie uciac ze bedzie to drugi VERO...

polska scena vq3 jest mocna tylko w gebie....

Old Post 10-05-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
krogoth
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Krogoth jest szefem od Q3 w CGL (chyba), a wiemy przeciez ze on gra na VQ3. I raczej decyzji nie zmieni. I dobrze.

Nie jestem zwiazany z organizajca CGL#3 w zaden sposob.

Old Post 10-05-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krogoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krogoth Znajdź więcej post'ów przez  krogoth Dodaj krogoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krogoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

krg: i cale szczescie
bo juz chcialem na ciebie wine zwalic

no ale co do mojej opinii to robienie turnieju na vq3 w tym kraju to kompletny bezsens a to dlatego ze jest malo ludzi ktorzy graja na tej platformie

imho bardzo dobrze bo vq3 smierdzi szczawiem i jest tak szybkie jak nacpana dzdzownica pod gorke

Old Post 10-05-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[T-13]AiKeN
taktyczna zmora

imho nie powinnismy odrzucac calkowicie cpma, ale w miare mozliwosci wspierac vq3. Jesli chodzi o cgl3 to najlepiej na 2 platformach, tylko w jakis sposob to zrobic? Dodatkowi sponsorzy, przedluzenie imprezy?. Trudna sprawa, ale wyjscie najlepsze. Nie ma co ukrywac tego, ze nasz poziom w pm jest wysoki na tle reszty swiata i to powinno byc jakos wyeksponowane, a tymczasem nikt nawet nie oczekuje Polakow na swiatowej scenie. Siedzimy zamknieci w kraju i wymiatamy sie nawzajem, zamiast skopac dupe paru mekon'om . Tzn tak bylo do niedawna, bo teraz troche sie to posypalo, ale mimo wszystko moglibysmy sie wreszcie skonfrontowac z kims z zewnatrz, a nie tylko demka na xsr'ach uploadowac . Jak to sweep pisal, niemce mialy sie pojawic na turnieju - bardzo dobrze. Zarposic cala elite i mozna wtedy cgl rozgrywac na cpma. W innym przypadku lepiej zainwestowac w rozwoj vanilli.

Old Post 10-05-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [T-13]AiKeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [T-13]AiKeN Znajdź więcej post'ów przez  [T-13]AiKeN Dodaj [T-13]AiKeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [T-13]AiKeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

dobra ludziska jesli chcecie (tak jak ja) zeby cgl#3 byl na cpma to glosujcie na www.cgl.pl
w tej chwili patrzalem i jest 50%-VQ3 i 48 %CPMA
mala strata, jeszcze mozna odrobic a wiec do roboty

Old Post 10-05-2002 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lo_fatt
Iron Fist

dobra ludziska jesli chcecie (tak jak ja) zeby cgl#3 byl na Vq3 to glosujcie na www.cgl.pl
w tej chwili patrzalem i jest 52%-VQ3 i 47 %CPMA
mala przewaga, jeszcze mozna ich odsadzic a wiec do roboty

Old Post 10-05-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lo_fatt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lo_fatt Znajdź więcej post'ów przez  Lo_fatt Dodaj Lo_fatt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lo_fatt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

cicho to miala byc motywacja
btw. szybko sie zmiania

Old Post 10-05-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie! masakra!
vq3 wygrywa!
absurd...

Old Post 11-05-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
nie! masakra!
vq3 wygrywa!
absurd...

VQ3 59%
CPMA 39%
Wszystko mi jedno 1%

poćwiczcie sobie inne mapki niż cpm1a moze pro-q3dm6 z server_promode "0"

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 11-05-2002 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d

VQ3 59%
CPMA 39%
Wszystko mi jedno 1%

poćwiczcie sobie inne mapki niż cpm1a moze pro-q3dm6 z server_promode "0"

spox juz jest 41% dla cpma >8-]]]

Old Post 11-05-2002 12:11
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez PizzaDriver

spox juz jest 41% dla cpma >8-]]]

heh.juz jest wiecej....
ps- mam modem tak, że bedzie cos czuje pare glosow w ciagu godizny...

Old Post 11-05-2002 13:00
Fuss
Training (Enforcer)

j@rzabek, j@rzabek, j@rzabek

quote:

heh.juz jest wiecej....

Tak, nie ma to jak uczciwość ludzka...

P.S. Modem Ci nic nie pomoże.

Old Post 11-05-2002 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fuss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fuss Znajdź więcej post'ów przez  Fuss Dodaj Fuss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fuss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:

heh.juz jest wiecej....

sorry za nabijanie ,ale CPMa juz prowadzi na cgl.pl 8-)))

Old Post 11-05-2002 13:54
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez krogoth
Nie jestem zwiazany z organizajca CGL#3 w zaden sposob.

Na stronce jestes wsrod organizatorow...

Co do ankiety to chcialbym zwrocic uwage organizatorow, ze raczej nie bedzie miala rzeczywistych wynikow. Full ludzi rowniotko co godzine wchodzi na strone i glosuje... To nie jest ankieta, sonda, tylko walka. O to kto lepiej potrafi spamowac ankiete \o/

Old Post 11-05-2002 14:03
j@rzabek
Brujah

No wlasnie...to jest walka..ja juz mam za soba jakiej 10-15 glosow

ps- kiedy ta ankieta sie konczy...?

Old Post 11-05-2002 14:16
j@rzabek
Brujah

Re: j@rzabek, j@rzabek, j@rzabek

quote:
Napisane oryginalnie przez Fuss

Tak, nie ma to jak uczciwość ludzka...

P.S. Modem Ci nic nie pomoże.

heh...czyżby..?

Old Post 11-05-2002 14:17
[FPP]ziel1na
z1

no a teraz juz jest 59 do 40 %dla CPMA
oh jeahhhhhhhhh

Old Post 11-05-2002 19:36
j@rzabek
Brujah

heh...moze wygramy! KLIKAĆ! CPMA RULZ!

Old Post 11-05-2002 20:48
l0sman
Guest

Thumbs down

Sweeper why zdradziłeś pm , niedawno twierdziłeś że jest the best i wogule

ps: kiedy ten turniej bedzie we wrocku(benek mówił że 7 czerwca) i jakie fastrail i cooldown???

Old Post 11-05-2002 21:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Sweep nic nie zdradzil. nadal jest za cpma...

Old Post 11-05-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:28.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions