Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > SOF 2 - z drugiej ręki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Gemini
Guest

Angry SOF 2 - z drugiej ręki

Witam wszystkich !
Przepraszam za moje lamerstwo,nie grałem wcześniej w sieci i może cos żle robie ale mam następujący problem.Kupiłem na Allegro Soldier of Fortune 2 - oczywiście oryginał.W menu jest opcja weryfikacji cd keya.Wpisuje go z pudełka a tu mi wyświetla : valid cd key.Mam pytanie : czy to oznacza że osoba która sprzedała mi gre zrobiła sobie jej kopie i używa mojego cd keya ?.Czy może jest jakiś inny powód wyświetlania tego komunikatu ?.Jeżeli mam taki komunikat czy to oznacza że nie moge grać na wszystkich serwerach ?.Jeżeli tak to chyba wywaliłem kase w błoto i pozostaje mi single player .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-09-2002 01:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Teuton
Pełzająca Bundeswera

Re: SOF 2 - z drugiej ręki

quote:
Napisane oryginalnie przez Gemini
Witam wszystkich !
wyświetla : valid cd .

I tak powinno być A co do pytań to poto jes board, żeby pogadać i wyjść 'Mąrzejszym'

Teuton GG#4805299
Niema prawdziwego szczęścia bez prawdziwych potrzeb
<<< VOLTER >>>

Old Post 26-09-2002 06:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Teuton Znajdź więcej post'ów przez  Teuton Dodaj Teuton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Teuton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

skontaktuj sie z osoba ktora ci to sprzedala

Old Post 26-09-2002 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: SOF 2 - z drugiej ręki

quote:
a tu mi wyświetla : valid cd key.Mam pytanie : czy to oznacza że osoba która sprzedała mi gre zrobiła sobie jej kopie i używa mojego cd keya

jak powiedzial teuton wszystko jast ok gorzej by bylo jesli by ci sie wyswietlalo invalid o tym ze ktos skopiowal cdkija mozesz sie przekonac jedynie jesli bedziesz kiedys wchodzil na sertwer a on ci wyswietli komunikat ze np punkbuster wykryl 2 takie same klucze na serwerze wtedy bedziesz wiedzial ze ktos uzywa jednak klucza oprocz ciebie

Old Post 26-09-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Prawda - jeśli pokazuje "vlaid cd key" to wszysko jest ok.
Ale jedyną metoda weryfikacji jest wbicie sie na serwy. Jeśli się udza to wszysko nadal jest ok.
Jeśli wywal Ci komunikat "banned cd key" to też nie panikuj. Poprubuj za jakiś czas (u mnie tak się działo , ale już jest ok)
Powodzenia i miłej gry

Old Post 26-09-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Ciekawe czy kolega Gemini jeszcze będzie tu gościł czy to tylko taki chwilowy wpad? PP

Old Post 26-09-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Ciekawe czy kolega Gemini jeszcze będzie tu gościł czy to tylko taki chwilowy wpad?

mozemy robic zaklady pytanie tylko o co o przekonanie jestem sie w stanie zlozyc ze to pojedynczy exces i sie juz wiecei nie powtorzy chyba ze bedzie na jakims serwerze tkowal i dostanie ban na jakis czas ale ciekawi mnie jeden temat na jedno pytanie odpowiedzialo sporo osob podczas gdy mogla tozrobic 1 osoba oczywiscie kazdy wyjasnil co i jak pocieszajace jesty tylko to ze wiekszosc rozumie w miare angielski i wie o co biega
pozdrofka

Old Post 26-09-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gemini
Guest

Wink

Wpadłem jeszcze raz
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Mam jeszcze kilka pytań :
- chciałem zainstalować najnowszego patcha 1.02.Po zainstalowaniu patcha 1.01 który instaluje się bez problemu instaluje 1.02 ale w onie konsoli mam dalej wersje 1.01 ale za to w konsoli multiplayera jest 1.02.Dlaczego w konsoli singla nie wyświetla mi 1.02 ?.
- jakiej wartości pingi umożliwiają komfortowe granie ?
- podczas gry w sieci w prawym dolnym rogu pojawia się biały migający kwadrat i wtedy mam disco.Co on oznacza ?
Na razie sobie nie pograłem bo poruszam się w jak zwolnionym tempie przy tej szybkości mojego połączenia z internetem.

Old Post 26-09-2002 20:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

tez jestem laik ale..
ad - (1) moze to tylko pacz na multi
ad - (2) ja moge grac nawet na 700 ale popsul bym innym zabawe:o ,mysle ze 200
ad - (3) biale i miga hmm... jesli to lagometr to znaczy ze przerwalo ci polaczenie albo masz za duzy ping ups ale to wsieci to niewiem
co do zlego tepa to w optionsie ustaw FPS na 35 to chyba cos daje ??

Old Post 26-09-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Odnośnie tego patcha to spóbuj reinstall SOFa zrobić, ja miałem coś właściwie powiedzmy teosretycznie chwilowo coś podobnego jak instalowałem 1.01 i reinstall pomógł.

A co do juzka to ---- o czym Ty mówisz????????

Old Post 26-09-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

pytanie czy w miedzy czasie reinstalowales gre

tez to mialem jak raz reinstalowalem gre puzniej jak weszlem do tego menu wyswietla sie wlasnie invalid cdkay to dlatego ze gra nie usowa jakis plikow musisz odnowa zainstalowac gre ale skasuj wszystko co bylo w sof2 folder mnie pomoglo

Old Post 27-09-2002 00:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
- jakiej wartości pingi umożliwiają komfortowe granie ?
- podczas gry w sieci w prawym dolnym rogu pojawia się biały migający kwadrat i wtedy mam disco.Co on oznacza ?
Na razie sobie nie pograłem bo poruszam się w jak zwolnionym tempie przy tej szybkości mojego połączenia z internetem.

komfortowa gre masz przy pingach 0 a tak naprawde to da sie wytrzymac do 100 na naprawde dobrym komforcie a wogule mozna grac bez oporow na pingu do 300 zalezy to rowniez od tego czy nie tracisz pakietow
jesli chacesz zobaczyc jak sie zachowuje lacze podczas gry wlacz lagometer wpisz w konsoli cg_lagometer 1 jak w lagometrze zobaczysz sporo kolorkow albo co grosza wtyczke to oznacza ze lacze ci sie wali wtczka oznacza ze masz disconeta
mozesz to w inny sposob sprawdzic jesli nacisniesz tab i przy swoim nicku znajdziesz trzy cyferki 999 to najprawdopodobnie masz disconeta
jesli chcesz takich zeczy uniknac to radze pozamykac wszystkie programy ktore sie z siecia komunikuja albo cos z sieci sciagaja a w szczegolnosci wszelkie sieci wymiany plikow typu kazaa direct conect czy edonkey (inne rowniez)
jesli chcesz miec przyemnosc z gry to musisz wybierac te serwery ktore maja najmniejszy ping
pozdrawiam

Old Post 27-09-2002 01:00
El_Mariachi
Gitarzysta

Panowie chyba padła tu idea FAQa PP Hyhyhy

Old Post 27-09-2002 18:02
Atari
Elite (Fiend)

co to FAQ (serio)

Old Post 27-09-2002 20:03
El_Mariachi
Gitarzysta

Frequently Asked Questions - lista rzeczy co i jak zrobić żeby ci którzy dopiero zaczynają nie mieli takie coś żeby wiedzieć co i jak PPP

Old Post 27-09-2002 21:41
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Panowie chyba padła tu idea FAQa PP Hyhyhy

nie rozumiem
wybacz ignorancje
jesli dobrze zrozumialem to chyba forum jest po to zeby osoby ktore cierpia na niedobor wiedzy mogly zadawac wszelkie pytania w faq'u nie zgromadzisz nawet czesci pytan ktore mozna zadac
pozdrawiam

Old Post 30-09-2002 11:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions