CGL#3 na CPMA? Moze was zdziwie, ale w sumie jestem przeciw. Znaczy sie, moze nie przeciw, ale nie mam nic przeciwko temu, aby byl na VQ3.
Mowicie, ze polskie VQ3 to gowno. Moze, nie wiem, nie interesuje sie, ale chyba nic sie nie polepszy, jesli nie bedzie zadnych porzadnych turniejow, na ktorych mogliby sobie vanillowcy pograc. Tym bardziej, ze co poniektorzy maja szanse naprawde pokazac sie na europejskiej scenie VQ3. Wiem wiem, "jestesmy cudowni" na CPMA. Moze to i prawda, choc w sumie wcale tak cudownie nie jest.
Nie da sie ukryc, ze CPMA powoli w naszym cholernym kraju upada. Troche szkoda, ale tak ja to widze. Wystarczy popatrzec na wyniki ankiet, etc.
Chlopakom od VQ3 tez nalezy sie dobra zabawa, tez naleza sie dobre turnieje, tez nalezy poswiecic uwage. U nas na boardzie akurat chyba wiekszosc jest za CPMA, wogole wydaje mi sie, ze FPP.PL jest poniekad pro-CPMA, gdy tymczasem org jest pro-VQ3 i jest ostoja polskiej sceny VQ3. Wiec w sumie jezeli zaczynac jakakolwiek dyskusje to tam. Ale IMO zadnej takiej dyskusji nie powinno byc. Po pierwsze - decyzja i tak raczej na 100% nie zostanie zmieniona, po drugie - jak juz pisalem vanillowcy powinni tez miec swoje imprezy, tez duze i wreszcie po trzecie - znowu zacznie sie wojna VQ3 vs. CPMA, a to bezsens.
Nie bojcie sie - turniejow CPMA jeszcze w Polsce nie zabraknie, w koncu jestesmy podobno "stolica ProMode'a" (lol). Zachowajmy sie jak prawdziwi rycerze i pozwolmy naszym "brothers in arms" tez sobie pograc zajebiscie. Zreszta, przeciez i tak nie mamy nic do gadania w tej kwestii.
Krogoth jest szefem od Q3 w CGL (chyba), a wiemy przeciez ze on gra na VQ3. I raczej decyzji nie zmieni. I dobrze.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|