Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > CPMa.fpp.pl??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

CPMa.fpp.pl??

siema siema

robimy CPM.fpp.pl ,bo

1. na www.promode.org jest jeden jedyny link do polskiej strony o CPM - Q3arena. Jaki jest org kazdy widzi ;/ to serwis ,ktory popiera vq3 ,a nie CPMa. Do tego nie ma wersji angielskiej. Przyda sie polsko-angielski serwis z prawdziwego zdazenia ,ktory bedzie traktowal o polskiej scenia PM.
2. Jestem pewien ,ze wiele osob nie potrafi uruchomic moda i dlatego nie sprobowala jeszcze CPMa.
3.Polski PM jest w odwrocie ,wiec to doda scenie troche rozpedu.
4."Polskie centrum Challenge ProMode Arena" to brzmi dumnie. Mozna by latwiej wplywac na "CPMa team" jesli istnialoby centrum ,ktore byloby reprezentatywne dla sceny pm.
5.Jazabek cos planuje - lepiej wziasc sie za to powaznie.
dalej nie chce mi sie myslec

Jak to sobie wyobrazam i czym rozniloby sie to od innych serwisow. Mhh...
1. byloby duzo informacji dla newbies - tzn. jak to odpalic ,jak zrobic config ,skad sciagnac demka ,moze nawet troche o taktykach? (krg cpm11 plz!!!) 8-]]
2. TRICKI - na bierzaco informacje o nowych trickach ,a takze jak wykonac te juz znane. Malo jest postow o nowych trickach na boardzie?
3. i oczywiscie na biezaco informacje z polskiej/zagranicznej sceny

potrzebny jest ktos znajacy sie na php
co sadzicie? da sie zalatwic hosting na fpp.pl?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-05-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Re: CPMa.fpp.pl??

quote:
Napisane oryginalnie przez PizzaDriver
siema siema

robimy CPM.fpp.pl ,bo

1. na www.promode.org jest jeden jedyny link do polskiej strony o CPM - Q3arena. Jaki jest org kazdy widzi ;/ to serwis ,ktory popiera vq3 ,a nie CPMa. Do tego nie ma wersji angielskiej. Przyda sie polsko-angielski serwis z prawdziwego zdazenia ,ktory bedzie traktowal o polskiej scenia PM.
2. Jestem pewien ,ze wiele osob nie potrafi uruchomic moda i dlatego nie sprobowala jeszcze CPMa.
3.Polski PM jest w odwrocie ,wiec to doda scenie troche rozpedu.
4."Polskie centrum Challenge ProMode Arena" to brzmi dumnie. Mozna by latwiej wplywac na "CPMa team" jesli istnialoby centrum ,ktore byloby reprezentatywne dla sceny pm.
5.Jazabek cos planuje - lepiej wziasc sie za to powaznie.
dalej nie chce mi sie myslec

Jak to sobie wyobrazam i czym rozniloby sie to od innych serwisow. Mhh...
1. byloby duzo informacji dla newbies - tzn. jak to odpalic ,jak zrobic config ,skad sciagnac demka ,moze nawet troche o taktykach? (krg cpm11 plz!!!) 8-]]
2. TRICKI - na bierzaco informacje o nowych trickach ,a takze jak wykonac te juz znane. Malo jest postow o nowych trickach na boardzie?
3. i oczywiscie na biezaco informacje z polskiej/zagranicznej sceny

potrzebny jest ktos znajacy sie na php
co sadzicie? da sie zalatwic hosting na fpp.pl?

Jesli chodzi o znajomosc PHP, to kazdy moze sie nauczyc !!!
A jesli chodzi o hosting, to trzeba ladnie poprosic i moze sie uda !!!

A sam pomysl, to uwazam za w 100% trafiony !!!

Zycze powodzenia w realizacji ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 25-05-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Re: Re: CPMa.fpp.pl??

Sorki za ten caly cytat w pierwszym poscie )

Zapomnialem wyciac ...

Old Post 25-05-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Re: Re: Re: CPMa.fpp.pl??

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
Sorki za ten caly cytat w pierwszym poscie )

Zapomnialem wyciac ...

nabijasz .....

Old Post 25-05-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Host, miejsce, a i nawet moze domene da sie zalatwic (http://promode.pl)... To dla nas zaden problem...

Musi byc tylko strona....

Old Post 25-05-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no idea nie jest taka zla:>

Old Post 25-05-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: Re: Re: Re: CPMa.fpp.pl??

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c

nabijasz .....

a ty nie? a ja nie? wszyscy nabijaja daj se siana i olej to

a co do stronki jak nie bede mial takich problemow jak na q3.fpp.pl (pozdro Lucas ) to moge cos sktrobnac jak wyszperam

Old Post 25-05-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

pomysł jest spoko...ale cos tu jednak mi nie pasuje...

Old Post 25-05-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

pomysl jest przedni.
a moze by jeszcze zalozyc dodatkowy board dla cpma

Old Post 25-05-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nee
tak jest dobrze

Old Post 25-05-2002 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
pomysl jest przedni.

Wszystko jest fanie byleby byly osoby ktorym bedzie sie chcialo to robic

Old Post 25-05-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Wszystko jest fanie byleby byly osoby ktorym bedzie sie chcialo to robic

Jak beda osoby - to i nawet konsola bedzie (czyli skrypty z glowy)...

Old Post 25-05-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Re: CPMa.fpp.pl??

No ja, to bym sie chetnie zakrecil za taka inicjatywa, w prawdzie na razie mam tylko ISDN i srednie pojecie o Q3 i CPMA, ale mam duze checi, no i poza tym za 4 miesiace zaczynam studia !!!
Zatem, jesli znalazlby sie zespol, to mozemy cos zadzialac, zatem co Wy na to ???

Old Post 25-05-2002 23:36
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Jak beda osoby - to i nawet konsola

byle dobra

Old Post 26-05-2002 03:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

byle dobra

Konto jest caly czas aktywne...

Old Post 26-05-2002 04:46
[FPP]snO
Iceman

git pomysl z cpma!
btw: oxygen fajny masz avatar

w tle: JudaX ~ Death or...

Old Post 26-05-2002 08:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

promode.pl - domena juz jest
silnik php tez jest (moze byc ten sam co na fpp.pl)
layout to kwestia czasu... my tez go mozemy zrobic

kwestia ludzi tylko - to musza robic osoby ktore sie na tym znaja a nie osoby ktore po porostu chca zeby taki serwis sobie byl i do tego cienko mowia po polsku - no offence

Old Post 26-05-2002 10:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
promode.pl - domena juz jest
silnik php tez jest (moze byc ten sam co na fpp.pl)
layout to kwestia czasu... my tez go mozemy zrobic

kwestia ludzi tylko - to musza robic osoby ktore sie na tym znaja a nie osoby ktore po porostu chca zeby taki serwis sobie byl i do tego cienko mowia po polsku - no offence

No i oprocz tego zgoda samej gory... Trzeba jednak ludzi.

Old Post 26-05-2002 10:46
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no pomysl pm.pl byl juz dawno... ze Sweepem mielismy to robic, ale wyszlo potem esports.pl i jakos tak prace zostaly wstrzymane. bete layoutu Czapka juz zrobil. imho wymiata, wiec z tym nie ma problemu. tyle, ze do tego sa naprwde potrzebni ludzie. ludzie ktorzy maja czas, zapal (nie na tydzien). wtedy moze cos z tego wyjsc...

Old Post 26-05-2002 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

to chyba do mnie
chodze do klasy o profilu mat-fiz ,jestem dyslektykiem ,dysgrafem i ogolnie fajnie mam. 8-]

juz teraz moglbym zajac sie dzialem configi. Znam wszystkie komendy.

Old Post 26-05-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez PizzaDriver

juz teraz moglbym zajac sie dzialem configi. Znam wszystkie komendy.

no ja tez bym mogl przy cfg robic.
mam od ****a i troch tych plikow i w cmd tez nioezle siedze
napisalo bo sie turtorial do tworzenia cfg pod cpma zeby kazdy newbie mogl sobie stworzyc cfg na ktorym sobie palcow nie połamie (hi masakrator )))

PS.albo przy klanach moglbym siedziec

Old Post 26-05-2002 12:58
SweepeR
sweter

Luda, nie bojta dupy. ProMode.PL bedzie na pewno. Juz moja w tym glowa. Tylko, ze nie wiem czy sie zgodza ludzie z gory na moj pomysl jego zagospodarowania. Mam projekty, mam pomysly, ludzi tez moge zalatwic bardzo dobrych i odpowiednich. Dajcie mi tylko zakonczyc ten rok szkolny...

Old Post 26-05-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Luda, nie bojta dupy. ProMode.PL bedzie na pewno. Juz moja w tym glowa. Tylko, ze nie wiem czy sie zgodza ludzie z gory na moj pomysl jego zagospodarowania. Mam projekty, mam pomysly, ludzi tez moge zalatwic bardzo dobrych i odpowiednich. Dajcie mi tylko zakonczyc ten rok szkolny...

Ja sie zgadzam (a to juz polowa sukcesu) w ciemno...

Jedyny warunek - abys pisal cos od czasu na q3.fpp...

Old Post 26-05-2002 17:37
[FPP]snO
Iceman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

no! jeden mądrze gada!

Old Post 26-05-2002 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

wiecie troche mnie to dziwi ze w kraju gdzie tak popularny jest cpma (a moze raczej byl () nie ma serwisu traktujacego w pelni o promode.

Old Post 26-05-2002 18:05
Lucas
esports.pl

quote:
wiecie troche mnie to dziwi ze w kraju gdzie tak popularny jest cpma (a moze raczej byl () nie ma serwisu traktujacego w pelni o promode.

No q3.fpp moze nie wpelni - ale jest pro promode...

Old Post 26-05-2002 18:46
SweepeR
sweter

Pro promode Fajnie to brzmi. Ale jest prawdziwe

Old Post 26-05-2002 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

pro promode to sa ludzie i board, a sama stronka jest ogólna.

Old Post 26-05-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Thumbs up --->

Pomysl jest naprawde goracy , a co najwazniejsze moze sie przyjac Sweep- koncz z ta buda jak najszybciej.Moze i ja bym sie mogl w tym projekcie na cos przydac

Old Post 27-05-2002 06:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Re: --->

quote:
Napisane oryginalnie przez QuaDust
Sweep- koncz z ta buda jak najszybciej.

Sweep - po prostu rzuć tą budę. ProMode Cię potrzebuje...
Głupi pomysł - sam w to nie gram, ale widzę, że parę co fajniejszych osób stanie sie mniej aktywnych tutaj i na q3.fpp.pl

Old Post 27-05-2002 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:15.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions