Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Oceny userow
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Oceny userow

czy waszym zdaniem jest to dobry pomysl? bo ja uwazam, ze nie. powinny byc usuniete.
po prostu wkurza mnie, ze jakies dzieci oceniaja mnie jako LAMERA i do tego anonimowo.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-07-2001 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

nie przejmuj sie tym tak
oceny to bzdura, a ten temat powinien znalezc sie w dziale 'board', a nie 'counter-strike'

Old Post 22-07-2001 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

Powiem szczerze ze tez sie dziwie. Ja od paru dni pisalem jakies bzdury albo zjaranym, albo naprutym, a moja ocena nadal wacha sie kolo 2.
Do tego jeszcze 5 gwiazdek przy ocenie zorro . WTF?

Old Post 22-07-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Zamek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Zamek Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Zamek Dodaj [SPECNAZ]Zamek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Zamek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Re: Oceny userow

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO

po prostu wkurza mnie, ze jakies dzieci oceniaja mnie jako LAMERA i do tego anonimowo.

Anonimowo tylko czesciowo, bo ocen userow mozna dokonywac jedynie od 10 postow wzwyz i zapobiega to sztucznemu nadawaniu ocen.

P.S.
5 gwiazdek juz nie ma dla moderatorow - obecnie jest zwykly napis N/A.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 26-07-2001 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Re: Re: Oceny userow

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
5 gwiazdek juz nie ma dla moderatorow - obecnie jest zwykly napis N/A.

I to mi pasuje, bendzie mniej wojen o glupie gwiazdki na board`zie.

Old Post 26-07-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Oceny userow

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
czy waszym zdaniem jest to dobry pomysl? bo ja uwazam, ze nie. powinny byc usuniete.

tak cie widza inni. w ten sposob dziala system ocen. widocznie komus naskoczyles, wyleciales z dziwnym postem i paru osobom sie to nie podoba.
i czemu dzieci. taki dorosly jestes?

Old Post 26-07-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tramwaj tutaj to inaczej dziala...
poprostu
daje przyklad...
kolesie z forum csa wpadaja na forum q3 i obnizaja wszystkim po kolei jak leci oceny...
z kolei kolesie z jednego klanu podnosza sobie nawzajem oceny....jakbym pisal tylko na "o niczym konkretnym w sumie"
to raczej nie sadze bym mial ocene okolo 3
chociarz kto wie...

Old Post 27-07-2001 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Wink

Ja pisuję głównie na "o niczym konkretnym w sumie" i mam ocenkę, nie powiem 2 z czymś. Huh, w szkole też nigdy nie byłem prymasem. Tfu... prymusem!!!

Old Post 27-07-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

imo oceny userow to zly pomysl, po prostu te forum nie dorslo do tego. Jak mysliscie dlaczego wszyscy maja takie niskie noty? Bo np jak jakis koles widzi innego co ma wyzsza ocene to od razu nadana mu lamera, inne przyklady podal oxy. Oceny userow powinny byc nadawane przez moderatorow, wstedy nie bylo by problemow.

Old Post 27-07-2001 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

wlasnie tez tak mysle ze powinny byc nadawane przed moderatorow....jezeli nie ma autoryzacji przez moderatora przy rejestracji...to imo nie powinno byc tak ze userzy moga sie nawzajem oceniac

Old Post 27-07-2001 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

no ale jaki wniosek wyplywa z posta oxygena? polowa sceny cs i q3 to lameria? hmm
ja mam chyba rowne 4 ale i tak leje na te oceny

Old Post 27-07-2001 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja tak samo. To w końcu wolny kraj (board ), jak ktoś uważa mnie za lamę, to spox. Ma do tego prawo. Ale popieram, że oceny powinni nadawać moderatorzy... Byłoby... hmmm... uczciwiej

Old Post 28-07-2001 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

No co wy. Za duzo roboty byloby jakby moderatorzy nadawali oceny.
Moim zdaniem jest dobrze. Moge jedynie podwyzszyc liczbe postow od ktorych zalezy czy ktos moze nadac glos czy tez nie.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 28-07-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[CTZ]Dzikus
Training (Enforcer)

Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Czy ilośc gwiazdek i ocena jest najważniejsza????

Old Post 29-07-2001 02:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [CTZ]Dzikus Znajdź więcej post'ów przez  [CTZ]Dzikus Dodaj [CTZ]Dzikus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [CTZ]Dzikus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
no ale jaki wniosek wyplywa z posta oxygena? polowa sceny cs i q3 to lameria? hmm
ja mam chyba rowne 4 ale i tak leje na te oceny

tramwaj przeciez napisalem ze to tylko przyklad...
rownie dobrze kolesie z formum q2 moga obnizac oceny kolesiom z forum UT to nic nie zmienia...i nie wazne ktorz to robia...wazne ze tak robia...

Old Post 29-07-2001 07:39
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Sranie po scianie

Czyli poprostu jakies matoly zamiast nadawac ocene usera za posty robaia TEAMPLAYa ( q3vsq2vsqw ), a nie daj boze pojawi sie ktos grajacy w CSa to odrazu daja mu "1" - bo csowiec. Nosh **** lol!

Old Post 29-07-2001 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dokładnie...

Old Post 29-07-2001 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Tak, a co ma powiedzieć osoba w nic nie grająca??? Wtedy wszyscy (QW, Q2, Q3, CS) 1 lub 2 dają. Patrzcie jak mnie sQbańce obrobili!!!

Old Post 29-07-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Mag*
Wasilij "Mag" Taleniekow

Wink

Dajcie mi po 5 - pliz

Old Post 30-07-2001 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag* Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag* Dodaj [SPECNAZ]Mag* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

tramwaj przeciez napisalem ze to tylko przyklad...
rownie dobrze kolesie z formum q2 moga obnizac oceny kolesiom z forum UT to nic nie zmienia...i nie wazne ktorz to robia...wazne ze tak robia...

ale wlasciwie to po co my sie prymitywami przejmujemy? jak widze ze ktos jest cwel, to daje mu 1, jak widze ze fajny to 5, czasem cos pomiedzy i juz.
a to ze zdarzaja sie takie dzieci, to naprawde nie nasz problem

Old Post 30-07-2001 00:36
[SPECNAZ]Mag*
Wasilij "Mag" Taleniekow

Wink

wiec tak po dam ci taka przyjacielską radę - daj mi 5

Old Post 30-07-2001 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag* Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag* Dodaj [SPECNAZ]Mag* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

imho pod `ocena` powinna byc ocena moderatora... to by bylo chyba najsprawiedliwsze...

Old Post 21-08-2001 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions