Majes powiem ci jedno - jak nie masz pojecia o czym mowisz to poprostu nie otwieraj ust - bo za maly jestes. Najpierw pomysl potem gadaj - i naucz sie czytac chociaz - albo idz na kurs rozumienia tresci. Wasz system/skrypt (FPP.PL) RULEZ i nic do niego nie mam - sam bylem kiedys w waszej ekipie - to jakbys nie wiedzial. Faktem jest ze daliscie straszliwie ciala jezeli chodzi o strony SOF2 - ale mam ogromna nadzieje, że to poprawicie czy na prosbe fanow ( jak ja) czy na prośbe/polecenie LEM-u ( bo troszke olaliscie tą gre).
Po drugie fpp.pl dla sof2 nie dorasta - bo go nie ma. Nie pisz portalowi w cudzyslowiu bo jest to miniportal - zajrzyj do słownika pojęc komputerowych. A baner by ją zwiekszyl bo narazie wiekszosc graczy wiesza na was psy za olewke . Portal jest za agoda wydawcy gry LEM - domyslcie sie dlaczego powstał.
A tak na marginesie - odgryzlem sie i czuje sie usatysfakcjonowany - mam nadzieje, że ty również i damy spokój tej lamerskiej przepychance słownej.
Jeżeli chodzi o współprace to bardzo chętnie - nalezy razem budować coś - bo inaczej to nic z tego nie bedzie - a wrogie klimaty nie sa nam potrzebne.
Licze na wasza pomoc szczególnie w przedsięwzięciu stworzenia ligi dla sof2, która wraz z LEMem staramy się stworzyć. Z góry dzięki.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|