Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Nowy portal dla SOF2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

Nowy portal dla SOF2

Heh nie dałem rady, nie wytrzymałem i dzisiaj rano usiadłem. Po tym jak przekonałem się że sof.FPP.pl jest nic nie warte postanowiłem zrobić własny portal SOF-a 2 -> Fan Site. Hehe pewnie się już stuff FPP gotuje - spoko chłopaki spoko - konkurencja to zdrowa rzecz (chyba się o tym przekonaliście z Red Faction)

Nowy portal poświęcony grze SOF2 znajduje się pod tym adresem (adres pozostanie - ale host się niedługo zmieni):

www.portal-sof2.prv.pl

ZAPRASZAM !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-08-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

psi.. spoko.. bedzie guciek na zachodzie wszystkie stronki to nie konkurencja.. poprostu wymiana informacji miedzy soba hehe

Old Post 26-08-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

racja panie ARES, tak sie tu gotujemy ze az rozwazamy mozliwosc zamkniecia FPP.pl

rzeczywiscie sof.fpp nie dorasta do piet twojemu nowemu "portalowi"

wrzucisz chociaz nasz maly banner'ek? to zwiekszylo by nam z pewnoscia ogladalnosc...

Old Post 26-08-2002 16:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Panowie spokojnie , spokojnie )

Old Post 26-08-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

Majes powiem ci jedno - jak nie masz pojecia o czym mowisz to poprostu nie otwieraj ust - bo za maly jestes. Najpierw pomysl potem gadaj - i naucz sie czytac chociaz - albo idz na kurs rozumienia tresci. Wasz system/skrypt (FPP.PL) RULEZ i nic do niego nie mam - sam bylem kiedys w waszej ekipie - to jakbys nie wiedzial. Faktem jest ze daliscie straszliwie ciala jezeli chodzi o strony SOF2 - ale mam ogromna nadzieje, że to poprawicie czy na prosbe fanow ( jak ja) czy na prośbe/polecenie LEM-u ( bo troszke olaliscie tą gre).

Po drugie fpp.pl dla sof2 nie dorasta - bo go nie ma. Nie pisz portalowi w cudzyslowiu bo jest to miniportal - zajrzyj do słownika pojęc komputerowych. A baner by ją zwiekszyl bo narazie wiekszosc graczy wiesza na was psy za olewke . Portal jest za agoda wydawcy gry LEM - domyslcie sie dlaczego powstał.

A tak na marginesie - odgryzlem sie i czuje sie usatysfakcjonowany - mam nadzieje, że ty również i damy spokój tej lamerskiej przepychance słownej.

Jeżeli chodzi o współprace to bardzo chętnie - nalezy razem budować coś - bo inaczej to nic z tego nie bedzie - a wrogie klimaty nie sa nam potrzebne.

Licze na wasza pomoc szczególnie w przedsięwzięciu stworzenia ligi dla sof2, która wraz z LEMem staramy się stworzyć. Z góry dzięki.

Old Post 26-08-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

musiu za bardzo sie wozisz... gdyby nie sof.fpp.pl polscy gracze sof'a nie mieli by co czytac jesli chodzi o te scene wlasnie

a jesli mowimy o tym kto komu nie dorasta do piet to otworz sobie w jednym oknie swoj PORTAL a w drugim nasze sof.fpp.pl

Old Post 26-08-2002 20:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

bosh spokojnie. panowie nie bic sie

Old Post 26-08-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

Majes musiu ( chyba ci chodziło o misiu - dzieki )jestes łoś jakich mało - robiłeś go ? jak tak to gratulacje - nadal mówisz nasz portal ? - dzieciuch jesteś straszliwy - znowu nie przeczytałeś treści - sorki nie dotyczy to innych ludzi z SOf.fpp.pl - których szanuje za wkład i wysiłek - ale ty to juz dno.

Aha MAjes jak sie nie myle to wysadziłem was z siodła w scenie gry Red Faction - to ja mam oficjala i to zamkneliście strony o tej grze .... bo wszyscy narzekali

Aha no i jeszcze jedno : kilka osób czytało na moją prośbę ten topic i wiesz co powiedzieli ??? Ze przynosisz wstyd ekipie tak profesjonalnego portalu jak FPP.PL - nie bede przytaczał słów jakimi cie nazwano

Sorki glan za słowa i takie zasyfianie wam forum ale ten Musiu ( czytaj misiu) mnie wnerwia - nie umie gumiś odstapić. Ale w jednym ma racje - gdyby nie wy to gracze SOF nie mieli by co czytać - ale gracze sof2 nadal maja mało....

Tak na koniec chciałbym przeprosić skład FPP.pl (oprócz Majes-a który nie umie wypauzować) za ewentualne obraźliwe lub zbyt mocne słowa pod adresem waszego sof.fpp.pl - jest naprawde fajny - ale troszke brakuje w nim SOF2. ZDaje sobie sprawe ze mój portalik jest kiczowy i narazie nie moze sie równać z wami - ale w przyszłości mam nadzieje na jakoś pomoc - bo samemu jest dość trudno robić kilkanaście rzeczy na różnych scenach gier polskich.

Edytowane przez ARES dnia 27-08-2002 o godz. 00:06

Old Post 26-08-2002 23:49
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ares ja sie nie gniewam ale musze stanac w obronie kolegi, i to nie z powodu ze ot ma ten sam poczatek nicka jakim jest [fpp] ale dlatego ze majes jest jedna z kilku postaci bez ktorych by nie istnialo cale fpp.pl a i na sof.fpp na samym poczatku sporo pomogl przy tworzeniu przy zaznajomianiu sie z consola wiec prosze troszke zwolnij tempo dopra?

Old Post 26-08-2002 23:59
ARES
Bóg Wojny

Ok glan sorki - jush stopuje - ja nie szukam zwady tylko jakiegoś porozumienia we wspólnym celu. ( spoko ochłonołem i wyedytowałem ten wcześnieszy post na bardziej na poziomie) !!!

Jeżeli chodzi o wkład Majws-a w budowe - to gratuluje mu zaangażowania - ale nie powinien aż tak ostro reagować na krytyke - bo to nie zdrowe - ktytyke sie przyjmuje ( tak jak ty) profesjonalnie ...

Old Post 27-08-2002 00:03
Incognito
Guest

Unhappy

Nie ma sie co kłucic !! najlepiej zyc w zgodzie !! i w szcześciu !!

Old Post 27-08-2002 00:18
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez ARES
Ok glan sorki - jush stopuje - ja nie szukam zwady tylko jakiegoś porozumienia we wspólnym celu. ( spoko ochłonołem i wyedytowałem ten wcześnieszy post na bardziej na poziomie) !!!

my jestesmy skorzy do wspolpracy z kazdym wiec jak czegos potrzebujesz to wal. z checia mozemy pomoc przy tworzeniu ligi klanow, i czegos tam jeszcze. powiedz czego brakuje nam na serwisie a nie kluc sie ciagle z nami no postaramy sie nadrobic to czego nie ma

Old Post 27-08-2002 00:19
ARES
Bóg Wojny

ok ok PAUSE

Zamknijcie te dwa topicki :|

Old Post 27-08-2002 00:20
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

sie robi

/topic close

Old Post 27-08-2002 00:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions