Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wpływ mediów na codzienne życie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Wpływ mediów na codzienne życie

Jaki wpływ na Wasze/ Waszych znajomych życie mają media. Np. mój kolega pod wpływem Dragon Balla zapisał się na Taekwon-Do i dziś ma chyba żółty czy zielony pas.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-05-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

A moja mama pod wpływem Wiadomości nie pozwala mi wychodzić z domu po 22

Old Post 27-05-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

Re: Wpływ mediów na codzienne życie

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Jaki wpływ na Wasze/ Waszych znajomych życie mają media. Np. mój kolega pod wpływem Dragon Balla zapisał się na Taekwon-Do i dziś ma chyba żółty czy zielony pas.

a moj kolega pod wplywem Batman'a skoczył z 14 piętra
---
ja obejrzałem Blade'a i teraz biegam z mieczem po domu...

Old Post 27-05-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja tam wracam do domciu zwykle w okolicach polnocy

Old Post 27-05-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Też wracam w tych godzinach, ale wrócić wcześniej i próbować jeszcze wyjść - nie da rady

Old Post 27-05-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ja przez odstatnie 10 dni 3 razy wracalem rano do domu (wplyw ----> od zmierzchu do switu )

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 27-05-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a ja nawet nie pamietam :S

a co do mediow: nie maja na mnie wplywu bo unikam radia i tv, a jak cos czytam to tylko obiektywne (Newsweek ownz)

Old Post 27-05-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Co do mediwo to ja mediow nie ogladam nie chce mi sie bo mnie nie interesuje chyba ze jakis fajny film leci ale to tez zadko

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 27-05-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja sie ciesze ze mam Polsat Sport za darmo

A co do mediow, he podczas meczu pilkarskiego ponosza mnie emocje (BUT mogl strzelic tego gola i dlaczego Zidane ) , ale nie ulegam wplywom, nie chodze w szaliku po ulicy (ja nigdy nie nosze szalika )

Old Post 27-05-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
nie chodze w szaliku po ulicy (ja nigdy nie nosze szalika )

w mysl zasady 'a ja zrobie babci na zlosc i odmroze sobie uszy' ?

Old Post 27-05-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja tam wracam do domciu zwykle w okolicach polnocy

Infi, co ty? Za dużo się horrorów o wilkołakach i wampirach naoglądałeś? Nie bój się! Możesz wracać później.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 28-05-2002 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

Red face

Nie ogladam telewizji poza wiadomosciami i meczami...

Nie sugeruje sie reklamami...

Old Post 28-05-2002 12:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

insmac_old co to za avatar?

Old Post 28-05-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

do telewizji mam podobny stosunek jak przedmówca, nie oglądam niz poza wiadomościami i wybranymi pozycjami filmowymi i programami politycznymi vide Forum Polityczne Jedynki (ostatnio się uhahałem na dialog Rokity i Leppera, czysty odlot).

heh zresztą i tak teraz większość powszechnie dostępnych źródeł informacji zaczyna się szmatławić, popatrzcie na np. co ostatnio odstawiają Wiadomości na jedynce, jakieś relacje z "salonów śmietanki towarzyskiej" i to z komentarzem jakiego nie powstydziły by się pisma w stylu "twoje imperium" albo "przyjaciółka".

Old Post 28-05-2002 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

zawsze jest odlot jak lepper wystepuje

Old Post 28-05-2002 16:16
Cali
słodki chłopak :]

Ja pod wpływem mangi i hentai marze o ... mangowych dziewczynach

Old Post 28-05-2002 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja zawszę tropię programy gdzie występuje Jan Maria-Rokita. jedyny polityk którym zgadzam się całkowicie, gdyby ogłosił rewolucję napewno poszedłbym na barykady .

Old Post 28-05-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ja zawszę tropię programy gdzie występuje Jan Maria-Rokita. jedyny polityk którym zgadzam się całkowicie, gdyby ogłosił rewolucję napewno poszedłbym na barykady .

Nie tam moim zdaniem Lepper żądzi LEPPER NA PREZYDENTA ! ja na jago protesty zawsze chodze z jajkami !

Old Post 28-05-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

ostatnio w moim obrzydliwym miescie byl lepper (czestochowa) i rzucalismy w niego starymi pomidorami... ale nie dolecialy bo byl skurczybyk daleko
a co do forum jedynki to fajne bylo jak sie klucil z prowadzącym

Old Post 28-05-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

wy sie nie smiejcie...on bedzie kandydowal na prezydensta warszawy albo łodzi...

Old Post 28-05-2002 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Thumbs down !!!

jesli wygra to bedzie kupa gowna na ulicach... czytaliscie przedostatnie Wprost ? lepper prowadzi polityke na wzor hitlera!

Old Post 28-05-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
jesli wygra to bedzie kupa gowna na ulicach... czytaliscie przedostatnie Wprost ? lepper prowadzi polityke na wzor hitlera!

i pewnie jeszcze nie ma roznicy, ze jeden to lewak-rolnik bez wladzy a drugi byl dyktatorem z radykalnej prawicy...?

a wprost jest nieobiektywne...

Old Post 28-05-2002 22:53
chimera
Elite (Fiend)

Fajny jest program "Sprawa dla reportera" na tvp1. Podoba mi sie jak prowadzaca miadzy textami swoich rozmowcow. Co do wplywu mediow na codzienne zycie to za bardzo na mnie nie dziala. Reklam nigdy nie ogladam, zawsze wychodze do kuchni jak jest przerwa w czasie filmu. Co do Leppera to jest to doskonaly przyklad burdelu w polskiej polityce. Taki czlowiek w rzadzie to tylko w Polsce jest mozliwe.

Old Post 29-05-2002 01:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Re: Re: !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

i pewnie jeszcze nie ma roznicy, ze jeden to lewak-rolnik bez wladzy a drugi byl dyktatorem z radykalnej prawicy...?

jest różnica, znaczna.

Old Post 29-05-2002 13:30
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
wy sie nie smiejcie...on bedzie kandydowal na prezydensta warszawy albo łodzi...

Lodzi

Old Post 29-05-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

Wprost jest obiektywne, ale nie w tym konkretnym przypadku. Tu wszyscy widza jak bardzo mu sloma z butow wystaje i sie nie dziwie, ze media proboja go zniszczyc.

Old Post 29-05-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum

Lodzi

Przykro mi stary

Old Post 29-05-2002 15:22
deathcrush
łobuz

P0Z : ano jest roznica, dlatego tez uzylem zabiegu zwanego ironia
Shoo : media nieststy nie sa w stanie mu nic zrobic...

Old Post 30-05-2002 23:01
MLS
Strange one

A wracając do tematu - po obejrzeniu Matrixa (a ostatnio także Spidermana) lubie sobię czasem poskakać pomiędzy blokami... Ot, tak dla przyjemności...

Old Post 30-05-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions