||| RtCW : Enemy Territory ||| czego oczekiwać po add-on'ie ?
====
PREMIERA : 31 listopada 2002 [ nieoficjalnie ]
====
Screeny z multi [ ten wspaniały granatnik - czyżby odpowiedź na PF ? ]http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3748
Niom , powoli ...powolutku ...zbliża się dodatek , który może tchnąć trochę świeżego powietrza do staruśkiego Wilczego Szańca Zmiany odniosą się szczególnie do trybu multi [ i dobrze ]
Na razie zbyt wiele nie wiadomo o samym add-on'ie - same liczby , parę upgrade'ów samej gry , kilka bonusów i to wszystko ?
No bo dostaniemy na pewno :
- 10 mapek multi & 7 lub więcej misji single [ kogo tam obchodzi single ]
- 1 nowa klasa postaci : Covert Ops Soldier , czyli pieprzony , sprytny , nie mający skrupułów , lubiący się przebierać w ciuszki wroga koleś wchodzący na tyły wroga ..."ninjastyle" ; ten cały Szpieg będzie miał dosyś ciekawe uzbrojenie : Luger z tłumikiem { czuje , że to będzie faworyt , dzięki tej klamce } oraz specjalny karabin { jaki nie wiadomo , może kałach ? }
- nasz poczciwy ludek od czarnej roboty , czyli Inżynier nareszcie będzie konkretnie dopasiony : będzie łaził teraz z granatnikiem , do tego dostanie miny lądowe, a jego specjalnością będzie budowa mostów, czy wież strażniczych [ interesting ... ]
Takie są fakty ... tyle, że oczekiwania - przynajmniej ja - mam "trochę" większe .
Osobiście życzyłbym sobie wprowadzenia ograniczeń [ domyślnie jako opcja ON ] na profesje { konkretniej Soldaty z rurkami z kremem } , do tego przebudowałbym system punktacji , dodałbym jeszcze wbudowany do gry Voice Commander , co do mapek MP - to koniecznie chcę walczyć w kościele : jak największym i jak najładniejszym [ z witrażami do wy&$%# ]
A rzeczą , którą wolf potrzebuje najbardziej i jest to KONIECZNE do urozmaicenia samej gry ... to wielopoziomowe mapki do multiplaya ... Z tych , które do tej pory się pojawiły - wszystkie są płaskie , pięter można naliczyć z 2 [ na ass w mamy parter i 1sze piętro ]
Nie może być tak , że walka toczy się tylko w poziomie , ja rządam PIONU !!! - chciałbym powalczyć w końcu na jakichś wieżach , dużych pietrowych fortyfikacjach , zamczyskach [ mp_castle to rudera a nie zamek ] Może jakaś 'wodna' mapa ? [ podpływanie do obiektu , walka z wody , takie DUŻE rozszerzenie śp*. mp_bridge [ * - świętej pamięci - nikt w ten shit już nie gra i dobrze ]
Jezeli Nerve & Splash Damage spełnią te ***wszystkie*** warunki , to będę mógł uznać dodatek za udany . Jeśli nie - to nic , przecież i tak będę grał w Enemy Territory
============================================
Piszcie jakie są Wasze oczekiwania po dodatku RtCW : ET [ a może nie macie żadnych i przyjmiecie byle gówno z otwartymi ramionami ? ]
Co byście dodali , zmienili , chcieli , ogólnie co sobie marzycie
============================================
|