El_Mariachi
Gitarzysta

|
|
quote: Napisane oryginalnie przez juzef
gitarzysto mozesz dokladniej przeczytac
""wcale sie nie uwazam za lepszego gracza od niego ale nie uwazam tego zeby bylo rozsadne mowienie ze wszyscy to lamy a ja to mataster""
toma widzialem kiedys ze 2 razy na serwerze jakims chyba jeszcze na inecie jak tam grywalem i z tego co pamietam nie byl zawsze na 1 miejscu co nie oznacza ze jest lama
mi sie zdarza byc na ostatnim poniewaz jestem lama i mam 7 fps na mapie oczywiscie zalezy to od mapy i stanu mojego kompa bo cos ostatnio zaczyna mi sie psuc
Ja to rozumiem tylko, że jak Kulla (chyba P) zapodał screeny na których Tom był trochę daleko od czołówki pomimo, że był tyle samo w grze co inni więc biorąc pod uwagę to, co mówił można wnioskować, że jednak jest lamerem (prawdziwym, ponieważ coraz częściej używa się określenia 'lamer' na osobę której po prostu nie lubimy). Najpierw mówi jaki to on mastah a potem się okazuje, że jest miętki w graniu. Ale jednak taki miętki nie jest do końca czyli lamer też nie, Przeprasam za nieporozumienie )
A co do postó to w moim przypadku: back i jeszcze raz wysyłam i post jest, tylko, że znowu mi się coś pokićkało z tymi ikonkami czy są jakieś nowe posty - widzę cały czas jakby ich nie było a jak wejdę w topic to są...
|