Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Chamstwo na serwach made dy Poland
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
franc
Krzyzak from Thorn

Unhappy Chamstwo na serwach made dy Poland

Witam wszystkich UrT maniakow i maniaczki (chociaz tych drugich to mniejszosc).
Grywam sobie dla zabawy, ot tak, chociaz i adrenalinki w CB tez nie odmawiam, ale jedno od razu rzuca sie w oczy. Kultura grania. Niestety - u nas kultury takowej nie doswiadczysz. Czy to na serwie gdzie gra sie dla zabawy, czy tez niedajborze w CB miedzy poslikimi klanami. Boze, normalnie oczy puchna od natloku bluzgow, wyzwisk kierowanych pod kazdym adresem.
Zauwazylem jedno - czym wiekszy lamer, albo czym swiezszy gracz, tym poziom wulgow na cm2 monitora jest wiekszy. Niedlugo beda mieli pretensje, ze mama im kasze przypalila, wiec trzeba powyzywac wszystkich obecnych na serwerze. Skonczcie z tym, bo sie robi przykro jak zagranica wchodzi i czyta to, pytajac co znaczy np"Kur..." albo "Spier...". Wystawiamy sobie niezle swiadectwo. Coz, komu nie pasuje trzymanie palcow na klawiaturze w pozycji w miare spokojnej, to niech sobie wlaczy boty, albo pokrzykuje w zaciszu domowych pieleszy.
Moja propozycja jest taka: CHAMSTWU NA SERWERACH MOWIMY NIE!! Dlatego jak bede mogl, bede sie staral votowac chamow, a wykiaknie goscia pozostawiam pod decyzje pozostalych graczy obecnych na serwie.

Pozdrawiam
Franc
PS. Pozdrawiam wszystkich starych wyjadaczy, ktorzy nie obrzucaja blotem kazdego, naet tego, kto walnal 2 tk z rzedu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-09-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shadow.f
Ripek Cipek

nei czytalem tekstu..odpowiadam na temat...

bylo walkowane sto razy...twoje mowimy nie na nic sie eni zda

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 09-09-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

ja tylko powiem ze roznie jest.... zopelnie inna sytacja jest kiedy klniesz do kogos (kur** co ty robisz) lub kiedy na nikogo nie najezdzasz tylko sobie powiesz ja pierd*** jak ja sie dalem durnie zabic... sa to rozne dwa kontexty i ten drugi nie powinien nikogo obrazac.

Old Post 09-09-2002 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
ja tylko powiem ze roznie jest.... zopelnie inna sytacja jest kiedy klniesz do kogos (kur** co ty robisz) lub kiedy na nikogo nie najezdzasz tylko sobie powiesz ja pierd*** jak ja sie dalem durnie zabic... sa to rozne dwa kontexty i ten drugi nie powinien nikogo obrazac.

eee... i tak i nie.
po co puszczasz przekleństwa w server otwartym textem?
nie możesz sobie mruczec pod nosem? pluć w monitor i kopać kompa? musisz narażać cudzą wrażliwość na wysłuchiwanie tego typu wypowiedzi?
przekleństwo to przekleństwo - obojętne w czyim kierunku skierowane.

Old Post 10-09-2002 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Thumbs down zero tolerancji

Za każde:
- kur_a
- spi_dalaj
- ja pie_olę
Kick, kick a dla recywidystów ban tak ze dwa dni.
I nie ma, że boli (jestem pijany) czy coś w tym stylu.

Papug dobrze mówi wyżyj sie na wlasnym kompie.

>koniec<

Old Post 10-09-2002 12:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Red face ojezu :D

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Za każde:
- kur_a
- spi_dalaj
- ja pie_olę
Kick, kick a dla recywidystów ban tak ze dwa dni.
I nie ma, że boli (jestem pijany) czy coś w tym stylu.

>koniec<

A wescie tak krzyknijcie KUR** na caly dom GLOSNO , tata przyjdzie i wytlumaczy [smycza, trzepaczka, pasem skurzanym] hehe

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 10-09-2002 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Thumbs up !

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
eee... i tak i nie.
po co puszczasz przekleństwa w server otwartym textem?
nie możesz sobie mruczec pod nosem? pluć w monitor i kopać kompa? musisz narażać cudzą wrażliwość na wysłuchiwanie tego typu wypowiedzi?
przekleństwo to przekleństwo - obojętne w czyim kierunku skierowane.

AMEN!

Old Post 10-09-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: zero tolerancji

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Za każde:

hehe

ja tak robilem z moja stara klawiatura i juz jest DEAD

Old Post 10-09-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eee

no dobra jak ktos zobaczy ze bluzgam to możecie mi dac kicka
Był jush poruszany takic topic przez Yareckiego (:

GrEaTEyE

Old Post 10-09-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Cool Chamstwu....

odnosnie tematu dyskusji przypomniał mi sie skecz Kabaretu Dudek - Ucz się, Jasiu:

....
Chamstwu w życiu ... należy się przciwstawiać SIŁOM i GODNOŚCIOM osobistą.
....

Old Post 10-09-2002 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Chamstwu....

quote:
Napisane oryginalnie przez voytas
odnosnie tematu dyskusji przypomniał mi sie skecz Kabaretu Dudek - Ucz się, Jasiu:

....
Chamstwu w życiu ... należy się przciwstawiać SIŁOM i GODNOŚCIOM osobistą.
....

Zamiast kur** bede muwil OJEZU!

Old Post 11-09-2002 06:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Chamstwu....

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----&gt;RuLeZ

Zamiast kur** bede muwil OJEZU!

accepted

Old Post 11-09-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

to jush lepiej jak dżony brafo " o mamo" :>

Old Post 11-09-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hyhy

a ja powiem: "papuga i duża rura lol"
Dzisiaj na servie jakiś członek klanu BW powiedział tak jak zrobił tk "mam dzisiaj faze i robie co chce"---co z takim Uosiem robic?

GrEaTEyE

Old Post 11-09-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Angel
Guest

Thumbs down Jak to co?

Z buta ma kur... i wyjeb... z serva, niech sie zje.... opamieta. Ale zem wiazanke puscil, az mi wstyd. Niestety na servach caly czas czegos takiego slucham i wkurza mnie to troche. Niestety z debilami nic sie nie da zrobic. Mozemy se tu gadac i narzekac na nich ale co to da?

Old Post 11-09-2002 21:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eee

Niech każdy zacznie patrzec na siebie i myśle że sie uspokimy...niech gość mówi ***** ***** a my nieodpowiadajmy tylk osie smiejmy z niego ok?

GrEaTEyE

Old Post 12-09-2002 13:41
voytas
Combat (Death Knight)

Cool w krawacie do UrT

mam pomysl,
odpowiedz znajdziesz tutaj http://www.mis.canpol.pl/sounds/krawat.wav

Old Post 12-09-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Angel
Guest

Thumbs up BRAVOOOO!!!!

Bravo Voytas! Niezly pomysl. HEHEHEH!

Old Post 12-09-2002 17:56
Silverdevil
SILVER

Talking ZA MALO TEGO KU_RWA

pseprasam bardzo o co kur_wa chodzi
moje bluchy to mmoja kultura moj charakter itd - jestem niepowtarzalny itd nawet stara mnie z tym goni ale h_uj tam
cytuje "kubus co niewejde do pokoju to wszedzie kur_wa widze

Old Post 15-09-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Cool kulturwa musi byc!

codziennie widac jak niektorzy maja 'wysoki' poziom kulturwy . ale co tam. nie zmieni sie tego zadna ustawą ani rezolucją (nawet ONZ). jedyne to miec nadzieje (tak jak ktos napisal wyzej), ze kazdy musi zaczac od siebie i ze rozne elementy sie opamietaja bo czasami to wlos na glowie sie jezy.

przykład:

przez pomylke trafilem kolesia
a on : ty ***u!

ciekawe jakby zareagowal gdybym siedzial obok w kafejce?

moznaby bylo podac przykladow hoho.....

i mowie wam: wpuszczac tylko w krawatach : http://www.mis.canpol.pl/sounds/krawat.wav

Old Post 15-09-2002 22:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions