Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > M4!Bron kontrowersyjna...
Co sadzisz o M4
Ta ankieta została zakończona.
M4 rox...nie wiem co od niej chcecie! 7 70.00%
M4...byla by dobra ale bez granatnika. 1 10.00%
M4 ssie i jest lamerska giwera. 2 20.00%
W sumie: 10 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation M4!Bron kontrowersyjna...

No wlasnie panowie i panie....macie mala ankiete pytanie dosyc proste jak widzicie...wypowiedzcie sie na jej temat co sadzicie, zaczne od siebie.

Ta bron jest lamerska ze wzgledu na granatnik podczepiony ktory moze jednym fartownym sztrzalem zdjac paru kolesi naraz.
Na niektorych serwerach doszlo do tego ze ta bron poprostu zostala usunieta (tak samo jak RPG ale to juz jest inna bajka).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-08-2002 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmmm moje zdanie jest takie ze jest to bron dobra... i naprawde bez granatnika czy z jest ona warta uwagi... duzo osob z niej korzysta na zagranicznych serwerach a z tego co tam widuje to wola rzucic normalny granat niz ten z m4... dla mnie bron moze byc ale i tak wole uzi

Old Post 03-08-2002 07:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Grajac w singla M4 jest naprawde pozyteczna bronia, bardzo lubie z niej korzystac... w multi byw roznie.. nie jest zbyt przyjmnie dostac z granata wystrzelonego z m4, dlatego w multiplayerze najlepsza, dla mnie, jest USAS , ewelntualnie m590

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 03-08-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

jak znajde to wkleje tu caly moj artykul na temat kontrowesyjnych broni ] mam nadzieje, ze go yeszcze gdzies mam

Old Post 04-08-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

O ****ć ale nas tu duzo asz sie zaraz zalamie moralnie i psychicznie....

Old Post 06-08-2002 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
O ****ć ale nas tu duzo asz sie zaraz zalamie moralnie i psychicznie....

stary wyloozoj. sa wakacje

Old Post 07-08-2002 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rebelyell
exeq7or

No tak, zaczyna się to samo co w RTCW Znowu te jałowe dysputy o rzekomo "lamerskich" broniach. Widzę, że tradycyjnie na pierwszy odstrzał idą wszelkiej maści granatniki, potem pewnie dostanie się snajperce i snajperom a na koniec okaże się, że lamerem nie jest jedynie gość który gra tylko nożem (i to pod warunkiem że nim nie rzuca) A mówią „Nie irytuj się, zrewanżuj się”

Old Post 07-08-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rebelyell Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rebelyell Znajdź więcej post'ów przez  Rebelyell Dodaj Rebelyell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rebelyell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Kłaniają sie dyskusje z rtcw ... sniper i PF

Old Post 07-08-2002 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Niewiwm jak wiekszosc ale ja gram czesto na zachodnich serwerach i usas to bron dla noob-poczatkujacych m4 ujdzie jesli uzywasz jej na dystansa anie strzelasz zabijasz kogos i siebie o rpg i granatniku nie wspominam bo sa zablokowane na prawie wszyskich serverach

Old Post 07-08-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Thumbs down

Dyskusja jałowa i bez sensu. Powtórze to co już kiedyś pisałe na jkimś forum w temacie m4 (pewnie tym samym co PaRoWa^^):
każda giwera jest po to aby jej używać. Jeśli ktoś jest kretynem to biega po zamkniętych pomieszczeniach z M4, albo po otwartych mapach RMG z usasem. Jeśli jesteście tacy znakomici, że na widok typa z M4 wolacie "lameriada" i zaraz po rtm dostajecie tym nieszczęsnym granatem ... to przykro mi, ale jednak nie jesteście zankomici.
Dużo gram na zachodzie i tam też sie pultają o to kto z jaką giwerą biega. Ale zazwyczaj najwięcej chałasu robią typki których ilość zejść z tego padołu łez przekracza wielokrotnie ilość zabujstw - po prostu nie potrafią grać i szukają obiektu do zrzucenia winy za swoje beznadziejne umiejętności.
Choćby na UberServerze (64 graczy w CTF) - mapy są wielkie, idealne dla snajperów. I oczywiście wszyscy się plują, że snajpy są dla lamusów itp. Żeczywiście nie jest miło biec 3 minuty tylko po to żeby dostać w czape , ale wystarczy popatrzeć na tych co się denerwują - oni po prostu chodzą jak po sznurku, zawsze po prostej , zero ukryć, zero uwagi - ślepa żądza zabijania ...
Konkluzja: bez takich giwer nie byłoby zabawy i dreszczyku emocji

Old Post 12-08-2002 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
Niewiwm jak wiekszosc ale ja gram czesto na zachodnich serwerach i usas to bron dla noob-poczatkujacych m4 ujdzie jesli uzywasz jej na dystansa anie strzelasz zabijasz kogos i siebie o rpg i granatniku nie wspominam bo sa zablokowane na prawie wszyskich serverach

To tak zabrzmiało jakby inni grali na polskich serwerach lol ) Moim skromnym zdaniem żadna nroń opróz RPG i MM1 lamerska nie jest. USAS jest dobry ale co zrobisz USASem choćby na jakichś RMGach gdzie terenjest bardzo duży? Nic. A to, że kolo jak już ma mało hepa to odpala granata z M4 lamerskie też imho nie jest. Zauważcie, że zanim postać zmieni rękę (ez skojarzeń ) na garanatnik i odpali granata to mija chwilę więc trzeba też zdążyć to zrobić. Tak więc imho M4 nie jest lamerski bo ma minusy i plusy jak każda z broni a to, że ma splash damage i może zadziałać na kilka osób jednocześnie nie robi z niej broni lamerskiej.

Old Post 12-08-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
piotrus
Guest

dla mnie ta bron jest najlepsza w calej gierze a ten granatnik dodaje tylko smaczku...

Old Post 12-08-2002 23:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Zależy co masz na myśli mówiąc "najlepsza". Ma wady i zalety ale ogólnie mnie też się bardzo podoba ale to oczywiście moje zdanie.

Old Post 13-08-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation ...

No tak czyli wychodzi na to ze M4 to dobra bron jak kazda ktora dali do SoF2 nawet RPG.

Old Post 13-08-2002 19:13
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Cool

Hehehehehe - to przecież oczywiste, że to taka sama giwerka jak każda inna.
Nawet granatnik jest cool
A z RPG - sprubój kogoś ustrzelić na krótki dystans .... poczujesz co to MOC
Tak samo z M4 nade - można się samego mocno pokiereszować nadużywając tej broni ...

Old Post 13-08-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

No ja rozumiem M4 ale RPG to już jest przesada. Osobiście jak widzę jakiegoś z RPG tonajpirw kulturalnie żeby z czymś normalnym chodził a jak nie zadziała to vote na kicka.

Old Post 13-08-2002 22:40
piotrus
Guest

to nie uczciwe z twojej strony idzie sobie taki biedak a tu nagle OUT

Old Post 15-08-2002 12:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Nie bardzo Cię rozumiem...

Old Post 15-08-2002 13:39
piotrus
Guest

nie rozumiesz tego ze nie kazdy jest takim wyladaczem jak ty i na serwerach spedzil cale zycie i nie do konca wie ze nie jest wskazane urzadzac sobie przebiezki z RPG w dloni

Old Post 15-08-2002 21:46
El_Mariachi
Gitarzysta

Ja nigdzie nie mówiłem, że jestem wyjadaczem. Rozumiem M4 o granatnik ma określony zasięg i jak już w coś walnie to kolega 10 metrów dalej tego nie poczuje (w przeciwieństwie do RPG) ale kolo z RPG dosadzony M590 i SOCOMem jest uzbrojony jak mały czołg. Pozatym na takiej powiedzmy Kolumbii gostek z RPG wymiata jak nie wiem co. RPG by była dobra gdyby np miała 2 pociski i czas przeładowania byłby duuuużo dłuższy np 4 sekundy (i może jakby spowalniała gracza). Wtedy giwera by była mocna ale miałaby też minusy. A tak? Szkoda gadać. A co do ludzi. Owszem są tacy którzy nie wiedzą co i jak i to też najpierw mówię : NO RPG. Jak kolo posłucha i weźmie coś normalnego to spoko jest ale jak ten sie upiera przy swoim i dalej z RPG chasa sobie po mapce to vota mu. Takie jest moje zdanie.

Old Post 16-08-2002 20:08
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Hmmm.... A ja się nie zgodzę z Gitarzystą
Prosta sprawa - jeśli na servie jest włączone RPG to znaczy, że admin chce aby go używano (albo nie umie go wyłączyć ). A skoro taka jest jego wola to jest kilka wyjść - pogadać z nim po dobroci, zacząć od gróźb (albo szybciej - zbanować się samemu ), poprosić innych aby nie używali rury, albo (najłatwiejsze ? ) - zmienić server na taki z wyłączonym ....
Powiedziałem

Old Post 17-08-2002 20:00
El_Mariachi
Gitarzysta

No sprawa nie jest taka prosta. Po co mam gadać z adminem jakiegoś serwera co grałem na nim pierwszy raz i więcej grać zamiaru chyba nie mam? Pozatym wyobraźcie sobie RPG na Ravenie... no wyobraźcie. Ja uważam, że RPG powinno być oczywiście zawsze się przydaje jakieś wsparcie silniejsze ale taki ktoś powinien mieć coś odjęte, nie wiem wolniej chodzić czy coś a nie tak, że kolo wyskakuje z rakietnicą i hasa sobie tak ja gostek z MP5...

Old Post 17-08-2002 22:13
juzef
goraczka krwotoczna

Question

heh grac na ravenie z rpg swietne
sadze raczej ze nie ma lamerskich broni sa raczej lamerzy ktorzy bigaja z nimi a co do wylanczania broni najlepiej to odrazu powylanczac wszystko zostawic pistolety i noze
bede mysial tak kiedys zrobic zobaczymy jak sie wszyscy uciesza
powiem krotko w grze nie ma lamerskich broni jak sie nie umiesz poslugiwac to sam jestes lamer
poza tym klania sie widac tutaj ff wlaczony
bo zaitsev z tego co wiem to juz byles wywalany z serwerow za team killing nie przezemnie ale byles
m4 ma swoja moc ktora mozna poczuc na wlasnej skorze i obejrzec na wlasnym teamie nikt ci nie kaze biegac z m4 a jak ci sie nie podoba to ze inni biegaja to mozesz zmienic serwer

Old Post 23-08-2002 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Wybacz ale jak gramy spokojnie i normalnie powiedzmy w 15-20 ludzi i jak kilku z nich wyjmie RPG to pomyśl co się dzieje. Nie mówię tlyko na Ravenie ale na każdej mapie. Mówicie, że M203 jest lamerskie bo nie trzeba celować a taka rakietnica? Zasięg nieograniczony splash dużo większy od M4 i to ma nie być lamerskie? Ludzie się chowają po kątach, starają się jakoś taktycznie grać a tu wpada jeden ewenualnie dwóch takich z RPG i co się dzieje? Chyba wiecie......

Old Post 23-08-2002 18:16
Zaitsev
Zajec

Talking pffff

pfff ale o co tak naprawde chodzi? bo ja juz nie wiemzaczelo sie od m4'a....

Old Post 23-08-2002 18:52
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: pffff

Sam zacząłeś temat RPG

Old Post 23-08-2002 19:47
Atari
Elite (Fiend)

M16

wracajac do tematu...
M4 jest takie sobie kto umi tym grac niech gra mi tam zadna bron nie straszna
a mam nadzieje ze w nowym dodatku 1.03 bedzie M16 ta bron mogla by zagrozic pozycji AK na srednie i dlugie dystanse bo M4A1 jest za slabe na dlugi dystans(moim zdaniem)a sniper rifle to juz inna sprawa i tylko AK mozna walic ladne headshoty z daleka
M16 dajcie mi M16

Old Post 21-09-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: M16

Nie jest źle ale ja jak już coś to wolałbym jakąś inna giwerę. W gruncie rzeczy macie trzy subaszingany - M4, AK i MP5, do tego dojdzie jeszcze M16 to już będzie chyba za dużo, nie?

Old Post 22-09-2002 15:23
juzef
goraczka krwotoczna

eee a ja chcialbym heckler & koch MP5SD dla nie wtajemniczonych powiem ze to takie mp5 tylko z bajerami tlumik i celownik nocny kto mi cos takiego wst6awi do gry plisssss
zrezygnuje z mojego kochanego m4 i bede tylko tym siekal
pozdrawiam
lol

Old Post 22-09-2002 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

MP5 jest slaba w sofie ma slaba celnosc i sile ognia M4 ma slaba sile ognia a celnosc chyba tez nie jest najlepsza..
..moimzdaniem..
aco do H&K MP5SD to moga zrobic , a jak zepsuja jak MP5
w cs MP5 jest o tyle dobra ze ma maly rozrzut=lepsza celnosc
z tego co slyszalem

Old Post 22-09-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:21.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions