Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Say_team
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
vrah
Training (Enforcer)

Question Say_team

Czy można zmienić kolor tekstu w say_team ?
Chodzi mi o zmianę koloru, ale żeby ona była zbindowana i na naciśnięcie klawisza bym mógł mówić do drużyny ale w innym kolorze od razu. Coś do tego : /bind Y "messagemode2" należy dopisać ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-06-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vrah Znajdź więcej post'ów przez  vrah Dodaj vrah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vrah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Re: Say_team

quote:
Napisane oryginalnie przez vrah
Czy można zmienić kolor tekstu w say_team ?
Chodzi mi o zmianę koloru, ale żeby ona była zbindowana i na naciśnięcie klawisza bym mógł mówić do drużyny ale w innym kolorze od razu. Coś do tego : /bind Y "messagemode2" należy dopisać ?

Easy...
piszesz sobie: bind twoj_klawisz "say_team ^7Te^5Xt ^1Krowa ^5#H/#A"
dla przykładu... i tak kazdy bind np.
bind z "say_team ^1[^5taKen^1] ^4@ ^1[^5#L^1]"

i jeszcze te krzewy(#L, #A, itd.).... to looknij sobie osp/dosc/clien-readme <-- tam bedzie wytlumaczone

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 24-06-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vrah
Training (Enforcer)

Re: Re: Say_team

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ

Easy...
piszesz sobie: bind twoj_klawisz "say_team ^7Te^5Xt ^1Krowa ^5#H/#A"
dla przykładu... i tak kazdy bind np.
bind z "say_team ^1[^5taKen^1] ^4@ ^1[^5#L^1]"

i jeszcze te krzewy(#L, #A, itd.).... to looknij sobie osp/dosc/clien-readme <-- tam bedzie wytlumaczone

Dobra, ale ja to chcę bez OSP i chcę zbindować nie gotowy tekst tylko to że jak nacisnę klawisz to automatycznie pisze w say_team i z np. czerwonym kolorem bez wpisywania ^liczba.

Old Post 25-06-2002 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vrah Znajdź więcej post'ów przez  vrah Dodaj vrah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vrah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Re: Re: Re: Say_team

quote:

Dobra, ale ja to chcę bez OSP i chcę zbindować nie gotowy tekst tylko to że jak nacisnę klawisz to automatycznie pisze w say_team i z np. czerwonym kolorem bez wpisywania ^liczba.

Aaaaaa, to o to chodzi.... ale to chyba nie da rady, bynamniej ja nie wiem czy takie cos da sie zrobic... ale watpie zeby sie dalo. Pozatym takie pisanie podczas gry moim zdaniem jest bezsens lepiej odrazu gotowe bindy, ulatwia gre i nie musisz sie bac ze wylapiesz rakiete jak sobie piszesz... IMO jednie kiedy sie przydaje rozmowa to time...

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 25-06-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vrah
Training (Enforcer)

Wink Re: Re: Re: Re: Say_team

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ

Aaaaaa, to o to chodzi.... ale to chyba nie da rady, bynamniej ja nie wiem czy takie cos da sie zrobic... ale watpie zeby sie dalo. Pozatym takie pisanie podczas gry moim zdaniem jest bezsens lepiej odrazu gotowe bindy, ulatwia gre i nie musisz sie bac ze wylapiesz rakiete jak sobie piszesz... IMO jednie kiedy sie przydaje rozmowa to time...

W tej chwili w mojej sieci ludzie podniecają się FreezeTagiem więc jak cię zamrażają to masz dużo czasu na rozmowę

Old Post 25-06-2002 17:57
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

trzeba pisac niestety w konsoli przez say_team. tak mi sie wydaje... na messagemode nie dodasz kolorow

Old Post 29-06-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Re: Re: Re: Say_team

quote:

Niestety, nie da sie ustawic aktywnego koloru dla say_team, chyba, ze zabawisz sie w edycje kodu q3 ??
:o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 29-06-2002 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions