hah
Moja przygoda dziwnie sie zaczela, najpierw pracowalem na www.q3arena.gry.wp.pl, gdzie pisalem niusy itp. , (to bylo w zeszle wakacje (poczatek), no i tamtejszy sklad: silencer, duke, rudy101 grali wlasnie w tego Urbana, no i mieli klan SoT :-), ja sobie siedze na IRCU #q3org, wszyscy zachwalaja tego moda, podniecaja sie , wtedy na ircu siedzial jeszcze ottar i asik, teku , no i zaczeli gadac jak to jest , ja sie napalilem na maxa sciagnalem moda no i zaczalem gre , najpierw zmniejszenie grafy bo na default mialem zlajdy, potem gra botami , na pierwszy rzut dzial controls patrze a tu jakies dziwadla jak opcje broni , bandage, ut_radio, mowie se: heh zbinduje, ale po co tyle tego no i gram gram no i kurde stwierdzilem ze ta gra zostala stworzona dla mnie )), no i wiec wracam na irca i mowie zapodawac mi servery, ale polskie , jak sie okazalo byl tylko jeden teku.ptc.pl, na ktorym nie moglismy grac spasami bo algis ie robily, nastepnie wchodzili na servery niemieckie, an ktorych kopalismy dupy niemcom ) , no i tak zaczela sie zabawa