Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > czy lubisz mp_beach>>
czy lubisz MP_beach
You do not have permission to vote on this poll.
tak 35 57.38%
nie 26 42.62%
W sumie: 61 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Post czy lubisz mp_beach>>

ostatnio spotkalem sie z osobami ktore nie lubia bicz chciabym sie przkonac czy bicz ma wiecej zwolennikow czy przeciwnikow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2002 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Exclamation

Wypas mapka ale teraz musze looknac mapke BEACH Z MOH Bo tez jest cool Zreszta lobie wszystkie mapki

Old Post 09-04-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Pewnie ze lubie, mimo ze gram na niej prawie od pół roku. Z drugiej strony trudno ją ominąc bo na polskich serwerach leci bez przerwy. Może czas to zmienic. W końcu przyszła wiosna i czas sie obudzić z zimowego letargu

Old Post 09-04-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

uwazam ze pytanie jest zle sformulowane - ja do mapki beach nic nie mam - moze i nawet ja lubie ale granie w nia dzien w dzien na okraglo powoduje ze nie mam ochoty na wolfa a co za tym idzie na bicza - i mysle ze wielu ma podobnie! Lepsze by bylo pytanko: Czy lubisz grac dzien w dzien od pol roku w Bicza??

Old Post 09-04-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

no ja niestety musze zgodzić sie z chrumką ...
za czasów test1, test2 myslałem, ze beachtest jest naprawde genialną mapką ...
dobrze grywalna, interesująca, teamplay, przerzut przez mur
same smaczki ...
ale ... po mniej wiecej 2 miesiącach fascynacji nowymi mapkami full coraz czesciej na serwerach zaczęła gościc beach...
hmm w sumie to była wciąż zabawa ...
ale teraz jak widze, ze w pewnych momentach WSZYSTKIE pl serwy mają mp_bicz, a wyjątkowo 2 mogą nie mieć to już przestaje być zabawne ...
co pozostaje ?
granie na zachodnich serwerach, gdzie pingi są słabe, albo np. na BAJKOWE (greetz mikrus), gdzie gra duzo osób z zagranicy, które LUBIĄ nowości ...
Tx za uwage (a jak nie uważasz to jush ja cie dorwe )

Old Post 09-04-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Red face Mp_Bitch ? Zieeew

Z braku laku ( nowych ciekawych mapek ) nie mam wyjścia i musze lubić tę mapkę , skoro jest ona grana właściwie dzień w dzień ( ciekawe którego dnia w ogóle jej nie było np. na takim RyBy ? )

Old Post 09-04-2002 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking

może ban dla bicza? czuje sentyment do tej mp
(rozprawiczanie wolfa to było) ale ...
ile można grać w to samo?!?
co prawda byry oferują odmiane bicz albo tundra

może zamieńmy bicza na deathwisha o wiele lepszą interpretację tego samego zdarzenia

Old Post 10-04-2002 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
może ban dla bicza? czuje sentyment do tej mp
(rozprawiczanie wolfa to było) ale ...
ile można grać w to samo?!?
co prawda byry oferują odmiane bicz albo tundra

może zamieńmy bicza na deathwisha o wiele lepszą interpretację tego samego zdarzenia

ja tam beacha lubię choć ... co za dużo to niezdrowo.
Co do deatchwisha to podobał mi się do momentu wejścia do bazy Ja jestem za Omachą niby też plaża ,też zasieki, też doki a jednak coś nowego

Old Post 10-04-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Nie wydaje mi sie aby problemem byla tutaj mapa.
Bicz, podobnie jak wszystkie mapy z podstawowej wersji sa genialne i niesamowicie grywalne.... Ale granie po pare h dziennie na tych samych mapach grozi mozliwoscia urazu psychicznego

Problem jest z ludzmi, ktorzy boja sie nowych map lub nie chce im sie ich sciagnac.... Bo zawsze znajdzie sie w grze grupa osob blokujacych przeglosowanie jakiejsc nowej mapy.
I leniom nie chce sie ich poznawac, nie wiedza gdzie najlepiej kampowac z pfem, mauserem badz gdzie rzucac naloty- nie mowiac juz o pozaniu drog do wykonania celu.

To jest kolejny topic ktory porusza sprawe grania na starych mapach...
Najgorsze jest to ze wyzej wymienione lenie/tchorze i tak prawdopodobnie nie czytaja tego forum i nie zastanowia sie nad naszymi apelami odnosnie grania na nowych mapach

Old Post 10-04-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Nie wydaje mi sie aby problemem byla tutaj mapa.
Bicz, podobnie jak wszystkie mapy z podstawowej wersji sa genialne i niesamowicie grywalne.... Ale granie po pare h dziennie na tych samych mapach grozi mozliwoscia urazu psychicznego

Problem jest z ludzmi, ktorzy boja sie nowych map lub nie chce im sie ich sciagnac.... Bo zawsze znajdzie sie w grze grupa osob blokujacych przeglosowanie jakiejsc nowej mapy.
I leniom nie chce sie ich poznawac, nie wiedza gdzie najlepiej kampowac z pfem, mauserem badz gdzie rzucac naloty- nie mowiac juz o pozaniu drog do wykonania celu.

To jest kolejny topic ktory porusza sprawe grania na starych mapach...
Najgorsze jest to ze wyzej wymienione lenie/tchorze i tak prawdopodobnie nie czytaja tego forum i nie zastanowia sie nad naszymi apelami odnosnie grania na nowych mapach

ROZWIAZANIE PROBLEMU JEST PROSTE - wlaczyc rotacje na najwazniejszych serwerach wrzucic pare dobrych map nowych i rezultaty beda natychmistowe - jak taki jeden z drugim wielbiciel stadardowych map bedzie wylatywal co kolejke czy co dwie to sila rzeczy bedzie musial sciagnac mapke - a pozniej sie wlaczy vota i 100% nie bedzie juz bicza na okrago - czego przykladem jest mapka TUNDRA - po tym jak kazdy ja sciagnal a przynajmniej wiekszosc - calymi dniami byla na BYRY grana i nawet bicza nie dalo sie przeglosowac

Old Post 10-04-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

dobrze gada, dać mu piwo !

Old Post 10-04-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
ROZWIAZANIE PROBLEMU JEST PROSTE - wlaczyc rotacje na najwazniejszych serwerach wrzucic pare dobrych map nowych i rezultaty beda natychmistowe

Ou jea
Ale zeby to byly naprawde dobre mapy

Old Post 11-04-2002 05:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking JA JA...

...fuer mich bitte auch eine neue Mapka und Bier
(Ardens, Deathwish, Omaha, Tank)

Old Post 11-04-2002 07:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Co z tego ze bez sensu tutaj gadamy o zmianach map ? Dni mijają a nikt nie głosuje za Death Wish, Forrest, Tank czy innymi .
Zauważyliście ze na krajowych serwerach nikt nie gra w Trenchtoast, Destruction i Forrest ? Komu przeszkadza ze są w trybie CP ?

Wszystkim spragnionym gry na nowych mapach proponuje jolt.co.uk - (04)Wolfenstein - Custom Maps195.149.21.61:27963.

Ping w granicach 100 ms. Nie wiem tylko czy cracked

Old Post 11-04-2002 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Chrumkules, ja juz dawno wpisalem o rotacji map
Ba nawet dalem propozycje coby zablokowac main mapki

ALe spoko
Wlasnie zalatwiam serwer w Poznaniu, na zajebiscie szybki laczu, gdzie bedze map rotation i beda wszystkie nowe mapy

Old Post 11-04-2002 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Chrumkules, ja juz dawno wpisalem o rotacji map
Ba nawet dalem propozycje coby zablokowac main mapki

ALe spoko
Wlasnie zalatwiam serwer w Poznaniu, na zajebiscie szybki laczu, gdzie bedze map rotation i beda wszystkie nowe mapy

super bo po tym jak dzien po wrzuceniu nowych mapek na TAQ BK zabralo serwa troche podupadlem na duchu!

Old Post 12-04-2002 13:17
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
uwazam ze pytanie jest zle sformulowane - ja do mapki beach nic nie mam - moze i nawet ja lubie ale granie w nia dzien w dzien na okraglo powoduje ze nie mam ochoty na wolfa a co za tym idzie na bicza - i mysle ze wielu ma podobnie! Lepsze by bylo pytanko: Czy lubisz grac dzien w dzien od pol roku w Bicza??

Nic dodać, nic ująć
W chwili obecnej bicz
Dawno temu

Old Post 14-04-2002 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Bicz jest najbardziej dopracowana mapa jaka widzialem w jakiej kolwiek grze - zroznicowana (walki na duzym terenie jak i w korytarzach), duzo sposoboof dojscia do dokoof i ich doniesienia, jest duzo punktoof strategicznych w ktorych stawia sie jednego kolesia i stamtad strzela (nie kce mi sie wymieniac jakich)itd.. Chyba kazdy klan na poczatku opanowuje mp_bicz a potem to idzie jak po masle. Mysle, ze bicz nigdy mi sie nie znudzi

Old Post 14-04-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kwapi
Skilled (Knight)

Tak Parowa moshe i jest to mapa dopracowana ale wedlug mnie nie ma tesh drogiej mapy tak spiepshonej, wez chociash te bunkry tosh to smiertelna pulapka a nie bunkier.

Fakt bicza lubie bo to dla mnie raj (lubie posnipowac) ale ciagle na nim granie moshe czlowieka w koncu spowadzic do poziomu roslinki

Old Post 15-04-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwapi Znajdź więcej post'ów przez  Kwapi Dodaj Kwapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Bicz to napewno najlepsza mapka w rtcw !! i najbardziej grywalna !! Gram na niej bardzo często już od pół roku i wcale mi się nie nudzi

A co do rotacji mapek to zmiana mapy co ture to przesada. Nie zdążę się nawet przełączyć na nową mapę a rozgrywka już się zakończy i będzie nowa loadowana. Proponowałbym raczej losową zmiane mapy co 5-10 tur. Oczywiście bez możliwości votowania

Old Post 15-04-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking rotacja nie!!!!

KOcham RyBy poniewaz tam nie ma rotacji.
jeśli ktoś tam ją zrobi to,to to ja mu pokaże swoja twarz!

Old Post 23-04-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Red face

rotacja map to jedyna szansa na przezycie Wolfa do czasu pojawienia sie ewentualnych modow

nie byloby sensu wprowadzac ofkz co gre zmiany, ale ustawiona kolejka powiedzmy 3 razy stop watch (3 x allies, 3 x axis), a potem zmiana, to byloby super bronia na lamerow, ktorzy programowo nie chca nowych map.

jesli chodz o beach to wlasnie pojawila sie finalna wersja mapy Deathwish (Real Omaha Beach) i ta plaza dopiero jest naprawde wyzwaniem dla allies! Kto gral w bete Deathwish niech wie ze wprowadzono duzo zmian na lepsze chociaz i tamto nie bylo najgorsze.

oryginalny Beach jest tez swietny, ale nawet sex z ta sama kobieta po raz dziesiec tysiecy pierwszy nie smakuje tak jak kiedys!

Old Post 28-04-2002 03:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

ehh generalnie na beach i jak widze ze ktos votuje bicza to mnie trafia z drugiej strony mapa jest hmmmm co najmniej wypasiona co tu duzo gadac na meczu oki for fun najgorsze jak czekam czasem wieczorem na zmiane mapy zeby isc pograc

Old Post 30-04-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

bich jużm i sie znudziła mam ją po dziurki w nosie non stop to samo gdzie nie wejde na polski serv tylko bich sam gram na bich ale jak jest zmiana to sie ciesz bo to poprostu jest nudne , a mi sie 9powtarzam) nudzi ta mapa, tak samo jak wszystkie podstawowe mapy no oprócz asfalta

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 20-05-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Masz racie Hodek!

Jest tyle map a caly czas leci tylko beach! Jak widze beach to mi sie zygac chce!
A dlaczego wchodze na beach jak ja juz nie lubie!
Bo poprostu lubie wolfa i jak chce pograc sobie troche to nie ma mozliwosci czeba wchodzic na to co jest!
Ale zaczyna mnie to powaznie wkurzac ze nie gramy w inne mapy!

Pozd Rudi

Old Post 20-05-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

lol Beach roxx

Old Post 20-05-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

Talking

Allan Beach Sucks

Mini Portal i nietylko

Old Post 20-05-2002 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

E tam za duzo grywano w mp_test stad juz bicz sie nudzi , co mnie zreszta nie dziwi. Osobiscie nie moge juz na nia patrzec... To samo bedzie z SOF2MP_TEST za kilka miechow ludzie nie beda juz mogli patrzec na Shop Under Siege

Old Post 22-05-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

dokładnie beach is

Mini Portal i nietylko

Old Post 23-05-2002 22:06
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Ja tam bicza lubie, ale nie potrafie w niegi grac dluzej niz 3 godzinki bo cos minie trafia. A na Byrym powinny byc mapy standardowe zablokowane, bo nie mam gdzie grac na nowych mapkach. Co do deatchwisha to na plazy mam 5fps, wiec sobie nie pogram.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 23-05-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:04.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions