Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Tak nie MoZe ByC
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LuZeR
Training (Enforcer)

Unhappy Tak nie MoZe ByC

Sorx ale musze to napisac mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale chce powiedziec ze coraz mnie osob gra w q2(.Codziennie gramw q2 po 5 lub 6 godzin nie wiem czemu az tyle po prostu kocham ta gre,ale w kurze mnie mala ilosc osob grajacych na serverach.Sa takie dni ze sa prawie pustki tylko na coolnecie prawie kazdy gra ale na takich inych to pusteczki czy ludzie nie widza o innych servach??.Moim zdaniem zmiejszyla sie liczba graczy w q2 poniewaz powstala taka po*******ona gra jak CS i duza ilosc osob przeszla na nia.Nie wiem co ludzie widza w tej grze jest poprostu za wolna i kamperska a taka gra jak q2 tylko swieci grywalnoscia i dynamika,mam duzo nadzieje ze nikt nie bedze mial problemu bezczynnego siedzenia na obsie i nudzenia sie bo nikt nie gra((

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-12-2001 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZeR Znajdź więcej post'ów przez  LuZeR Dodaj LuZeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hanan
Training (Enforcer)

ja jeszcze tyle nie gram bo chodze do cafe, i kosztuje mnie to za doozo, ale jusz nie dlugo bede tez tyle mloocil.
popieram twoja wypowiedz, mnie tez koledzy namawiali na countera, ale moim zdaniem tam jest za duzo kamperstwa no i dynamika tez mi nie pasuje. a co do ilosci osoob , to fakt czasem trudno znalezc kogos do duela, a jesli chodzi o inne serwery , to nie wiem jak ty ale ja na coolnetach i hck z cafe mam ok 15-20 ping a na innych jusz zkacze 3-krotnie, wiec pewnie dlatego

Old Post 04-12-2001 02:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hanan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hanan Znajdź więcej post'ów przez  hanan Dodaj hanan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hanan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rave
Training (Enforcer)

Calkowicie sie z wami zgadzam , spox jesli ktos gra w inne kwaki (1 i 3) ale nie kuma ludzi ktorzy graja w HL albo inne nieudane konwersje Kwakow :Jestem poczatkujacy (gram pol roku) i gram 3-4h dzienie i czasami zebyz znalesc kogos do gry 1-1 jest baaaardzo ciezko.Moim zdaniem jednym z rozwiazan tego problemu jest rozpowszechnienie serwerow przez uzytkownikow tego boarda uzywanych.w zwiazku z tym mam prosbe , jesli ktos uzywa gamespy'a to czy moglby gdzies zucic jesgo liste serwero gotowa do zimportowania w gamespyju.Bo chodzenie po stronkach i reczne wklepywanie IP i portow jest troche nuzace.
PS.Wie ktos gdzie jest duzo dobrych demek na Q2DM1 ???
Pozdro all

Old Post 04-12-2001 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rave Znajdź więcej post'ów przez  Rave Dodaj Rave do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rave prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hanan
Training (Enforcer)

rave, ja ten problem rozwiazalem w sposoob troche lamerski, bo nie widzialem go u nikogo innego w configu, ale wyglada to tak:

do mojego gloownego cofiga wrzucilem jako "set adrX..." adresy coolentow i hck (razem 7) i jeszce jakis jeden bo to sa najlepsze serwery. Jak tam nie mam z kim grac, to mam w configu zbindowany klawisz ladujacy droogi plikw ktoorym mam aliasy ladujace kolejne 8 adresow do ksiazki adresowej (takich dzialajacych osemek jest chyab trzy, oraz kilka osemek aderow nie dzialajacych ale je trzymam, np. slynne x-clany)
wiem ze mozena by bylo zmiescic te osemki do glownego configa ale tam doozo opisow z czasow ja tworzylem swooj config i sie wlacza add text overfloowed (czy jakos tak), a poza tym i tak gram gloownie na hck i coolnetach bo tam najlepsi kolesie i pingi
aha a adresy spisalem z najlepszego sajtu o q2 , www.quake2.prv.pl
a i moje gg to 1367929 daj znac jak bedziesz gral to cie zmaizdze

Old Post 04-12-2001 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hanan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hanan Znajdź więcej post'ów przez  hanan Dodaj hanan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hanan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

luzer sorx ale musze to powiedziec nie mow nic na cs'a bo nie znasz tej gry z tego co widze, gadasz glupoty mowiac ze jest on kamerski i wolny, no ale to kwestia gustu ja wole zagrac w cs'a na lanie niz meczyc sie na swoim sdi na q2 gdzie mam lagi niedo opisania..
mowisz o q2 ze jest dynamiczny lol, tylko w porownaniu do cs'a bo cs jest calkiem inna gra tylko na poprawionym engainie q2, dynamika i q2 no nie moge, zagraj se w qw albo w promoda tam zobaczysz dynamike to ze gra mniej osob w q2 to chyba normalne w dni powszednie ludzie maja obowiazki [praca, szkola, itp.]
rave
http://www.xsreality.com/
http://www.spidernet.gliwice.pl/agent/Turniej/

Old Post 04-12-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rave
Training (Enforcer)

Thumbs up

eX3 thx za pliczek wlasnie na cos takiego czekalem , nie wiem jak reszta ale mi Game Spy bardzo odpowiada no moze po za malymi bledami ale to inna bajka.
PS. Mam pytanko do wszystkich :
Jakich uzywacie sensitivity jesli uzywacie kilka (zaleznie od broni) to jakie sensitivity na jaka bron
Pytam bo jestem po prostu ciekawy
Jak zwykle pozdro all

Old Post 04-12-2001 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rave Znajdź więcej post'ów przez  Rave Dodaj Rave do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rave prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rave
Training (Enforcer)

Exclamation

I jescze jedno cos mi ten pliczek nie dziala
Nie wiem jak jest u ciebie ale jak daje Export filelist ti mi to robi w pliku GameSpy.txt bo w GameSpy.dat mam jakies inne smiecie tzn te serwery ktore sa juz domyslnie w GameSpy.Pozatym on chyba exportuje te pliki ktore przeszly filtrowanie (moze jak sie zmieni zeby pokazywal wszystkie to wyexportuje wszystkie ??? )
Jak mozesz to wyslij mi ten plik GameSpy.txt z goory THX

Old Post 04-12-2001 21:36
eX3
Warrior (Scrag)

wez zmien nazwe na GameSpy.dat i zastap ten stary moim i masz wszystkie IP tylko wez se kopie na wszelki wypadek zrob
a uzwyam sensa 4 do kazdej broni

Old Post 05-12-2001 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Impact
Training (Enforcer)

"Nie wiem co ludzie widza w tej grze jest poprostu za wolna i kamperska a taka gra jak q2 tylko swieci grywalnoscia i dynamika"

Ej luzer roz**doliles mnie tą gadką.
CS jest wolne, ale nie zapominaj ze klasyfikacja gier niedynamicznych i wolnych przedstawia sie tak:

CS
Q2
Q3sux
nic
nic
nic
szachy

nic x 999

QW roxor !!!!

Old Post 11-07-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Impact Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Impact Znajdź więcej post'ów przez  Impact Dodaj Impact do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Impact prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PrimuS
Skilled (Knight)

Red face

hehe luzer spox teraz malo osob moze gra bo sa wakacje ale w roku szkolnym duzo osob znowu powruci do pykania
a tak pozatym ja jakos nigdy nie mam problemu zeby sobie zagrac no chyba ze o 1 w nocy lub o 6 rano wtedy nikogo niema ale to chyba nic dziwnego
Pozdrawiam

Old Post 11-07-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PrimuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PrimuS Znajdź więcej post'ów przez  PrimuS Dodaj PrimuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PrimuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

quote:
Napisane oryginalnie przez Impact
"Nie wiem co ludzie widza w tej grze jest poprostu za wolna i kamperska a taka gra jak q2 tylko swieci grywalnoscia i dynamika"

Ej luzer roz**doliles mnie tą gadką.
CS jest wolne, ale nie zapominaj ze klasyfikacja gier niedynamicznych i wolnych przedstawia sie tak:

CS
Q2
Q3sux
nic
nic
nic
szachy

nic x 999

QW roxor !!!!

fajny topic odgrzany sprzed roku

gg!

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Old Post 11-07-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kamikaze
Skilled (Knight)

duza wina lezy po stronie telekomuny bo nie kazdego stac na dobre lacze lub chodzenie do kafejki

Old Post 12-07-2002 06:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kamikaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kamikaze Znajdź więcej post'ów przez  kamikaze Dodaj kamikaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kamikaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PrimuS
Skilled (Knight)

kami ciebei stac jak nawet do rzeszowa do cafe przyjezdzasz

Old Post 12-07-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PrimuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PrimuS Znajdź więcej post'ów przez  PrimuS Dodaj PrimuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PrimuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kamikaze
Skilled (Knight)

raz na pol roku spoko, co innego co dzien lub kilka razy w tygodniu

Old Post 12-07-2002 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kamikaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kamikaze Znajdź więcej post'ów przez  kamikaze Dodaj kamikaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kamikaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Impact
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez jasio14
fajny topic odgrzany sprzed roku

gg!

Jak widze taki post to mnie **rwica bierze i musze odpowiedziec niezaleznie czy jest sprzed 2 dni czy sprzed 2 lat.

Old Post 12-07-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Impact Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Impact Znajdź więcej post'ów przez  Impact Dodaj Impact do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Impact prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

to idz na fajny board bo tutaj tylko erotomani gawedziarze z rzeszowa pisza

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Old Post 12-07-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PrimuS
Skilled (Knight)

jasio a niu niu sobie zrob

Old Post 12-07-2002 13:38
jasio14
clone kid (dke)

NIE ZROBIE CI NIU-NIU TY TLUSTY ZBOCZENCU!!!

Old Post 15-07-2002 22:00
spartacus
Guest

Red face hehe

eheheh

Old Post 19-07-2002 16:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOGI
Training (Enforcer)

Angry

ta rzeszowscy

Old Post 01-08-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOGI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOGI Znajdź więcej post'ów przez  bOGI Dodaj bOGI do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOGI prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

Old Post 01-08-2002 21:06
bizonek
def

E tam.
Ja gram w T2
Wczesnie gralem w CS, i jakos mnie gra zmeczyla.
Bo praktycznie o to samo chodzi caly czas.
A w T2, masz ciągle coś nowego. Jakaś nowa taktyka, itp.
I walka jest zajebista. :-)

Old Post 03-08-2002 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
macius14
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
luzer sorx ale musze to powiedziec nie mow nic na cs'a bo nie znasz tej gry z tego co widze, gadasz glupoty mowiac ze jest on kamerski i wolny, no ale to kwestia gustu ja wole zagrac w cs'a na lanie niz meczyc sie na swoim sdi na q2 gdzie mam lagi niedo opisania..
mowisz o q2 ze jest dynamiczny lol, tylko w porownaniu do cs'a bo cs jest calkiem inna gra tylko na poprawionym engainie q2, dynamika i q2 no nie moge, zagraj se w qw albo w promoda tam zobaczysz dynamike to ze gra mniej osob w q2 to chyba normalne w dni powszednie ludzie maja obowiazki [praca, szkola, itp.]
rave
http://www.xsreality.com/
http://www.spidernet.gliwice.pl/agent/Turniej/

hyhyhyhy
CS to zupelnie inna gra od Q2 - masz zupelna racje. Ale jako mozesz moowic, ze dziala na poprawionym enginie Q2????? BZZZDUUUURAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Stary, na jakim swiecie Ty zyjesz??? to jest ZUPELNIE INNA GRA, z INNYM ENGINE, z INNYM INTERFACE, INNYM FILTROWANIEM MODELI itd. Nie można porownywac za zadne skarby CS'a do Q2, bo nie da sie porownac. A to, ze ktos woli grac w CS'a to świadczy jedynie o jego dojrzalości emocjonalnej i o tym, ze przerzucil sie na cos ambitniejszego i trudniejszego.
Mam nadzieje ze mnie zrozumiesz.

Old Post 03-08-2002 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil macius14 Znajdź więcej post'ów przez  macius14 Dodaj macius14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać macius14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
macius14
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez PrimuS
hehe luzer spox teraz malo osob moze gra bo sa wakacje ale w roku szkolnym duzo osob znowu powruci do pykania
a tak pozatym ja jakos nigdy nie mam problemu zeby sobie zagrac no chyba ze o 1 w nocy lub o 6 rano wtedy nikogo niema ale to chyba nic dziwnego
Pozdrawiam

PYKAĆ to sobie można... ale w jajko... a Ty pykasz o 1 w nocy lub o 6 rano?? odpowiednia pora gratulacje PP

Old Post 03-08-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil macius14 Znajdź więcej post'ów przez  macius14 Dodaj macius14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać macius14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
macius14
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
E tam.
Ja gram w T2
Wczesnie gralem w CS, i jakos mnie gra zmeczyla.
Bo praktycznie o to samo chodzi caly czas.
A w T2, masz ciągle coś nowego. Jakaś nowa taktyka, itp.
I walka jest zajebista. :-)

Normalka...... kazdy sie meczy CS jak non stop dostaje Headshoty i nawet nie wie skąd......

Old Post 03-08-2002 14:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:19.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions