Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > co to ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Unhappy co to ?

Sorry za nowy temat ale czym sie rozni w granacie "instant arm" od "arm on release" ???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-08-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: co to ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
Sorry za nowy temat ale czym sie rozni w granacie "instant arm" od "arm on release" ???

omg...
nie mam pytan...
po pierwsze: jest do tego '4beginners'
po drugie: takie pytanie mozna chyba zadac komus na gg a nie odrazu na forum pisac...
ehh
no ale juz odpowiem
nie wiem ktore jest ktore, ale jedno ze jak sie trzyma granat w rece to po 3 sekundach wybucha a drugie ze 3 sekundy PO rzuceniu granata =]

Old Post 31-08-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: co to ?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

omg...
nie mam pytan...
po pierwsze: jest do tego '4beginners'
po drugie: takie pytanie mozna chyba zadac komus na gg a nie odrazu na forum pisac...
ehh

No i po co ten ładunek złośliwej ironii ???
Wystarczylo kolege poinformowac o 4begginers..
quote:

no ale juz odpowiem
nie wiem ktore jest ktore, ale jedno ze jak sie trzyma granat w rece to po 3 sekundach wybucha a drugie ze 3 sekundy PO rzuceniu granata =]

Instant arm - po nacisnieciu "fire" (ale jeszcze nie puszczeniu granata) zaczyna sie odliczac czas, a "arm on release" jak sama nazwa wskazuje - uzbraja (zaczyna odliczać czas) po wypuszczeniu granata...

Old Post 31-08-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: co to ?

quote:
Napisane oryginalnie przez forever

No i po co ten ładunek złośliwej ironii ???
Wystarczylo kolege poinformowac o 4begginers..

Instant arm - po nacisnieciu "fire" (ale jeszcze nie puszczeniu granata) zaczyna sie odliczac czas, a "arm on release" jak sama nazwa wskazuje - uzbraja (zaczyna odliczać czas) po wypuszczeniu granata...

Gur1 powiedzial to samo co ty wiec po co pisales hehe

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 01-09-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: Re: Re: co to ?

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Gur1 powiedzial to samo co ty wiec po co pisales hehe

Bo napisal:
quote:
Nie wiem ktore jest ktore,[...]

Popełniłem jakieś faux pas???

Old Post 02-09-2002 07:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: co to ?

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez forever
[B]
Bo napisal:

To po co pisal

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 04-09-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

posluchaj... widziales kiedys chinskie zupki... albo zupki knorra, pisze na nich INSTANT ( przy napisie Grzybowa ), zapewne jadles kiedys taka... i wiesz co oznacza instant - blyskawiczna lub natychmiastowa wiec idacy dalej tym tropem dochodzimy do zaskakujacych wnioskow - Instant Arm - Uzbrojenie Natychmiastowe ( Arm - ramie, lub bron, lub czasownik uzbrojenie czegos lub kogos), arm on release... a wiec tutaj mamy wiekszy orzech do zgryzienia - arm znaczy dokladnie to samo co we wczesniejszym przykladzie, jednak wyrazow jest wiecej co moze nierozwaznego gracza zmylic lub tez totalnie zbic z tropu - release znaczy wypuscic ( np. maly kamien na chodnik, drozdzowke z balkonu), oznacza to wypuscic nie upuscic (wazne) wiec nie bojcie sie przypadkowego upuszczenia granatu - bezposrednie tlumaczenie : uzbroic granat po wypuszczeniu go z reki... w pierwszym wariancie granat wybucha 3 sekundy po wyciagnieciu zawleczki a wyciagamy zawleczke wraz z nacisnieciem przycisku zas w drugim wariancie dopiero po wypuszczeniu go zreki - a wiec dziala sztabka naciskowa po ktorej wypuszczeniu granat sie uzbraja i po wypuszczeniu granatu sa 3 sekundy i po nich granat wybucha... w pierwszym wariancie granat wybucha po 3 sekundach to jest w 3 sekundzie z 3 sekundowego szeregu... nie po 4 w zadnym wypadku nie wypuszczamy go po sekundach 5... ale tez nie po 2... wybuch nastepuje dokladnie gdy uplynie czas 3 sekund.

Old Post 04-09-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD

eee.....
czy mógłbyś jeszcze raz, dokładniej powtórzyć, od momentu "instant"?

Old Post 04-09-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eee

ash ślinka leci jak powiedział instant

GrEaTEyE

Old Post 04-09-2002 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
posluchaj [...]

Brawo Jasiu :) Zaczales proces rehabilitacji ;]

--

a tak troszke off-topicznie, to az przykre, ze ludzie nie potrafia wykorzystywac skarbnicy wiedzy, jaka jest internet, z ktorej (o zgrozo) nieswiadomie korzystaja. widac, ze latwiej kogos zapytac, niz samemu sie wysilic. mamy przeciez google.com.pl, wp.pl, onet.pl, wiem.onet.pl, slownik.onet.pl. wystarczy odrobine poglowkowac i mozna wszystko znalezc.

Old Post 07-09-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Talking Re: Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

Brawo Jasiu Zaczales proces rehabilitacji

--

a tak troszke off-topicznie, to az przykre, ze ludzie nie potrafia wykorzystywac skarbnicy wiedzy, jaka jest internet, z ktorej (o zgrozo) nieswiadomie korzystaja. widac, ze latwiej kogos zapytac, niz samemu sie wysilic. mamy przeciez google.com.pl, wp.pl, onet.pl, wiem.onet.pl, slownik.onet.pl. wystarczy odrobine poglowkowac i mozna wszystko znalezc.

Dzieki, Dzieki juz wiem ( nie odpowiadalem bo z mojego kompa sie nie da a z kompa siostry da sie )
P.S. dodalem nowy temat w kategori 4beginners czy jakos tam, ale wazne ze macie mi odpowiedziec !!!!
qrde odpowiadajcie mi !
P.S. pytanie pod strona http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=8315

Old Post 13-09-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6

P.S. dodalem nowy temat w kategori 4beginners czy jakos tam, ale wazne ze macie mi odpowiedziec !!!!
qrde odpowiadajcie mi !
P.S. pytanie pod strona http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=8315

no i dostałeś odpowiedź od MajeSa

Edytowane przez PAPUGa dnia 16-09-2002 o godz. 09:51

Old Post 14-09-2002 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

zgadzam sie z przedmowca

Old Post 15-09-2002 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions