Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > HALO to ja ten ktury was tak wkurzyl mialem sie zglosic jak bede 1 i jestem zobaczie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Cool HALO to ja ten ktury was tak wkurzyl mialem sie zglosic jak bede 1 i jestem zobaczie

hej rebel kula ireszta ktora mnie wyzywal jestem pierwszy w statystyksch NO >1< hahah................... go to www.csport.net. <<<TOM>>> no 1 in elimination !!!!!!!!!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-08-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

eh jak grasz z samymi lamkami wejdz na datagroupe i zabij chocaiz jedengo

Old Post 21-08-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: HALO to ja ten ktury was tak wkurzyl mialem sie zglosic jak bede 1 i jestem zoba

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
hej rebel kula ireszta ktora mnie wyzywal jestem pierwszy w statystyksch NO >1< hahah................... go to www.csport.net. <<<TOM>>> no 1 in elimination !!!!!!!!!!!!

Ja przepraszam drogi kolego ale na moim skromny sprzęcie z NN 6.2.2 i IE 6.0 stronnica wyżej wymieniona nie bardzo się otwiera.

Old Post 21-08-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

wejdz na ta strone tom www.kissmyass.com tez jestem na niej NO 1!!! rzadze

Old Post 22-08-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

he nie wystarczy grac trzeba grac!!!! jak narazie nie widzialem cie zebys gdzies gral jasli nawet to nie wywarlo to na mnie zadnego wrazenia zapamietuje zawsze tych lepszych

rozumiem ze ten topic mial ci dowartosciowac ehe nikt cie nie lubi wszyscy cie tempia ok kazdy moze miec kompleksy

a co do eliminacji jest to tak nudne ze nikt w to nie gra chyba ze na 1 mapie w stodole bo nie puszcza ta mapa innych trybow gry
(wedlug mnie nie kazdy musi miec takie samo zdanie o elim)
swiadczy o tym fakt ze najmniejsza jest ilosc serwero elim na swiecie mniej jest tylko serwerow do trybu kill man with a ball co jest w pelni zrozumiale chodzi o to ze na serwerze z takim modem nie wejda osoby ktore go nie maja nawet jesli jest wylaczony ten tryb gry a nie wszyscy to sciagaja wiec malo serwerow

Old Post 23-08-2002 02:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

dobra.. 3 glosy za i zamkne topic
zeby nie doszlo do jakiegos obrazania mi tutaj ;D

Old Post 23-08-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

nudny to ty jestes wedug statystyk gra w eliminacje 40.000 osob jak niewiesz co piszesz to niepisz nic jak bedziesz gral duzej niz 1 dzien to moze mnie spotkasz to do ciebie poczotkujacy graczu jak bys nie wiedzial jest kila map do eliminacji jak grales tylko na cafe net katowice to tak tylko barn jest tam ustawiony na eliminacje sa servery tylko z mapami na eliminacje poczotkujacy garaczu jak bys nie wiedzial pograj duzej to bedziesz wiedzial najlepsi graja na barry world server i jolcie server jak jestes taki dobry zagraj tam !!! bez urazy pograj troche a puzniej oceniaj

Old Post 23-08-2002 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

No ja przepraszam ale co jest takiego wpspaniałego na Joltach czy Barrym pomijając fakt , że serwery te są po prostu porządne?

Old Post 23-08-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm ta sa dobrzy gracze? chociaz ni wiem jak sie sytuacja ta rozwija na innych

Old Post 24-08-2002 00:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

No tak ale zauważ, że Joltów jest chyba z 18 więc zawsze się zdarzy, że są tam ludzie mocni ale też słabsi... Jolty wszędzie widać, jest ich pełno więc nawet przypadkiem ludzie wchodzą na nie. Nie mówię, że na Joltach grają mientcy ludzie bo grają tamt eż pakerzy ale zawsze się ktoś słabszy zdarzy i to zasadniczo nawet dobrze.

Old Post 24-08-2002 13:38
Krrett
Skilled (Knight)

TOM !

NAUCZ SIE PISAC NA KLAWIATURZE I CHOCIARZ TROCHE OPANUJ WIEDZE Z ZAKRESU ORTOGRAFI ! lol tego sie po prostu nie da czytac ! Nie wiem czy piszac te wszystkie posty byles baardzo zdenerwowany czy tez nigdy nie myslisz kiedy piszesz ? Ja w sof2 nigdy nie gralem w trynie mp , nawet nie mam pelnej wersji ... ale jesli ci to tak bardzo przeszkadza ze pl scena tej gry jest az tak zacofana to masz dwie drogi wyjscia :
a) zmien obywatelstwo
b) zacznij cos zmieniac a nie tylko burzyc sie ! skoro jestes taki mastach to chyba to potrafisz !

Chetnie bym sobie zagral z toba ale coz mam inne wydatki niz kupowanie oryginalnych wersji gier wiec to raczej wykluczone ...

i na koniec

the end

Old Post 24-08-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krrett Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krrett Znajdź więcej post'ów przez  Krrett Dodaj Krrett do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krrett prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

Tak sobie czytam i czytam to forum i widze, że ludzi z przerostem ambicji nie brakuje. Tom w grze SOF 2 nie liczy sie granie z kiepskimi w Elimination - gdzie zapewne zakampiasz sie w ciemnym miejscu ze snipa - ale prawdziwa walka z AK74 w ręku w tłumie. Ale nie chce cie obrażać bo nie w tym rzecz.

Zagraj tak jak ja - gram zawsze w pierwszej linii ataku i to na mnie kierowany jest pierwszy ogień przeciwnika. W walce na mała odległośc czesto sam (bez wsparcia - bo inni leca np inna droga) przeciwko 3 ( czasem nawet 5 graczom - dobrym) potrafie zawsze utrzymać swoje statsy na poziomie rate 2:1 lub 3:1 - mając przy tym najczęściej największą ilość killsów (25-35).
Wiesz jak nauczysz sie grac samemu kontra 5 ciu graczy naraz i wszystkich ich zabijesz ( nieskromnie - mi sie to udało kilka razy) i utrzymasz taki rate to ci pogratuluje !

Nie wierzysz ? popytaj ludzi na tym forum - znają mnie ( może nie wszyscy - ale to ich pech) - o BLADE ci powie - gramy razem
A jak coś to znajdz gracza [GoD] A.R.E.S i staraj się nie zginąc uciekając

Old Post 26-08-2002 07:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

Araes gdzie gracie razem z B7ejdem na jakim serwerku ja tez chce ;( od kad mam fulla spotkalem 2 polakow i jednego litwina ktory mowil po polsku ,umowmy sie na jakas gierke na WICu :|

Old Post 26-08-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

quote:
Napisane oryginalnie przez ARES
gdzie zapewne zakampiasz sie w ciemnym miejscu ze snipa - ale prawdziwa walka z AK74 w ręku w tłumie. Ale nie chce cie obrażać bo nie w tym rzecz.

Grałem chwilę z Tomem i prawdę mówiąc rzczywiście gra niezgorze, nie kampował, latał z MP5 chyba. Przywzoicie gra tyle mogę powiedzieć.

Old Post 26-08-2002 18:02
Atari
Elite (Fiend)

Wink

kogo tom obchodzi ja tam nikogo nie wdze tylko same szprehen i talki gdzie ta polonia z SoF2 MP Test ?? NO GDZIE!!! ....

Old Post 26-08-2002 21:18
tom2525
Skilled (Knight)

niema jej bo niegra juz w sof2 mp test tylko w cala

hallo co sluchac

Old Post 27-08-2002 08:20
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

slychac to ze koniec z bluzganiem na kazdego i wogole dziwnych przechwalanek i
topic closed!

Old Post 27-08-2002 08:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions