Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Problem z polaczeniem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zryty
Training (Enforcer)

Angry Problem z polaczeniem

Witam serdecznie

Chcialem pograc z kolega przez Lana w quake 3 i Wolfa return to the castle (w sumie wolf jest chyba na bazie quake3 zrobiony). Jak gramy sobie w kanterstrajka to mam ping do kolegi 30-40, jak pinguje go z tej listy serverkuf w quake 3 i wolfie (tam w menu) to ping jest rowniez 30-40, ale problemy pojawiaja sie gdy lacze sie do niego, jak juz sie polacze to co chwile mam connection interrupted w konsoli wyskakuje:
WARNING CG_ReadNextSnapshot 4014 > 166
a jak klepne taba to mam ping 600, 900, 999 itp.
Aha jeszcze jedno ja sie lacze do niego bo jestem za firewallem, wyglada to tak ze on jest w sieci lokalnej telewizji kablowej (tez za firewallem) a ja jestem tez w tej sieci tylkoze lacze sie pzrez server podpiety do kablowki tak jak ten kolega (taki lan w lanie.
Jak gram sobie przez neta w quake3 to wszystko mryga a jak sie lacze do kolegi nic nie dziala :/ ( to juz drugi kolega z sieci kablowki z ktorym mam ten sam problem).
(moze ktos chociaz zna namiary gdzie moge isc z tym problemem)

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-06-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zryty Znajdź więcej post'ów przez  Zryty Dodaj Zryty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zryty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chosen
jEsTeMgRaCzEm jEsTeMnIkIm

Re: Problem z polaczeniem

quote:
Napisane oryginalnie przez Zryty

WARNING CG_ReadNextSnapshot 4014 > 166

Prawdopodobnie macie inne wersje gry albo ktos z was zle nakladke zrobił. Ja tez tak mialem z kumplem po lanie, ale zwyczajnie, tylko ze na cpm-a ZMienilismy wersje na 099x1 obydwoje i spox. Bo ja zle nakladke zrobilem na strasza wersje i pojawiales sie i był ten blad co u ciebie i wywalalo odrazu po jednym ruchu z gry. That`s all. MAm nadzieje ze pomoglem

Old Post 15-06-2002 17:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chosen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chosen Znajdź więcej post'ów przez  chosen Dodaj chosen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chosen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zryty
Training (Enforcer)

gre mamy instalowana z tego samego krazka bez zadnych dodatkuf, nie rozlacza mnie tylko co sekunde mam connection interrupted, nie idzie ujsc kawalka bo caly czas gostka gdzies nosi.

Old Post 15-06-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zryty Znajdź więcej post'ów przez  Zryty Dodaj Zryty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zryty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Probowaliscie moze jakichs reinstali... gry badz windy... ?

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 15-06-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zryty
Training (Enforcer)

byly reinstalacje gry, ale to samo sie dzieje jak gram z jednym kolega w quake3 i to samo jak gram z innym gostkiem w wolfa, nie wiem moze cos tzreba na routerku u mnie zrobic jakis modol portforwardning, albo gostek ktory stawia server musi jakies ustawienia zmienic nie mam pojecia

Old Post 15-06-2002 19:44
Lucas
esports.pl

Sprawdzie czy kable sa dobre - czy nie macie uszkodzony, lub zle zarobionych...

Milalem taki problem, byla zle zarobiona wtyczka i po zmianie dzialalo...

Old Post 16-06-2002 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zryty
Training (Enforcer)

z siecia wszystko jest w pozadku bo w cs'a jak gram to wszystko pieknie dziala (nie wiem moze na tym moim routerku trzeba jakies modoly zaladowac w koncu jestem za maskarada)

Old Post 16-06-2002 09:40
j@rzabek
Brujah

lol...mialem kiedys takie cus....napisalem jeszcze raz configa i bylo git.....
ps- to wszystko przec CSa....

Old Post 16-06-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

staaaary jak przez lan masz ping 30-40 to musi byc wina sieci. przez lan w qeju i wolfie (lan 100) ping nie moze byc wiekszy niz 10, jesli jest to to nie wina konfiguracji gry. zreszta na lanie 10Mb tez nie moze byc lagow. gralem z kumplem przez domowy lan i jak dostawalem to dostawalem laga, ale to wina slabej grafiki a co do kabli to o ile wiem to jesli nawet jeden jest uszkodzony polaczenie nie dojdzie do skutku. moze reuter ma ustawione cos nie tak, na pewno bo jak to juz drugi raz masz taki problem to nic tylko wina kablowkarzy moze maja system anty-quajowy

Old Post 17-06-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Wink he he

Swoja droga to juz gdzies widzialem wiekshe pingi na lanie-hmm pomyslmy gdzie to bylo... A tak teraz mi sie przypomnialo na slizgu2 mialem pinga w granicach 150-200

Old Post 18-06-2002 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions