Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > do admina tej parodi ( ban mam jak w banku haha) na temat bluzgania
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Cool do admina tej parodi ( ban mam jak w banku haha) na temat bluzgania

Co do bluzgania w ostatnim moim temacie staralem sie powstrzymywac ale to ludzie którzy albo niechca sie przyznac ze nic niewiedza na temat sof2 i pisza mi z np eliminacja to nuda albo wyzywaja mnie powini byc banowani lub zamykani niestety jak ktos uwaza ze jak gra 1 dzien i wie wszystko o grze to mi przykro sluchac i czytac to samo sie tyczy poprzedniego tematu na temat Rebela ktory to rozpisywal sie na temat jak to gra ctf a wstatykach wychodzi ze gra tylko w info i to kiepsko jak to nazwac bo jawiem klamstwo to sie tyczy tematow a teraz pare zdan do admina przy zamykaniu czegos podaje sie przyczyne i uzasadnienie to tyle zegnam niemam zamiaru tu wiecej zaglodac niezalezy mi czy mi dacje bana bo to smieszne ....a jeszcze do moich wielbicieli to kilka screanshotow z gier w ktore gralem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-08-2002 05:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

jeszce jeden

Old Post 28-08-2002 05:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

no i co myslisz ze cie ktos polubi ????
bo 1 miales tylko jeden zgon na 7 ????
nie gram w elim bo twierdze ze to nuda no i co zabronisz mi????
wlasnego zdania ????
widze ze nikt cie tu nie lubi i probujesz sie dowartosciowac
niestety dla mnie te screny nic nie znacza widzalem lepsze a nie bylo tam ciebie
byle dzieciak potrafi cos takiego zrobic starczy mu trochy szczescia
wybacz ja nie przedstawie ci moich screnow z prostej przyczyny ze nie musze nieczego udawadniac nie twierdze ze jestem najlepszy szczeze to lama jestem ale zdazylo mi sie miec lepsze wyniki niz te twoje screany

Old Post 28-08-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Re: do admina tej parodi ( ban mam jak w banku haha) na temat bluzgania

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
Co do bluzgania w ostatnim moim temacie staralem sie powstrzymywac ale to ludzie którzy albo niechca sie przyznac ze nic niewiedza na temat sof2 i pisza mi z np eliminacja to nuda albo wyzywaja mnie powini byc banowani lub zamykani niestety

hmm widze tutaj zachowanie takie samo... teraz to ty ich obrazazasz i piszesz ze nic nie umieja, sa nie warci i wszystkie tryby w jakie graja to nuda bo tylko Ty grasz w eliminacje i tylko To sie liczy...
quote:

jak ktos uwaza ze jak gra 1 dzien i wie wszystko o grze to mi przykro sluchac i czytac to samo sie tyczy poprzedniego tematu na temat Rebela ktory to rozpisywal sie na temat jak to gra ctf a wstatykach wychodzi ze gra tylko w info i to kiepsko jak to nazwac bo jawiem klamstwo to sie tyczy tematow

nie musi grac jeden dzien, oni graja dluzej... i sa dobrymi graczami.. to ze ktos cie skrytykuje to nie oznacza ze od razu jest do bani i sie ni zna.. powiem ci ze rzadko gram w mp szczegolnie e elim..powod: brak czasu, chec zrobienia czegos dla was... ale wyniki to ja mialem lepsze niz na tych twoich screenach..
quote:

a teraz pare zdan do admina przy zamykaniu czegos podaje sie przyczyne i uzasadnienie to tyle zegnam niemam zamiaru tu wiecej zaglodac niezalezy mi czy mi dacje bana bo to smieszne ....a jeszcze do moich wielbicieli to kilka screanshotow z gier w ktore gralem

a gdzie to napisane ze musze podac uzasadnienie? to moja wola jak zamkne topic.. nie musze podawac dlaczego... a bana ci nie damy... mimo iz z twoich wypocin wynika ze powinienes go dostac...

Old Post 28-08-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: do admina tej parodi ( ban mam jak w banku haha) na temat bluzgania

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
[Bludzie którzy albo niechca sie przyznac ze nic niewiedza na temat sof2 i pisza mi z np eliminacja to nuda albo wyzywaja mnie powini byc banowani lub zamykani niestety jak ktos uwaza ze jak gra 1 dzien i wie wszystko o grze[/B]

Tom ja zasadniczo nic do ciebie nie miałem ale w tym tekstem, że jak ktoś gra jeden dzień i myśli, że wszystko wie to się nie zgodzę. Tutaj raczej nikt nie postuje kto gra jeden dzień i sądzę, że Ty przez to, że często (czasem/niekiedy) jesteś pierwszy tostełaeś wielkiego kopa emocjonalnego i teraz myślisz, że jesteś najlepszy i najwięcej wiesz o grze. To w takim razie powiedz mi do czego służy polecenie r_facePlaneCull albo r_customaspect albo r_showtris albo cg_antiLag? Jesteś taki mastah to dlaczego nie pódziesz to jakiegoś klanu i nie poprowadzisz go w clanbase do zwycięstwa? Jesteś przecież mastah...

Old Post 28-08-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

A ja z tomem zagrałem na joltowym UberSerwerze (takie draństwo na 64 osoby - zaje...fajne ).
No i skrinszociki też zrobiłem .... i pokaże
moje to Jason Bourne [PL]
jego <<tom>>

Chyba rzeczywiście gra tylko w eksterminacje ....

Old Post 30-08-2002 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

i jeszcze jeden ....

Old Post 30-08-2002 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

ROFTL
kula nie rob mi tego wiesz jak ciezko wydostac sie spod stolu dobrze ze browar mi sie akurat skonczyl bo bym zalal klawiature
z tego co widze to ci kiepsko szlo pokazywales mi lepsze ale widze ze nie chciales sie chwalic na forum

pozdrawiam

Old Post 31-08-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Kulla tym Toma zagiąłeś )

Old Post 31-08-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

i poco to komu

Old Post 01-09-2002 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Może po to żeby Tom nie uważał się za takiego mega mastaha a innych za lamerów? P

Old Post 01-09-2002 11:49
juzef
goraczka krwotoczna

zawsze mi sie wydawalo ze to wszystko dla zabawy
poza tym pewnie zeby rozwiac trochy watpiliwosci na temat gry pan tom'a ) i tego co on mowi na temat swoich umiejetnosci

Old Post 01-09-2002 12:16
El_Mariachi
Gitarzysta

Ja nie mówię, że Tom nie umie grać tlyko, że przydałoby się trochę skromności )

Old Post 01-09-2002 12:26
juzef
goraczka krwotoczna

czy ktos tu powiedzial ze to mnie umie grac poprostu sa lepsi gracze od niego a jemu trudno sie z tym faktem pogodzic
wcale sie nie uwazam za lepszego gracza od niego ale nie uwazam tego zeby bylo rozsadne mowienie ze wszyscy to lamy a ja to mataster bo nawet najlepszy ma czasem slabszy dzien a zdaza sie ze konkretna lama laduje na pierwszym miejscu
pozdrawiam

Edytowane przez juzef dnia 01-09-2002 o godz. 13:18

Old Post 01-09-2002 12:40
Atari
Elite (Fiend)

mysle ze dla toma najlepszym rozwiazaniem bylo by zmienic nick i zaczac od nowa :|

Old Post 01-09-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Ano masz rację, masz rację ale ja nie uważam Toma za lamera bo jednak grać to on coś umie )

Old Post 01-09-2002 13:05
juzef
goraczka krwotoczna

gitarzysto mozesz dokladniej przeczytac
""wcale sie nie uwazam za lepszego gracza od niego ale nie uwazam tego zeby bylo rozsadne mowienie ze wszyscy to lamy a ja to mataster""
toma widzialem kiedys ze 2 razy na serwerze jakims chyba jeszcze na inecie jak tam grywalem i z tego co pamietam nie byl zawsze na 1 miejscu co nie oznacza ze jest lama
mi sie zdarza byc na ostatnim poniewaz jestem lama i mam 7 fps na mapie oczywiscie zalezy to od mapy i stanu mojego kompa bo cos ostatnio zaczyna mi sie psuc

Old Post 01-09-2002 14:47
Atari
Elite (Fiend)

Thumbs down

cos mi sie popapralo nie widze postow z ostatnich dni nie moge tez zadnego dodac!!!widzi mnie ktos??

Old Post 06-09-2002 14:32
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
cos mi sie popapralo nie widze postow z ostatnich dni nie moge tez zadnego dodac!!!widzi mnie ktos??

Ja Cie widze .... bój się bo widzę cię przez mój celownik ....

A ostatnio żeczywiście coś jest nie tak bo nie widzę gdzie doszły nowe posty jak wchodze na boarda

Old Post 06-09-2002 15:08
Atari
Elite (Fiend)

czy tez siebie widze :?

Old Post 06-09-2002 17:15
Atari
Elite (Fiend)

ano widze siebie czyli moge juz pisac tylko nie widze zadnych nowych postow ,taki sam blad jak na forum inetcafe ,wyskakuje mi taki blad: There seems to have been a slight problem with the FPP BOARD database

czy admin albo ktokolwiek moze mi pomoc bo zaczynam sie martwic;(

Old Post 06-09-2002 17:21
El_Mariachi
Gitarzysta

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
gitarzysto mozesz dokladniej przeczytac
""wcale sie nie uwazam za lepszego gracza od niego ale nie uwazam tego zeby bylo rozsadne mowienie ze wszyscy to lamy a ja to mataster""
toma widzialem kiedys ze 2 razy na serwerze jakims chyba jeszcze na inecie jak tam grywalem i z tego co pamietam nie byl zawsze na 1 miejscu co nie oznacza ze jest lama
mi sie zdarza byc na ostatnim poniewaz jestem lama i mam 7 fps na mapie oczywiscie zalezy to od mapy i stanu mojego kompa bo cos ostatnio zaczyna mi sie psuc

Ja to rozumiem tylko, że jak Kulla (chyba P) zapodał screeny na których Tom był trochę daleko od czołówki pomimo, że był tyle samo w grze co inni więc biorąc pod uwagę to, co mówił można wnioskować, że jednak jest lamerem (prawdziwym, ponieważ coraz częściej używa się określenia 'lamer' na osobę której po prostu nie lubimy). Najpierw mówi jaki to on mastah a potem się okazuje, że jest miętki w graniu. Ale jednak taki miętki nie jest do końca czyli lamer też nie, Przeprasam za nieporozumienie )

A co do postó to w moim przypadku: back i jeszcze raz wysyłam i post jest, tylko, że znowu mi się coś pokićkało z tymi ikonkami czy są jakieś nowe posty - widzę cały czas jakby ich nie było a jak wejdę w topic to są...

Old Post 06-09-2002 21:18
juzef
goraczka krwotoczna

mariachi jak juz wyrazasz opinie to moze konkretnie bo cos chyba jestem niewyspany lamer master przecietnak a moze niezly gracz jaka jest twoja ocena bo trudno mi to zrozumiec
a co do forum to faktycznie sypie sie od kilku dni po napisaniu posta musze oswiezyc strone a i licznik postow na forum jakos sie zaciol i kazdy ma tyle ile mial ustawione ja np 51 wiem bo akurat zwrocilem uwage na 50 posta i przy 51 postawilem znaczek 51 gdzies lezy na forum od tej chwili padlo

Old Post 06-09-2002 21:34
KuLLa
Jason Bourne [PL]

No więc tak :
juzefie drogi :

quote:
"bo akurat zwrocilem uwage na 50 posta i przy 51 postawilem znaczek 51 gdzies lezy na forum od tej chwili padlo"
==> nie ilośc się liczy a jakość
Atari szanowny: Forum się chyba posypało ostro. Podobnie jak inni musze po wysłaniu robić 'back' i dopiero wysyła. Więc nie jesteś osamotniony
Gitarzysto celny niezmiernie: wyjaśnie sytuację. Skriny zapodałem tylko z 2 powodów
1. typ znany jako Tom zmieszał mnie ogólnie z błotem i szlamem, ale że jestem wielkoduszny i miałem nastrój na niezabijanie dzieci to mu wybaczyłem ...
2. (powód ważniejszy) ten sam w/w typ nie chciał ze mną gadać po polsku na serwie !! Prócz powitania nie soptkałem się z jakimkolwiek przejawem narodowej dumy z języka (wszak Polacy nie gęsi .... ). No i ogólnie okazał sie niemiły więc podesłałem.

Howgh! Powiedziałem !

Old Post 06-09-2002 22:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:19.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions

-->